thanos_margon Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 τι θεμα ειχες με το gps? μετα απο αυτο το σημα εγινε πιο δυνατο? Ναι είχα θέμα αργούσε να κλειδώσει και έχανε το σήμα,τωρα μέσα στο σπίτι σε 5 sec έχει κλειδώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ναι είχα θέμα αργούσε να κλειδώσει και έχανε το σήμα,τωρα μέσα στο σπίτι σε 5 sec έχει κλειδώσει. Φίλε εγώ το είχα στείλει LG μου αλλάξανε πλακέτα και τώρα δεν χάνει το σήμα απλά δεν κλειδώνει γρήγορα και επίσης μέσα στο σπίτι αλλά δίπλα στο παράθυρο δεν κλειδώνει.ενω έχω ενός φίλου το g2 και στο ίδιο σημείο κλειδώνει για πλάκα, δουλεύει τέλεια αυτουνού. Στο βίντεο τι κάνει; απλά σηκώνει τους πολους; θέλει εργαλεία για να βγάλω το καπακι; Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Φίλε εγώ το είχα στείλει LG μου αλλάξανε πλακέτα και τώρα δεν χάνει το σήμα απλά δεν κλειδώνει γρήγορα και επίσης μέσα στο σπίτι αλλά δίπλα στο παράθυρο δεν κλειδώνει.ενω έχω ενός φίλου το g2 και στο ίδιο σημείο κλειδώνει για πλάκα, δουλεύει τέλεια αυτουνού. Στο βίντεο τι κάνει; απλά σηκώνει τους πολους; θέλει εργαλεία για να βγάλω το καπακι; Εγω παντως την πρωτη φορα που το ανοιξα, το ανοιξα χωρις ειδικα εργαλεια, ανοιγει σχετικα ευκολα! Τωρα βεβαια εχω παραγγειλει και εχουν ερθει και τα εργαλεια..... αχρειαστα να ειναι :) Και εγω παντως με τις παραπανω "πατεντες" (πριν αρκετο καιρο που το εκανα) ειδα αρκετη βελτιωση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Φίλε εγώ το είχα στείλει LG μου αλλάξανε πλακέτα και τώρα δεν χάνει το σήμα απλά δεν κλειδώνει γρήγορα και επίσης μέσα στο σπίτι αλλά δίπλα στο παράθυρο δεν κλειδώνει.ενω έχω ενός φίλου το g2 και στο ίδιο σημείο κλειδώνει για πλάκα, δουλεύει τέλεια αυτουνού. Στο βίντεο τι κάνει; απλά σηκώνει τους πολους; θέλει εργαλεία για να βγάλω το καπακι; Δεν θέλει εργαλεία,αλά αν έχεις μια πλαστική σπάτουλα θα το κανείς πιο εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Φίλε το έκανα τρομερή αλλαγή λογικά πατάνε καλύτερα οι πόλοι και κλειδώνει μέσα στο σπίτι σε δευτερόλεπτα. Θα το δοκιμάσω και στο τρέξιμο να δω αν γράφει σωστά τον κύκλο η κάνει τα δικά του πάλι. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Φίλε το έκανα τρομερή αλλαγή λογικά πατάνε καλύτερα οι πόλοι και κλειδώνει μέσα στο σπίτι σε δευτερόλεπτα. Θα το δοκιμάσω και στο τρέξιμο να δω αν γράφει σωστά τον κύκλο η κάνει τα δικά του πάλι. Ναι Αυτό κάνει πατάνε καλύτερα οι πόλοι,δεν το έχω δοκιμάσει σε τρέξιμο αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα κλειδώνει ακόμα και μέσα σε στενούς δρόμους και χωρίς wifi σύνδεση. Χτές είχα πάει πειραιά και δεν κόλισε πουθενά, απίστευτη ακρίβεια και κλείδωμα σε 3 δευτερόλεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Τι δουλεια εχει το wifi στο κλειδωμα των δορυφορων; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Τα εχουμε πει αρκετες φορες παιδια.... δεν ειναι δυνατον να δοκιμασουμε το gps ενω ειμαστε συνδεμενοι σε wifi ή εχουμε ανοικτα τα data!! Βαζουμε την επιλογη "Μονο αισθητηρες συσκευης" και βλεπουμε τι ψαρια πιανει η συσκευη μας. Σε πρωτη φαση βλεπουμε αν κλειδωνει δορυφορους και σε δευτερη αν δεν μας κανει αποσυνδεσες κατα την πλοηγηση με καποιον πλοηγο που ΔΕΝ χρησιμοποιει internet. Edited July 27, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ενημέρωση:!: Τα μηνύματα που αναφέρονταν σε σπασμένο πρόγραμμα πλοήγησης . αφαιρέθηκαν ,όπως ολοι γνωρίζεται απαγορεύεται απο τους κανόνες του forum οποιαδήποτε συζήτηση που έχει να κάνει με cracked apps . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Τι δουλεια εχει το wifi στο κλειδωμα των δορυφορων; Στο κλείδωμα των δορυφόρων τίποτα, στον εντοπισμό θέσης όμως χρησιμοποιείται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Αν θελεις να τεσταρεις το gps σου κλεισε ολα τα αλλα και ανοιξε μονο το gps. Ετσι θα δεις τι ψαρια πιανεις , που λεει κι ο φιλος πιο πανω. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Φίλε το έκανα τρομερή αλλαγή λογικά πατάνε καλύτερα οι πόλοι και κλειδώνει μέσα στο σπίτι σε δευτερόλεπτα. Θα το δοκιμάσω και στο τρέξιμο να δω αν γράφει σωστά τον κύκλο η κάνει τα δικά του πάλι. Ναι Αυτό κάνει πατάνε καλύτερα οι πόλοι,δεν το έχω δοκιμάσει σε τρέξιμο αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Παιδιά σκέφτομαι και εγώ να κάνω αυτό που δείχνει το βίντεο : Υπάρχει και κάποιο άλλο εκτός από αυτό?? Βοηθήστε λίγο και σε 3 ερωτήσεις αν είναι να το προχωρήσω και εγώ..!! 1) Το καπάκι είναι κουμπωτό δηλαδή όταν βγει μετά ξανά κουμπώνει έτσι απλά χωρίς κάποια ταινία ή κάτι άλλο και σφραγίζει?? 2) Οι πόλοι που πρέπει να σηκώσουμε είναι αυτοί οι 3 όπως δείχνει το βίντεο ή και είναι κι άλλοι? 3) Επίσης το χαρτί από κάτω πρέπει να μπει οπωσδήποτε και αν ναι θέλει απλό χαρτί α4 πχ η ποιο παχύ σαν χαρτόνι?? Edited July 27, 2014 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 προσεχε μονο το ξεκουμπωμα..θα το ξεκομπουσεις σε ολα τα σημεια οπως δειχνει το video,ενα χαρτι μονο που θα το διπλωσεις,απλο χαρτι! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 προσεχε μονο το ξεκουμπωμα..θα το ξεκομπουσεις σε ολα τα σημεια οπως δειχνει το video,ενα χαρτι μονο που θα το διπλωσεις,απλο χαρτι! Κατάλαβα απλά στο βίντεο δεν δείχνει να διπλωνει τα χαρτάκια ίσως αυτού να ήταν από χαρτόνι χοντρό ενώ σε απλό χαρτί θα θέλει δίπλωμα σωστά...?? Εσύ το έχεις κάνει και αν ναι έχεις δει διαφορά?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 οχι δεν χρειαστηκε,ετυχε να μου αλλαξουν την συσκευη..το χαρτακι ειναι αυτο που ειναι κατι χρωματιστα.κοκκινο,ροζ,πρασινα...καλο ειναι να το βαλεις διπλο για να κανει την ελαστικοτητα... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Παιδιά σκέφτομαι και εγώ να κάνω αυτό που δείχνει το βίντεο : Υπάρχει και κάποιο άλλο εκτός από αυτό?? Βοηθήστε λίγο και σε 3 ερωτήσεις αν είναι να το προχωρήσω και εγώ..!! 1) Το καπάκι είναι κουμπωτό δηλαδή όταν βγει μετά ξανά κουμπώνει έτσι απλά χωρίς κάποια ταινία ή κάτι άλλο και σφραγίζει?? 2) Οι πόλοι που πρέπει να σηκώσουμε είναι αυτοί οι 3 όπως δείχνει το βίντεο ή και είναι κι άλλοι? 3) Επίσης το χαρτί από κάτω πρέπει να μπει οπωσδήποτε και αν ναι θέλει απλό χαρτί α4 πχ η ποιο παχύ σαν χαρτόνι?? Να σου πω φιλε τι εκανα και 'γω. Ειδα αυτη τη φωτο που εχει παρακατω. Και εκανα αυτα εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5228118#post5228118 Το link του dropbox απ' το ποστ δεν δουλευει γιατι πλεον εσβησα τη φωτογραφια. Η βελτιωση στο σημα ηταν ακρως εντυπωσιακη και τωρα που φοραω την Kitkat με καποιες τελευταιες δοκιμες που εκανα, δεν μου κανει ουτε αποσυνδεσεις! Edited July 27, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Εμένα γενικά δεν κάνει ποτέ αποσυνδέσεις αλλά ορισμένες φορές αργεί να κλειδώσει.. Πρόσφατα γύρισα από Καλαμάτα το είχα σε όλο το ταξίδι καμιά αποσύνδεση ούτε στα τούνελ.. Κουλό?? Απλά γενικά αργεί να βρει κλειδώσει δορυφόρους γύρω στο 1 λεπτό θέλει.. Χτες ήμουν μετάμορφωση σε κάτι στενά ήθελα να πάω κάπου και έκανε πάνω από λεπτό σχεδόν 2 με 2 μισή λεπτά για να βρει με καλό ουρανό κιόλας και μου έσπασε τα νεύρα γιαυτό λέω να δοκιμάσω το τρικ να δω αν κλειδώνει ποιο γρήγορα.. Η συσκευή μου είναι Ελληνικά από πλαίσιο παρτίδα 309.. Αλλά το πήρα ελαφρό μεταχειρισμενο οπότε δεν ξέρω αν ο προιγουμενος ιδιοκτήτης το είχε φτιάξει στο σέρβις εκτός και αν πάρω την procordia και ρωτήσω και αν μου πουν.. Σήμερα το απόγευμα ήμουν στον Κηφισό εθνική και ενώ την πρώτη φορά ήθελε γύρω στο μισό λεπτό με ένα λεπτό να κλειδώσει μετά την πρώτη φορά δοκίμασα αρκετά άνοιξε κλείσε το sygic και την τόποθεσια από την κουρτίνα και κλειδωνε σε 3-4 δευτερόλεπτα και maximum in use είδα και 8-9 με in view γύρω στους 14 - 15.. Όλα καλά δηλαδή.. Έχω μπερδευτεί αν τελικά αξίζει να το κάνω η όχι η όπως και να έχει αν το κάνω θα του κάνει καλό ουτος η άλλος δεν ξέρω και θα κλειδώνει ακόμη ποιο γρήγορα.. Τι λετε μετά από όλα αυτά?? Άξιζει να το κάνω?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Εμένα γενικά δεν κάνει ποτέ αποσυνδέσεις αλλά ορισμένες φορές αργεί να κλειδώσει.. Πρόσφατα γύρισα από Καλαμάτα το είχα σε όλο το ταξίδι καμιά αποσύνδεση ούτε στα τούνελ.. Κουλό?? Απλά γενικά αργεί να βρει κλειδώσει δορυφόρους γύρω στο 1 λεπτό θέλει.. Χτες ήμουν μετάμορφωση σε κάτι στενά ήθελα να πάω κάπου και έκανε πάνω από λεπτό σχεδόν 2 με 2 μισή λεπτά για να βρει με καλό ουρανό κιόλας και μου έσπασε τα νεύρα γιαυτό λέω να δοκιμάσω το τρικ να δω αν κλειδώνει ποιο γρήγορα.. Η συσκευή μου είναι Ελληνικά από πλαίσιο παρτίδα 309.. Αλλά το πήρα ελαφρό μεταχειρισμενο οπότε δεν ξέρω αν ο προιγουμενος ιδιοκτήτης το είχε φτιάξει στο σέρβις εκτός και αν πάρω την procordia και ρωτήσω και αν μου πουν.. Σήμερα το απόγευμα ήμουν στον Κηφισό εθνική και ενώ την πρώτη φορά ήθελε γύρω στο μισό λεπτό με ένα λεπτό να κλειδώσει μετά την πρώτη φορά δοκίμασα αρκετά άνοιξε κλείσε το sygic και την τόποθεσια από την κουρτίνα και κλειδωνε σε 3-4 δευτερόλεπτα και maximum in use είδα και 8-9 με in view γύρω στους 14 - 15.. Όλα καλά δηλαδή.. Έχω μπερδευτεί αν τελικά αξίζει να το κάνω η όχι η όπως και να έχει αν το κάνω θα του κάνει καλό ουτος η άλλος δεν ξέρω και θα κλειδώνει ακόμη ποιο γρήγορα.. Τι λετε μετά από όλα αυτά?? Άξιζει να το κάνω?? Δεν θελω να να σε παρω στο λαιμο μου :p Ουτε μπορω φυσικα να ξερω αν οντως γινει δουλεια και στη δικη σου συσκευη μετα την "επεμβαση" αλλα πολλα παιδια ειδαν βελτιωση! Δες τη διαφορά που ειδα εγω μετα το πειραγμα που εκανα, μια φωτο πριν και μια μετα.... και νομιζω οτι βελτιωθηκε ΚΑΙ ο χρονος λοκαρισματος. Πλεον κλειδωνει σε ελαχιστα δευτερολεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδια καλησπερα. Πριν απο λιγο γυρισα απο την procordia που ειχα αφησει το κινητο μου για ελεγχο (ηταν ελληνικο 309 παρτιδα). Μου εβαλαν καινουργια καπακι και νεα πλακετα με παρτιδα 406 !!! :p Ειναι σαν να εχω νεο κινητο !! Οι ανθρωποι στο service μια χαρα και σε 2 μερες ετοιμο το κινητο !! Το δοκιμασα λιγο το gps και ποιανει καμπανα !!Σε λιγο θα αρχισω να το στηνω μιας και βλεπω οτι η νεα αναβαθμιση f θα αργησει λιγο σε εμας στα ελληνικα (ουτε στην procordia ηξεραν κατι) η εχουμε τιποτα νεα για ποιο γρηγορα ?? Ολα καλα λοιπον !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδια καλησπερα. Πριν απο λιγο γυρισα απο την procordia που ειχα αφησει το κινητο μου για ελεγχο (ηταν ελληνικο 309 παρτιδα). Μου εβαλαν καινουργια καπακι και νεα πλακετα με παρτιδα 406 !!! :p Ειναι σαν να εχω νεο κινητο !! Οι ανθρωποι στο service μια χαρα και σε 2 μερες ετοιμο το κινητο !! Το δοκιμασα λιγο το gps και ποιανει καμπανα !!Σε λιγο θα αρχισω να το στηνω μιας και βλεπω οτι η νεα αναβαθμιση f θα αργησει λιγο σε εμας στα ελληνικα (ουτε στην procordia ηξεραν κατι) η εχουμε τιποτα νεα για ποιο γρηγορα ?? Ολα καλα λοιπον !!! ;) ;) Μπραβο φιλε μου, χαιρομαι που διορθωθηκε το προβλημα! Να φανταστω οτι στο εφτιαξαν στα πλαισια της εγγυησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Μπραβο φιλε μου, χαιρομαι που διορθωθηκε το προβλημα! Να φανταστω οτι στο εφτιαξαν στα πλαισια της εγγυησης; Ναι στα πλαίσια της εγγύησης το έφτιαξαν βέβαια πάλι καλά!! Αύριο μεθαύριο που θα βγω θα το δοκιμάσω ποιο καλά κλείδωμα, αποσυνδέσεις κλπ και θα σας πω!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ναι στα πλαίσια της εγγύησης το έφτιαξαν βέβαια πάλι καλά!! Αύριο μεθαύριο που θα βγω θα το δοκιμάσω ποιο καλά κλείδωμα, αποσυνδέσεις κλπ και θα σας πω!! Πιστευω οτι τωρα θα δουλευει σωστα......ή τουλαχιστον πολυ καλυτερα απο πριν! Το δικο μου ειναι 32αρι ασιατικο και δεν ειχα εγγυηση, γι' αυτο του εβαλα "χερι" μονος μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hid3tosi Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Γεια χαρα παιδια. Δοκιμασα το lg g2 διπλα διπλα με ενα φιλο μου με το gps test και σε αυτον με το που ανοιγουμε το προγραμμα lockarei αμεσα 7-10 δορυφορους ενω εμενα lockarei 2-5 και με καθυστερηση. εννοειται μονο με αισθητηρες συσκευης. οταν τα δοκιμασαμε σε πιο ανοικτο χωρο lockaran και τα δυο τους ιδιους σχεδον. δηλαδη σε αυτον 10-11 σε μενα 9-10. Να το παω αντιπροσωπεια η οχι? τα κινητα αγορασμενα προχθες γαλλικα 405 παρτιδα. επισης με google maps προσπαθησα να κανω πλοηγηση και εψαχνε τοποθεσια με το που εκλεισα τα δεδομενα και εκανα 30 μετρα.. Αν παιζει καποιο ρολο εμενα βρισκει κανα δυο παραπανω δορυφορους στο in view. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 (edited) Πιστευω οτι τωρα θα δουλευει σωστα......ή τουλαχιστον πολυ καλυτερα απο πριν! Το δικο μου ειναι 32αρι ασιατικο και δεν ειχα εγγυηση, γι' αυτο του εβαλα "χερι" μονος μου :lol: Μετα απο 12 μερες χρησης εχω να πω οτι ειδα μεγαλη διαφορα απο πριν. Εξω κλειδωνει σε 3-5 δευτερολεπτα και φτανει 8-10 in use και 18-20 in view και καποιες φορες κλειδωνει ποιο γρηγορα.Πριν ηθελε τουλαχιστον 30sec και βαλε... Μεσα σε σπιτι δυσκολευετε (νομιζω δεν εχει και νοημα)μ αλλα εξω τελεια !!! :D Γεια χαρα παιδια. Δοκιμασα το lg g2 διπλα διπλα με ενα φιλο μου με το gps test και σε αυτον με το που ανοιγουμε το προγραμμα lockarei αμεσα 7-10 δορυφορους ενω εμενα lockarei 2-5 και με καθυστερηση. εννοειται μονο με αισθητηρες συσκευης. οταν τα δοκιμασαμε σε πιο ανοικτο χωρο lockaran και τα δυο τους ιδιους σχεδον. δηλαδη σε αυτον 10-11 σε μενα 9-10. Να το παω αντιπροσωπεια η οχι? τα κινητα αγορασμενα προχθες γαλλικα 405 παρτιδα. επισης με google maps προσπαθησα να κανω πλοηγηση και εψαχνε τοποθεσια με το που εκλεισα τα δεδομενα και εκανα 30 μετρα.. Αν παιζει καποιο ρολο εμενα βρισκει κανα δυο παραπανω δορυφορους στο in view. Πες μας καλυτερα τι εννοεις... Συγκρινατε 2 lg g2 αγοασμενα την ιδια μερα με ιδια παρτιδα και κωδικο χωρας η 2 διαφορετικα ?? Υποψιν χωρις internet-δεδομενα μονο ανοιγμα την τοποθεσια και εκτος απο gps test βαλε και καποιο προγραμμα να δεις (sygic , navigon) και οχι μα οχι με το google maps !!! Και πες μας !!! ;) :p ;) Edited August 11, 2014 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts