Spyros58 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Καλησπέρα παιδιά.Αξίζει η μετάβαση σε moto X απο Nexus 4 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Πολύ απλά...ΝΑΙ. Ανάλογα βέβαια σε τι τιμή θα το βρεις. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά.Αξίζει η μετάβαση σε moto X απο Nexus 4 ; Από οποιοδήποτε smartphone αξίζει η μετάβαση στο x:lol::p Ρίχτε μια ματιά και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398215#comments :p Edited August 25, 2014 by Shuffle Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Πολύ καλό κινητό αξίζει να το έχει κανείς! Το έψαξα χθές στο skroutz και το βρήκα με 302 ευρώ! 'Οποιος έχει τα λεφτά να το πάρει είναι πολύ καλή ευκαρία!! Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 υπαρχει καποιο καταστημα στην Ελλαδα που να εχεις θηκες και ζελατινες για αυτο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 υπαρχει καποιο καταστημα στην Ελλαδα που να εχεις θηκες και ζελατινες για αυτο το κινητο? skroutz όλο και κάτι θα βρεις, πολύ λίγα πράγματα όμως.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avel Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 υπαρχει καποιο καταστημα στην Ελλαδα που να εχεις θηκες και ζελατινες για αυτο το κινητο? Μάλλον απίθανο να βρεις κάτι σε κατάστημα. Δοκίμασε στο ebay, βρήκα πολύ καλή θήκη στα μέτρα του με ενάμιση ευρώ (με μεταφορικά). Παράθεση Όλες οι αγγελίες μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τόσο αδιάφορη είναι η νέα έκδοση του Moto X που δεν σχολίασε κανείς κάτι εδώ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τόσο αδιάφορη είναι η νέα έκδοση του Moto X που δεν σχολίασε κανείς κάτι εδώ... :p Απλα τα σχολια μας ηταν στο κατάλληλο τοπικ. Ειναι καποια στοιχεια που μου αρεσαν και καποια οχι στο νεο μοτο Χ. Αδιαφορη δε τη λες, αλλα ουτε και σουπερ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomaniac Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλησπέρα σε όλους!Σκέφτομαι να αγοράσω αμμεσα το χ κ θα ήθελα τυχόν προτάσεις για καλύτερη τιμή.Μέχρι στιγμής έχω κοιτάξει κάποια μαγαζιά στο σκρουτζ κ στο expansys.Κάποια άλλη πρόταση?Ευχαριστώ προκαταβολικα..:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλησπέρα σε όλους!Σκέφτομαι να αγοράσω αμμεσα το χ κ θα ήθελα τυχόν προτάσεις για καλύτερη τιμή.Μέχρι στιγμής έχω κοιτάξει κάποια μαγαζιά στο σκρουτζ κ στο expansys.Κάποια άλλη πρόταση?Ευχαριστώ προκαταβολικα..:wink: Άμαζον κοίταξες; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomaniac Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ναι έχω κοιτάξει κ amazon.Πάνω κάτω όλα έχουν παρόμοια τιμή,απλά μήπως υπήρχε κάτι άλλο που δεν είχα δει.Ευχαριστώ,θα επανέλθω όταν με το καλό το πάρω στα χέρια μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Νομιζω 280€ εχει απο ελλαδα.Δεν θα το βρεις αρκετα φθηνοτερα εξω, ειδικα με μεταφορικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blacky4 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Και εγώ προσέχω την τιμή του και αρκετό καιρό τώρα εκεί κυμαίνεται. Βέβαια στα mediamarkt Γερμανίας έχει 230, αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Κάνω την αρχή στις φωτογραφίες Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 βρε παιδια ενδιαφερομαι για το -χ αλλα η απορια μου ειναι αν χρειαστω σερβις υπαρχει σε ελλαδα και κυριως σε θεσσαλονικη?αυτος ειναι και ο κυριοτερος φοβος μου. Μια χαρά service υπάρχει. Όπως αναφέρθηκε, ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής είναι η Cellcom (στην οποία μάλιστα οι άνθρωποι είναι πολύ εξυπηρετικοί), αν και δεν υπάρχει λόγος να πας απευθείας εκεί. Αγοράζεις τη συσκευή από Wind (Moto G σήμερα, νέο Moto X σύντομα) και σε εξυπηρετεί το κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Έπεσε στα χέρια μου ένα σφραγισμένο λευκό και εδώ και λίγες ώρες έχω μείνει έκπληκτος. Η όλη εμπειρία χρήσης, η αισθητική του και τα υλικά του είναι σε άλλο επίπεδο από τα (ακριβά) συνηθισμένα. Πήρε απ' ευθείας την 4.4.4 και είναι πανέτοιμο για την L. Η οθόνη είναι εξαίσια, το σήμα απίστευτο και τα ακουστικό/ηχείο είναι από τα πιό δυνατά και καθαρά που έχω ακούσει τελευταία. Στο Antutu, σαν διπύρηνο που είναι δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, στο δε μέγεθος είναι τεράστο σε σχέση με ολοκαίνουργια μοντέλα τριπλής τιμής με οθόνη ίδιου μεγέθους 4.7 ιντσών!!! :tease: http://s29.postimg.org/a9v4ovqpz/Screenshot_2014_09_27_20_41_09.jpg http://s18.postimg.org/5d2s5v5w9/eeeeeeeeeeee.jpg Φίλε @haki... και άργησες να έρθεις στη παρέα μας. Τα λέμε αλλά δε μας πιστεύουν. Μόνο αν το πιάσουν στα χέρια τους, τότε αλλάζουν γνώμη. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Left ace ετσι ακριβως ειναι.Προσωπικα ,για το μονο που μετανιωνω (και αφου εχουν περασει απο τα χερια μου ολες οι σημερινές λεγόμενες ναυαρχιδες) , ειναι ότι δεν το δοκιμασα νωρίτερα........ Edited September 27, 2014 by petrosa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 και εγω πολλες φορες ημουν στο τσακ να το παραγγειλω αλλα δεν ξερω , παντα εκανα πισω και δεν το εχω τολμησει ακομα. ειναι κατι ενδιαμεσο σε νεξους 4 και 5? τουλαχιστον ετσι νομιζω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) καλή φάση, ξεκινάει να παίρνει τα πόδια του το νήμα τώρα που βγαίνει το 2nd gen.. Πάλι μόνος μου θα είμαι στο νέο νήμα..:p Edited September 27, 2014 by Shuffle Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 καλή φάση, ξεκινάει να πέρνει τα πόδια του το νήμα τώρα που βγαίνει το 2nd gen.. Πάλι μόνος μου θα είμαι στο νέο νήμα..:p Lol.............. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Σε τι τιμη θα κινειται περιπου η νεα γενια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Εμένα, χωρίς μεταφορικά, μου βγήκε περί τα 590 σχεδόν euros, για 32άρι. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Εμένα, χωρίς μεταφορικά, μου βγήκε περί τα 590 σχεδόν euros, για 32άρι. Δε χρειαζεται να σου πω οτι θα κανεις νημα για το μοτο x 2014. Ειναι δεδομενο. Βλεπεις οτι σιγα σιγα στην Ελλαδα,(τουλαχιστον) αρχιζει ο κοσμος να ριχνει κλεφτες ματιες στις ναυρχιδες της μοτο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blacky4 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Μετά από συνεχομένες αναβολές επί σχεδόν 2 μηνών, μπήκα και εγώ στο κλαμπ! Είναι λίγο νωρίς να εκφράσω άποψη, καθώς μόλις σήμερα το πήρα στα χέρια μου, αλλά ήθελα να ρωτήσα τους παλιότερους κατόχους αν το έχετε σε θήκη και αν έχετε να προτείνετε καμία. Αντίστοιχα και για screen protector / tempered glass etc. Θενκς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts