dkmtb Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Αναμενουμε νεα φιλε μου με αγωνια.. θα ηθελα μεσα στη Μεγαλη βδομαδα να χτυπησω ενα G2 32αρι, αλλιως να επιλεξω κατι αλλο.. Αντικατασταση γινεται αν αυθημερων διαπιστωσω το προβλημα παντως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Εγω πηγα εχθες στο σταδιο για τρεξιμο και χρησιμοποιωντας το προγραμμα runstatic διαπιστωσα πως χανει αρκετα το gps μου! Ετσι μου εδειξε στους 20 γυρους που εκανα συνολικα, τουλαχιστον 400 μετρα λιγοτερα ως διανυθεισα αποσταση. Επισης οπως βλεπετε και στην φωτο στα πεταλα εκοβε ευθειες... Το κινητο το εχω περιπου 3 εβδομαδες και ειναι παρτιδα 412. Τι λετε, εχει θεμα ή ετσι λειτουργει το g2? Υποψην οτι στην ιδια διαδρομη το iphone 4 που εχω δεν χανει μετρο, στη φωτο δε, καμμια σχεση με αυτην που βλεπετε! Και σε μενα τα ιδια χαλια ειναι... 311 παρτιδα τηλεφωνου. Αργει υπερβολικα να λοκαρει και οταν γινεται αυτο μετα χανει την διαδρομη. Απαραδεκτο στο θεμα gps, πολυ καλο σε ολους τους αλλους τομεις το g2. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosth8 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Την παρτίδα που την βλέπετε; Παράθεση Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Και σε μενα τα ιδια χαλια ειναι... 311 παρτιδα τηλεφωνου. Αργει υπερβολικα να λοκαρει και οταν γινεται αυτο μετα χανει την διαδρομη. Απαραδεκτο στο θεμα gps, πολυ καλο σε ολους τους αλλους τομεις το g2. Παιδιά όσοι έχουν δυσκολία να κλειδώσουν δορυφόρους ή χάνουν στιγμιαία το σήμα,πρέπει να πάνε για σέρβις.Δεν είναι ότι υστερεί στον τομέα gps το g2,αλλά είναι ένα γενικό πρόβλημα που έχουν ορισμένες ή οι μισές ή δεν ξέρω και εγώ πόσες συσκευές από το εργοστάσιο.Μετά το σερβις δουλεύει κανονικά το gps όπως και στα υπόλοιπα κινητά.Κάποιοι φίλοι που ανέφεραν προβλήματα και αφού το έστειλαν,μάλλον χρειάζεται αλλαγή πλακέτας και πρέπει να το ξαναστείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Την παρτίδα που την βλέπετε; Απ' τα τρία πρώτα ψηφία του s/n (serial number). Είναι γραμμένο πάνω στο κουτί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Την παρτίδα που την βλέπετε; Απ' τα τρία πρώτα ψηφία του s/n (serial number). Είναι γραμμένο πάνω στο κουτί.... Το πρωτο ψηφιο του s/n αντιστοιχει στο τελευταιο ψηφιο του ετους και τα αλλα δυο ψηφια του s/n αντιστοιχουν στο μηνα του ετους. Πχ s/n: 411........ Νοεμβριος του 2014. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosth8 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Αχμμμμ..αρα έχω 410 παρτίδα.. Παράθεση Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven84 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Στην leaked παντως στο δικό μου από εκεί που οι glonass δεν κλειδωναν σχεδόν ποτέ πλέον λοκαρουν σε 3-4 sec και με μεγάλη ένταση. Οι gps φαίνεται και αυτοί ένα κλικ πιο δυνατοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Εγω πηγα εχθες στο σταδιο για τρεξιμο και χρησιμοποιωντας το προγραμμα runstatic διαπιστωσα πως χανει αρκετα το gps μου! Ετσι μου εδειξε στους 20 γυρους που εκανα συνολικα, τουλαχιστον 400 μετρα λιγοτερα ως διανυθεισα αποσταση. Επισης οπως βλεπετε και στην φωτο στα πεταλα εκοβε ευθειες... Το κινητο το εχω περιπου 3 εβδομαδες και ειναι παρτιδα 412. Τι λετε, εχει θεμα ή ετσι λειτουργει το g2? Υποψην οτι στην ιδια διαδρομη το iphone 4 που εχω δεν χανει μετρο, στη φωτο δε, καμμια σχεση με αυτην που βλεπετε! Ισως και να μην εχεις προβλημα...Δηλαδη το gps του κινητου ανανεωνει το στιγμα ανα καποια ΛΙΓΑ δευτερολεπτα θελω να πω δεν μιλαμε για real time στιγμα οποτε στην ουσια ενωνει τα σημεια του στιγματος σου...Οταν τρεχεις σε ευθεια αυτο δεν φαινεται αλλα οταν κατευθυνεσαι στα πεταλα κανει αποτομες ευθειες...Εγω πιστευω πως μια χαρα σου δουλευει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Οχι φιλε μου, αν κατεγραφε κανονικά όπως εκανα παλιοτερα στο Μi3 με το Strava, η πορεία στο χάρτη θα ήταν σχεδόν σα τη κανονική και πολυ καλύτερη απο τις ευθείες που τραβηξε το G2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Xτες βράδι ,διαδρομη απο Γκαζι μεχρι Μαρουσι,το gps δεν κλειδωσε σε κανέναν δορυφορο.Ετυχε?Δε ξερω.2εβδομάδες εχω τη συσκευη και ειμαι ετοιμος για την παω για πουλημα. Πριν την πας για πούλημα, δεν την πας και στο service? Το δικό μου έχει έναν από τους πιο ευαίσθητους δέκτες GPS που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ - δουλεύει σε κλειστούς χώρους και στο αυτοκίνητο χωρίς να είναι καν κοντά στο τζάμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 τελικα, μολις πριν λιγο, παρηγγειλα απο e-deal G2 16gb black, Γερμανιας και παρτιδα 411 στα 244.5 ευρω συνολικα! ελπιζω να εχω ενα απροβληματιστο δεκτη gps, ειδαλλως εφυγε οπως ηρθε την ιδια μερα!! περιμενουμε και τα νεα απο τους υπολοιπους νεους κατοχους! εγω αυριο αμεσα θα αναφερω αν ειναι κομπλε, απο καταγραφη ποδηλατικης βολτας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Μήπως ξέρετε αν στο sygic ο ελληνικός χάρτης grc.ta.2014.09 που είναι της τομτομ σε σχέση με της grc.nt.2014.09 της navtec άραγε ποιοι είναι ποιο καλοί αποδεδειγμένα με περισσότερες λεπτομέρειες pois κλπ για μας εδώ στην Ελλάδα και γιατί ?? Οεο?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Μήπως ξέρετε αν στο sygic ο ελληνικός χάρτης grc.ta.2014.09 που είναι της τομτομ σε σχέση με της grc.nt.2014.09 της navtec άραγε ποιοι είναι ποιο καλοί αποδεδειγμένα με περισσότερες λεπτομέρειες pois κλπ για μας εδώ στην Ελλάδα και γιατί ?? Οεο?? http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86 Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Εχει δοκιμασει κανεις ποσες ωρες βγαζει το κινητο ανοιχτο με gps?Χτες με φουλ μπαταρια μεσα σε 2,5 ωρες εκλεισε.Τραγικο μου φανηκε.Το Lumia 930 αντεχει 5+ ωρες...μηπως φταιει το Sygic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Εχει δοκιμασει κανεις ποσες ωρες βγαζει το κινητο ανοιχτο με gps?Χτες με φουλ μπαταρια μεσα σε 2,5 ωρες εκλεισε.Τραγικο μου φανηκε.Το Lumia 930 αντεχει 5+ ωρες...μηπως φταιει το Sygic? Κι εγω Sygic εχω. Δεν υπαρχει περιπτωση να μου κλισει μεσα σε 2,5 ωρες με φουλ μπαταρια. Μαλλον χρησιμοποιουσες data και ευθυνοντε αυτα και οχι ο δεκτης GPS. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Κι εγω Sygic εχω. Δεν υπαρχει περιπτωση να μου κλισει μεσα σε 2,5 ωρες με φουλ μπαταρια. Μαλλον χρησιμοποιουσες data και ευθυνοντε αυτα και οχι ο δεκτης GPS. Ποσες ωρες δηλαδη πρεπει να βγαλει?Μπορει να τα χα ξεχασει ανοιχτα τα δεδομενα...Στο επομενο ταξιδι θα το ξαναδοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ποσες ωρες δηλαδη πρεπει να βγαλει?Μπορει να τα χα ξεχασει ανοιχτα τα δεδομενα...Στο επομενο ταξιδι θα το ξαναδοκιμασω Δεν ξερω. Το μεγιστο που εχω χρησιμοποιησει το Sygic ειναι 20 λεπτα και με τιποτα δεν επεφτε η μπαταρια με τον ρυθμο που ανεφερες. Μιλαμε παντα χωρις data. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Εγω πηγα εχθες στο σταδιο για τρεξιμο και χρησιμοποιωντας το προγραμμα runstatic διαπιστωσα πως χανει αρκετα το gps μου! Ετσι μου εδειξε στους 20 γυρους που εκανα συνολικα, τουλαχιστον 400 μετρα λιγοτερα ως διανυθεισα αποσταση. Επισης οπως βλεπετε και στην φωτο στα πεταλα εκοβε ευθειες... Το κινητο το εχω περιπου 3 εβδομαδες και ειναι παρτιδα 412. Τι λετε, εχει θεμα ή ετσι λειτουργει το g2? Υποψην οτι στην ιδια διαδρομη το iphone 4 που εχω δεν χανει μετρο, στη φωτο δε, καμμια σχεση με αυτην που βλεπετε! Eιπα και εγω να δοκιμασω το κινητο χρησιμοποιωντας ομως το προγραμμα της nike... Μια χαρα νομιζω πως δειχνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 καλησπερα..κατοχος lg g2 και εγω και φαινεται οτι εχω θεμα με το gps. δοκιμαζωντας το gps test εχω τα εξης: in view 23, in use 0. να υποθεσω οτι πρεπει να παω για service?εκανα κατι λαθος εγω? και ειναι και παρτιδα φρεσκια (412). αν μπορειτε να βοηθησετε? το λυπαμαι να μου το σκαλιζουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 καλησπερα..κατοχος lg g2 και εγω και φαινεται οτι εχω θεμα με το gps. δοκιμαζωντας το gps test εχω τα εξης: in view 23, in use 0. να υποθεσω οτι πρεπει να παω για service?εκανα κατι λαθος εγω? και ειναι και παρτιδα φρεσκια (412). αν μπορειτε να βοηθησετε? το λυπαμαι να μου το σκαλιζουν.. Αν έχεις "in use" 0 δορυφόρους, τότε κάτι δεν πάει καλά δυστυχώς! Φαντάζομαι δοκίμασες έξω, σε ανοιχτό ουρανό; Μέσα στο σπίτι καθόλου απίθανο να μη μπορεί να κλειδώσει, αλλά σε ανοιχτό ουρανό πρέπει να κλειδώσει τουλάχιστον 10 δορυφόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 καλησπερα..κατοχος lg g2 και εγω και φαινεται οτι εχω θεμα με το gps. δοκιμαζωντας το gps test εχω τα εξης: in view 23, in use 0. να υποθεσω οτι πρεπει να παω για service?εκανα κατι λαθος εγω? και ειναι και παρτιδα φρεσκια (412). αν μπορειτε να βοηθησετε? το λυπαμαι να μου το σκαλιζουν.. Το test Το έκανες σε ανοιχτό ουρανό δηλα δη δρόμο ή έστω βεράντα ή μέσα σε σπίτι? Πάντως το ότι βλέπει 23 δορυφόρους καλο μου ακούγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Το test Το έκανες σε ανοιχτό ουρανό δηλα δη δρόμο ή έστω βεράντα ή μέσα σε σπίτι? Πάντως το ότι βλέπει 23 δορυφόρους καλο μου ακούγεται... βεραντα..δοκιμασα και το maps και δεν λειτουργουσε χωρις δεδομενα..και gps status και με τπτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Δοκίμασε να βάλεις το faster GPS από playstore και να αλλάξεις το continent σε europe και το region σε Greece Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Δοκίμασε να βάλεις το faster GPS από playstore και να αλλάξεις το continent σε europe και το region σε Greece δεν ειμαι ρουτ..τελικα βρηκε καποιους δορυφορους μετα απο πααααρα πολλή ωρα..αδυναμος δεκτης αλλα λειτουργει..ξενερααα Edited April 27, 2015 by elias87_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts