Jump to content

tamis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    107
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

3 Followers

About tamis

  • Ημ. Γέννησης 17/11/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

tamis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 1) ενα υπεροχο Νοκια 1020 για τηλεφωνικές κλήσεις και φυσικά ο κύριος λόγος για να βγάζω φωτογραφίες παντου και πάντα υπο όλες τις συνθήκες και μηδενικό φωτισμό και τα manual settings στις φωτογραφιες κτλ κ 2) Ενα Samsung Note 4 για την δουλειά μου (κλησεις, μυνήματα, εμαιλ, ιντερνετ, hotspot, τηλεκοντρολ, σημειωματαριο, αντζεντα,) περασμένο Android 5.1.1 cyanogen και το κινητό ΠΕΤΑΑΑΕΙΙΙΙ!!!! σε κόντρα με nexus 6 ειναι ενα κλικ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ σε ότι και να τα συγκρίναμε. δε κολάει ποτε και λειτουργούνε τα πάντα έτσι όπως πρέπει (respect στην cyanogen)
  2. Προφανώς αναφέρεσαι σε άτομα σαν εμένα που εχω το note 4 kai βγαζω την μπαταρία off πολλές φορές πριν καν γυρίσω σπίτι μου απο την δουλειά. Κακα τα ψέματα εγω προτιμώ χοντρά κινητά τηλέφωνα και το note το εχω με την θηκη τηνspiegen και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω μια extended battery των 12.000ma οπως ειχα στο note 2 της lemmon pie... :happy: υπάρχουμε και εμείς οι επαγγελματίες που δεν ήμαστε σε ενα γραφείο με μπριζες αλλα ημαστε σε εργοταξια, με φουλ φωτεινότητα της οθόνης αναγκαστικά και hotspot και 4-5 ώρες ομιλίας τη ημέρα και email κτλ χωρίς παιχνίδια και Facebook και πάλι ΔΕΝ κρατάνε... Ψηφίζω λοιπόν χοντρά κινητά με τέρατα μπαταρίας. Ας ηταν 10 mm η 12mm με 5000ma και πάνω. Smartphone = working phone Smartphone = εργαλείο δουλειάς Fb phones και selfie phones δεν είναι απαραίτητα και "smart" phones... Και με 1cm παχος δεν κάνουν και bend...
  3. αν δεν τσιγκουνευόσουν να δώσεις τα 300 ευρώ και να πάρεις ενα nexus 5 ή ένα one plus one δεν θα είχες ουτε λαγκαρίσματα ουτε κολλήματα και βλακίες... δίνεις ομως 100-150 ευρώ και τα έχεις αυτά... τώρα πανε δώσε 900 να μην κολάει... μην συγκρίνουμε μη ομοιογενη δείγματα στο ιδιο πείραμα... είναι σαν να εχεις 3gs και να φοράει ios 8... δεν γίνεται... δεν τραβαει πως το λενε...
  4. Voda Cu Xclusive για φοιτητες... FTW!!!!!!!!! 7 ευρώ και έχουμε... 1) 1200 λεπτά ομιλίας προς όλους... 2) 600 λεπτα ομιλίας προς Voda... 3) 100 μηνυματα προς όλους... 4) 600 mb ιντερνετ + 600mb δώρο με την 10αρα κάρτα που βάζω... 5) +1 ευρώ για 300 μυνήματα προς CU Αποτέλεσμα 8 ευρώπουλα... το μήνα... και επειδή είμαι Greedy... και poweruser... βάζω 2 πακέτα το μήνα περίπου και απλά ξεφτιλίζομαι να μιλάω και να σερφάρω... :lol::lol:
  5. Iphone 4 : 8 το πρωι αντε το πολύ μεχρι της 18:00 επειδή το είχα βαρεθεί και δεν ασχολιόμουνα μαζί του... μετα τσουφ και off... Galaxy 3S : 8 το πρωί αντε το πολύ μεχρι της 15:00 αλλά με μόνιμη απασχολιση μαζί του... Ικανοποιημένος? δε θα το έλεγα... αν δεν έχει 12 ώρες ελάχιστη αντοχή με όλα στο φουλ... φωτεινότητα, cpu, wifi, data κτλ δε είναι καλα... δεν είμαστε όλοι φοιτητές η υπάλληλοι γραφείου να έχουμε μια μπρίζα μόνιμα μπροστά μας... κάποιοι είμαστε συνέχεια εκτός... :mad:
  6. Ασ μην ξεχναμε οτι στο Nexus χάνουμε και μόνιμα απο το μέγεθος της οθόνης τα κουμπια του μενου back menou κτλ που στο S3 ειναι hardware buttons... εγω λες S3 γτ το μεγεθος μετραει και ασ μην θέλουνε καποιοι να το παραδεχονται... ;):lol::lol:
  7. ποσο μα ποσο συμφωνω... μας εχει γ....σει αυτο το itunes... το ποιο απλο πραμα που εκανα στα windows based συσκευες τωρα πρεπει να ψαξω και να μελετήσω να ρωτησω δεξια και αριστερα για να κανω την δουλεια μου... :blink:
  8. ρε παιδια επειδη θελω να παρω καινουργιο υπολογιστη και θελω να παρω καλη καρτα γραφικων λεω να περιμενω να παρω και μητρικη η υποια να υποστηριζει pci express 2. το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω ακρη ποτε θα αρχίσουν να πωλούνται οι μητρικές με PCI Express 2 στα καταστηματα... κανεις που να ξέρει?
  9. :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: κριμα γιατι θα ειμαι θεσσαλονικη το σαββατοκυριακο... οοοοοποτε ανεβεις πανω.... ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!! :D mac και να μην λειτουργει ρε? γινεται?ειδα στο νετ βιντεο παρουσιασεις και ειναι εκπληκτικο!!! φιλαρακι τα λεμε την κανωπουλος για μπυρα byezzz
  10. Χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: εεεε αυτο δεν το περιμενα!!!! ρε ατιμουλικο παιδι μα παντου εισαι εσυ? :D χιχιχιχιχιχι ναι δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες... αν και κατι εχω βαλει στο ματι... δεν ξερω απο πλευρας τιμης τι γ1 ινεται αλλα... ξερεις οτι εχω βαλει στο ματι στο τελος γινεται δικο μου!!! εχεις και μια ξαδερφη? ανιψια ηταν? ε αυτην μωρε που εχω βαλει στο ματι.... :p ;) :D χιχιχιχι:!: :!: αααα εβαλα στο ματι το νεο παιδι της... MAC the Iphone! ααα τι θα ελεγα πουλαω τα αξεσουαρ του φαζερ... τις εξατμισεις 450 ευρω και την καρινα 80 ευρω... αν ξερεις κανεναν που να θελει πες!!! :)
  11. τελικα αυτο που εφταιγε στην επικοινωνια με τον υπολογιστη ηταν το Mcafee που εχω εγκατεστημενο... τωρα μπορω να κανω install προγραμματα αλλα δεν μπορω ακομα να κανω το restore που ειχα... απολογισμος... 3 χαμενα προγραμματα αγορασμενα... 2.500 μυνιματα τελος... και το κυριοτερο κωδικοι αρχεια ρυθμισεις και μοναδικες στιγμες χαμενες για παντα... ευχαριστω ρε παιδια αλλα ακομα και μετα το φορματ που εκανα το κινιτο ειναι πλεον σουπερ ασταθες με συνεχομενα κολληματα και παλαβα. μια κολαει ο ηχος μια δεν βγαινει απο τα μυνηματα... μια δεν ανοιγει η εναρξη... μια βαραει TILT και κανει επανεκινηση... τι να πω... τελευταια εκδοση... και τεταρτη φορα στο σερβις? παλι να μην το εχω στα χερια μου κανα...2 μινο το λιγοτερο??? αχχχχχ με βλεπω για ΙPhone... βαρεθηκα θελω μια συσκευή η οποια να υποσχεται κατι και να το κανει πραξη... δεν θελω να μου πουλανε προιοντα τα οποια δεν λειτουργουν σωστα... δηλαδη αν αγοραζα ενα αυτοκινιτο και αυτο εσβηνε στα καλα καθούμενα και χαλουσε καθε 2-3 μηνες η εσβηνε στην μεση του δρομου θα επρεπε να σκιψω το κεφάλι και να κλαιγομε στο σερβις? ΣΥΝΕΧΕΙΑ? η θα τους το εβαζα στο.... δεν συνεχιζω αλλο ευχαριστω ρε παιδια για το help:O
  12. Καλησπερα καταρχας... εχω ενα qtek 9090. σημερα πηγα να κανω soft reset και οταν ανοιξε με μεγαλη μου εκπληξη δυστηχως ασχημη ειχε κανει hard reset... το αποτελεσμα να χασω οτι εχω και δεν εχω. παω να κανω backup απο την SD καρτα αλλα δεν βλεπει να υπαρχει καποιο backup για να κανω το restore... και ενω εχω ξανακανει restore απο το ιδιο backup!!! δεν λες παει στο καλο... εχω τα προγραμματα για να τα κανω ξανα εγκαταστασει... παω να το κανω αλλα γιοκ:confused: μου λεει: ''Unable to retrieve the mobile device information. please reconnect and try again''. το τρελο ειναι οτι ειναι connected μεσο active sync με το Qtek και ενω το εχω πανω στην βαση και το λεει αυτο εγω εχω την δυνατοτητα να κανω explore στο κινιτο δηλαδη μπορω να το δω κανονικα!!!! εχω κανει απανωτα restart to qtek και τον υπολογιστη αλλα... τιποτα! παιδια εχω απογοητευτει τοσο πολυ που δεν ξερω τι να κανω μιας και αυτο για μενα ειναι εργαλειο δουλειας για μενα! :cry: οποιοσδηποτε εχει ιδεα ας μου πει τι γινετε και τι να κανω PLZ!!!!!!!!!!:!:
  13. παιδια ενταξη τωρα τα εχω δει ολα... :wacko: λοιπον ειχα το 9090 με το εργοστασιακο firmware ολα πηγαιναν σχετικα ρολοι... εβαλα την τελευταια 1.40 πολλα διορθωθηκαν πολλα αλλαξαν προς το καλυτερο. φοβερο νεο θα μου πειτε μας ειπες ρε φιλε τωρα. :happy: αλλα! δεν υπαρχει η κατηγορια ΜΜS πλεον!!! το δοκιμασα σε πολλα 9090 ολα το ιδιο... χτες εκανα το επομενο βημα. λεω αν ειναι προβλημα της ελληνικης ROM θα βαλω αλλης χωρας να δω τι παιζει...;) κατεβαζω την γερμανικη ROM 1.42 παρακαλω νεοτατη με ολα τα τελευταια καλουδια ενσωματομενα! ωραια ρε φιλε μας επριξες στο ψητο... :lol: ε λοιπον ουτε η γερμανικη εκδοση δεν μου εμφανιζει τα MMS :blink: ρε σεις μηπως ειμαι νοητικα καθυστεριμενος? αν και δεν νομιζω ρε γαμωτο:lol: τι κανω λαθος? εν το μεταξυ ξαναεβαλα την ελληνικη... τι να πω εχω κινιτο με καμερα χωρις μμς... κανεις που να μπορει να βοηθήσει??? :cry: :)
×
×
  • Create New...