Boulbos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Γιατι παιρνει και διαφορετικη μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παίζω λοιπόν σήμερα που λέτε, με την εξαιρετική Lenovo Camera, και πάπ!!!! http://i60.tinypic.com/2w5kc93.png Ξέρουμε τις πταίει και μου ανέβηκε;;;; :lol::lol: Ειχες αλλες εφαρμογες ανοιχτες?Ειχες ιντερνετ?3G?Κατεβαζες?Ειχες ωρα την καμερα?Το ειχες ζορισει με παιχνιδι η αλλα προγραμματα πιο πριν? Γενικα εισουνα σε ζεστο μερος? Ολα τα παραπανω παιζουν ρολο.Φυσικα παιζει και το αλλο.Εαν ειναι καινουριο το κινητο σου μπορει να εχει θεμα και η μπαταρια. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Εφαρμογές δικές μου, να ήταν 2-3 . Handcent, QuickPic και η Camera. Το wifi ήταν ανοιχτό, αλλά αδρανές. Στο τηλέφωνο μιλούσα αρκετή ώρα (40+ λεπτά over 3G). Η κάμερα όχι πολλή ωρα...Παιχνίδια δεν έχω. Το κινητό το έχω 2 μήνες και απ' την πρώτη στιγμή φορτίζει κανονικά (χωρίς σκαλοπάτια και τα λοιπά). Τέλος, ούτε εφαρμογές συστήματος τρέχανε πολλές, είναι σχεδόν όλες είτε διεγραμμένες είτε disabled. Νομίζω ότι ο συνδυασμός ομιλία με κάμερα και wifi το τίναξε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Εφαρμογές δικές μου, να ήταν 2-3 . Handcent, QuickPic και η Camera. Το wifi ήταν ανοιχτό, αλλά αδρανές. Στο τηλέφωνο μιλούσα αρκετή ώρα (40+ λεπτά over 3G). Η κάμερα όχι πολλή ωρα...Παιχνίδια δεν έχω. Το κινητό το έχω 2 μήνες και απ' την πρώτη στιγμή φορτίζει κανονικά (χωρίς σκαλοπάτια και τα λοιπά). Τέλος, ούτε εφαρμογές συστήματος τρέχανε πολλές, είναι σχεδόν όλες είτε διεγραμμένες είτε disabled. Νομίζω ότι ο συνδυασμός ομιλία με κάμερα και wifi το τίναξε :p Ακριβως αυτο...Και κατι ακομα..Τωρα μιας και ειναι καλοκαιρι και ολοι μας λιγο πολυ το εχουμε στο ιντερνετ αλλα και μιλαμε...καλο ειναι να μην του εχουμε θηκη στιλ βιβλιου....γιατι δεν παιρνει καλα αερα.Καλο ειναι να ειναι τυπου σοβρακου..να μπαινει και να βγαινει..ετσι ωστε να αεριζεται καλυτερα. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Κατεβάστε την απο δώ.... Needrom recovery for Inew KK by Batsilos Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Εκτός από το πόσο κρατάει η μπαταρία και από το σκαλοπάτι που κάνει από το 100% στο 85% σε 3 λεπτά.....:X Δοκίμασε το battery life repair και το advanced battery calibration απο τους ίδιους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 παιδια ξερουμε τιποτα για το αν θα βγει android 4.4 για το inew μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) δοκιμασα να περάσω την 4.4 σε πρωτης φουρνιας ν3. Οντως , υπαρχει θεμα με τους οδηγούς του πανελ. Έχει τον παλιο ΝΤ35512 (καπως ετσι) με αποτελεσμα να ανάβει μόνο το backlight του πανελ. δοκιμασα να φλασαρω το lk.bin από την 1.0.8... Το φλασάρισμα πέτυχε και η οθόνη άναψε!!!!! Αλλά έπεσε σε bootloop στο λογοτυπο της εταιρίας... στο ιδιο bootloop όταν πήγα να φλασάρω, μόνο, το twrp της ΚΚ... :O:O :wink: χμ... Edited August 7, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 δοκιμασα να περάσω την 4.4 σε πρωτης φουρνιας ν3. Οντως , υπαρχει θεμα με τους οδηγούς του πανελ. Έχει τον παλιο ΝΤ35512 (καπως ετσι) με αποτελεσμα να ανάβει μόνο το backlight του πανελ. δοκιμασα να φλασαρω το lk.bin από την 1.0.8... Το φλασάρισμα πέτυχε και η οθόνη άναψε!!!!! Αλλά έπεσε σε bootloop στο λογοτυπο της εταιρίας... στο ιδιο bootloop όταν πήγα να φλασάρω, μόνο, το twrp της ΚΚ... :O:O :wink: χμ... χμμ... κανένα νέο απ'την εταιρία φαντάζομαι δεν έχουμε για το αν θα βγάλει ετοιμη 4.4 για το μοντέλο αυτό άρα καθόμαστε όπως είμαστε μέχρι να μαζέψουμε αρκετά για το καινούργιο THL :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 δοκιμασα να περάσω την 4.4 σε πρωτης φουρνιας ν3. Οντως , υπαρχει θεμα με τους οδηγούς του πανελ. Έχει τον παλιο ΝΤ35512 (καπως ετσι) με αποτελεσμα να ανάβει μόνο το backlight του πανελ. δοκιμασα να φλασαρω το lk.bin από την 1.0.8... Το φλασάρισμα πέτυχε και η οθόνη άναψε!!!!! Αλλά έπεσε σε bootloop στο λογοτυπο της εταιρίας... στο ιδιο bootloop όταν πήγα να φλασάρω, μόνο, το twrp της ΚΚ... :O:O :wink: χμ... Βαλε τα της οθονης της 1.0.8 και τα αλλα της Κ.Κ λογικα θα ανοιξει Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Το εκανα και..... Bootloop.. Δυστυχώς. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Το εκανα και..... Bootloop.. Δυστυχώς. Βγαλε το boot απο την εγκαταση (το Logo) Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Το lk.bin στις δυο εκδοσεις ειναι διαφορετικο , μην παιδευεστε αδικα! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Το lk.bin στις δυο εκδοσεις ειναι διαφορετικο , μην παιδευεστε αδικα! Με εναν επεξεργαστη αρχειων bin δεν μπορει να περασει τους οδηγους της 1.0.8? Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Για δοκιμάστε με αυτό! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Άντε πάλι μπριζωμα.... :p Παρεπιπτοντως, πέρασα την Xperia Z... Πολυ γρηγορη και εντυπωσιακή... αλλα ενεργοβόρα. Το εξποουσντ ινσταλλερ δεν παίζει... Μαλιστα, κολλαει το τηλέφωνο.. Μην το εγκαταστήστε.. Αν δεν παίξει η κκ, τοτε επιστροφή στην 111 modded. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Έκανα αγορά κ παρέλαβα εχθές .δεν μου αναγνωρίζει κάρτα μνήμης γιατί; Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Για δοκιμάστε με αυτό! δοκιμασα...Δεν... δοκιμαζω κατι αλλο.. :ninja: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Έκανα αγορά κ παρέλαβα εχθές .δεν μου αναγνωρίζει κάρτα μνήμης γιατί; Ποσα γιγα ειναι? ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δοκιμασα...Δεν... δοκιμαζω κατι αλλο.. :ninja: Τι βρε μαφια εσυ? Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 2 giga και δεν την βλεπει ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κουμπωνει σε βαθος η καρτα μνημης θελει πιεση να μπει αρκετα μεσα; φοβαμε μη κανω ζημια Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ναι όχι με πολύ δύναμη άλλα μέσα. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_mos1 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παίδες, καλημέρα Φοράω την 1.04 και θέλω να παίξω με τίποτα πιο φρέσκο. Μπήκα needrom και γινεται χαμός: απο MIUI ,KITKAT,XPERIA, μέχρι και Win 8 :lol: Ποια μου προτείνετε; Να είναι λειτουργική και σταθερή ε; :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παίδες, καλημέρα Φοράω την 1.04 και θέλω να παίξω με τίποτα πιο φρέσκο. Μπήκα needrom και γινεται χαμός: απο MIUI ,KITKAT,XPERIA, μέχρι και Win 8 :lol: Ποια μου προτείνετε; Να είναι λειτουργική και σταθερή ε; :wink: Αν δεν εχεις προβλημα με αυτην που εχεις μεινε εκει.Δεν αξιζει να μπεις στην διαδικασια γιατι δεν θα σου προσφερει κατι εκτος απο το οπτικο αποτελεσμα που μπορεις με launchers και εικονιδια να το αλλαξεις πιο απλα. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παίδες, καλημέρα Φοράω την 1.04 και θέλω να παίξω με τίποτα πιο φρέσκο. Μπήκα needrom και γινεται χαμός: απο MIUI ,KITKAT,XPERIA, μέχρι και Win 8 :lol: Ποια μου προτείνετε; Να είναι λειτουργική και σταθερή ε; :wink: Αν δεν εχεις προβλημα με το GPS ( ή κατι άλλο ) , μεινε εκει που εισαι. Η ΚΙΤΚΑΤ ειναι καλη μονο για την διαχειριση της μπαταριας προς το παρον, καθώς έχει προβληματακια αρκετα, μικρα βεβαια αλλα δεν ειναι 100% ετοιμη ακομα. Οταν την βγαλει official η ιNew, τοτε θα αξιζει πιστευω. Για τις λοιπες, MIUI, XPERIA, Win 8 κτλ , μην ασχοληθεις καν. Πολυ τζερτζελος για το τιποτα... :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παντως εγω παιδες πηρα το κινητο απ την μαμα του, με την 1.1.1 περασμενη μεσα! Android version 4.2.2 Kernel version 3.4.5 Build number cxq_v3_inew_v1.1.1 Το μονο που κανα ειναι root, αλλαξα Launcher και επαιξα λιγο με gravity box! Κανενα απολυτως προβλημα ως τωρα, εκτος απ το σκαλοπατι στην μπαταρια. Κοντευω 2 μηνες αισιως! Μολις σημερα ετυχε να στειλω ενα μεγαλο SMS, και ειδα πως το μετατρεπει σε MMS αυτοματα!! Δεν το χα ξαναδει παλαιοτερα που χε ξανατυχει να γραψω μεγαλα σμσ.. Ξερει κανεις τι παιζει? Δεν βρισκω καποια σχετικη ρυθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts