Jump to content

Συναντήσεις μελών myphone.gr Πάτρας (Επίσημο Θέμα)

giachtas
 Κοινοποίηση

Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;  

27 members have voted

1. 1. Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;

• Ναι, σίγουρα!
    • Δεν ξέρω, ίσως.
    • Όχι, δεν μπορώ

Recommended Posts

Εγώ μέσα εννοείται...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά... Προστέθηκαν στο ποστ οι πρώτοι συμμετέχοντες...

μέσα και ο noobας

Δεν έχει σημασία το αν είσαι παλιό μέλος ή όχι... Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά :up:

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μέσα, εκτός απροόπτου!
Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr

Υπολογίστε κι εμένα!

Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck:

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB

θα προσπαθησω να ειμαι κι εγω εκει !

Υγ. από τους 7 μας που θα μαζευτουμε στην Πάτρα, μηπως τυχαινει να εχει κανεις ένα έξτρα από αυτους τους μεταλλικους υποδοχεις κάρτας σιμ/κάρτας μνημης , που παίρνουν διαφορα κινητά προσφάτως στο πλάι τους ?

ή αν ξέρει /εχει κανενας γνωστό, σε μαγαζιά επισκευης κινητων στην Πάτρα, μην τυχον εχουν εκει κάτι απο κάποια χαλασμένη συσκευη.

καταφερα και εσπασα αυτο του δικού μου (lenovo phab), προσπαθωντας να κανω την πατεντα των 2 σιμ μαζι με καρτα μνημης, αλλα ευτυχως λειτουργει ακομα. (παρηγγειλα από ebay ανταλλακτικο για παρεμφερες κινητο lenovo κι ελπιζω να ταιριαζει).

Edited by Thou_Bou

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Υγ. από τους 7 μας που θα μαζευτουμε στην Πάτρα, μηπως τυχαινει να εχει κανεις ένα έξτρα από αυτους τους μεταλλικους υποδοχεις κάρτας σιμ/κάρτας μνημης , που παίρνουν διαφορα κινητά προσφάτως στο πλάι τους ?

ή αν ξέρει /εχει κανενας γνωστό, σε μαγαζιά επισκευης κινητων στην Πάτρα, μην τυχον εχουν εκει κάτι απο κάποια χαλασμένη συσκευη.

καταφερα και εσπασα αυτο του δικού μου (lenovo phab), προσπαθωντας να κανω την πατεντα των 2 σιμ μαζι με καρτα μνημης, αλλα ευτυχως λειτουργει ακομα. (παρηγγειλα από ebay ανταλλακτικο για παρεμφερες κινητο lenovo κι ελπιζω να ταιριαζει).

Έχω εγώ αν θυμηθώ θα φέρω. Εναλλακτικά δουλεύει και με συνδετήρα.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Νομιζω πως λεει για το card tray , οχι για το Tray Ejection Tool.

Στη συναντηση δεν ξερω ακομα αν θα ερθω :O

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Νομιζω πως λεει για το card tray , οχι για το Tray Ejection Tool.

Στη συναντηση δεν ξερω ακομα αν θα ερθω :O

ναι για το card tray λεω, το οποιο ευτυχως δουλευει αλλα χωρις την "ταπα" κλεισιματος, οπου εβαλα ταινια και το κολλησα :) τα λεμε αυριο.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Όποιος έρθει και δεν μας βρει ας στείλει ένα πμ.

Sent from my Passport using Tapatalk

• 1 month later...
Ψήνεται κανείς για μια τελευταία μάλλον πριν τον Σεπτέμβρη συνάντηση αυτήν ή την επόμενη Κυριακή;

• 2 months later...
Καλημέρα παιδιά, ψήνεστε για καμιά συνάντηση την Κυριακή 11/9;

Θα είμαι Γιάννενα. Στις 18/9 όμως, μπορώ!!!

Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck:

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB

• 2 weeks later...
Ίσως η Κυριακή 25 Σεπτέμβρη να είναι η καλύτερη μιας και θα έχουν τελειώσει και οι εξεταστικές σε ΑΕΙ/ΤΕΙ. Πείτε τη γνώμη σας και οι υπόλοιποι.
Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr

Εγώ κατά 99% είμαι διαθέσιμος όλες τις Κυριακές οπότε ας κανονίσουμε όποτε μπορούν οι περισσότεροι.

Καλησπέρα και καλό χειμώνα (εκτός από τον Αντώνη που έχει μείνει ακόμη στο καλοκαίρι και καλά κάνει:)). Τόσο 18 όσο και 25 Σεπτεμβρίου μπορώ απόγευμα, κατά τις 16:00 όπως συνηθίζουμε μέχρι τώρα, μιας και δουλεύω πρωί.

• 2 weeks later...
Καλησπέρα και καλό χειμώνα (εκτός από τον Αντώνη που έχει μείνει ακόμη στο καλοκαίρι και καλά κάνει:)). Τόσο 18 όσο και 25 Σεπτεμβρίου μπορώ απόγευμα, κατά τις 16:00 όπως συνηθίζουμε μέχρι τώρα, μιας και δουλεύω πρωί.

Πατρινοί myphonezz τι θα γίνει τελικά, θα κάνουμε καμία συνάντηση μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου; Ακόμη σε καλοκαιρινές διακοπές βρίσκεστε (π.χ. Αντώνης :));

Πατρινοί myphonezz τι θα γίνει τελικά, θα κάνουμε καμία συνάντηση μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου; Ακόμη σε καλοκαιρινές διακοπές βρίσκεστε (π.χ. Αντώνης :));

Εγώ μέσα είμαι Τάσο ακόμα και αν δεν μαζευτούμε πολλοί και ξανακανονίζουμε μέσα στον Οκτώβρη. :)

Ίσως πάω για καμιά βδομάδα, το πολύ, Μυτιλήνη και μάλλον θα φύγω Κυριακή. Αν πάλι όχι θα έρθω.

• 2 weeks later...