Jump to content

myphone POLL: Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;

DJDB
 Κοινοποίηση

Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;  

1.287 members have voted

1. 1. Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;

• What's Up
      168
    • Καρτοκινητό Vodafone
      83
    • Cosmoκάρτα
      65
    • Καρτοκινητή Q
      125
    • CU
      214
    • F2G
      600
    • Άλλο
      32

Recommended Posts

• Απαντήσεις 381
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αμα σας πω ότι έχω 2-3 συσκευές με όλες τις εταιρίες τι θα πείτε? Χρησιμοποιώ το Βοδαφον το οποίο είναι πολύ καλό με 200 λεπτά που όλους και 200 πρός Βόδαφον πλέον με την προσφορά και έχω δωρεάν ίντερνετ, βέβαια έχω και το F2G που πρωτοπορεί πάντα με 200 λεπτά και περισσότερο χρόνο προς την ίδια εταιρεία οπότε βολεύομαι με ελάχιστα χρήματα χωρίς να δίνω 50-60 ευρώ στο συμβόλαιο που είχα, τελικά με 10-15 ευρώ το πολύ έχω τα πάντα για κανά 2 μήνες...

Τα φοιτητικά της Vodafone και της Cosmote δεν παίζονται αλλά το F2G για όσους δεν έχουν το φοιτητικό πακέτο είναι η καλύτερη επιλογή.

Επέλεξα F2G, που έχω με τα 300 με 10ε, που ακόμα και να μην έχεις τα 300 είναι το καλύτερο.

Το cu πάντως είναι κοντά με τις προσφορές που ισχύουν αυτή την στιγμή.

Edited by FrOsT_frt

Προσωπικά με συμφερει το φοιτητικο της cosmote λογω των δωρεαν λεπτων και mb που δίνει με 10€

Το θεμα ειναι οτι και να εχει μια καρτοκινητη πολλα πακετα , παιζει ρολο και αν τα ατομα που μιλας ειναι στην ιδια εταιρια...γιατι αν δεν ειναι δεν εχει νοημα...

Εκει λοιπον μπαινει ο χρονος προς ολους και σε αυτο ειναι καλυτερη η Q!

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

F2G για λόγους που έχουν χιλιογραφτεί εδώ μέσα, αλλά όποιος ψάξει και κάνει σύγκριση θα τους βρει.

Εναλλακτικά για κάποιους ίσως να βολεύει περισσότερο η Q επειδή χρεώνει ανα δευτερόλεπτο.

Το βασικό μου νούμερο είναι f2g2 και ενεργοποιώ 300' με 10€ & πακέτα sms προς όλους (+ λεπτά & sms online bonus προς wind & q) & log n win internet κάθε εβδομάδα!:happy:

Επίσης 5 νούμερα Cosmoκάρτα (με 0.01€/1') & 1 What's up (μόνο να με καλούν).;)

Όλα σε δίκαρτο κινητό με sim 12 σε 1.:cool:

Υ.Γ.: Στο έτερον ήμισυ (ως 2ο νούμερο) Q με 400 sms με 1€ για την μεταξύ μας επικοινωνία.:)

Οπότε, συνδυασμός όλων των παραπάνω με προτεραιότητα στο F2G!

Πάνω κάτω όλες οι εταιρείες δίνουν τα ίδια... προσωπικά προτιμώ Cosmote what's up γιατί μαζί με το φοιτητικό έχω 1200mb internet και 600 λεπτά προς cosmote + 300 SMS με 1 ευρώ και 1000λεπτά προς όλους με 4 ευρώ.. + το reload it.. :-)

Σαν φοιτητής, με τη φοιτητική προσφορά του wu έχω με 20 ευρώ το μήνα (δυο κάρτες των 10 δηλαδή) και με προυπόθεση ανανέωσης έστω 10 ευρώ τον προηγούμενο μήνα 4000' (τα οποία αν δεν έχω ανανεώσει το προηγούμενο μήνα πέφτουν στα 3400') λεπτά προς wu, 1200 μηνύματα προς wu και 1.8 gb ιντερνετ. Αυτά είναι τα συνολικά που έχω και με τις δυο ανανεώσεις σε ένα μήνα. Για μένα, που όλα τα άτομα που μιλάω έχουν wu, είναι πολύ καλά!

Βέβαια αν δεν ήμουν φοιτητής δεν ξέρω αν θα με συνέφερε το wu..

Χρησιμοποιώ f2g και καρτοκινητο Vodafone..Εύκολα το f2g ειναι οτι καλύτερο υπάρχει. Mε 10 ευρω έχω 300' προς ολους,1 gb internet, 100 εξτρα λεπτά προς wind και Q, 80 μηνύματα προς όλα τα δίκτυα, 100 εξτρα sms προς wind και Q και μου μένουν και 4.50 ευρω στην κάρτα..Θεωρώ το αποτέλεσμα του poll δείχνει την διαφορά

Περασα απο Cosmote, Vodafone και κατέληξα στη WIND: Free2Go Φοιτητικό. Το καλύτερο σήμα στη Βουλιαγμένη, καλά πακέτα και διαγωνισμοί απ'το F2G Out.

Κάποτε κουβαλούσα 2 και 3 κινητά μαζί μου, σε σημείο που ένιωθα σαν κινητός ραδιενεργός πομπός, μέχρι που τα παράτησα όλα και πήγα σε F2G.

Ούτως ή άλλως, οποιοδήποτε δίκτυο κι αν είχα (ειδικά wu) μ' έπρηζαν όλοι στις αναπάντητες, οπότε ο μόνος χρεωμένος της υπόθεσης ήμουν εγώ.

Με την "φοιτητική" προς όλους προσφορά που έβγαλε η Wind, έπαιξε χωρίς αντίπαλο, αφού το να έχεις 1000' προς όλους και 1gb internet με 5 ευρώπουλα χωρίς να είσαι φοιτητόπαιδο έκατσε μια χαρά σε πολλούς από εμάς.

Φυσικά οι αναπάντητες εξακολουθούν να υφίστανται, αλλά πλέον ποιος νοιάζεται;

Το F2G της Wind είναι η καλύτερη λύση με μεγάλη διαφορά στα καρτοκινητά.

Η χειρότερη επιλογή είναι το What'up και μια μέση λύση όλα τα υπόλοιπα.

Προσωπική γνώμη πάντα.

Q , 80 λεπτά προς όλους με ον λαιν αγορά πακέτου με 3 ευρώ και χρέωση ανά λεπτό.

600 MB με 5 ευρώ με ον λαιν αγορά. Δωρεάν επί πλέον χρόνος ομιλίας προς q και wind με ανανέωση σε κατάστημα wind ή ον λαιν με πιστωτική κάρτα ή PayPal.

Voda Cu Xclusive για φοιτητες... FTW!!!!!!!!!

7 ευρώ και έχουμε...

1) 1200 λεπτά ομιλίας προς όλους...

2) 600 λεπτα ομιλίας προς Voda...

3) 100 μηνυματα προς όλους...

4) 600 mb ιντερνετ + 600mb δώρο με την 10αρα κάρτα που βάζω...

5) +1 ευρώ για 300 μυνήματα προς CU

Αποτέλεσμα 8 ευρώπουλα... το μήνα...

και επειδή είμαι Greedy... και poweruser... βάζω 2 πακέτα το μήνα περίπου και απλά ξεφτιλίζομαι να μιλάω και να σερφάρω... :lol::lol:

Make the phones last a FULL day plz

Εχω συμβολαιο απο την εταιρεια αλλα αν ειχα καρτα θα ηταν cu επειδη καλυπτει αυτα που θελω και εχει το καλυτερο σημα εκει που μενω και εκει που κανω διακοπες.Δε βαζω καθολου τα ειδικα πακετα για φοιτητες μεσα γιατι δεν μπορουν να τα παρουν ολοι.

Μακράν το φοιτητικό f2go και για εμάς τους μη φοιτητές...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Εγώ και η οικογένεια μου έχουμε vodafone, απόλυτα οικανοποιημενοι,η αδερφή μου έχει what's up ,απόλυτα εκνευρισμένη.Οπως μου σπάει τα νεύρα οι νεολαίοι what'sαπαδες να κάνουν αναπάντητες γιατί είτε δεν έχουν κάρτα είτε δεν έχουν πακέτο προς ολους.Εγω με cu ΠΟΤΕ δεν έκανα αναπάντητη γιατί τα πακέτα που έχει ειναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.Αυτα από εμένα.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Κάποτε κουβαλούσα 2 και 3 κινητά μαζί μου, σε σημείο που ένιωθα σαν κινητός ραδιενεργός πομπός, μέχρι που τα παράτησα όλα και πήγα σε F2G.

Ούτως ή άλλως, οποιοδήποτε δίκτυο κι αν είχα (ειδικά wu) μ' έπρηζαν όλοι στις αναπάντητες, οπότε ο μόνος χρεωμένος της υπόθεσης ήμουν εγώ.

Με την "φοιτητική" προς όλους προσφορά που έβγαλε η Wind, έπαιξε χωρίς αντίπαλο, αφού το να έχεις 1000' προς όλους και 1gb internet με 5 ευρώπουλα χωρίς να είσαι φοιτητόπαιδο έκατσε μια χαρά σε πολλούς από εμάς.

Φυσικά οι αναπάντητες εξακολουθούν να υφίστανται, αλλά πλέον ποιος νοιάζεται;

Δεν πρέπει να είσαι φοιτητής για το πακέτο? Τι δικαιολογητικά χρειάζονται?

ηθελα να ξερα εσεις οι ιδιοκτητες του my phone. Ποσα λεφτα και ποια απο τις τρεις εταιρειες σας πληρωσε για να κανετε αυτο το galop?

Καλά είσαι δυναμίτης που λέει και η διαφήμιση.

Το κατάλαβες αμέσως ότι τα αρπάξανε χοντρα.

Εύκολο ήταν βέβαια αν λάβουμε υπόψη μας τα αμέτρητα τηλεφωνήματα από τις εταιρείες που προσπαθούν να μας πάρουν από τα συμβόλαια και να μας πάνε στα καρτοκινητά.

humor