kseftilas1 Δημοσιεύτηκε January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2014 (edited) Επειδή δεν βλέπω να υπάρχει θέμα, βρήκα αυτό το κινητό ψάχνοντας στο ιντερνετ, ολοκαίνουργιο και με πολύ καλά specs και τιμή (200 δολάρια πάνω κάτω) Lenovo A880 MTK6582M Quad Core 1.3GHz Android 4.2 Smartphone 1G Ram 8G Rom 6.0 Inch QHD IPS Screen 3G GPS - MTK6582M Quad Core 1.3GHz - 6.0 Inch 960*540 QHD IPS Screen - 1GB RAM + 8GB ROM - Android 4.2 OS - 5.0MP Rear Camera 0.3MP Front Camera - Supports 3G, GPS, WIFI, Bluetooth, Play Store, etc. http://www.minideal.net/lenovo-a880-smartphone-mtk6582m-quad-core-1-3ghz-android-4-2-dual-sim-with-6-0-inch-qhd-ips-screen.html Μόνο εκεί το βρήκα μέχρι στιγμής, αλλά πιστεύω πολύ σύντομα θα το έχουν και τα υπόλοιπα αξιόλογα κινέζικα sites. Εγώ ψήνομαι αλλά δεν έχω λεφτά όπως πάντα:lol::) Συγχωρέστε με αλλά δεν ξέρω να βάζω φωτογραφίες, εκτός και είναι ο ίδιος τρόπος όπως με το site που σήκωσα. Πείτε την άποψη σας αν θέλετε. Edited January 3, 2014 by kseftilas1 Συμπληρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ανάλυση qHD σε 6 ίντσες οθόνη, 5mp back camera και για αυτά ~200$; Δέν το λες και value for money. Όσον αφορά το σχόλιο σου για "πολύ καλά specs"... διαφωνώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. January 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ανάλυση qHD σε 6 ίντσες οθόνη, 5mp back camera και για αυτά ~200$; Δέν το λες και value for money. Όσον αφορά το σχόλιο σου για "πολύ καλά specs"... διαφωνώ. Σεβαστή η άποψη σου. Ίσως έπρεπε να πω "πολύ καλά specs για μένα" :D. Και όντως αν σκεφτείς ότι έχει 6αρα οθόνη, νέο επεξεργαστή, καλή έκδοση os και είναι lenovo. Βέβαια η ανάλυση θα μπορούσε να είναι καλύτερη όπως λες, σε αυτό δεν διαφωνώ αλλά θα ανέβαινε και η τιμή του φαντάζομαι και η φωτογραφική (αν και προσωπικά δεν ζητάω πολλά στο κομμάτι αυτό, κάποιος που ζητά όμως σίγουρα θα συμφωνήσει μαζί σου). Δηλαδή αν ξέρει κάποιος μιας και αναφέρθηκε η ανάλυση, πόσο "χάλια" θα δείχνει? έχει κανείς κάνα τέτοιο παρόμοιο κινητό σε μέγεθος και με τέτοια ανάλυση να μας πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Δε ξέρω πόσο σημαντικό είναι για εσένα η 6άρα οθόνη αλλά εγώ στη θέση σου θα πήγαινα για το S920... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. January 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Δε ξέρω πόσο σημαντικό είναι για εσένα η 6άρα οθόνη αλλά εγώ στη θέση σου θα πήγαινα για το S920... Δεν καίγομαι για 6αρα, απλά μου έκανε εντύπωση ότι είναι σχετικά φτηνό για 6αρι, 4πυρηνο + λενόβο. !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosta Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Αν κρινω απο το Α850 που εχω και ειναι πραγματικο εργαλειο... Ισως το παρω και γω απο τις 5,5 ιντσες θα παω στις 6 και εχει πεσει στα 169 $. Οι τιμες τις Lenovo για την ποιοτητα της και με αυτα που προσφερει απλα δεν συγκρινονται Παράθεση www.panost.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelios4Paok Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Τόσο χάλια λετε να είναι η ανάλυση της οθόνης ?? Ενα 7" ταμπλετ της λενόβο εχει ανάλυση 1024χ600 και που το είδα απο κοντά η ανάλυση ήταν αρκετα καλή.Η 6αρα του λενοβο α880 εχει ανάλυση 960χ540..Είναι καλά πιστεύω αν και όντως θα έπρεπε να είναι σε ΗD ανάλυση τουλάχιστον..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Mε 149$ από το minideal είναι ευκαιρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. March 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Mε 149$ από το minideal είναι ευκαιρία! Οντως είναι ευκαιρία, πολυ καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 απο μπαταρια πως τα παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex82 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) απο μπαταρια πως τα παει? +1 Κ εμένα με ενδιαφέρει αυτό :) Γνωρίζει κανένας κ αν η αναβάθμιση σε Kitkat 4,4 ισχύει ή μουφα? http://442kitkat.senuke.info/mp3-0/lenovo-a880-6047.html Edited March 6, 2014 by alex82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδια το παρελαβα χτες... το κινητο απλα ειναι τελειο.... η μπαταρια κραταει μετα απο την πρωτη φορτιση και με πολυ επεξεργασια κλησεις ομιλιας,wifi,ολη νυχτα ανοικτο και ειναι ακαμα στο 24% και συνεχιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδια το παρελαβα χτες... το κινητο απλα ειναι τελειο.... η μπαταρια κραταει μετα απο την πρωτη φορτιση και με πολυ επεξεργασια κλησεις ομιλιας,wifi,ολη νυχτα ανοικτο και ειναι ακαμα στο 24% και συνεχιζει... Καλορίζικο! Εχεις βρει τροπο να περνάς τις εφαρμογές στην sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 δεν το βλεπει καν ο υπολογιστης και δεν ξερω γιατι? εχω στειλει με μαιλ και τα αποθηκευω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 δεν το βλεπει καν ο υπολογιστης και δεν ξερω γιατι? εχω στειλει με μαιλ και τα αποθηκευω.... Εχεις εγκαταστήσει τους κατάλληλους drivers στο pc σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Εχεις εγκαταστήσει τους κατάλληλους drivers στο pc σου? δεν τους περναει μονο του το κινητο ,παω να τους περασω απο το λογισμικο που εχει μεσα και ειναι στα κινεζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 δεν τους περναει μονο του το κινητο ,παω να τους περασω απο το λογισμικο που εχει μεσα και ειναι στα κινεζικα Δοκίμασε τους ADB drivers που αναφέρει ο αγαπητός συμφορουμίτης aiakos στο πρώτο post εδώ Αφού τους εγκαταστήσεις καλο είναι να κανείς και ένα restart στο pc σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 δες και σε αυτό το site http://singledrivers.blogspot.gr/?m=0 μήπως βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Εχοντας την καλή εμπειρια απο το Α850, το παρειγγειλα χθες για φίλο. Αναμένουμε. ΆΛλος φίλος συμφορουμίτης το έχει πάρει για να μας πει τις εντυπωσεις του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εχοντας την καλή εμπειρια απο το Α850, το παρειγγειλα χθες για φίλο. Αναμένουμε. ΆΛλος φίλος συμφορουμίτης το έχει πάρει για να μας πει τις εντυπωσεις του? ειναι πολυ καλο και κραταει................... η μπαταρια με πολυ χρηση... πραγματικα το λιωνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 ...γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η ρημαδοκεραία στο εν λόγω κινητό; Αδύνατο να λοκάρει και να δεχτεί σήμα από τους δορυφόρους, σαν να λείπει η κεραία ή να πρόκειται για πολύ κακή υλοποίηση. Η μαρκαρισμένη με κόκκινο περιοχή στην εικόνα που επισυνάπτω, ξέρει κανείς τι εξυπηρετεί; Ευχαριστώ. Κρίμα, γιατί κατά τα άλλα μια χαρά είναι, αναλογιζόμενοι την τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 ...εντάξει το κινητό τελικά κομπλέ, όλα εντάξει. Έφταιγε η rom. Με την τελευταία custom βασισμένη σε stock S027 καθώς και με τη MIUI όλα μια χαρά. Μοναδική "παραφωνία" η σχετικά χαμηλή ανάλυση του για την οθόνη του. Ποιοτικά επίσης πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Παιδια καλησπερα, το τηλεφωνο το παρειγγηλα και εγω για εναν φιλο και το παραλαβαμε την Παρασκευη ολα μια χαρα. Σημερα μου ειπε οτι μολις παταει να κανει κληση του μαυριζει η οθονη και δεν αναβει ξανα παρα μονο αν τερματισει ο αλλος την κληση. Αυτο καταλαβα απο αυτα που μου ειπε. Αυριο θα μου το φερει να το δω απο κοντα, σας εχει τυχει; ακουω προτασεις για το τι να δοκιμασω μπας και το φτιαξω. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ίσως φταίει το screen protector που καλύπτει τον αισθητήρα. Το ίδιο αντιμετώπισα και στο δικό μου (zte) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Δεν φοραει screen protector και τις ζελατινες τις βγαλαμε που ειχε. Κατι αλλο να τσεκαρω ή να κανω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts