TUPAC_RIP Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 αχα δεν εχω σκοπο να βαλω custom recovery , το εχω κανει μονο ροοτ . Να περασω λετε κανα μοντ τοτε ? Αφου εισαι που εισαι ρουτ φιλε μου, γιατι δεν περνας και ενα custom recovery να βρεις την υγεια σου; Θα σου φανει χρησιμο για πολλα πραματα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 αχα δεν εχω σκοπο να βαλω custom recovery , το εχω κανει μονο ροοτ . Να περασω λετε κανα μοντ τοτε ? Η xcam δεν χρειάζεται custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Η xcam δεν χρειάζεται custom recovery. Απλα μονο με την XCam, χωρις binaries, δεν κανεις και πολλα πραγματα........συμφωνα παντα με το φιλο Γιωργο (demon2411) που ασχοληθηκε οσο κανενας μας με την καμερα του G2 ;) Edited December 3, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Απλα μονο με την XCam, χωρις binaries, δεν κανεις και πολλα πραγματα........συμφωνα παντα με το φιλο Γιωργο (demon2411) που ασχοληθηκε οσο κανενας μας με την καμερα του G2 ;) Ακριβώς χωρις binaries no party. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 αχα δεν εχω σκοπο να βαλω custom recovery , το εχω κανει μονο ροοτ . Να περασω λετε κανα μοντ τοτε ? Καταρχήν (και με το συμπάθιο) ξέρεις τι είναι το custom recovery ??? μην μπερδεύεσαι με αλλαγή Rom...! το custom recovery δεν επηρεάζει πουθενά το τηλέφωνο, εν αντιθέσει με το Root που έκανες...!!! συμφωνώ με τον TUPAC_RIP Αφου εισαι που εισαι ρουτ φιλε μου, γιατι δεν περνας και ενα custom recovery να βρεις την υγεια σου; Θα σου φανει χρησιμο για πολλα πραματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Απλα μονο με την XCam, χωρις binaries, δεν κανεις και πολλα πραγματα........συμφωνα παντα με το φιλο Γιωργο (demon2411) που ασχοληθηκε οσο κανενας μας με την καμερα του G2 ;) Δηλαδή όλες οι εκδόσεις του xdabbed μέχρι να βγάλει τα binary ήταν άσκοπες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Δηλαδή όλες οι εκδόσεις του xdabbed μέχρι να βγάλει τα binary ήταν άσκοπες; Νομιζω με το που εβγαλε τις XCam (που ειναι apk) o xdabbed, εβγαλε και τα binaries μαζι! Παλαιοτερα ειχε μονο τα mod's (τα οποια βεβαια τα εχει ακομη και ειναι zip αρχεια) που τα φλασαρες απο recovery! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Νομιζω με το που εβγαλε τις XCam (που ειναι apk) o xdabbed, εβγαλε και τα binaries μαζι! Παλαιοτερα ειχε μονο τα mod's (τα οποια βεβαια τα εχει ακομη και ειναι zip αρχεια) που τα φλασαρες απο recovery! όχι, από την 2.2 έκδοση και μετά είχε και έκδοση apk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) όχι, από την 2.2 έκδοση και μετά είχε και έκδοση apk. Αυτο λεω φιλε μου........ συνυπηρχαν, μετα απο καποια στιγμη τα apk με τα mod's. Αλλα οταν εβγαλε τα apk, εβγαλε και τα binaries!! Τα mod's συνεχισε να τα βγαζει μεχρι και την version 3.2.0. Και την v. 4 για τις G3 rom's. Τελος παντων... any way......! Edited December 4, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Αυτο λεω φιλε μου........ συνυπηρχαν, μετα απο καποια στιγμη τα apk με τα mod's. Αλλα οταν εβγαλε τα apk, εβγαλε και τα binaries!! Τα mod's συνεχισε να τα βγαζει μεχρι και την version 3.2.0. Και την v. 4 για τις G3 rom's. Τελος παντων... any way......! Από 2.2 ως 3.2 δεν είχε βγάλει binaries. Δεν ξέρω αν τα είχε ενσωματωμένα ή χρησιμοποιούσε της lg. Τουλάχιστον εγώ δεν τα είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Από 2.2 ως 3.2 δεν είχε βγάλει binaries. Δεν ξέρω αν τα είχε ενσωματωμένα ή χρησιμοποιούσε της lg. Τουλάχιστον εγώ δεν τα είδα. Ενσωματωμενα στο zipάκι ηταν. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ενσωματωμενα στο zipάκι ηταν. δεν ξέρω αν έχει νόημα η αναφορά που κάνω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. σύμφωνα με τα changelog μέχρι την 3.2 χρησιμοποιούσε Based on Stock LG 4.3.1 Camera apk and stock libraries. στην 3.2 άλλαξε driver/libs, Updated driver/libs. επειδή πρόσφατα αναβάθμισα στην Η και δεν το ρουταρα ακόμη, έχω χάσει και την παλιά του xdabbeb, έχω και την 5.0 και την 5.2.4 xcam. στην μεν πρώτη έχω την επιλογή για UHD και slomo ενω στην δεύτερη μόνο slomo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Παιδια τα binaries 1.0.0 με πιο προγραμμα τα φλασαρουμε ? Υπαρχει καποιο βιντεο να το δουμε ? Εχω κατεβασει το Quick Boot και το Terminal Emulator αλλα δεν βγαζω ακρη ρε παιδια, δε μου μπαινει σε Recovery Mode.... Καποια βοηθεια ?? Τρεχω τις εντολες στο Terminal Emulator κανονικα για να μπω στο RECOVERY http://i61.tinypic.com/2dazlnl.jpg Αλλα μετα το κινητο μενει σε μια μαυρη οθονη και μου εμφανιζει αυτα τα μυνηματα..... καμια ιδεα τι κανω λαθος ??? http://i61.tinypic.com/sw63ie.jpg Edited December 6, 2014 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Παιδια τα binaries 1.0.0 με πιο προγραμμα τα φλασαρουμε ? Υπαρχει καποιο βιντεο να το δουμε ? Εχω κατεβασει το Quick Boot και το Terminal Emulator αλλα δεν βγαζω ακρη ρε παιδια, δε μου μπαινει σε Recovery Mode.... Καποια βοηθεια ?? Τρεχω τις εντολες στο Terminal Emulator κανονικα για να μπω στο RECOVERY http://i61.tinypic.com/2dazlnl.jpg Αλλα μετα το κινητο μενει σε μια μαυρη οθονη και μου εμφανιζει αυτα τα μυνηματα..... καμια ιδεα τι κανω λαθος ??? http://i61.tinypic.com/sw63ie.jpg Εχεις περασει καποιο custom recovery; Για παραδειγμα TWRP ή Philz touch; Αν δεν εχεις, δε θα μπορεσεις να φλασαρεις τα binaries! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Οχι δεν εχω περασει καποιο TWRP ή Philz touch. Που μπορω να το βρω ? Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Οχι δεν εχω περασει καποιο TWRP ή Philz touch. Που μπορω να το βρω ? Λοιπον κατεβασε το Autorec (και τρεξτο) απο 'δω: https://docs.google.com/file/d/0Byxhp50H-N_ySC1yQlZvLUFsQU0/edit?usp=docslist_api Δες και ενα βιντεο: Το Autorec θα σου κανει εγκατασταση το TWRP custom recovery........ ειναι πολυ καλο recovery!! Εγω προσωπικα εχω και προτιμω το Philz touch recovery. Αν θελεις να βαλεις το Philz το κατεβαζεις απο 'δω: https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/d802/philz_touch_6.27.5-d802.zip/ Θα κατεβασεις το zip αρχειο του philz, θα μπεις στο TWRP και θα κανεις install τo zip του philz. Οταν πλεον θα εχεις custom recovery (είτε TWRP, είτε Philz) θα κατεβασεις και τα binaries, που ειναι επισης zip αρχειο, και θα περασεις μεσα απ' το recovery! Μια γρηγορη συμβουλη........ με custom recovery, μη διανοηθεις ποτέ να κανεις ΟΤΑ update!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Λοιπον κατεβασε το Autorec (και τρεξτο) απο 'δω: https://docs.google.com/file/d/0Byxhp50H-N_ySC1yQlZvLUFsQU0/edit?usp=docslist_api Δες και ενα βιντεο: Το Autorec θα σου κανει εγκατασταση το TWRP custom recovery........ ειναι πολυ καλο recovery!! Εγω προσωπικα εχω και προτιμω το Philz touch recovery. Αν θελεις να βαλεις το Philz το κατεβαζεις απο 'δω: https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/d802/philz_touch_6.27.5-d802.zip/ Θα κατεβασεις το zip αρχειο του philz, θα μπεις στο TWRP και θα κανεις install τo zip του philz. Οταν πλεον θα εχεις custom recovery (είτε TWRP, είτε Philz) θα κατεβασεις και τα binaries, που ειναι επισης zip αρχειο, και θα περασεις μεσα απ' το recovery! Μια γρηγορη συμβουλη........ με custom recovery, μη διανοηθεις ποτέ να κανεις ΟΤΑ update!! ΟΛΑ ΟΚ !!!! 1000 ευχαριστω φιλε Titarasaudi για την πολυτιμη βοηθεια σου. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή για την κάμερα στο playstore που να βελτιώνει την ταχύτητα εστίασης σε χαμηλό φωτισμό σε σχέση με την στοκ εφαρμογή, χωρίς να είναι ρουτ το κινητό; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλησπέρα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κάνω δώρο στον εαυτό μου για τα Χριστούγεννα αλλά με καίει να μάθω κάτι λέτε εδώ για πράγματα,θάματα αυτό σε ποια ρομ γίνονται; Γιατί με ενδιαφέρει άμα δουλεύει το xposed. Άμα ξέρει κανείς και μπορεί ας με ενημερώσει, θα το εκτιμούσα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Καλησπέρα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κάνω δώρο στον εαυτό μου για τα Χριστούγεννα αλλά με καίει να μάθω κάτι λέτε εδώ για πράγματα,θάματα αυτό σε ποια ρομ γίνονται; Γιατί με ενδιαφέρει άμα δουλεύει το xposed. Άμα ξέρει κανείς και μπορεί ας με ενημερώσει, θα το εκτιμούσα πολύ Με δυο λογια..... Γινονται σε ολες τις stock rom's και στις stock based rom's. Γινονται επισης και σε αρκετες G3 rom's. Με προυποθεση το root και το custom recovery, η αποδοση της καμερας βελτιωνεται παρα πολυ!! Το xposed δουλευει παντου (στις παραπανω rom's τουλαχιστον)........ εκτος αν βαλεις custom rom lollipop ή αν γυρισεις το runtime σου σε ART, το οποιο (ακομη) δεν "συνεργαζεται" με το xposed framework! Edited December 12, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλά αυτό το ξέρω για το art.Κατά τα άλλα thx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 ερωτηση παιδια , xcamLG523g2 η xcam523g3 θα εγκαταστησω σε cloudyG3?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 ερωτηση παιδια , xcamLG523g2 η xcam523g3 θα εγκαταστησω σε cloudyG3?:wacko: Αυτη θα βαλεις: https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001613656 Δυστυχως (ή ευτυχως) δεν εχουμε G3 τηλεφωνο.......... μονο G3 rom...:p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Αυτη θα βαλεις: https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001613656 Δυστυχως (ή ευτυχως) δεν εχουμε G3 τηλεφωνο.......... μονο G3 rom...:p:D πολυ μπερδεμα φιλε μου, xposed εβαλα g3 ,θυμαμαι που μου ειχες πει, μια ετσι μια αλλιως :p , τι γινετε? αλλα θελουν απο g2 και αλλα απο g3, επι της ευκαιριας εχεις κατι αλλο κατα νου που πρεπει να προσεξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 πολυ μπερδεμα φιλε μου, xposed εβαλα g3 ,θυμαμαι που μου ειχες πει, μια ετσι μια αλλιως :p , τι γινετε? αλλα θελουν απο g2 και αλλα απο g3, επι της ευκαιριας εχεις κατι αλλο κατα νου που πρεπει να προσεξω? Και την xcam του G3 να βαλεις θα δουλεψει. Αλλα ο ιδιος ο xdabbed ειχε πει οτι η πιο "σωστη" για μας ειναι αυτη του G2! Αν θελεις μπορεις να βαλεις και: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bellabytes.xcamlgsettings Λιγες σελιδες πιο πισω θα βρεις αναλυσεις και λεπτομεριες απ' το Γιωργο (demon2411) που τα "έψαξε" παρα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts