Jump to content

Εξατμίσεις (διαστάσεις / παρεξηγήσεις)

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν το αμαξι που εχεις δεν σου φτανει το πουλας και παιρνεις καινουργιο.

Και εγω το 1.8 ελεγα να το κανω 2.0τ αλλα το σκεφτηκα και σε 2 χρονακια θα το πουλησω και μαλλον θα χτυπησω το Rx7 το καινουργιο.

• Απαντήσεις 94
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν το αμαξι που εχεις δεν σου φτανει το πουλας και παιρνεις καινουργιο.

ti wraia pou 8a htan ama eixa lefta na parw oti 8elw...oute pou 8a me enoiaze an exana lefta apo to amaksi pou 8a poulaga giati 8a eperna allo pio dynato!

Και εγω το 1.8 ελεγα να το κανω 2.0τ αλλα το σκεφτηκα και σε 2 χρονακια θα το πουλησω και μαλλον θα χτυπησω το Rx7 το καινουργιο.

to rx7 antikatasta8hke apo to rx8!ksanabgazoun to rx7?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

3 ροτορες και 1600 κυβικα συνολικα. μια ατμοσφαιρικη εκδοση και μια με τουρμπο. ιπποδυναμεις ακομη αγνωστες....

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

εχω την εντυπωση οτι η τουρμπατη θα ειναι με 3ψηφιο νουμερο και το 4 στις εκατονταδες....

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

γνωρίζει κανείς για group N για rallye??

που πουλάνε καινούριες και πόσο πάνε?

εγώ φοράω μια sebring group N ,μου την είχε δώσει ένα φιλαράκι απο το δικό του το saxo,αλλά έσπασε σήμερα,και μέχρι να βρώ άλλη κυκλοφορώ με της μάνας του.

βρήκα group N μετά απο λίγο ψάξιμο,beda με 60 ευρώ μεταχειρισμένη.

επειδή δεν γνωρίζω απο τελικά τίποτα ποιός θα με διαφωτίσει??

τι είναι η beda,είναι καλή??

το μόνο που γνωρίζω είναι οτι πρέπει το τελικό να είναι γεμάτο,τίποτα άλλο.

group N δε βγαίνουν και χειροποίητες??

τελικά τι αξίζει και πόσο πάει το καθένα ,καινούριο ή μεταχειρισμένο???

και κάτι κορυφαίο : πήγα σε μαγαί με εξατμίσεις στην μεσογείων και ο τυπάς αρνήθηκε να περάσει την αξάτμιση της μάνας του με το σκεπτικό ότι θα κόψει το αμάξι και δεν κάνει ενέργειες που θα βλάψουν το συμφέρον του πελάτη του.και δεν με άφηνε να φύγω,και έπρεπε σώνει και καλά να αγοράσω sebring competition για να βγάλει το αμάξι νεύρο.

τον ρωτούσα πόσα θές να βάλεις την εξάτμιση και η απάντηση ήταν πόσοι πελάτες του είχαν μείνει ικανοποιημένοι απο την sebring.

τρελά πράγματα

pankard to kalytero gia mena pou mporeis na kaneis einai na rwthseis 2-3 atoma pou exoun group N na sou poune apo pou thn agorasane,poso klp.apo thn allh an eixes meinei eyxaristimenos apo thn sebring giati den bazeis mia idia?paizei kai to skhniko an baleis allh na mhn phgainei to amaksi opws phgaine...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

• 4 weeks later...
Μήπως κανείς μπορεί να μου πει κάποιο συνεργείο εξατμίσεων στην Ανατολική Θεσσαλονίκη που να έχει εξατμίσεις REMUS?? thanks ........:rolleyes:

• 1 month later...

τελικά βρήκα απο θεόφιλο.πανάκριβη η sebring τελικά. 260 ευρά πήγε.

ενώ η beda είχε 135 ευρώ,αλλά τελικά προτίμησα την δοκιμασμένη sebring.

ούτε ο εξατμισάς δεν ήξερε να μου πεί τι διαφορές έχει με τη sebring.ξέρει κανείς?το μόνο που ήξερε ήταν οτι η sebring παράγεται έξω,ενώ η beda στη salonica.αληθέυει αυτό?

diladis, ego pou eho kia picanto 1.1, 65hp kai thelo na tou valo mia sosti exatmisoula kai mia filtrohoani ti na tou valo ???????

(den pisteuo na gelaei kaneis ?????)

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

• 7 months later...
  • 1 year later...
ee nai ok apo ixo xerw oti i sebring ******...ektos apo gkazi simpiesi dinei??

Ase re kagkoura...pes ti papaki exeis na doume an kanei kamia apo ths 2 gt px se shong zen dn mpainei tpta :lol::lol::lol:

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Kai prepei na eide treli diafora...

:lol::lol::lol:

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm