xristos_mi Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Καλημέρα σε όλους, να αναφέρω ότι κατόπιν προβλημάτων στην πρώτη συσκευή που παρέλαβα, ήρθα σε επικοινωνία με τον προμηθευτή, και μου έστειλε άλλο καινούργιο για αντικατάσταση (εφόσον βέβαια έστειλα εγώ πίσω το πρώτο). Το καινούργιο παίζει μια χαρά! Πολύ ωραίο τηλέφωνο, και η μπαταρία του, παρόλο που το έχω ζορίσει αρκετά, μια μέρα την βγάζει. Λίγο προβλημα με το λοκάρισμα των δορυφόρων, αλλά προς το παρόν ρουτ και τέτοια δεν θα ήθελα να του κάνω. Ηρθε με την 1.0.8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Η μπαταρία αν και άδεια, μόλις την βάλω για να φόρτιση, στο 5λεπτό μου την βγάζει φορτισμένη και σταματάει. Θυμάμαι πως έχει απαντηθεί ξανά αλλά που να το ψάχνω. Έχει κανείς ιδέα αν μπορώ να την σώσω. Έχω βέβαια και άλλη μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Λογικά είναι μπαταρία και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Βάλε την άλλη για επιβεβαίωση μην τυχών και είναι κάτι στο κύκλωμα της φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Η μπαταρία αν και άδεια, μόλις την βάλω για να φόρτιση, στο 5λεπτό μου την βγάζει φορτισμένη και σταματάει. Θυμάμαι πως έχει απαντηθεί ξανά αλλά που να το ψάχνω. Έχει κανείς ιδέα αν μπορώ να την σώσω. Έχω βέβαια και άλλη μια. Το κάνει στο άλλο v3 της οικογένειας κάποιες φορές. Φορτίζει πολύ γρήγορα. Όχι πάντα. 1-2 στις 10 φορτίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Δεν είναι θέμα τηλ αλλά μπαταρίας. Η άλλη δουλεύει άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Τελειωσε την μπαταρια σου.Ξανανοιξε το κινητο σου μεχρι να εξαντλησει καθε ενεργεια η μπαταρια.Οταν πλεον δε θα ανοιγει θα την φορτισεις κ οταν θα ειναι πλήρης φορτισμένη,μπες στο custom recovery και κανε clear battery stats. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjGrivas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 παιδια εχω ενα τεχνικο θεμα :p δεν μπορω να βγαλω την καρτα μνημης απο το τηλεφωνο :lol: υπαρχει καποια τρικ η κατι τετοιο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 παιδια εχω ενα τεχνικο θεμα :p δεν μπορω να βγαλω την καρτα μνημης απο το τηλεφωνο :lol: υπαρχει καποια τρικ η κατι τετοιο;;; "Άνοιξε" έναν συνδετήρα και βάλτον στην τρυπούλα της μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ίσως να έχασα κάποια επεισόδια στο θέμα της μπαταρίας, ίσως πάλι να είναι μπαρούφες, αλλά μόλις είδα αυτό: "From mr at 5/15/14 2:37 AM any news about the large battery ? iNew Mobile: Thank you for your mail. We will release the inew V3 large battery on our website next June." Από εδώ. Έχει ακουστεί κάτι, που αγνοώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SECRETMAN13 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό iNew V3 σαν κινητό είναι κάλο ? και θα ήθελα να μου πείτε αμα βγάζει καλές φωτογραφείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό iNew V3 σαν κινητό είναι κάλο ? και θα ήθελα να μου πείτε αμα βγάζει καλές φωτογραφείς ? Πολύ καλό. Super φωτογραφίες & το προτείνουμε. Υπάρχουν, όπως βλέπεις 4600+ μηνύματα στο forum, μεγάλο ενδιαφέρον ακόμα (βγήκε στα τέλη Δεκεμβρίου). Όλα αυτά για την τιμή του. Edited May 20, 2014 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geog7 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 επειδη εχω καποιο προβλημα με την οθονη του κινητου.υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα που να επισκευαζει κινεζικα κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiarris Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Έχει κανείς πρόβλημα με μηνύματα που αργούν να έρθουν? Έχω μεγάλη cosmote και μικρή vodafone και τελευταία που στέλνει ένας αριθμό και αργώ να το παραλάβω, όχι πάντα, αλλά συχνά. Τι μπορεί να φταίει? Η συσκευή? Στο cosmote αργούν όχι στη vodafone. Μπορεί να φταίει επειδή έχω για 3g την vodafone επιλεγμένη? Με την cosmote πάντα υπήρχαν μηνύματα που αργούσαν να μου έρθουν! Όχι μόνο τώρα, πάντα ορισμένα μηνύματα καθυστερούσαν.... άλλες φορές πάλι ερχόντουσαν κανονικά στην ώρα τους!! Εγώ πιστεύω ότι είναι κλασσικό πρόβλημα της cosmote!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 παιδια ηρθε το εργαλειο μμμμ(μαυρο το πηρα ) .....φοβεροοοο ετοιμο κ το ροοτ τωρα τι ρομ λετε να βαλωωωω ....?κ ποια διαδικασια να επιλεξω απο την πρωτη σελιδα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Καλησπερες τις φοτο που βγαζετε με lenovo app τις αποθηκευει στην sd card ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 παιδια ηρθε το εργαλειο μμμμ(μαυρο το πηρα ) .....φοβεροοοο ετοιμο κ το ροοτ τωρα τι ρομ λετε να βαλωωωω ....?κ ποια διαδικασια να επιλεξω απο την πρωτη σελιδα ... Με yessss! Με τί ROM σου ήρθε; 1.0.8; Δε νομίζω ότι υπάρχει βιασύνη. Ίσως βγει κάποτε και η 1.1.14, όποτε να περίμενες; Από πού το αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick30 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 παιδια ηρθε το εργαλειο μμμμ(μαυρο το πηρα ) .....φοβεροοοο ετοιμο κ το ροοτ τωρα τι ρομ λετε να βαλωωωω ....?κ ποια διαδικασια να επιλεξω απο την πρωτη σελιδα ...Tιποτα δες παια ρομ φορασ πρωτα δες για bug και μετα βλεπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Καλησπερες τις φοτο που βγαζετε με lenovo app τις αποθηκευει στην sd card ?? Ναι, εφόσον ειναι επιλεγμένο το σημειο Phone για αποθήκευση.. Αν επιλεξεις sd card, τις αποθηκεύει στην ιντερναλ. Για κάποιο περίεργο λόγο, διαβάζει αναποδα τις μνημες (τουλάχιστον, έτσι συμβαίνει με μενα) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Καλησπερες τις φοτο που βγαζετε με lenovo app τις αποθηκευει στην sd card ?? Έχει, πάντως, την επιλογή στα settings: "Phone" & "SD card". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ναι, εφόσον ειναι επιλεγμένο το σημειο Phone για αποθήκευση.. Αν επιλεξεις sd card, τις αποθηκεύει στην ιντερναλ. Για κάποιο περίεργο λόγο, διαβάζει αναποδα τις μνημες (τουλάχιστον, έτσι συμβαίνει με μενα) Kαι σε μένα έτσι είναι!:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Kαι σε μένα έτσι είναι!:confused::confused: ΟΚ αυτο πρεπει να ειναι κ σε μενα γτ εχω επιλεξει sd card κ τις αποθηκευε στην internal! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anto1000 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 ΟΚ αυτο πρεπει να ειναι κ σε μενα γτ εχω επιλεξει sd card κ τις αποθηκευε στην internal! Οποτε μαλλον εχουμε ολοι το ιδιο προβλημα καθως μετα την εισαγωγη μιας external sdcard, η εξωτερικη γινεται sdcard0 και internal γινεται sdcard1 και οσα προγραμματα πιστευουν οτι καταχωρουν αρχεια τους στην sdcard0 θεωρωντας οτι αυτη ειναι η internal κανουν απλα λαθος. Νομιζω οτι αυτο προεκυψε απο τοτε που το inew αποφασισε να ενοποιησει το χωρο δηλαδη απο την 1.0.4 και πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Με yessss! Με τί ROM σου ήρθε; 1.0.8; Δε νομίζω ότι υπάρχει βιασύνη. Ίσως βγει κάποτε και η 1.1.14, όποτε να περίμενες; Από πού το αγόρασες; απο την πρωτη σελιδα to2c.com μια χαρα εκανε περιπου 2 βδομαδες ...ετσι ηρθε με 1.0.8 ναι καλα καθομαι εδω π ειμαι ....ρεκοβερι δεν μπορω να βαλω ομως το τρεχω αλλα τπτ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ναι, εφόσον ειναι επιλεγμένο το σημειο Phone για αποθήκευση.. Αν επιλεξεις sd card, τις αποθηκεύει στην ιντερναλ. Για κάποιο περίεργο λόγο, διαβάζει αναποδα τις μνημες (τουλάχιστον, έτσι συμβαίνει με μενα) Kαι σε μένα έτσι είναι!:confused::confused: ΟΚ αυτο πρεπει να ειναι κ σε μενα γτ εχω επιλεξει sd card κ τις αποθηκευε στην internal! Οποτε μαλλον εχουμε ολοι το ιδιο προβλημα καθως μετα την εισαγωγη μιας external sdcard, η εξωτερικη γινεται sdcard0 και internal γινεται sdcard1 και οσα προγραμματα πιστευουν οτι καταχωρουν αρχεια τους στην sdcard0 θεωρωντας οτι αυτη ειναι η internal κανουν απλα λαθος. Νομιζω οτι αυτο προεκυψε απο τοτε που το inew αποφασισε να ενοποιησει το χωρο δηλαδη απο την 1.0.4 και πανω. Ίσως δεν ήμουνα ξεκάθαρος στο προηγούμενο post μου. Σε εμένα, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Αποθηκεύεται κανονικά στην external sdcard (/storage/sdcard1/DCIM/Camera). Είμαι με stock 1.0.4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ίσως δεν ήμουνα ξεκάθαρος στο προηγούμενο post μου. Σε εμένα, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Αποθηκεύεται κανονικά στην external sdcard (/storage/sdcard1/DCIM/Camera). Είμαι με stock 1.0.4! Και σε μένα ανάποδα τα σώζει. Το συνήθισα τώρα...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts