al3x1k0 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εγώ μέσα εννοείται... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Και εγώ μέσα, δουλεύω πρωί οπότε μπορώ να έρθω. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alouci Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 μέσα και ο noobας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά... Προστέθηκαν στο ποστ οι πρώτοι συμμετέχοντες... μέσα και ο noobας Δεν έχει σημασία το αν είσαι παλιό μέλος ή όχι... Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά :up: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μέσα, εκτός απροόπτου! Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Υπολογίστε κι εμένα! Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 θα προσπαθησω να ειμαι κι εγω εκει ! Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) θα προσπαθησω να ειμαι κι εγω εκει ! Υγ. από τους 7 μας που θα μαζευτουμε στην Πάτρα, μηπως τυχαινει να εχει κανεις ένα έξτρα από αυτους τους μεταλλικους υποδοχεις κάρτας σιμ/κάρτας μνημης , που παίρνουν διαφορα κινητά προσφάτως στο πλάι τους ? ή αν ξέρει /εχει κανενας γνωστό, σε μαγαζιά επισκευης κινητων στην Πάτρα, μην τυχον εχουν εκει κάτι απο κάποια χαλασμένη συσκευη. καταφερα και εσπασα αυτο του δικού μου (lenovo phab), προσπαθωντας να κανω την πατεντα των 2 σιμ μαζι με καρτα μνημης, αλλα ευτυχως λειτουργει ακομα. (παρηγγειλα από ebay ανταλλακτικο για παρεμφερες κινητο lenovo κι ελπιζω να ταιριαζει). Edited May 18, 2016 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Υγ. από τους 7 μας που θα μαζευτουμε στην Πάτρα, μηπως τυχαινει να εχει κανεις ένα έξτρα από αυτους τους μεταλλικους υποδοχεις κάρτας σιμ/κάρτας μνημης , που παίρνουν διαφορα κινητά προσφάτως στο πλάι τους ? ή αν ξέρει /εχει κανενας γνωστό, σε μαγαζιά επισκευης κινητων στην Πάτρα, μην τυχον εχουν εκει κάτι απο κάποια χαλασμένη συσκευη. καταφερα και εσπασα αυτο του δικού μου (lenovo phab), προσπαθωντας να κανω την πατεντα των 2 σιμ μαζι με καρτα μνημης, αλλα ευτυχως λειτουργει ακομα. (παρηγγειλα από ebay ανταλλακτικο για παρεμφερες κινητο lenovo κι ελπιζω να ταιριαζει). Έχω εγώ αν θυμηθώ θα φέρω. Εναλλακτικά δουλεύει και με συνδετήρα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Νομιζω πως λεει για το card tray , οχι για το Tray Ejection Tool. Στη συναντηση δεν ξερω ακομα αν θα ερθω :O Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Υπολογίστε και εμένα στη συνάντηση!! Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 +1 και από εμένα :D Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Νομιζω πως λεει για το card tray , οχι για το Tray Ejection Tool. Στη συναντηση δεν ξερω ακομα αν θα ερθω :O ναι για το card tray λεω, το οποιο ευτυχως δουλευει αλλα χωρις την "ταπα" κλεισιματος, οπου εβαλα ταινια και το κολλησα :) τα λεμε αυριο. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Όποιος έρθει και δεν μας βρει ας στείλει ένα πμ. Sent from my Passport using Tapatalk Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Ψήνεται κανείς για μια τελευταία μάλλον πριν τον Σεπτέμβρη συνάντηση αυτήν ή την επόμενη Κυριακή; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλημέρα παιδιά, ψήνεστε για καμιά συνάντηση την Κυριακή 11/9; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Θα είμαι Γιάννενα. Στις 18/9 όμως, μπορώ!!! Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Ίσως η Κυριακή 25 Σεπτέμβρη να είναι η καλύτερη μιας και θα έχουν τελειώσει και οι εξεταστικές σε ΑΕΙ/ΤΕΙ. Πείτε τη γνώμη σας και οι υπόλοιποι. Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Εγώ κατά 99% είμαι διαθέσιμος όλες τις Κυριακές οπότε ας κανονίσουμε όποτε μπορούν οι περισσότεροι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Καλησπέρα και καλό χειμώνα (εκτός από τον Αντώνη που έχει μείνει ακόμη στο καλοκαίρι και καλά κάνει:)). Τόσο 18 όσο και 25 Σεπτεμβρίου μπορώ απόγευμα, κατά τις 16:00 όπως συνηθίζουμε μέχρι τώρα, μιας και δουλεύω πρωί. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλησπέρα και καλό χειμώνα (εκτός από τον Αντώνη που έχει μείνει ακόμη στο καλοκαίρι και καλά κάνει:)). Τόσο 18 όσο και 25 Σεπτεμβρίου μπορώ απόγευμα, κατά τις 16:00 όπως συνηθίζουμε μέχρι τώρα, μιας και δουλεύω πρωί. Πατρινοί myphonezz τι θα γίνει τελικά, θα κάνουμε καμία συνάντηση μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου; Ακόμη σε καλοκαιρινές διακοπές βρίσκεστε (π.χ. Αντώνης :)); Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Πατρινοί myphonezz τι θα γίνει τελικά, θα κάνουμε καμία συνάντηση μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου; Ακόμη σε καλοκαιρινές διακοπές βρίσκεστε (π.χ. Αντώνης :)); Εγώ μέσα είμαι Τάσο ακόμα και αν δεν μαζευτούμε πολλοί και ξανακανονίζουμε μέσα στον Οκτώβρη. :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Εγώ για αυτή την Κυριακή είμαι μέσα αν θέλουν και οι υπόλοιποι... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Ίσως πάω για καμιά βδομάδα, το πολύ, Μυτιλήνη και μάλλον θα φύγω Κυριακή. Αν πάλι όχι θα έρθω. Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Τελικα παλικαρια θα κανονισετε τιποτα??Αντε βρε θα μπει χειμωνας σε λιγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts