Jump to content

myphone POLL: Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;

DJDB
 Κοινοποίηση

Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;  

1.287 members have voted

1. 1. Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;

• What's Up
      168
    • Καρτοκινητό Vodafone
      83
    • Cosmoκάρτα
      65
    • Καρτοκινητή Q
      125
    • CU
      214
    • F2G
      600
    • Άλλο
      32

Recommended Posts

Θα με κανετε να παω αυριο στο τοπικο καταστημα της wind και θα ζητησω φοιτητικο πακετο f2g με τα 1000 λεπτα προς ολους.

αφου τα κοριτσια της δεν μπορω να βρω.

Φανταζωμαι τον(την ) πωλητη να με κοιταει και να σκεφτετε.....

Η θα μου το κανει (αφου λετε οτι ειναι ανεπησιμο για ολους) η θα με κυνηγησει.

Καλα αν μου το κανει...ονειρο ζω μη με ξυπνατε!!!!!!

Δεν το έχουν τα τοπικά καταστήματα, μόνο το public νομίζω.

• Απαντήσεις 381
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

F2G με κλειστά τα μάτια. Μακράν οι χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς ;)

Ενδεχομένως να εννοείς τα καλύτερα πακέτα...Γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς!!! :p :p :lol:

1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

Σωθήκαμε με το f2G......

Δεν ισχύει τώρα δυστυχώς 300 λεπτά με 10 ευρώ ανανέωση αλλά εμείς που πήραμε το πακέτο τότε που βγήκε μας βγαίνει πολύ τζάμπα ρε παιδιά.......το κινητό γίνεται hotspot στο χωριο ........1 GB είναι αυτό ......

έχω κάτι λογαριασμούς απο cosmote .....35 ευρώ κ 45 ευρώ........

Ζήτω η Telestet........

Χωρίς πολλά λογια και μπλα ,μπλα F2G φυσικά !
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Αν και χρήστης συμβολαίων τα τελευταία 15 χρόνια μπορώ να πώ ότι το συγκεκριμένο POLL μου άνοιξε τα μάτια. Μετατροπή λοιπόν του συμβολαίου σε καρτοκινητό F2GΟ (από ότι δείχνουν και οι στατιστικές) με τα μισά χρήματα και τις διπλάσιες υπηρεσίες.

Ευχαριστώ...

Παιδιά το f2g έχει τις καλύτερες προσφορές στα πακέτα του. Για φοιτητικό μέσω του site τις wind με πάσο, διαφορετικά σε κάποιο promotion τις wind στους δρόμους.

Δεν το έχουν τα τοπικά καταστήματα, μόνο το public νομίζω.

Δηλαδη κανουν τα public συνδεσεις wind?

Λες να τα καταφερω...θα παω να ρωτησω.

Ευχαριστω για την λεπτομερια.:)

Βλέπω και ξαναβλέπω να εξυμνούν όλοι το F2g.. χωρίς όμως να λένε γιατί..

Δηλαδή πόσο χρόνο ομιλίας, πόσα SMS και πόσο όγκο δεδομένων .... με πόσα χρήματα??

Γιατί αν λέτε μόνο για τα MB, δεν μου λέει κάτι.

Μπήκα στο site της F2G και δεν είδα κάτι το καταπληκτικό σε προσφορά.

Έναν συνδυασμό ας πούμε πακέτων που να συμφέρει.. (κι εννοείται για νέες ενεργοποιήσεις, ετσι?Και επίσης για εμάς που δεν είμαστε φοιτητές..)

Δηλαδή πόσο χρόνο ομιλίας, πόσα SMS και πόσο όγκο δεδομένων .... με πόσα χρήματα??

Έναν συνδυασμό ας πούμε πακέτων που να συμφέρει.. (κι εννοείται για νέες ενεργοποιήσεις, ετσι?Και επίσης για εμάς που δεν είμαστε φοιτητές..)

Το οτι μπορείς να αγοράσεις πακέτο με 5€ και στο καπάκι να αγοράσεις άλλο πακέτο με μόνο 2€ και να κάνεις ότι συνδιασμό θέλεις ομιλίας-sms-internet και αν δεν σου φτάσουν αγοράζεις και άλλα πακέτα των 2€ +τα bonus που παίρνεις προς ΟΛΗ την WIND+Q από τα on line πακέτα+ τα εβδομαδιαία bonus από το log n'win+τα bonus από ανανέωση μέσω internet ή κατάστημα.Θέλεις και άλλα;+το WIN CLUB + τις ατομικές προσφορές που στέλνει συνέχεια με sms πχ δωρεάν 60' προς όλους ή διπλασιασμό κάρτας + ΔΩΡΕΆΝ κινητά με ανανέωση και τα χρήματα μένουν να τα κάνεις ότι θέλεις. Μετά από αυτά επιμένεις οτι υπάρχει κάτι καλύτερο;:X

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Αν έχεις ήδη ενεργοποιημένη την προσφορά για ανανέωση με 10€ λαμβάνεις 300' προς όλους για 30 ημέρες.

Ανεξάρτητα (ή και συμπληρωματικά με αυτή) μπορείς να επιλέγεις 1 ή περισσότερα από τα παρακάτω πακέτα:

https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/

Επιπλέον, εφόσον έχεις κάνει τουλάχιστον μία ανανέωση (από 5€ και πάνω τον μήνα) δικαιούσαι κάθε εβδομάδα να ενεργοποιείς 1 log n win πακέτο εντελώς δωρεάν.

Π.χ. εγώ συνήθως ανανεώνω με 10€/μήνα (300' προς όλους), αγοράζω 100 sms προς όλους με 5€ (bonus 100'+100 sms προς Wind & Q) και ίσως χρειαστεί να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο με 2€ στην συνέχεια. Επίσης, από συσσώρευση υπολοίπων της ανανέωσης που μένουν στην κάρτα κάθε μήνα (π.χ. 3-5€) έχω αυτή την στιγμή υπόλοιπο 41€!;)

Αν έχεις ήδη ενεργοποιημένη την προσφορά για ανανέωση με 10€ λαμβάνεις 300' προς όλους για 30 ημέρες.

Ανεξάρτητα (ή και συμπληρωματικά με αυτή) μπορείς να επιλέγεις 1 ή περισσότερα από τα παρακάτω πακέτα:

https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/

Επιπλέον, εφόσον έχεις κάνει τουλάχιστον μία ανανέωση (από 5€ και πάνω τον μήνα) δικαιούσαι κάθε εβδομάδα να ενεργοποιείς 1 log n win πακέτο εντελώς δωρεάν.

Π.χ. εγώ συνήθως ανανεώνω με 10€/μήνα (300' προς όλους), αγοράζω 100 sms προς όλους με 5€ (bonus 100'+100 sms προς Wind & Q) και ίσως χρειαστεί να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο με 2€ στην συνέχεια. Επίσης, από συσσώρευση υπολοίπων της ανανέωσης που μένουν στην κάρτα κάθε μήνα (π.χ. 3-5€) έχω αυτή την στιγμή υπόλοιπο 41€!;)

Το 300 λεπτά δώρο δεν ισχύει για νέους συνδρομητές όμως. Όποιος πρόλαβε(περυσι) τον κύριο είδε.... Θα μπερδευτεί ο άνθρωπος....

ουσιαστικα εχει την ιδια προσφορα με κοσμοκαρτα 200' με 5 ευρω εκτος του δωρου 80' για 1 εβδομαδα ομως.τα αλλα 100' μορ τα πληρωνεις 2 ευρω,δεν ειναι δωρεαν.

ουσιαστικα εχει την ιδια προσφορα με κοσμοκαρτα 200' με 5 ευρω εκτος του δωρου 80' για 1 εβδομαδα ομως.τα αλλα 100' μορ τα πληρωνεις 2 ευρω,δεν ειναι δωρεαν.

+ τον χρόνο προς wind σε ανανεώσεις που δεν έχει π.χ το whats up (δεν μιλάμε για reload style)...

+ τον χρόνο προς wind σε ανανεώσεις που δεν έχει π.χ το whats up (δεν μιλάμε για reload style)...

...που είναι πολύ περισσότερος και φυσικά με μεγαλύτερη της μίας εβδομάδας διάρκεια.

Ναι, αλλα βλέπω να μιλάτε για δωρεαν χρονο ομιλιας και sms προς wind + Q.

Προς τους υπόλοιπους προορισμους?? (για νεες ενεργοποιήσεις ρωταω..)

Το πιο σημαντικό είναι να έχεις αρκετό χρονο προς ΟΛΟΥΣ τους προορισμούς + αρκετα mb (πάνω από 500).

Τα sms είναι προαιρετικά. Δεν τα χρησιμοποιώ.

Τι θα πληρώσω π.χ. στo F2G για να έχω χρόνο ομιλιας προς ΟΛΟΥΣ και ογκο δεδομενων να αρκει για 1 μηνα.?? :blink:

Ναι, αλλα βλέπω να μιλάτε για δωρεαν χρονο ομιλιας και sms προς wind + Q.

Προς τους υπόλοιπους προορισμους?? (για νεες ενεργοποιήσεις ρωταω..)

Το πιο σημαντικό είναι να έχεις αρκετό χρονο προς ΟΛΟΥΣ τους προορισμούς + αρκετα mb (πάνω από 500).

Τα sms είναι προαιρετικά. Δεν τα χρησιμοποιώ.

Τι θα πληρώσω π.χ. στo F2G για να έχω χρόνο ομιλιας προς ΟΛΟΥΣ και ογκο δεδομενων να αρκει για 1 μηνα.?? :blink:

Σε άλλους αρκούν 60 ΜΒ , άλλοι θέλουν 5 GB για ένα μήνα. Εσείς πόσα ΜΒ χρησιμοποιείται τον μήνα;

Ο χρόνος ομιλίας για 1 μήνα πόσος είναι ;

300' προς ολους ας πουμε και 500 mb που εχω στην cosmoκαρτα με 5 ευρω το μηνα.

Κι ουτε ειδικα προγραμματα και εξτρα ενεργοποιησεις πακετων και υποπακετων σε συγκεκριμενα δικτυα ή φοιτητικα..

1 gb με 5 ευρώ αν δε κάνω λάθος δίνει

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Κι ουτε ειδικα προγραμματα και εξτρα ενεργοποιησεις πακετων και υποπακετων σε συγκεκριμενα δικτυα ή φοιτητικα..

Αυτο πρεπει να ειναι παλιο προγραμμα της κοσμοκαρτας.

Γιατι αν πας τωρα να κανεις σου δινει με 5 € μονο 200 λεπτα προς ολους.

Δεν σε συμφέρει. Στο φ2γ θες σίγουρα 1 πακέτο των 5 ευρώ με μόνο 200 λεπτά ομιλίας+1 πακέτο των 5 ευρώ για ίντερνετ. Αμέσως αμέσως φτάσαμε στα 10 ευρώ από το υπόλοιπό σου, όταν με μία 10 άρα κάρτα μπαίνουν 8,93 ευρώ. Περισσότερα θα ξοδεύεις. Γενικά, όποιος θέλει ΚΑΙ ίντερνετ(ή κάποιο άλλο πακέτο πχ. σμς) δεν συμφέρει να φύγει από την παλιά καταργημένη προσφορά των 10 ευρώ-300 λεπτά μπόνους.

αν εξαιρεσω τα φοιτητικα πακετα και των 2 (που δεν δικαιουμαι και δεν νομιζω να ισχυσουν και στην γουιντ για ολους για πολυ καιρο ,αν και μακαρι)θεωρω οτι η διαφορα του γουιντ 80'-100' προς ολους ειναι πολυ μικρη για να μετακινηθει καποιος συνεχεια.γιατι αυτο δημιουργει προβληματα σε μας.αν παμε απο γουαπι σε γουιντ τοτε θα μπορουμε να καλουμε αλλα οι αλλοι που μενουν γουαπι δεν θα καλουν οποτε σχεδον αχρηστος ο χρονος εκτος ανα αλλαξουν και αυτοι εταιρεια.αλλα δυσκολο.ο δωρεαν χρονος προς την ιδια εταιρεια αν αμετακινηθουμε και οι φιλοι μας μεινουν εκει ειναι ασημαντος για κριτηριο σε μενα.

πρεπει να βορυμε τροπο να σπρωξουμε τις εταιρειες να δωσουν περισοτερο εμφαση στον δωρεαν χρονο ομιλιας προς ολους.προς τα εκει παει το θεμα με την ακριβεια των συμβολαιων.

Αυτο πρεπει να ειναι παλιο προγραμμα της κοσμοκαρτας.

Γιατι αν πας τωρα να κανεις σου δινει με 5 € μονο 200 λεπτα προς ολους.

Ισχύει για όσους είχαν γραφτεί μέχρι 30/4/2013

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_freetalktime_allnetworks/section/COSMOKARTA_Services

Αντίθετα στην F2G κάρτα δεν βρίσκω αντίστοιχη προσφορά...

Ισχύει για όσους είχαν γραφτεί μέχρι 30/4/2013

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_freetalktime_allnetworks/section/COSMOKARTA_Services

Αντίθετα στην F2G κάρτα δεν βρίσκω αντίστοιχη προσφορά...

Παράγραφος 2.

http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=276

TCL 40 NXTPAPER

Άρα οι παλιοί συνδρομητές F2G, παίρνουν τα 300' με 2 ανανεώσεις των 10 ευρώ μέσα στον μήνα?

Γιατί στην Cosmoκάρτα, είναι 1 ανανέωση από 10 ευρώ.