Jump to content

Φοιτητικό/Πακέτο «ειδικής προσφοράς» F2G (1500' + 1500 MB)

alexandr0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω που δεν θελω να αλλαξω αριθμο κανω απλα φορητοτητα σε f2g και μετα στελνω απλα καθε μηνα "1000" στο 1264 ?

Καινούργιο νούμερο πρέπει να πάρεις.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πφφφ ολόκληρη διαδικασία για μια προσφορά που μπορεί να τελειώσει οποιαδήποτε στιγμή. Θα μείνω όπως είμαι, δεν έχω δικαρτο

φαντάζομαι γνωρίζετε ότι οι κοπέλες δεν είναι από τη wind, αλλά από 'εταιρίες' promotion'... Εγώ πάντως δε θα άφηνα να μου φωτογραφίσουν την ταυτότητα μου, για οποιαδήποτε προσφορά...

http://www.avgi.gr/article/5765983/ta-dorean-lepta-omilias-kostizoun-akriba

Πάντως η "ελπίδα" έρχεταιεεεεε....

Απλά μπορεί να έχασε το δρόμο.

Ή και να έκανε το ι--->η στο όνομά της!

1500 ΝΑΙ, λοιπόν, στο 12000!!

Να συνηθίσουμε για τα καλά.

Μετά έερχεται το 2000 ΝΑΙ στο 12000 με 12€!!

Μη νομίζετε ότι θα διατηρηθεί το 1500: Όπως έγινε και με το 1000!

Μια χαρά!!

Edited by impreza_sti

Ε, όχι, δε νομίζω να το πάνε στα 2000 λεπτά. Εξάλλου, ακόμη και το "απόλυτο" συμβόλαιο W, 1500 λεπτά δίνει. Αλλη είναι η παγίδα, αν θέλουν να αυξήσουν την τιμή του πακέτου στα 10 ευρώ: Μπορεί να δώσουν (υποχρεωτικά) και 1500 SMS προς όλους. Εμένα πάντως, άλλο πράγμα μου έκανε εντύπωση: Οταν έγινε η αύξηση από τα 1000' στα 1500', πώς και δεν άλλαξαν το λεκτικό ενεργοποίησης (αυτό που στέλνεις στο μήνυμα για να αγοράσεις το πακέτο), από 1000 σε 1500? ή κάποιο κόλπο κρύβεται πίσω από αυτό, ή ήταν συστημικό το πρόβλημα στο να το αλλάξουν.

Ε, όχι, δε νομίζω να το πάνε στα 2000 λεπτά. Εξάλλου, ακόμη και το "απόλυτο" συμβόλαιο W, 1500 λεπτά δίνει. Αλλη είναι η παγίδα, αν θέλουν να αυξήσουν την τιμή του πακέτου στα 10 ευρώ: Μπορεί να δώσουν (υποχρεωτικά) και 1500 SMS προς όλους. Εμένα πάντως, άλλο πράγμα μου έκανε εντύπωση: Οταν έγινε η αύξηση από τα 1000' στα 1500', πώς και δεν άλλαξαν το λεκτικό ενεργοποίησης (αυτό που στέλνεις στο μήνυμα για να αγοράσεις το πακέτο), από 1000 σε 1500? ή κάποιο κόλπο κρύβεται πίσω από αυτό, ή ήταν συστημικό το πρόβλημα στο να το αλλάξουν.

Εχεις δοκιμάσει να στείλεις 1500 στο 1264;Καντο και θα δεις τι πακέτο θα σου δώσει!!!:shifty:

Παμε Πακέτο!!!!:lol:

Μην το παρακάνουμε με τις θεωρείες συνωμοσίας κλπ.Καταντάει γελοίο.:)

Εγώ πάντως σε 2 μη 300 άρια νούμερα το πήρα.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Οχι, δεν το έχω δοκιμάσει. Εσύ το έχεις? Τί πακέτο δίνει? Εγώ πιστεύω, ότι θα λέει "λάθος πληκτρολόγηση", αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος και δεν θέλω να μου φάνε τζάμπα λεφτά, δεν το κάνω. Ποιές θεωρίες? Εγώ είμαι κατά των θεωριών συνωμοσίας. Εγώ δεν σου είπα, ότι δε νομίζω να το αυξήσουν σε 2000? Οταν λέω "κάποιο κόλπο", δεν εννοώ ότι θα καταστραφεί το σύμπαν, εννοώ ότι μπορεί να το ξαναπάνε στα 1000, αλλά με 8 ευρώ, όχι με 5 που ήταν παλιά. Εγώ πιστεύω, ότι θα παραμείνει για αρκετό καιρό ως έχει, γιατί δεκαρικάκι είναι αυτό κάθε μήνα και εκτός αυτού, ελάχιστοι καταναλώνουν πάνω από 300-400 πραγματικά (με κλήσεις τουλάχιστον 3 λεπτών η κάθε μία) λεπτά. Οπως και να έχει, παραμένει η καλύτερη προσφορά της αγοράς, εμένα αυτή είναι η γνώμη μου.

Οχι, δεν το έχω δοκιμάσει. Εσύ το έχεις? Τί πακέτο δίνει? Εγώ πιστεύω, ότι θα λέει "λάθος πληκτρολόγηση", αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος και δεν θέλω να μου φάνε τζάμπα λεφτά, δεν το κάνω. Ποιές θεωρίες? Εγώ είμαι κατά των θεωριών συνωμοσίας. Εγώ δεν σου είπα, ότι δε νομίζω να το αυξήσουν σε 2000? Οταν λέω "κάποιο κόλπο", δεν εννοώ ότι θα καταστραφεί το σύμπαν, εννοώ ότι μπορεί να το ξαναπάνε στα 1000, αλλά με 8 ευρώ, όχι με 5 που ήταν παλιά. Εγώ πιστεύω, ότι θα παραμείνει για αρκετό καιρό ως έχει, γιατί δεκαρικάκι είναι αυτό κάθε μήνα και εκτός αυτού, ελάχιστοι καταναλώνουν πάνω από 300-400 πραγματικά (με κλήσεις τουλάχιστον 3 λεπτών η κάθε μία) λεπτά. Οπως και να έχει, παραμένει η καλύτερη προσφορά της αγοράς, εμένα αυτή είναι η γνώμη μου.

Δεν φαίνεται από κάπου πως θα κατεβάσουν πάλι τα λεπτά, και 1500 να στείλεις πάλι το φοιτητικό πακέτο θα ενεργοποιήσει. Anyway, όπως το λες και εσύ, είναι ίσως το καλύτερο και πιο συμφέρον πακέτο της αγοράς!

Έχω 1,5 χρόνο 1 κάρτα f2g και 2 "φοιτητικές" (σήμερα ειδικής προσφοράς και στο κινητό βάζω την κανονική και μια από τις άλλες δύο, εκ περιτροπής.

Όπως είναι προφανές, στην κανονική έβαζα τα 5€ για 200' μια φορά στους 3-4 μήνες.

Χθες πήρα sms στην κανονική για την προσφορά 1500/1500 !!!

Αυτό σημαίνει, κατά τη γνώμη μου, ότι η Wind περνάει σιγά-σιγά την προσφορά αυτή σε όλα τα καρτοκινητά της και όχι μόνο σε εκείνα που είχαν τα 300', όπως είχε γραφτεί σε προηγούμενες σελίδες.

Δηλαδή κορόιδα εμείς που έχουμε φοιτητικό πλέον;

επειδη δεν θα ξεχωριζεις πλεον?

το κοροϊδία απο που προκυπτει????

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Ίσως εννοεί ότι αναγκάστηκε να αλλάξει αριθμό και να εγκαταλείψει την προσφορά των 300 λεπτών με 10€ ανανέωση ή και να πληρώσει μερικά κανονικά f2g στην προωθητική ενέργεια.

Ίσως εννοεί ότι αναγκάστηκε να αλλάξει αριθμό και να εγκαταλείψει την προσφορά των 300 λεπτών με 10€ ανανέωση ή και να πληρώσει μερικά κανονικά f2g στην προωθητική ενέργεια.

Το αυτό, κυρίως ότι άλλαξα νούμερο

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το "εμείς" που πάει;

Όλοι εμείς που έχουμε "φοιτητικές" κάρτες πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τις εξελίξεις, αφού φαίνεται ότι η Wnd σκοπεύει να διατηρήσει την προσφορά και όχι να την καταργήσει.

Από αυτή τη (θετική) οπτική βλέπω το θέμα και νομίζω ότι πρέπει να το βλέπουμε όλοι όσοι έχουμε τις συγκεκριμένες κάρτες.

Το αυτό, κυρίως ότι άλλαξα νούμερο

Και εγω αλλαξα νουμερο αλλα δεν μου κανει καθολου κοπο να ξαναεπιστρεψω στο παλιο που εχω τετραψηφιο υπολοιπο και μου ηρθε η φοιτητικη προσφορα. Ας ηταν αυτα τα προβληματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εάν έχει καποιος πάσο ενεργο αλλά να έχει λήξει το δελτίο εισιτηριου του, μπορεί να παραγγείλει από το site ή να πάει στο κατάστημα να προμηθευτεί τα 2 νούμερα που δικαιούται;

κέρδισε και άσε και άλλους να κερδίσουν :).....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Έχω πάρει μια wind φοιτητική για έναν φίλο μου που δεν είναι φοιτιτης κ την Έχει πάνω από ένα χρόνο. Μέχρι τώρα όλα καλά. Εβαζε καρτα κάθε μήνα και με 5€ ειχε 1500 λεπτά προς όλους. Του Την είχα πάρει από εξωτερικό πωλητή σε μια έξοδο του μετρό της Αθήνας μιας κ αυτοί δεν ζητάνε κάποιο αποδικτικο στοιχείο ότι είσαι φοιτητής . Λοιπόν εδώ και 3 μήνες αρχισαν να του κάνουν "νερα" !!!!! Βάζει κάθε μήνα την προσφορά με τα 5€ και χωρίς να περάσει το όριο κάθε τέλος του μήνα χάνει ότι λευτα έχει μέσα!!!!!!!! Ίντερνετ δεν μπαίνει για να πω ότι φεύγουν από εκεί. Τι μπορεί να γίνεται??? Δηλαδή αν έχει μέσα 50€ θα βάλει κανονικά το πακέτο του με τα 5€ και χωρίς να κάνει τίποτα άλλο τέλος του μήνα αυτά τα 45€ που έπρεπε να έχει περισευμα, εξαφανιζοντε!!! Αυτό τον μήνα έχασε 45€ τον προηγούμενο 20€ και τον προηγούμενο 15€!!!! Έχει από τα απλά κινητά που δεν μπαίνουν ιντερνετ. Μόνο τηλέφωνα κάνει και δεν ξεπερνάει το όριο ποτέ.

Τέλος κάθε μήνα πλέον πριν λήξει το πακέτο ότι λευτα έχει μέσα..... Κάνουν φτερα!!!!!

Edited by lek88

Έχω πάρει μια wind φοιτητική για έναν φίλο μου που δεν είναι φοιτιτης κ την Έχει πάνω από ένα χρόνο. Μέχρι τώρα όλα καλά. Εβαζε καρτα κάθε μήνα και με 5€ ειχε 1500 λεπτά προς όλους. Του Την είχα πάρει από εξωτερικό πωλητή σε μια έξοδο του μετρό της Αθήνας μιας κ αυτοί δεν ζητάνε κάποιο αποδικτικο στοιχείο ότι είσαι φοιτητής . Λοιπόν εδώ και 3 μήνες αρχισαν να του κάνουν "νερα" !!!!! Βάζει κάθε μήνα την προσφορά με τα 5€ και χωρίς να περάσει το όριο κάθε τέλος του μήνα χάνει ότι λευτα έχει μέσα!!!!!!!! Ίντερνετ δεν μπαίνει για να πω ότι φεύγουν από εκεί. Τι μπορεί να γίνεται??? Δηλαδή αν έχει μέσα 50€ θα βάλει κανονικά το πακέτο του με τα 5€ και χωρίς να κάνει τίποτα άλλο τέλος του μήνα αυτά τα 45€ που έπρεπε να έχει περισευμα, εξαφανιζοντε!!! Αυτό τον μήνα έχασε 45€ τον προηγούμενο 20€ και τον προηγούμενο 15€!!!! Έχει από τα απλά κινητά που δεν μπαίνουν ιντερνετ. Μόνο τηλέφωνα κάνει και δεν ξεπερνάει το όριο ποτέ.

Τέλος κάθε μήνα πλέον πριν λήξει το πακέτο ότι λευτα έχει μέσα..... Κάνουν φτερα!!!!!

Πλέον είναι ΟΚΤΩ ευρώ για να παίρνει τα 1500

Πες του να κοιτάει τα σμσ που του στέλνουν,αν το έκανε θα έβλεπε ότι εχει αλλάξει η χρέωση .Επίσης με 5€ είχε 1000λεπτά όχι 1500.

Φυσικά δεν του παίρνουν 45€ τον μήνα :wacko: .Αν ναι κάτι άλλο του φταίει και απορώ τι περιμένει και δεν το ψάχνει.

Το θέμα είναι σε ποιον ανήκει το νούμερο στον πλανόδιο πωλητή που στο έδωσε? η κάνατε μεταφορά στο όνομα σου? εάν είναι στο όνομα σου μονο εσύ μπορείς να κανεις ότι πρέπει {επικοινωνία με την wind κραξιμο και παραπονα!!!} ειπες του το έδωσες εσύ... εάν ανήκει στο πλανόδιο πωλητή που στο έδωσε χλωμά τα βλέπω τα πράγματα να μπορείτε να βγάλετε άκρη... και μένα μου φαίνεται περίεργο να τρώει τόσα λεφτά στα καλά καθούμενα

όχι ότι η wind δεν το έχει να τρώει χρήματα από το υπόλοιπο 3 μήνες τσίμπαγε την μάνα μου χωρίς λόγο ποτε 0.50 ποτε 0.70 ποτε 0.40 cent και η δικαιολογία ήταν μην έστειλε μήνυμα πουθενά .. μονο που η μάνα μου το μονο που ξέρει είναι άνοιγμα /κλείσιμο τηλ και να παίρνει τηλ ..τίποτα άλλο ..ούτε κανένας έπαιρνε το τηλ της . Ένα πρωί τα πήρα στο κρανίο άκουσαν τα καντήλια τους επέστεψαν τα χρήματα μαζεμένα δεν ήταν τα εκατομμύρια αλλα η π@@@@@@ που έκαναν ... το θέμα είναι όμως ότι π.χ 15/25/45euro που τρώει στο φίλο σου είναι πολλααααα και περιεργο που χάνονται στο έτσι

τους έχω ικανούς για τα λίγα γιατί απλά ο αλλιώς μπορεί να μην το πάρει χαμπάρι για τα πολλά όμως είναι σίγουρο ότι θα το πάρει χαμπάρι γιατί κάνει μπαμ:hunter: μπαμ :hunter:μπαμ :hunter: :lol: :lol: :lol:

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

γενικα θελει να παρατηρεις το υπολοιπο σου να δεις αν σε τραβανε cents καθε λιγο και λιγακι γιατι το κανουν...

οσον αφορα τον φιλο παραπανω με το φοιτητικο,αν και δεν εχω,εχω διαβασει πως πλεον ειναι 8ευρη και οχι 5ευρη ανανεωση.

κανω λαθος?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Πιστεύω ότι κάποιο 5ψηφίο νούμερο του τρώει τα χρήματα. Είναι πολλά τα λεφτά για να τα κλέβει η wind