DJDB Δημοσιεύτηκε December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 24, 2013 (edited) Το περασμένο καλοκαίρι, βρεθήκαμε στο κέντρο της Αθήνας, στο Θησείο, σε μια συνάντηση (μετά από αρκετό καιρό) των μελών του myphone.gr που βρίσκονται στην πρωτεύουσα. Μετά και την πρόσφατη συνάντηση που οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, έφτασε η ώρα για ένα ακόμη «meeting» μας στην Αθήνα! Η νέα συνάντηση έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα την Κυριακή 26/1/2014, στις 17:00 το απόγευμα. Ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει είναι το Bush Bar το οποίο βρίσκεται Αγίου Φιλίππου 10 & Άστιγγος 2 στο κέντρο της Αθήνας. Μπορείτε να βρείτε το μαγαζί μέσω του Google Maps και να το δείτε και στο Foursquare. Σε αυτό το topic, μπορείτε να δηλώνετε τη συμμετοχή σας στη συνάντηση. Παρακαλούμε όσοι δηλώσετε, να είστε βέβαιοι πως θα μπορέσετε να έρθετε (εκτός φυσικά κάποιου απροόπτου). Εάν δεν είστε ακόμη σίγουροι για το εάν θα μπορέσετε να έρθετε, καλύτερα να δηλώσετε συμμετοχή τις επόμενες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, έως τις 10-15 Ιανουαρίου, θα είναι καλό να έχουμε μια εικόνα του πόσοι τελικά θα έρθουν, ούτως ώστε να γίνουν καλύτερα και οι συνεννοήσεις με το μαγαζί. Πάντως, την Κυριακή 26/1/2014 θα είμαστε εκεί από νωρίς και, όπως είναι φυσικό, η συνάντηση θα κρατήσει για όσο... αντέξουμε! Φυσικά, μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί και τα αγαπημένα σας smartphones και tablets, για να τα δούμε μαζί από κοντά, να τα συγκρίνουμε και να συζητήσουμε για τις νέες τεχνολογίες και την mobile αγορά. Περιμένουμε τις συμμετοχές σας και, φυσικά, θα τα πούμε στις 26 Ιανουαρίου! Συμμετοχές: DJDB StratosGR gnt Superuser pappoulis_7 xrhstos1974 Manux_oS mirrorofsorrow charlie_pace4 trtr paris_89 leou gsa1967 Alexel teitzis trepanation Gialakias EricssonyFan gerstavros2 kostis421 gkas1973 Μuck Smith jimlost lefleon1973 tsiliha5 dreamangel bandi650 FJ_12 w@p orlox Theologisikalos psild Edited January 26, 2014 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. December 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Πρώτη συμμετοχή δική μου, θα είμαι εκεί :). Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Θα με βρεις εκεί :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Ι'm in! Σας περιμένουμε! :) Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μέσα και εγώ...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 μακαρι να μπορεσω να ερθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Καλώς εχόντων των πραγμάτων εκτός απροόπτου φυσικά, θα δώσω το παρόν κι εγώ μετά από τόσα χρόνια επιτέλους! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 θα είμαι εκεί εννοείται και με τη παρέα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Αν ξεπεράσετε τα δικά μας ρεκόρ, ενημερώστε... Ήδη είμαστε 4-1 οι βόρειοι... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά και να τα πούμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 εκτός απροόπτου θα ειμαι και εγω εκει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Είχα έρθει και στην προηγούμενη στο Θησείο και λογικά θα έρθω και σε αυτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Θα είμαι και εγώ εκεί όπως και στην καλοκαιρινή συνάντηση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Κι εγώ μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. December 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Προστέθηκε και λίστα με τις συμμετοχές στο πρώτο μήνυμα. Δηλώστε και εσείς τη συμμετοχή σας! :) Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Χωρίς να θεωρείται ακόμα συμμετοχή αλλά θα προσπαθήσω να μην το χάσω. Ελπίζω οι υποχρεώσεις να με αφήσουν να έρθω και στο δεύτερο meeting.......... Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Αν δεν κάτσει καμμιά στραβή η κανένα πάρτυ που πρέπει να πάω με τις κόρες θα έρθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Δηλώνω παρουσία 2 ατόμων στο event :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. December 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Προστεθήκατε :). Όποιος βλέπει το nickname του στη λίστα και τελικά δεν θα μπορέσει να έρθει, απλώς ενημερώνει όσο πιο γρήγορα μπορεί :). Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 +1 από μένα. Θα χαρώ να σας ξαναδώ παιδιά! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trepanation Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Μεσα κι'εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Μεσα και γω εκτος απροοπτου. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μεσα και γω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Αν και θα χω εξεταστική, 99% θα έρθω. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Είμαστε πλέον στα 20 άτομα. Σας περιμένουμε όλους! Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts