Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Εγω δεν μπορω να καταφερω τον οδηγο update που υπαρχει στην πρωτη σελιδα

Καμια ιδεα ??????

Που "κόλλας" ακριβώς;

Modpic.gif

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παρακάτω έχω κάποια δείγματα φωτογραφίας του inew v3 για κάποιους που ρώταγαν.

1. Αυτή είναι σε εντελώς σκοτεινό δωμάτιο

2. Αυτή είναι πορτραίτο

3. Αυτή είναι σε τοπίο με αρκετή συννεφιά

4. Δείγμα με την μπροστινή κάμεραη οποία πάντως έχει autofocus!

Είναι fullsize τα αρχεία για αυτό έχω μόνο τα Links

Φίλε σ'ευχαριστούμε για τα δείγματα :up:

μήπως θα μπορούσες να δώσεις και 1-2 δείγματα λήψεων σε χαμηλό φωτισμό; Για παράδειγμα νυχτερινή λήψη σε εξωτερικό χώρο ή/και σε εσωτερικό.

Φίλε σ'ευχαριστούμε για τα δείγματα :up:

μήπως θα μπορούσες να δώσεις και 1-2 δείγματα λήψεων σε χαμηλό φωτισμό; Για παράδειγμα νυχτερινή λήψη σε εξωτερικό χώρο ή/και σε εσωτερικό.

Έχω μια σε εντελως σκοτεινό δωμάτιο, εκτος αν εννοείς χωρίς φλας και σε εξωτερικό χώρο, με τα φώτα του δρόμου πχ.

Αν εννοείς αυτό δεν θα μπορείς να έχεις μέτρο σύγκρισης λόγω του ότι δεν ξέρεις τον ακριβή φωτισμό του χώρου.

που μπορώ να το βρω πλέον στη πιο χαμηλή τιμή ?

Φίλε μου το φτηνό που έχω βρει είναι εδώ http://www.fastcardtech.com/iNew-V3

Απλά δε ξέρω την αξιοπιστία του site... ρώτησα αν το ξέρει κανείς ή έχει αγοράσει κανείς από εδώ αλλά απάντηση δε πήρα!!!

that's me in the corner

Φίλε μου το φτηνό που έχω βρει είναι εδώ http://www.fastcardtech.com/iNew-V3

Απλά δε ξέρω την αξιοπιστία του site... ρώτησα αν το ξέρει κανείς ή έχει αγοράσει κανείς από εδώ αλλά απάντηση δε πήρα!!!

Απο κει αγοραζω κατα κορον για το ηλεκτρονικο τσιγαρο (mods,μπαταριες,αντιστασεις) και μεχρι στιγμης ολα αψογα.Απλα περιμενεις 1 μηνα περιπου για να σου ρθει.

Edit: Ωπα, γραψε ακυρο, το http://www.fasttech.com εννοουσα :(

Edited by Tomygr

Ίσως να σε ενδιαφέρει και απο εδώ http://www.to2c.com/inew-v3-free-32gb-tf-card-original-class-10-mtk6582-quad-core-nfc-otg-5-0-fhd-screen-1-3ghz-android-4-2-1gb-16gb-1280-726.html λίγο πιο ακριβά μεν αλλά με 32GB microsd, δερμάτινη θηκούλα, screen protector και ακουστικά

Ίσως να σε ενδιαφέρει και απο εδώ http://www.to2c.com/inew-v3-free-32gb-tf-card-original-class-10-mtk6582-quad-core-nfc-otg-5-0-fhd-screen-1-3ghz-android-4-2-1gb-16gb-1280-726.html λίγο πιο ακριβά μεν αλλά με 32GB microsd, δερμάτινη θηκούλα, screen protector και ακουστικά

Αδερφέ μου μη σε παρασύρει το ότι "και καλά" δίνουν δώρο ακουστικά και screen protector" αυτά είναι ψευτιές για να εντυπωσιάσουν... η εταιρία τα ακουστικά το screen protector και μια flip case τα έχει ούτως ή άλλως στην συσκευασία! Απλά οι κινέζοι είναι λαμώγια..πως να το κάνουμε...

Υ.Γ. είδα σε ένα site ότι λόγω της γιορτής τους θα ξεκινήσουν να στέλνουν πάλι μέσα φλεβάρη!! Την κάτσαμε!!! (μακάρι να είναι μόνο για αυτό το site γιατί εγώ αύριο θα παραγγείλω 2 συσκευές από minideal!!)

that's me in the corner

Αδερφέ μου μη σε παρασύρει το ότι "και καλά" δίνουν δώρο ακουστικά και screen protector" αυτά είναι ψευτιές για να εντυπωσιάσουν... η εταιρία τα ακουστικά το screen protector και μια flip case τα έχει ούτως ή άλλως στην συσκευασία! Απλά οι κινέζοι είναι λαμώγια..πως να το κάνουμε...

Υ.Γ. είδα σε ένα site ότι λόγω της γιορτής τους θα ξεκινήσουν να στέλνουν πάλι μέσα φλεβάρη!! Την κάτσαμε!!! (μακάρι να είναι μόνο για αυτό το site γιατί εγώ αύριο θα παραγγείλω 2 συσκευές από minideal!!)

όλα τα ιντερνετομάγαζα της Κίνας το ίδιο θα κάνουν.

Xiaomi 12 Pro

διαβαζω οτι απο το to2c γινεται ενας πανικός τωρα και αργουν λιγο οι αποστολες.

το πρωτο το πηρα απο to2c και ψαχνω να παρω 2 τεμ. για φιλους.

Στο minideal που ρώτησα την Παρασκευή, μου είπαν ότι αν παραγγείλω θα φύγει την επόμενη εργάσιμη.

Για το V3 μιλάμε πάντα.

edit: Ενώ από to2c περιμένω εδώ και 10 μέρες tracking no. Να δούμε αν θα το στείλουν αύριο (Δευτέρα) όπως υποσχέθηκαν...

Edited by sotosk
Spend time to think before you do...

Όπως έγραψα και τις προηγούμενες μέρες έχει παρουσιαστεί ένα θεματάκι με το κινητό, καθώς όταν επιχειρώ να καλέσω ή με καλούν, μετά από 1-2 χτυπήματα βγάζει radio off, sim 2 not detected και κόβεται το σήμα.

Σήμερα προσπάθησα να περάσω την 1.03 ultimate rom χωρίς αποτέλεσμα, καθώς με χρήση του sp flash tool και του σχετικού οδηγού, όταν πατάω downloading και συνδέω το κινητό (off με μπαταρία πάνω) δεν συμβαίνει τίποτα.

Δοκίμασα με ενεγροποιημένο το usb debugging, πάλι τίποτα.

Δοκίμασα και το πεδίο firmware update, πάλι τίποτα.

Ερώτημα: Τι δεν κάνω καλά?

Έχω εγκαταστήσει drivers αλλά μήπως πάιζει να έχω θέμα με τα Win8?

Edited by seaman72

Σχετικά με την αδρανοποιηση της συσκευης...

http://img14.imageshack.us/img14/6262/6gil.png

Φαίνεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, καθως απο 95 έπεσε στο 93, μεσα στο χρονο που βλέπετε, με γουαι φαι ανοιχτο

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Στο minideal που ρώτησα την Παρασκευή, μου είπαν ότι αν παραγγείλω θα φύγει την επόμενη εργάσιμη.

Για το V3 μιλάμε πάντα.

edit: Ενώ από to2c περιμένω εδώ και 10 μέρες tracking no. Να δούμε αν θα το στείλουν αύριο (Δευτέρα) όπως υποσχέθηκαν...

Αν ακυρωνες μετα απο 2-3 μερες οπως εγω, σου επεστρεφαν τα χρηματα απο το to2c και το παραγγελνες απο site της προκοπης θα ειχε ξεκινησει το ταξιδι του.... Δυστηχως φτασαμε στο σημειο να μας δουλευουν οι κινεζοι και να μας αντιμετωπιζουν σαν ιθαγενεις με καθρεφτακια του τυπου "32αρα sd", η οποια αν ειναι no name (toshiba ελεγαν αλλα δεν το κοβω) ισως να τα φτησει στον μηνα και να κλαις τα δεδομενα σου... (Tο εχω παθει με μαιμου samsung 32αρα απο ebay)

Ευχομαι γρηγορη και καλη καταληξη της παραγγελειας

:hunter:

Αν ακυρωνες μετα απο 2-3 μερες οπως εγω, σου επεστρεφαν τα χρηματα απο το to2c και το παραγγελνες απο site της προκοπης θα ειχε ξεκινησει το ταξιδι του.... Δυστηχως φτασαμε στο σημειο να μας δουλευουν οι κινεζοι και να μας αντιμετωπιζουν σαν ιθαγενεις με καθρεφτακια του τυπου "32αρα sd", η οποια αν ειναι no name (toshiba ελεγαν αλλα δεν το κοβω) ισως να τα φτησει στον μηνα και να κλαις τα δεδομενα σου... (Tο εχω παθει με μαιμου samsung 32αρα απο ebay)

Ευχομαι γρηγορη και καλη καταληξη της παραγγελειας

Μια από τα ίδια και σε εμένα. Την Τρίτη θα ακυρώσω μου φαίνεται.:mad:

SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD

SONY Xperia Z white LOLLIPOP

Όπως έγραψα και τις προηγούμενες μέρες έχει παρουσιαστεί ένα θεματάκι με το κινητό, καθώς όταν επιχειρώ να καλέσω ή με καλούν, μετά από 1-2 χτυπήματα βγάζει radio off, sim 2 not detected και κόβεται το σήμα.

Σήμερα προσπάθησα να περάσω την 1.03 ultimate rom χωρίς αποτέλεσμα, καθώς με χρήση του sp flash tool και του σχετικού οδηγού, όταν πατάω downloading και συνδέω το κινητό (off με μπαταρία πάνω) δεν συμβαίνει τίποτα.

Και εγώ το έπαθα αυτό (να μη το αναγνωρίζει το sp flashtool), έχω win7 64bit. Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις την μπαταρία. Σε μένα έπιασε.

HTC DESIRE 825

Και εγώ το έπαθα αυτό (να μη το αναγνωρίζει το sp flashtool), έχω win7 64bit. Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις την μπαταρία. Σε μένα έπιασε.

Μιας και το pc μου έμεινε από κάρτα γραφικών και κάηκε και το inverter της οθόνης και περιμένω τα ανταλλακτικά που παρήγγειλα , χρησιμοποιώ τον παλιό υπολογιστή με windows xp. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω root και να βάλω την τελευταία rom με τα XP?

that's me in the corner

To ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και εγώ με win8 και flash tool. Για να το λύσεις δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303046. Πριν όμως εγκαταστήσεις τους drivers με τον τρόπο που αναφέρει θα πρέπει να σβήσεις προηγούμενες εγκαταστάσεις που δεν έγιναν σωστά. Γενικά μπορείς να ψάξεις στο google για "Installing an unsigned driver in Windows 8 (x64)".

Επίσης αν και πάλι δεν κάνει τπτ μόλις πατάς download τσέκαρε το κουτάκι που λέει DA DL all with check και ξαναδοκίμασε. Σε εμένα τουλάχιστον δούλεψε με αυτό τον τρόπο σε win8

Edited by pareisaktos

Μιας και το pc μου έμεινε από κάρτα γραφικών και κάηκε και το inverter της οθόνης και περιμένω τα ανταλλακτικά που παρήγγειλα , χρησιμοποιώ τον παλιό υπολογιστή με windows xp. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω root και να βάλω την τελευταία rom με τα XP?

Ναι κανονικά μπορείς.

με το πατημα του κουμπιου download συνδεω το κλειστο τηλεφωνο και δεν γινεται τιποτε δεν προχωραει ... χρησιμοποιω ενα καλωδιο LG βεβαια

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγω εχω ακριβως το ιδιο θεμα ... τηελικα την περασα με τον θειο (mobile uncle) αλλα θα ηθελα μια καθαρη αναβαθμιση του firmware

To ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και εγώ με win8 και flash tool. Για να το λύσεις δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303046. Πριν όμως εγκαταστήσεις τους drivers με τον τρόπο που αναφέρει θα πρέπει να σβήσεις προηγούμενες εγκαταστάσεις που δεν έγιναν σωστά. Γενικά μπορείς να ψάξεις στο google για "Installing an unsigned driver in Windows 8 (x64)".

Επίσης αν και πάλι δεν κάνει τπτ μόλις πατάς download τσέκαρε το κουτάκι που λέει DA DL all with check και ξαναδοκίμασε. Σε εμένα τουλάχιστον δούλεψε με αυτό τον τρόπο σε win8

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Δυστυχώς έφαγα όλη μου τη μέρα για θέμα 5 λεπτών και δεν έκανα τίποτα.

Με αρκετό διάβασα είχα κάνει τα βήματα που ανέφερες για τα WIN8. Δεν πρέπει όμως να είναι εκεί το πρόβλημα. Και σε PC με Win7 πάλει δεν προχωράει το πράγμα. Πατάς download, συνδέεις το τηλ σβηστό και δεν γίνεται τίποτα. Απλά φορτίζει. Έχω δοκιμάσει 2 καλώδια. Data μεταφέρω με αυτά κανονικά από το τηλ. Έμεινα πάλι χωρίς τηλέφωνο. Δεν πειράζει.

Από ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος που δεν του κάθεται :O

με το πατημα του κουμπιου download συνδεω το κλειστο τηλεφωνο και δεν γινεται τιποτε δεν προχωραει ... χρησιμοποιω ενα καλωδιο LG βεβαια

Λεπτομέρεια-->Πατάς download,συνδέεις το κινητό χωρίς μπαταρία,περιμένεις 2-3" και βάζεις την μπαταρία και περιμένεις

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγω εχω ακριβως το ιδιο θεμα ... τηελικα την περασα με τον θειο (mobile uncle) αλλα θα ηθελα μια καθαρη αναβαθμιση του firmware

Αν έχεις την καλοσύνη να περιγράψεις τα βήματα, θα το εκτιμούσα γιατί σκέφτομαι να τα παρατήσω

Το έχουμε ξαναπεί, υπάρχει ο έυκολος τρόπος για αναβάθμιση της ρομ χωρίς spflash tools...

Αποσυμπιέζεται τη ρομ και εκέι μεσα υπάρχει το Update.zip Αυτό το αντιγράφεται στο τηλέφωνο και μετά μπαίνετε στο recovery menu του κινητού και μετά install from sd .....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5136455#post5136455

Πως μπορώ να μπω στον χώρο όπου είναι οι εφαρμογές του τηλεφώνου; Είμαι ρουτ, έχω βάλει έναν ρουτ εξερευνητή αλλά δεν τον βρίσκω.