Jump to content

Stelios4Paok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Stelios4Paok

  1. Παιδιά μετα απο 7 μηνες χρήσης παραμείνω ικανοποιημένος με το Αμόι λίγο έπεσε η απόδοση της μπαταρίας κατά τα άλλα μια χαρά.. Το συστηνω ακόμη κ τώρα αν κ έχουν βγει καλυτερα..
  2. Λοιπον σορρυ που αργησα να ανταποκριθω στι μήνυμα σου..Λοιπον μια φορά μου έπεσε αλλά είχα την σιλικονενια θήκη κ δεν έπαθε τίποτα μην σε ανησυχεί.. Το βαρος του δεν σε κουράζει σε καθημερινή χρηση εμένα προσωπικά με κουράζει μονο όταν ξαπλωνω και σερφαρω..συνήθως με 2 χέρια το χρησιμοποιώ δύσκολα με το ενα χερι ..ναι βγαζει 2 μέρες η μπαταρία αλλά με λογική χρηση..το αγορασα απο μινιντιλ κ είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί μου βαλαν θήκη ενω δεν ηταν στο πακέτο τους το ζήτησα με μήνυμα..ναι βγαίνει κ σε αλλά χρωματα αμα τι οαραγγειλεις πρεπει να ζητησεις ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε αυτο εχεις δίκιο φίλε μου
  3. Για γυναικα δεν είναι αυτό το κινητό..Δεν θα εκτιμήσει καθόλου τις 5,5 ίντσες(όσο τελια οθονη και να ειναι) και θα χαραμιστει.Καλυτερα να το πάρειςγια σενα .Είναι μεγαλο το κινητό θα χρειαστεί μεγάλες τσέπες, αφού είναι γυναικα δυσκολα..Για άντρα όμως το κινητό τα σπάει γιατί έχουμε κ μεγαλυτερα χερια.
  4. Μπαταρία μετα απο 3 μέρες χρήσης εξακολουθεί να με εντυπωσιαζει .το φορτιζω το βράδυ ,πρωι είναι 100% μια μέρα χρήσης στο φουλ και μέχρι το βράδυ είναι γύρω στο 55% η μπαταρία..μπορω να το πάω κ 2η μέρα αμα θέλω..Σήμα GPS είναι όπως όλα.Μέσα στο σπίτι μια πιάνει μια δεν πιάνει .για εξωτερικο χώρο μια φορά που το χρειαστηκα με πήγε μια χαρά σήμα είχε ..έχειτην ιίδια συμπεριφορα με το GPS του αδερφου μου ο οποίος έχει το λουμια το 800 ,σε σήμα (όμως σαν το GPS της νοκια δεν έχει).
  5. οκ θα σας πω σε κανα 2 μερες..αλλα για να φανταστεις κατι χθες βραδυ ειχα 58% και δεν το φορτισα και αυτη την στιγμη που ειναι 2 η ωρα περιπου το μεσημερι εχω 45% με λογικη χρηση απο το πρωι (λιγο ιντερνετακι , καμια 10 κλησεις , κατεβασα κ εγκατεστησα κανα 2 εφαρμογουλες και wifi συνεχεια ανοιχτο κτλ..) εννοειται οτι δεν εχω την φωτεινοτητα στο φουλ την εχω στο 15 με 20% γιατι απλουστατα το κινητο εχει οθοναρα και δεν χρειαζεται τοση φωτεινοτητα..ελπιζω να σε κατατοπισα..θα σου πω ομως κ σε κανα 2 μερες χρησης πως παει.. Υ.Σ. Σημα wifi πολυ καλο..περιμενα να μην εχει τοσο καλο να σου πω την αληθεια..
  6. το πηρα απο minideal στα 135 ευρω.
  7. Λοιπον παιδια χθες μου ηρθε με το καλο το κινητακι..Ενα σας λεω..ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ..Τρομερη οθονη μιλάμε έπαθα πλάκα,τρομερή ανάλυση ΗD το κινητο φυσάει ειναι αρκετά γρήγορο στις εφαρμογές..Εμένα με ανησυχούσε λιγο το βάρος του αλλα είναι ελαφυτατο για την οθονη που εχει μην σας ανησυχει καθολου.τρομερη καμερουλα με εντυπωσιασε.Το πακετο μεσα περιλαμβανε σιλικονενια θηκη,μινι usb ,ευρωπαικο φορτιστη και ενα screen protector..ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οτι θελετε ρωτηστε ελευθερα..
  8. μολις το παρω στα χερια μου θα σας πω εντυπωσεις..
  9. Σήμερα τελικα το παρηγγειλα απο μινιντιλ..17 Μαρτίου να δουμε τωρα ποτε θα ρθει.
  10. Μου φαίνεται οτι θα το τιμησω και εγω..Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο λενοβο το 5.5ιντσο..Αυτο βεβαιa έχει ΗD αναλυση και ειναι πολυ ομορφο..αμα το πηρε καποιος απο εσας να μας πει την γνωμη του.Κοστος 136 ευρω απο μινιντιλ..
  11. Τόσο χάλια λετε να είναι η ανάλυση της οθόνης ?? Ενα 7" ταμπλετ της λενόβο εχει ανάλυση 1024χ600 και που το είδα απο κοντά η ανάλυση ήταν αρκετα καλή.Η 6αρα του λενοβο α880 εχει ανάλυση 960χ540..Είναι καλά πιστεύω αν και όντως θα έπρεπε να είναι σε ΗD ανάλυση τουλάχιστον..;)
×
×
  • Create New...