Helpmagkes Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 [/color]Πάλι τα ίδια ...το κινητό φορτίζει αλλά δεν ανεβαίνει το ποσοστό από Flashtool...... Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Screenshot μετ'α από 10 '' με το gps.conf που έχω ανεβάσει ποίο πάνω στο φόρουμ! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Screenshot μετ'α από 10 '' με το gps.conf που έχω ανεβάσει ποίο πάνω στο φόρουμ! Να σε ρωτήσω κάτι; Αν πάς με το Mobileuncle Tools, στο Power GPS Search ( ανοίγει το gps.conf το συγκεκριμένο ) σου διαβάζει το περιεχόμενο του αρχείου? Στην 4.2.2 το διάβαζε κανονικά το αρχείο και έβλεπε τους servers που έχεις προσθέσει στο gps.conf. Με την 4.4.2 δεν μου το διαβάζει το αρχείο με τίποτα. Βλέπει ότι υπάρχει gps.conf, αλλά ότι είναι κενό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μήν χρησιμποποιείς τον Θείο , σβύνει το αρχείο και βάζει δικό του! Απλά πάρε αυτό που έχω ανεβάσει , και με root explorer βάλτο στο /etc/gps.conf πάνω απο το παλιό (αν υπάρχει) και άλλαξε του τα δικαιώματα σε rw_r_r GPS.conf Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μήν χρησιμποποιείς τον Θείο , σβύνει το αρχείο και βάζει δικό του! Απλά πάρε αυτό που έχω ανεβάσει , και με root explorer βάλτο στο /etc/gps.conf πάνω απο το παλιό (αν υπάρχει) και άλλαξε του τα δικαιώματα σε rw_r_r GPS.conf Οκ, σε ευχαριστώ. Θα το κάνω και θα σου πω αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μήν χρησιμποποιείς τον Θείο , σβύνει το αρχείο και βάζει δικό του! Απλά πάρε αυτό που έχω ανεβάσει , και με root explorer βάλτο στο /etc/gps.conf πάνω απο το παλιό (αν υπάρχει) και άλλαξε του τα δικαιώματα σε rw_r_r GPS.conf Οταν πατας πανω στο αρχειο στην επιλογη permition ποια κουτακια εχεις τικαρισμενα?Εχει 3 στηλες με 3 κουτακια η καθε στηλη.? Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Για να μην βασανίζεσαι.. http://imagizer.imageshack.com/img673/6190/sTQIMf.png Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 ΑΨΟΓΟΣ Σε ευχαριστω Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Καλησπέρα μετά από αρκετό καιρό απουσίας. (Ελλειψη χρόνου) Διάβασα τα τελευταία νέα και με εκπληξη είδα νέα ROM KitKat ! Ποια από τις 2 όμως ? Αυτή την custom ή αυτή την official ? Οδηγίες εγκατάστασης όπως εδώ στο αρχικό post θα λειτουργήσει ? Ακολουθώντας τις οδηγίες της official ROM στο 1ο post της σελίδας δεν τα κατάφερα αλλά ίσως έκανα κάτι λάθος (στον "δικό μας οδηγό" αναφέρει να αφήσουμε την μπαταρία, στην σελίδα τους πρέπει να την αφαιρέσουμε). Θα προσπαθήσω πάλι αφού με ενημερώσετε για βέλτιστο τρόπο γιατί τρομαξα να το επαναφέρω! :X Ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας. Edited August 2, 2014 by costaspap Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) :!: Καλησπέρα θέλω να περάσω άλλη ρομ και αν και τα κατάφερα με το flashtool μου βγάζει αυτό το μήνυμα μετά από λίγο τι να κάνω?... τώρα μου βγάζει το 2ο..... Edited August 2, 2014 by Helpmagkes Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Μήν χρησιμποποιείς τον Θείο , σβύνει το αρχείο και βάζει δικό του! Απλά πάρε αυτό που έχω ανεβάσει , και με root explorer βάλτο στο /etc/gps.conf πάνω απο το παλιό (αν υπάρχει) και άλλαξε του τα δικαιώματα σε rw_r_r GPS.conf Με το που αλλαξα τα δικαιωματα του αρχειου ( το ειχα ξεχασει :O:O:blink: ) σε rw_r_r ο θειος το διαβασε σωστα. Παρολ'αυτα, παλι δεν μου κλειδωνει. Βρισκει σε 1 δευτερο τους δορυφορους, αλλα δεν τους κλειδωνει ποτε. Προσπαθησα με σκετο GPS ( χωρις A-GPS ) βρισκει 2-3 αλλα παλι αργει πααααααρα πολυ. Δεν ξερω σε ποσες ωρες θα τους κλειδωνε. ( Σε αυτην την περιπτωση οι μπαρες ανέβαιναν κανονικα. Δεν εμεναν στο 0 οπως οταν ειχα το A-GPS On. ) Λες και δεν συνεργαζονται A-GPS με GPS ή κατι τετοιο. Εχω δοκιμασει και τις δυο εκδοσεις του ΚΚ, τα ιδια αποτελεσματα ειχα. @costaspap Η customized χτυπησε error οταν προσπαθησα να κανω επαναφορα εργοστασιακων. Format και περασα την Offical, με αυτην παιδευομαι τωρα. Ο Marsapa έβγαλε την Marsapa rom KK v1 επίσης, ίσως την δοκιμασω μπας και βρω λυση στο GPS. http://www.needrom.com/mobile/marsapa-rom-kk-v1-3/ Edited August 3, 2014 by kokofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanis Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες οσο καιρο περιμενα το τηλεφωνο και συμφωνα με αυτα που διαβαζα νομιζω οτι εχω παρει αλλο τηλεφωνο. Πρωτον με το youtube κατεβασα την τελευταια εκδοση απο playstore και κανενα απολυτος προβλημα με hd βιντεο. Δευτερον το wifi ειναι μια χαρα και τελος το gps επισεις μια χαρα. Περασα το faster gps και το μονο που μου εκανε ηταν, στο sygic που χρεισιμοποιω, να με βγαζει 1-2 δρομους παραπανω απο οτι πραγματικα ημουν. Ευτυχος η εφαρμογη κραταει backup το gpsconf και το επανεφερα και ηρθε στα ισια του. Ενα καλο πληκτρολογιο θελω να μου πειτε να γλυτωσω τα ορθογραφικα μονο χαχα Ξεχασα να πω οτι πισω απο την μπαταρια στο αυτοκολιτο λεει v4 και επισης εχει τα δυο IMEI νουμερα. Και οσο για το προστατευτικο οθονης που ειχα πει οταν το παρελαβα το εβγαλα και δεν ξαναεβαλα αλλο. Η αισθηση της οθονης στο χερι ειναι τελεια. Επισης η εφαρμογη levorno super camera που λετε πραγματικα σξιζει. Πολυ καλες φωτο αλλα και βιντεο. Γενικα παρα πολυ καλη αγορα το τηλεφωνο Για το gps --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 3, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Για να μην βασανίζεσαι.. http://imagizer.imageshack.com/img673/6190/sTQIMf.png Αυτή η εικόνα με τις επιλογές πώς βγαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Παρατεταμένο πάτημα πάνω στο αρχείο και επιλέγεις permissions απο το μενου που θα εμφανιστεί Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_ROSE Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Πληροφορίες για το κατά πόσο σταθερή είναι η κιτκατ Ρομ υπάρχουν ; επίσης υπάρχει custom και official ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Πάρα πολυ σταθερή , η καλύτερη που έχω δοκιμασει σε θέμα μπαταρίας. Δεν υπαρχει ούτε η μια ούτε η άλλη επίσημα , μου μυρίζει πατέντα απο κλόνο του V3 , η μαμά δεν έχει δώσει επίσημα τίποτα. Η τροποποιημένη έχει απλά μερικά εξτρα που μπορεις να τα βαλεις και μονος σου! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Μου τρέχουν τα σάλια γ@μ# την nt35512 οθόνη μου !!! Άντε ρε inew στο πιάτο στην δώσανε βάλε το 1% που λείπει να πάρεις εσυ τα εύσημα! Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Κοιτα δεδομενου οτι υπαρχει ηδη η 1.0.8 οπου ειναι η τελευταια της Inew που εβγαλε για το κινητο αυτο και ειχε 100% απολυτη εφαρμογη σε ολα.Ελπιζω να βγαλει και την Κ.Κ.Οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα το ειχε αναφερει και η ιδια η Inew στο φορουμ της.Οποτε αναμενουμε και θα δουμε.Παντος το κινητο με την 1.0.8 δεν εχει κανενα προβλημα. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Κοιτα δεδομενου οτι υπαρχει ηδη η 1.0.8 οπου ειναι η τελευταια της Inew που εβγαλε για το κινητο αυτο και ειχε 100% απολυτη εφαρμογη σε ολα.Ελπιζω να βγαλει και την Κ.Κ.Οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα το ειχε αναφερει και η ιδια η Inew στο φορουμ της.Οποτε αναμενουμε και θα δουμε.Παντος το κινητο με την 1.0.8 δεν εχει κανενα προβλημα. Εκτός από το πόσο κρατάει η μπαταρία και από το σκαλοπάτι που κάνει από το 100% στο 85% σε 3 λεπτά.....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 κακίες.. :lol::lol::lol: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Εμενα βρε παιδια δεν μου κανει κατι τετοιο...Εχω δει και 99 και 97 και 90 αλλα και η μπαταρια οπως εχω ξαναγραψει κραταει 1 μερα με νορμαλ χρηση (με ολα μεσα 3g wifi και κλησεις) και μεχρι και 2 αν εχω μονο wifi και πολυ λιγες κλησεις...Τι να πω τωρα..Απο προγραμματα δεν του εχω πολλα..αλλα φοραει το greenfy και το σκουπακι (δεν θυμαμαι πως λεγεται το προγραμμα αυτο)..χεχε Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παίζω λοιπόν σήμερα που λέτε, με την εξαιρετική Lenovo Camera, και πάπ!!!! http://i60.tinypic.com/2w5kc93.png Ξέρουμε τις πταίει και μου ανέβηκε;;;; :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παίζω λοιπόν σήμερα που λέτε, με την εξαιρετική Lenovo Camera, και πάπ!!!! http://i60.tinypic.com/2w5kc93.png Ξέρουμε τις πταίει και μου ανέβηκε;;;; :lol::lol: Έχεις μπαταρία από το THL ή την δικιά του;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Τη δική του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosxalkida Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Γιατι παιρνει και διαφορετικη μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts