jpower73 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Σε μενα, δουλεύει άψογα.. :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Σε μενα, δουλεύει άψογα.. :) Για πεστε και κανενα προγραμμα που να δουλευει σωστα,μη το αγορασουμε τζαμπα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Σε μενα, δουλεύει άψογα.. :) ΔΕν κλειδωνει με τπτ σε μενα..1.0.4 εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 και σε μενα δουλευει. Μέχρι που έσπασα το ένα πιν της κεραίας. από τότε μερικές φορές αργεί, αλλά πάλι πιάνει σήμα. Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) ΔΕν κλειδωνει με τπτ σε μενα..1.0.4 εχεις? 1.2 0 thunderbolt Παντως, σε γενικες γραμμές, με εξαίρεση σε καποια φαση που ειχα την 108 και χρειάστηκε να ριξω το πατσάκι διοτι δεν εβλεπε δορυφορους , δεν ειχα ποτε προβλημα με το τζιπιες. Τοσο σαυτο οσο και στο προηγουμενο κινεζικο (star x18i). Με την 104,που αναφέρεις, ειχα την καλυτερη, ισως, λειτουργία του τηλεφώνου σε ΟΛΑ... Ειδικα στο κομμάτι της πλοήγησης, εσκιζε... (αναφέρομαι στην 104 πλας) Λοκαρει σε 10 δευτερα σε περιοχη εντος πόλης http://img843.imageshack.us/img843/4033/goey.png----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για πεστε και κανενα προγραμμα που να δουλευει σωστα,μη το αγορασουμε τζαμπα:p Sygic και copilot ειναι τελεια... Πριν λιγο εριξα και το navitel και ειναι πολυ καλο.... Παντως το sygic θα σε καλύψει 100 τοις εκατό.. Αν και μου την σπαει το λαγκαρισμα που κανειοταν ρολαρει το μενου του... Ισως επειδη διαβάζει την εσντι Edited May 13, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Στο navitel υπάρχει ένα θεματάκι και δεν είχα βρει λύση. Όταν πας να του βάλεις μια διεύθυνση θέλει τις ονομασίες με τόνο αλλιώς δεν βρίσκει τίποτα. Το πρόβλημα είναι ότι το πληκτρολόγιό του δεν έχει τόνους σε όποια πληκτρολόγια και αν διαλέξεις στις ρυθμίσεις τους. EDIT:Υπάρχει και το open source το BE On Road που είναι φυσικά free αλλά είναι λίγο λιτό! Edited May 13, 2014 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Sygic και copilot ειναι τελεια... Πριν λιγο εριξα και το navitel και ειναι πολυ καλο.... Παντως το sygic θα σε καλύψει 100 τοις εκατό.. Αν και μου την σπαει το λαγκαρισμα που κανειοταν ρολαρει το μενου του... Ισως επειδη διαβάζει την εσντι Θυμασαι εκδοση?Δοκιμασα και γω Sygic αλλα δεν ανοιγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anto1000 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 1.2 0 thunderbolt Παντως, σε γενικες γραμμές, με εξαίρεση σε καποια φαση που ειχα την 108 και χρειάστηκε να ριξω το πατσάκι διοτι δεν εβλεπε δορυφορους , δεν ειχα ποτε προβλημα με το τζιπιες. Τοσο σαυτο οσο και στο προηγουμενο κινεζικο (star x18i). Με την 104,που αναφέρεις, ειχα την καλυτερη, ισως, λειτουργία του τηλεφώνου σε ΟΛΑ... Ειδικα στο κομμάτι της πλοήγησης, εσκιζε... (αναφέρομαι στην 104 πλας) Mε την stock 1.0.5 και sygic 14 έκανα ταξίδι ιταλία με αυτοκίνητο για 6 μέρες. Οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής. Το GPS πάντα έπιανε δορυφόρους και το Sygic ανταποκρινόταν άψογα αλλά, κάθε μέρα για κάποιες στιγμές, το GPS τρελαινόταν και έβγαινε από τον δρόμο και πάντα μετά από λίγο διόρθωνε μόνο του. Ταυτόχρονα δούλευε και ένα Samsung S3 το οποίο ποτέ δεν έκανε αυτά τα τρελά. Στο μόνο που και τα 2 κινητά είχαν θέμα GPS ήταν όταν πέρναγα από δρόμους που από πάνω υπήρχαν τα καλώδια του τρόλεϋ. Τώρα που γύρισα και έχοντας υπόψη να δοκιμάσω το gps.conf που προτάθηκε παραπάνω, ανακάλυψα ότι αυτό το αρχείο δεν το είχα καθόλου στο system/etc ( γίνεται αυτό; ) οπότε απλά το τοποθέτησα θέτοντας και τα σχετικά permissions. Πάντως γενικά... και πριν αλλά και τώρα παραπάνω από 13 δορυφόρους in view και 7-8 in use δεν έχω πιάσει. Κάποιος είχε αναρτήσει φωτο με 17ή18 δορυφόρους in view. Ωστόσο μένει να ξαναζορίσω το GPS για αρκετές ώρες για να δω εάν καταφέραμε κάτι με το gps.conf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Sygic και copilot ειναι τελεια... Πριν λιγο εριξα και το navitel και ειναι πολυ καλο.... Παντως το sygic θα σε καλύψει 100 τοις εκατό.. Αν και μου την σπαει το λαγκαρισμα που κανειοταν ρολαρει το μενου του... Ισως επειδη διαβάζει την εσντι Θυμασαι εκδοση?Δοκιμασα και γω Sygic αλλα δεν ανοιγε 14.0.2 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anto1000 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Θυμασαι εκδοση?Δοκιμασα και γω Sygic αλλα δεν ανοιγε 14.0.2 Το δικό μου είναι 14.0.0, θυμάμαι ότι είχα ένα θέμα με την εγκατάσταση (εάν θα διαβάζει το Sygic από sdcard0 ή sdcard1) το οποίο διορθώθηκε με uninstall/install και σβήσιμο φακέλων και επίσης παρατήρησα ότι όταν είχα συνδεδεμένο και το otg usb stick το οποίο είχε τον φάκελο του sygic και εκεί, τότε πάλι δεν ξεκινούσε. Αυτό σημαίνει ότι κάθε που πάει να τρέξει, ψάχνει όλα τα storage για να το βρει και αν το βρει σε παραπάνω από ένα σημείο, μπερδεύεται και δεν ξεκινά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 θυμαμαι, σε καποια φαση, το εγκατεστεισα κανονικα απο την εσντι και δουλεψε σωστα... Εν συνεχεια εκανα unmount την εσ ντι... Τοτε, με την εκκινηση του προγραμματος, μου ζητησε ξανα κατεβασμα τους χαρτες τους οποίους, αυτη τη φορα, τους εριξε στην ιντερναλ (που αλλου??).. και επαιζε κανονικα κανοντας μάουντ την εσντι, επισης επαιζε κανονικα.. Νομιζω αυτη τη φορά διαβαζε την εσντι. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Παιδια,σταματησε ξαφνικα να παιζει youtube μεσω Dolphin. Αναπαραγει κανονικα ομως μεσω youtube apk. Τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gixxerfreak Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Τι windows έχεις; Αν είσε σε win 8 δες παρακάτω. Γίνεται σε Win 8 αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να εγκαταστήσεις windows 7 σε κάποιο partition ή σε κάποιον άλλο δίσκο στον υπολογιστή σου. Αν πάλι θες να προσπαθήσεις δες εδώ. Αν δεν ξέρεις να απαντήσεις στην ερώτηση για την recovery που σε ρώτησα σημαίνει ότι είσαι με την εργοστασιακή και δεν την έχεις αλλάξει. Αυτό μπορείς να το κάνεις στο τέλος (αφού περάσεις την rom) πολύ εύκολα, ώστε να μπορείς να πέρνεις back up και να το χρησιμοποιείς σε περίπτωση που το "μπρικάρεις"(όπως τώρα καλή ώρα!) δοκιμασα να το κανω και σε windows xp αλλα και παλι αποτελεσμα δεν ειδα...δεν ξεκιναει το download καθολου...τι αλλο μπορει να φταιει?επισης επειδη εχω ενα προβλημα και με αλλο κινητο που προσπαθω να βαλω stock rom (thl w200) ουτε σε αυτο κανει download απο το flash tools και το δοκιμασα και σε windows xp και σε win8...καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Παιδια,σταματησε ξαφνικα να παιζει youtube μεσω Dolphin. Αναπαραγει κανονικα ομως μεσω youtube apk. Τι παιζει? Μήπως λόγω update του Dolphin; Θυμάσαι εάν έκανες ενημέρωση πρόσφατα; Δοκίμασε καμία παλιότερη έκδοσή του, για αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μέσα στο μενού του Dolphin έχει ενεργοποίηση flash player που είναι κλειστό μετά απο αναβαθμίσεις! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πάντως,για να κράξω και λίγο, μετά από ΤΟΣΕΣ ρομ που έχει βγάλει ούτε 1 δεν διόρθωσε το πρόβλημα της φόρτισης. Που σημαίνει για μένα μηδέν υποστήριξη. Πίστευα ότι με τις πωλήσεις που έχει κάνει και την εμπιστοσύνη που της έδειξε ο κόσμος, ότι θα διόρθωνε τα πιο σοβαρό για μένα. Είναι το 1ο μου κινέζικο και δεν ξέρω την πολιτική - συμπεριφορά άλλων εταιριών αλλά για το θέμα της φόρτισης έχει γίνει μεγάλος ντόρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μέσα στο μενού του Dolphin έχει ενεργοποίηση flash player που είναι κλειστό μετά απο αναβαθμίσεις! Ενεργοποιημενη μου τη δειχνει μετα το τελευταιο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebratho Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Κάντε rename το δεύτερο σε recovery.img για να το δεί ο Θείος. Επίσης για όσους έχουν προβλημα με το GPS , κάντε backup το gps.conf σας , που βρίσκεται στο /system/etc και περάστε τα παρακάτω μέσα του με ένα editor. NTP_SERVER=gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=3.gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=0.gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=2.gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin # DEBUG LEVELS: 0 - none, 1 - Error, 2 - Warning, 3 - Info # 4 - Debug, 5 - Verbose DEBUG_LEVEL = 0 # Intermediate position report, 1=enable, 0=disable INTERMEDIATE_POS=1 # Accuracy threshold for intermediate positions # less accurate positions are ignored, 0 for passing all positions ACCURACY_THRES=0 ################################ ##### AGPS server settings ##### ################################ # FOR SUPL SUPPORT, set the following SUPL_HOST=suplcn.sirf.com SUPL_HOST=supl.nokia.com SUPL_HOST=supl.google.com SUPL_PORT=7276 SUPL_NO_SECURE_PORT=7276 SUPL_SECURE_PORT=7276 # FOR C2K PDE SUPPORT, set the following # C2K_HOST=c2k.pde.com or IP # C2K_PORT=1234 ################################ # EXTRA SETTINGS ################################ CURRENT_CARRIER=common DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE # TRUE for "User Plane", FALSE for "Control Plane" DEFAULT_USER_PLANE=TRUE προσπαθώ να το περάσω αλλά δεν βρίσκω το φάκελο /system/etc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 προσπαθώ να το περάσω αλλά δεν βρίσκω το φάκελο /system/etc Πρωτα πρωτα πρεπει να εισαι Root. Μετα κατεβαζεις απι playstote το es file explorer και το ψαχνεις απο εκει. Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 προσπαθώ να το περάσω αλλά δεν βρίσκω το φάκελο /system/etc Επίσης, "Root Explorer On". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjLOuis Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 ρε παιδια αξιζει τελικα το κινητο ? δεν ξερω τι να παρω εχω μεχρι 300e και εχω χασει τη μπαλα με τα κινεζικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Με 300e παιρνεις 2 inew: http://www.pandawill.com/landingpage/2014fatherday.html . Ψαξου σε αλλη κατηγορια Xiaomi,THL κλπ αν οντως δινεις τοσα και δεν εκανες λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 ΔΕν κλειδωνει με τπτ σε μενα..1.0.4 εχεις? Στην εφαρμογή GPS Test πήγαινε στις ρυθμίσεις και πάτα clear AGPS. Σε εμένα είχε δουλέψει κάποτε! δοκιμασα να το κανω και σε windows xp αλλα και παλι αποτελεσμα δεν ειδα...δεν ξεκιναει το download καθολου...τι αλλο μπορει να φταιει?επισης επειδη εχω ενα προβλημα και με αλλο κινητο που προσπαθω να βαλω stock rom (thl w200) ουτε σε αυτο κανει download απο το flash tools και το δοκιμασα και σε windows xp και σε win8...καμια ιδεα?? Συνεχίζει να μου μοιάζει drivers problem. Win 7 δεν έχεις κάπου να δοκιμάσεις? Δώσε ακριβώς σε λίστα τι έχεις κάνει για την εγκατάσταση των drivers μπας και βγάλουμε άκρη. Πάντως,για να κράξω και λίγο, μετά από ΤΟΣΕΣ ρομ που έχει βγάλει ούτε 1 δεν διόρθωσε το πρόβλημα της φόρτισης. Που σημαίνει για μένα μηδέν υποστήριξη. Πίστευα ότι με τις πωλήσεις που έχει κάνει και την εμπιστοσύνη που της έδειξε ο κόσμος, ότι θα διόρθωνε τα πιο σοβαρό για μένα. Είναι το 1ο μου κινέζικο και δεν ξέρω την πολιτική - συμπεριφορά άλλων εταιριών αλλά για το θέμα της φόρτισης έχει γίνει μεγάλος ντόρος. Η επόμενη μάλλον θα έχει διορθώσεις στο power managment. Δεν νομίζω ότι θα φορτίζει καλύτερα, αλλά θα υπάρχει ταύτιση της μπαταρίας με το ποσοστό. Μην παραπονιέσαι πάντως. Πολλά κινέζικα branded δεν βγάζουνε ούτε μία αναβάθμιση σε πολλά κινητά τους και εμείς εδώ έχουμε καμια δεκαριά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) ρε παιδια αξιζει τελικα το κινητο ? δεν ξερω τι να παρω εχω μεχρι 300e και εχω χασει τη μπαλα με τα κινεζικα.... 300ευρώ;!! Περίμενε 3βδομάδες να βγει το G3 της Lg και χτύπα το G2 που θα έχει τιμή χώμα. Η επόμενη μάλλον θα έχει διορθώσεις στο power managment. Δεν νομίζω ότι θα φορτίζει καλύτερα, αλλά θα υπάρχει ταύτιση της μπαταρίας με το ποσοστό. Μην παραπονιέσαι πάντως. Πολλά κινέζικα branded δεν βγάζουνε ούτε μία αναβάθμιση σε πολλά κινητά τους και εμείς εδώ έχουμε καμια δεκαριά! Στους τυφλούς δηλαδή βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Ας δώσει kit kat όπως διατυμπανίζει που να τρέχει όμως σωστά και θα το βουλώσω. :X :lol: Edited May 15, 2014 by bill_phone Προσθήκη μηνύματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalis1986 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 παιδια καλησπερα και απο εμενα.... εχω και εγω την κινηταρα κοντα 1 μηνα. οταν το πηρα δεν μου δουλευε το gps... ( πρωτοτυπο ε??) εβαλα την cxq_v3_v1.1.4 απο το needrom οπως ειχε παραθεσει και ενας φιλος πιο πανω και καταφερα να δω 9 δορυφορους και το sigyc με κλειδωσε πολυ γρηγορα.. βεβαια δεν το εχω δοκιμασει ακομα στον δρομο να δω αν ακολουθει αλλα θα το κανω.. πριν ομως βαλω το custom rom η καμερα ηταν 18.1 MP και τωρα το antutu μου την βγαζει 12.3 η 12.6, δεν θυμαμαι... Μπορει καποιος να μου πει γιατι εγινε αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts