Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με SP flash tools παιχνιδακι 5 λεπτα

Κομάτια να γίνει αν και είναι αργά και θα σηκωθώ στις 5 πάλι για δουλειά την περνάω.:)

Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε !

Αν καποια στιγμη μπορεσεις δοκιμασε το gps να δεις γιατι εχοθμε την ιδια παρτιδα ιδια ρομ απο to2c

Δεν το εχω στα χερια εφυγε αλλα θα προσπαθησω

παιδιά αυτό

iNew V3 Ultrathin Smartphone 5.0 Inch Gorilla Glass OGS Screen MTK6582 Quad Core 1GB 16GB 3G NFC OTG

http://www.ibuymi.com/inew-v3-ultrathin-smartphone-50-inch-gorilla-glass-ogs-screen-mtk6582-quad-core-1gb-16gb-3g-nfc-otg-with-gift-p-401.html

είναι απάτη ή οκ ?

Xiaomi Redmi 5 Plus :lol:

ipad 3

Με SP flash tools παιχνιδακι 5 λεπτα

Όταν λες SP flash tool εννοείς με αυτόν τον οδηγό έτσι? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5138433#post5138433

Και απλά διαλέγουμε αυτή την Rom?

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Καλησπερα σε ολους .ολα καλα με το inew v3 το θεμα μου ειναι το gps αργει ενα τεταρτο να κλειδωσει δειχνει ενα τετραγωνο διαφορα απο εκει που ειμαι και χανει ευκολα το σημα .Ειμαι με την ρομ cxq_v3_inew_v1.0.8 .Αν μπορει καποιος να βοηθησει ειμαι root αλλα ως εκει δεν γνωριζω πολλα

Πριν αρχίσεις το πέρασμα άλλων ROM, δοκίμασε σε παρακαλώ να κάνεις αυτά τα βήματα. Επίσης, αν δε γνωρίζεις για το πως, δες και εδώ #4437.

Πρωτες εντυπώσεις:

1. Φορτίζει μάλλον πιο στρωτά (έχω αυτή την εντύπωση)

2. Είναι σίγουρα πιο γρήγορο

3. Οταν έκανα το Flash με SP flash tools εχασα το rootάρισμα και αναγκάστηκα να το ξανακάνω

4. Στο CWM δεν έχω την επιλογή του full backup όπως πριν (χρησιμοποίησα τα αρχεία που δίνουν στο site της ROM)

Αν περάσω το kernel της 19/3/2014 αντί για το καινουριο που ειναι 25/3/2014 θα είναι ΟΚ?

5. Το WiFi δεν έχει πρόβλημα κανένα (ούτε πριν είχε)

6. Αυριο θα δοιμάσω πάλι το gps και θα επανέλθω με νεότερα και για την μπαταρία

Καλο βραδι

Edited by costaspap
Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε !

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2630242

φοβερο τρικακι... Ισως το μονο με το οποιο είδα διαφορα..:D

Που είδες διαφορές;

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο;

Πρωτες εντυπώσεις:

1. Φορτίζει μάλλον πιο στρωτά (έχω αυτή την εντύπωση)

2. Είναι σίγουρα πιο γρήγορο

3. Οταν έκανα το Flash με SP flash tools εχασα το rootάρισμα και αναγκάστηκα να το ξανακάνω

4. Στο CWM δεν έχω την επιλογή του full backup όπως πριν (χρησιμοποίησα τα αρχεία που δίνουν στο site της ROM)

Αν περάσω το kernel της 19/3/2014 αντί για το καινουριο που ειναι 25/3/2014 θα είναι ΟΚ?

5. Το WiFi δεν έχει πρόβλημα κανένα (ούτε πριν είχε)

6. Αυριο θα δοιμάσω πάλι το gps και θα επανέλθω με νεότερα και για την μπαταρία

Καλο βραδι

Να υποθέσω ότι πέρασες εσύ CWM, γιατί αυτή η ρομ έχει την stock recovery.

Tην έβαλα και εγώ και από όσο έχω δει μέχρι τώρα έχει βελτιώσεις στο GPS και το WIFI έχει καλύτερο σήμα.

Την αναφέρουν σαν official update αλλά δεν έχει το boot animation logo της iNew, αλλά ένα κοινό android εικονίδιο και μια λέξη κάτι το οποίο με βάζει σε σκέψεις και ίσως να συνδέεται με την αναφορά που έχει κάνει η iNew υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν πλαστές συσκευές και πωλούνται στην ΕΕ που αναφέρθηκε πιο πριν.

EDIT: Να επιβεβαιώσω ότι το WiFi έχει τεράστια βελτίωση.

Τσεκαρισμένο σε μεταφορά αρχείων από υπολογιστή στο τηλέφωνο, εκεί που πριν η ταχύτητα ήταν περίπου 500-700kb/s, τώρα φτάνει άνετα στα 2,5 -2,7mb/s σε απόσταση περίπου 7-8 μέτρα από το ρούτερ και σε άλλο δωμάτιο!

Πριν τέτοια ταχύτητα έπιανα μόνο αν είχα το iNew δίπλα στο router!

Edited by nikstar

Καλημερα σε ολους.

Λοιπον βλεπω αισθητη βελτιωση στην μπαταρια αλλα οχι στο gps .

Βοηθεια θελω στο root παιδια να την ξαναπερασω γιατι δεν με αφηνει να κανει καποια πραγματα οπως να μεταφερω το gps.conf στο root οποτε θελω να το στησω απο την αρχη rooted και μιλαμε παλι.

παιδιά εναλλακτική θήκη υπάρχει? έριξα μια ματιά σε διάφορα site και βρίσκω μονο την κλασσική θήκη που δίνουν μαζί με το τηλέφωνο..

Υπάρχει άλλη συμβατή λίγο πιο μουράτη ή λίγο πιο σκληρή για να προστατεύει καλύτερα?

Την αναφέρουν σαν official update αλλά δεν έχει το boot animation logo της iNew, αλλά ένα κοινό android εικονίδιο και μια λέξη κάτι το οποίο με βάζει σε σκέψεις και ίσως να συνδέεται με την αναφορά που έχει κάνει η iNew υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν πλαστές συσκευές και πωλούνται στην ΕΕ που αναφέρθηκε πιο πριν.

Η iNew στο link (εάν όντως είναι η μαμά) δεν έχει την παραμικρή ιδέα για την 1.1.4 από το needrom. Προτείνω να περιμένετε ώσπου να βγει η official.

http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Official-iNew-v3-stock-1-1-4-rom-with-a-lot-of-improvements?pid=23644#pid23644

Edited by apollo_el

Μια απορια. Το antutu σκορ δε ξεπερναει ποτε τα 17000 και οταν το πηρα αλλα και τωρα μετα απο 3 μηνες σχεδον. Ενας φιλος πηρε το note 3 και το ρουταρε και σκοραρει κοντα στις 5000 παραπανω απο το αρουταριστο. Τι παιζει;
that's me in the corner

Μια απορια. Το antutu σκορ δε ξεπερναει ποτε τα 17000 και οταν το πηρα αλλα και τωρα μετα απο 3 μηνες σχεδον. Ενας φιλος πηρε το note 3 και το ρουταρε και σκοραρει κοντα στις 5000 παραπανω απο το αρουταριστο. Τι παιζει;

Το δικό μου όταν το πήρα χτυπούσε 17200, αλλά με το που πέρασα άλλη ρομ έπεσα στα 16400.

Η διαφορά που έχω παρατηρήσει είναι στην μέτρηση UX Runtime. Με την 1η ρομ είχα 1100+ αν δεν κάνω λάθος αλλά τώρα με την ultimate έχω 300+.

Δεν ξέρω γιατί τόσο διαφορά σε αυτή την μέτρηση. Βέβαια τώρα έχω περίπου 200εφαρμογές στο κινητό..

Edited by bill_phone
Προσθήκη μηνύματος

Πριν αρχίσεις το πέρασμα άλλων ROM, δοκίμασε σε παρακαλώ να κάνεις αυτά τα βήματα. Επίσης, αν δε γνωρίζεις για το πως, δες και εδώ #4437.
Eυχαριστω πολλυ το πρωτο το δοκιμασα τπτ :( θα δω το αλλο αμεσως

Καλησπερα θελω να αγορασω απο το ebay , μια υποδοχη HDMI για συνδεση του κινητου με την τηλεοραση αλλα δε βρησκω για το δικο μασ βλεπω οτι μοιαζει η φυσσα του s3-s4. Φαινεται να ταιριαζει ξερει κανεισ αν ταιριαζει σιγουρα

Καλησπερα θελω να αγορασω απο το ebay , μια υποδοχη HDMI για συνδεση του κινητου με την τηλεοραση αλλα δε βρησκω για το δικο μασ βλεπω οτι μοιαζει η φυσσα του s3-s4. Φαινεται να ταιριαζει ξερει κανεισ αν ταιριαζει σιγουρα

Δεν υποστηρίζει mhl.

Καλησπέρα

Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός και αν αυτό συμβαίνει παρακλώ να το αναφέρετε να σταματήσω.

1. ΜΠΑΤΑΡΙΑ Ποσοστό στις 5:00 100% ποσοστό στις 15:00 35%

α) Κλήσεις 1ω 21λ 16δ

β) ράδιο συνεχώς

δ) δεδομένα πολύ λίγο περίπου 15λ

2. Wifi Δεν αντιμετωπίζω θέμα λειτουργεί πολύ καλά

3. GPS

α) στην 1η φωτο εκανε 2λ 30δ να κλειδώσει

β) στην 2η φωτο έκανε 8δ

και η πλοήγηση μπορώ να πώ ότι ήταν ικανοποιητική (δεν πέρασα το gps.conf που υπάρχει στο πιο πάνω post λειτούργησε με το δικό του).

ολες οι Official INEW V3-E Version ROM

Download:

INEW V3-E

INEW V3-E - V1.03

INEW V3-E - V1.04 - Flash

INEW V3-E - V1.04 - OTA

INEW V3-E - V1.07 - OTA - Flash

INEW V3-E - V1.08 - Flash

INEW V3-E - V1.08 - OTA

Flashtools

http://bicgatephone.blogspot.gr/2014/03/inew-v3-e-rom-android-422.html

B01

1 , the combined data and phone storage partitions

B02

1 , the demand in the browser address is http://www.google.com, unrealized

2, NFC file transfer dysfunction, sometimes and sometimes can not be transmitted

3 , continuous shooting around 20 photos flash does not shine

4, wifi directly connected device name defaults to Android_dobb. V3-E should

5 , mobile phone leather case on hold , turn on automatic screen rotation function , in the state closed down the screen and then open the leather holster will automatically restart

B03

1, Division One

2, open all supported languages

3, increasing the voltage of the charger , the charger can not charge low function resolved

4 , after switching themes dialing, call recording and contact interface display abnormal

5 , after the alarm bell does not ring again

6 , under the Turkish camera can not view pictures

7 , when modifying the SIM card SMS reject incoming calls , the problem can not send text messages

Changelog:

1, the combined data and phone storage partitions

2, the demand in the browser address is http://www.google.com, unrealized

3, NFC file transfer dysfunction, sometimes and sometimes can not be transmitted

4, continuous shooting around 20 photos flash does not shine

5, wifi directly connected device name defaults to Android_dobb. V3-E should

6, mobile phone leather case on hold, turn on automatic screen rotation function,

in the state closed down the screen and then open the leather holster will automatically restart

Edited by ajakis

Που είδες διαφορές;

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο;

!

Σορρυ, που αργησα νσ απαντήσω... Ειχα τα μωρα.....

Παρατηρώ τρομερή διαφορά στην απόκριση της οθονης. Σαν να αυξήθηκε η ευαισθησία της.

Συγκριτικά με ενα S4,δεν υπηρχε καμια απολυτως διαφορά!!

Βελτιώθηκε πολυ το wifi... Καρατσεκαρισμενο σε συγκεκριμένα σημεια στα οποια ειχα πρόβλημα πριν..

Βελτιώθηκε η ταχυτητα σάρωσης της καρτας.... Φορτωνει πολυ πιο γρηγορα...

Βελτιώθηκε η εκκίνηση του τηλεφώνου, μπουτατει πιο γρηγορα...

Βελτιώθηκε πολύ το σκρολαρισμα τόσο της κεντρικής οθόνης όσο και του συρταριου εφαρμογών (με τους συντελεστές στο χ1)

Και το κυριοτερο... Ειναι η πρωτη φορα που στο widget του gsam battery, μου δινει average πανω απο 1d....

Σχετικα με το τζιπιες, λοκαρει σε 15 δεύτερα.... Αλλα και πριν, εκει επαιζε....

Ειναι το μοναδικό τρικακι απο το οποιο, τουλάχιστον, ειδα κατι....

Επειδη, εχω δοκιμάσει πολλές "μηχανές" τέτοιου είδους, το μονο που αποκομιζα ηταν γρηγορο άδειασμα της μπαταρίας

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Σορρυ, που αργησα νσ απαντήσω... Ειχα τα μωρα.....

Παρατηρώ τρομερή διαφορά στην απόκριση της οθονης. Σαν να αυξήθηκε η ευαισθησία της.

Συγκριτικά με ενα S4,δεν υπηρχε καμια απολυτως διαφορά!!

Βελτιώθηκε πολυ το wifi... Καρατσεκαρισμενο σε συγκεκριμένα σημεια στα οποια ειχα πρόβλημα πριν..

Βελτιώθηκε η ταχυτητα σάρωσης της καρτας.... Φορτωνει πολυ πιο γρηγορα...

Βελτιώθηκε η εκκίνηση του τηλεφώνου, μπουτατει πιο γρηγορα...

Βελτιώθηκε πολύ το σκρολαρισμα τόσο της κεντρικής οθόνης όσο και του συρταριου εφαρμογών (με τους συντελεστές στο χ1)

Και το κυριοτερο... Ειναι η πρωτη φορα που στο widget του gsam battery, μου δινει average πανω απο 1d....

Σχετικα με το τζιπιες, λοκαρει σε 15 δεύτερα.... Αλλα και πριν, εκει επαιζε....

Ειναι το μοναδικό τρικακι απο το οποιο, τουλάχιστον, ειδα κατι....

Επειδη, εχω δοκιμάσει πολλές "μηχανές" τέτοιου είδους, το μονο που αποκομιζα ηταν γρηγορο άδειασμα της μπαταρίας

λες να σωθω κ εγω μ αυτο?

ειμαι σε αποσταση απο το ρουτερ 17/18 μετρα κ ποτε πιανει ποτε οχι

ειμαι με την (1.0.4)

απο τη μια λεω να το πουλησω κ απο την αλλη το λυπαμαι

Καλησπέρα

Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός και αν αυτό συμβαίνει παρακλώ να το αναφέρετε να σταματήσω.

1. ΜΠΑΤΑΡΙΑ Ποσοστό στις 5:00 100% ποσοστό στις 15:00 35%

α) Κλήσεις 1ω 21λ 16δ

β) ράδιο συνεχώς

δ) δεδομένα πολύ λίγο περίπου 15λ

2. Wifi Δεν αντιμετωπίζω θέμα λειτουργεί πολύ καλά

3. GPS

α) στην 1η φωτο εκανε 2λ 30δ να κλειδώσει

β) στην 2η φωτο έκανε 8δ

και η πλοήγηση μπορώ να πώ ότι ήταν ικανοποιητική (δεν πέρασα το gps.conf που υπάρχει στο πιο πάνω post λειτούργησε με το δικό του).

Αν η ένδειξη από το gps είναι σε ανοιχτό ουρανό και όχι μέσα σε σπίτι, τότε δεν είναι καλή. Δες αν τα 2 πιν αφού βγάλεις το καπάκι κάνουν καλή επαφή.

ειμαι με την (1.0.4)

Τα είπαμε και παλιότερα. Το δικό σου πρέπει να έχει πρόβλημα στο υλικό. Έπρεπε να το στείλεις πίσω όταν ήσουν ακόμα στις 45 μέρες. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις αλλά το βλέπω απίθανο.

edit

Δηλαδη δε γινεται να δω τισ ταινιεσ στην τηλεοραση δε το υποστηριζει:(

Αν η τηλεόρασή σου υποστηρίζει αναπαραγωγή πολυμέσων, μπορείς να συνδέσεις το κινητό στην τηλεόραση ως αποθηκευτικό χώρο και να τις δεις από εκεί. Βέβαια αν η τηλεόραση δεν το φορτίζει (δεν ξέρω αν το κάνουν όλες) θα στραγγίσει η μπαταρία πριν το τέλος....

Edited by bill_phone
Προσθήκη μηνύματος

ειμαι με την (1.0.4)

Κοιτα,

Δεν χάνεις τιποτα με το να δοκιμάσεις... Απο τη στιγμη που το πέρασαεγω και δεν εέχει πρόβλημα, τότε ολα οκ...

Αν δεν σου κανει δουλεια, μπορείς να το κανεις ανινσταλλ...

Εδιτ :18 μέτρα ανοιχτωσιά ή μεσολαβούν κανα 2 τοιχοι και μια μπαλκονοπορτα?:lol:

Δοκιμη, αποσταση περίπου 20 μέτρα με μεσολάβηση 2 τοιχοι με θερμομπλοκ 20αρι+σοβας, πιάνει μια γραμμη αλλά Σερφαρει ανετα..

Δοκιμη 2η, αποσταση απο ρουτερ 10 μετρα, μεσολαβούν 1 οροφος (2 πλακες... Σημα μια γραμμη, Σερφαρει κανονικα)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Αν η τηλεόρασή σου υποστηρίζει αναπαραγωγή πολυμέσων, μπορείς να συνδέσεις το κινητό στην τηλεόραση ως αποθηκευτικό χώρο και να τις δεις από εκεί. Βέβαια αν η τηλεόραση δεν το φορτίζει (δεν ξέρω αν το κάνουν όλες) θα στραγγίσει η μπαταρία πριν το τέλος....

Θα το κοιταξω ευχαριστω

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2630242

φοβερο τρικακι... Ισως το μονο με το οποιο είδα διαφορα..:D

Αυτο το τρικ τι ακριβωσ ειναι και πωσ γινεται

Βελτιωτικό πατσάκι με σκριπτακια και βιβλιοθήκες που βελτιωνουν τομείς του τηλεφώνου... Εγκαθίσταται με φλασαρισμα μεσω cwm... Ομοιως και απεγκαθισταται.

Α, στην προηγούμενη αναφορά μου να προσθεσω οτι βλεπω σταθερά, περισσοτερη διαθέσιμη ραμ απο οποιαδήποτε αλλη φορα

Redmi Note 9 Pro 6-128