panos666 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Το θέμα είναι η μπαταρία, βέβαια, και αν ταιριάζει (παρά το ότι έιναι 5.5 inch). Επικοινώνησα & αναμένω απαντήσεις από τα μαγαζιά. Αν ταιριαζει η μπαταρια τοτε μια χαρα θα παραγγειλω αμεσωσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Αυτος είναι ο σκοπός της... Ανάρτησης :lol: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Δεν φοράει φακό sony, είναι όλο το πακέτο Sony. Αιστθητήρας και φακός. Συγκεκριμένα είναι ο IMX135 exmor sensor (RGBW) με φακό 5 γκρουπ, 5 οπτικών στοιχείων, στο πακέτο που λέγεται IU135F3-Z. Εκανα μια ερευνα και ειδα οτι το παραπανω πακετο εχει κοστοσσ 9.500 JPY καπου στα 62 e Απιθανο μου φενεται να κοστιζει μονο η καμερα 60 στον κατασκευαστη :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GioNiko Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 παρελαβα το κινητο και ολα ειναι μια χαρα.. υπαρχει μονο ενα θεμα.. στις ρυθμισεις οταν μπαινω στην μπαταρια μου βγαζει android system 95%.. υπαρχει προβλημα ή αθτο ειναι φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Μπορώ να το παραγγείλω να έρθει με την 1.0.4 rooted/full touch CWM, που όπως λέει και ο jpower73, είναι η πλέον σταθερή και να μην χρειαστεί να ασχοληθώ με πειράγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaroglanzo Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Μπορώ να το παραγγείλω να έρθει με την 1.0.4 rooted/full touch CWM, που όπως λέει και ο jpower73, είναι η πλέον σταθερή και να μην χρειαστεί να ασχοληθώ με πειράγματα? και rooted να μην στο στείλουν είτε έχει 1.0.3 είτε 1.0.4 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Προσωπικά του πέρασα 1.0.3 με ενοποιημένο εσωτερικό χώρο και από τότε δεν αντιμετώπισα ποτέ το παραμικρό. Μόνο προχθές έκανα ένα battery calibration και από τότε έχω χάσει την μπάλα γιατί δεν είμαι συνεπής με τους πρώτους κύκλους φόρτισης αλλά τπτ το σημαντικό.. Μην αγχώνεσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IliasPe_1 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ξέρει κανείς γιατί το δικό μου δεν έχει καθόλου μα καθόλου καλή λήψη wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 1)Για τον φιλο με την courier θελω να πω οτι σε εμενα που εφερα ενα αλλο κινητο με dhl απο to2c τελη φεβρουαριου δεν πληρωσα τιποτα παραπανω απο οτι ελεγε το site.(2)σιγουρα εχει το wifi του κινητου προβλημα γιατι βαζω το jiayu g3t στο ιδιο σημιο με το ν3 και το jiayu εχει φουλ wifi και το v3 με το ζωρι πιανει απλα απαραδεκτο.3)το gps μου εμενα κλειδωνει αρκετα γρηγορα σε σχεσει με το jiayu που εκανα χιλια δυο fix για να πιασει.4)εγω ενα μεγαλο αρνητικο που εχω βρει ειναι αυτα τα restart που κανει και με εκνευρισουν απιστευτα γιατι ουτε ροοταρισμενο ηρθε ουτε και που το σκαλησα καθολου και συνεχιζει αυτο να κανει τα δικα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 και μενα δεν ειχε καλο wifi και τωρα ειναι στο δρομο της επιστροφης απο κινα επισκευασμενο δηθεν θα δουμε οσο για τα ρεσταρτ που σου κανει μπες στις ρυθμισεις και απενεργοποιησε τη γρηγορη εκκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Εγινε ευχαριστω θα το δοκιμασω και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Εκανα μια ερευνα και ειδα οτι το παραπανω πακετο εχει κοστοσσ 9.500 JPY καπου στα 62 e Απιθανο μου φενεται να κοστιζει μονο η καμερα 60 στον κατασκευαστη :cool: Αυτήν την τιμή που την βρήκες; Και προφανώς δεν θα είναι η ίδια αν πάρεις πχ 10000 κομμάτια, σωστά; Ξέρουμε σίγουρα ότι έχει sony exmor sensor (κάτι που αποδεικνύεται σε ένα βίντεο που είχε κυκλοφορήσει σε μια παρουσίαση με το iNew V3 και iNew V5), και επίσης υπάρχουν κάποια αρχεία στο σύστημα που είναι για τον IMX135. Επίσης όλα τα στοιχεία της κάμερας του iNew ταιριάζουν με αυτά του πακέτου της Sony. Διάφραγμα (F2,2), φακός ευρυγώνιος (28mm) κλπ. Δες εδώ και στισ επόμενες απαντήσεις που υπάρχουν και κάποια δείγματα που δείχνουν ότι όντως ο αισθητήρας είναι RGB and W. Όπου "W" = White. Aν διαβάσεις το αρθρο της Sony για αυτόν τον αισθητήρα θα καταλάβεις τι λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλημέρα παιδιά .Σκεφτομαι να αγοράσω αυτό το τηλέφωνο ,και ήθελα να μου πείτε αν αξίζει . Το θέμα με το wi-fi που αναφέρουν πολλοί φίλοι είναι γενικό ή ειναι να σου κάτσει ; Αλλα προβλήματα έχει βγάλει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
counterfeiter Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 και μενα δεν ειχε καλο wifi και τωρα ειναι στο δρομο της επιστροφης απο κινα επισκευασμενο δηθεν θα δουμε οσο για τα ρεσταρτ που σου κανει μπες στις ρυθμισεις και απενεργοποιησε τη γρηγορη εκκινηση Soulis, πόσο σου κόστισε να το στείλεις πίσω Κίνα? Από πιο κατάστημα έκανες παραγγελία? Όλοι τελικά έχουνε το πρόβλημα με το Wi-fi? Γιατί νόμισα πως το μόνο πρόβλημα του κινητού ήταν η μπαταρία, που λυνόταν με τη μπαταρία του thl w8 , και με εξωτερικό φορτιστή. Με το TO2C που μίλησα σε live chat, άσχετα με το ότι δεν μιλάνε καθόλου καλά αγγλικά για να συνεννοηθούμε, όχι πως εγώ μιλάω τέλεια, το ΜΑΥΡΟ δεν το έχουνε διαθέσιμο, και δεν γνωρίζουν και το πότε θα το έχουν. Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω σήμερα, αλλά πάλι κόλλησα λόγω των σχολείων. Καμία παρακίνηση? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ρε παιδιά, όλοι εσείς που έχετε διάφορα προβλήματα με το κινητό (π.χ. wi-fi, restarts), ας μας λέτε και από που το έχετε αγοράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ρε παιδιά, όλοι εσείς που έχετε διάφορα προβλήματα με το κινητό (π.χ. wi-fi, restarts), ας μας λέτε και από που το έχετε αγοράσει. Εγω το πηρα απο μινιντιλ και εχω θεμα με ρεσταρ επιση με το σημα δε ζηταω πολλα Εχω ενα σαμσυνγκ αce και πιανει φουλ σημα αλλα το inew σε αντιθεση με το σαμσυνγκ εχοντασ δυο γραμεσ παει σφαιρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ρε παιδιά, όλοι εσείς που έχετε διάφορα προβλήματα με το κινητό (π.χ. wi-fi, restarts), ας μας λέτε και από που το έχετε αγοράσει. Δεν θα δεις τι πρόβλημα έχει ο ένας. Σε γενικές γραμμές το μόνο θέμα είναι η μικρή μπαταρία.Όλα τα άλλα όπως θα κάτσει η τύχη.Όλα φτιάχνονται πάντως ή σε κάποια να ζήσεις με αυτά. Το μόνο σίγουρο είναι πως στα λεφτά του, δεν έχει αντίπαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Δεν θα δεις τι πρόβλημα έχει ο ένας. Σε γενικές γραμμές το μόνο θέμα είναι η μικρή μπαταρία.Όλα τα άλλα όπως θα κάτσει η τύχη.Όλα φτιάχνονται πάντως ή σε κάποια να ζήσεις με αυτά. Το μόνο σίγουρο είναι πως στα λεφτά του, δεν έχει αντίπαλο. Καλό είναι να αναφερθεί από που αγοράστηκε και πότε, για..."επιστημονικούς" λόγους . Εγώ με τι δικό μου δεν έχω τέτοια θέματα και είμαι ακόμα με την εργοστασιακή 1.0.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaroglanzo Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλημέρα παιδιά .Σκεφτομαι να αγοράσω αυτό το τηλέφωνο ,και ήθελα να μου πείτε αν αξίζει . Το θέμα με το wi-fi που αναφέρουν πολλοί φίλοι είναι γενικό ή ειναι να σου κάτσει ; Αλλα προβλήματα έχει βγάλει ; Αξίζει. Το θέμα με το wifi είναι σχετικό και τι εννοώ: Αν σε ενδιαφέρει να βλέπεις φουλ γραμμούλες τότε θα σε ξενερώσει, στην πράξη όμως πιάνει εκεί που πιάνει και το iphone 4s μου, και το iphone 4 μου και ένα omnia που εκτίει χρέη 5ου αριθμού :blink: Το ότι δεν δείχνει να έχει φουλ γραμμές δεν σημαίνει ότι δεν φορτώνει κιόλας. Σε εμένα τουλάχιστον και βιντεάκια παίζει κανονικότατα και απ' όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) Soulis, πόσο σου κόστισε να το στείλεις πίσω Κίνα? Από πιο κατάστημα έκανες παραγγελία? Όλοι τελικά έχουνε το πρόβλημα με το Wi-fi? Γιατί νόμισα πως το μόνο πρόβλημα του κινητού ήταν η μπαταρία, που λυνόταν με τη μπαταρία του thl w8 , και με εξωτερικό φορτιστή. Με το TO2C που μίλησα σε live chat, άσχετα με το ότι δεν μιλάνε καθόλου καλά αγγλικά για να συνεννοηθούμε, όχι πως εγώ μιλάω τέλεια, το ΜΑΥΡΟ δεν το έχουνε διαθέσιμο, και δεν γνωρίζουν και το πότε θα το έχουν. Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω σήμερα, αλλά πάλι κόλλησα λόγω των σχολείων. Καμία παρακίνηση? :)το εχω στειλει στη κινα στις 17/3 πηρα και tracking number και γιαυτο μου στοιχισε 6€ χωρις tracking number ειναι λιγοτερα κατα 1,5€ αλλα δε θα το συνιστουσα ασε που μου το ζητησανε απο το minideal απο κει που το πηρα δηλαδη το περιμενω απο βδομαδα συμφωνα με το 17track το κινητο το εστειλα μονο του συσκευασμενο χωρις τα υπολοιπα υγ καποιος φιλος μουστειλε μηνυμα το ανοιξα με το κινητο και πριν προλαβω να απαντησω δε ξερω τι εγινε και χαθηκε δεν υπαρχει τωρα αν θελει ας ξαναστειλει Edited April 30, 2014 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick30 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 το εχω στειλει στη κινα στις 17/3 πηρα και tracking number και γιαυτο μου στοιχισε 6€ χωρις tracking number ειναι λιγοτερα κατα 1,5€ αλλα δε θα το συνιστουσα ασε που μου το ζητησανε απο το minideal απο κει που το πηρα δηλαδη το περιμενω απο βδομαδα συμφωνα με το 17track το κινητο το εστειλα μονο του συσκευασμενο χωρις τα υπολοιπα υγ καποιος φιλος μουστειλε μηνυμα το ανοιξα με το κινητο και πριν προλαβω να απαντησω δε ξερω τι εγινε και χαθηκε δεν υπαρχει τωρα αν θελει ας ξαναστειλειπως εισαι σιγουρος για μια εβδομαδα που λεσ στειλε τι σοθ λεει το 17track Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 κι άλλο ... κολπάκι http://www.needrom.com/mobile/thunderbolt-stock-v-1-2-0-rom/ Thunderbolt Stock v.1.2.0 Rom Changelog: Root * Kernel 4.2.2 (boot.img) new and modified with real support init.d * Zipalign at every boot * Sqlite optimization at every boot * Very smooth, with no lag * Absolutely full app in the system * Extremely stable * Gapps already installed * Optimized to the maximum * Original Boot Animation * Original Logo initial * Build.prop optimized * Gps.conf optimized * Scripts and Tweaks listed in the following section * Adrenaline Engine * Loopy Smothness * Geeky Engine * Net-Fork * Supremacy * VelocityTweaks * SlaidyBoost * BeatsAudio * CosmisTweak LightSpeed δοκιμασα μια παρομοια νομιζω την 1.1.1. Με τις ιδιες ¨μηχανες¨ Ναι μεν γρήγορη, αλλά ολα αυτά τα τρικάκια την καθιστουσαν ιδιαιτερα ενοργοβόρα.... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ρε παιδιά έχω ένα θέμα.Το κινητό μόλις το πήρε ο γαμπρός μου και το έκανα root.Μετά προσπάθησα να του περάσω cwm αλλά δεν τα κατάφερα.Κατέβασα το cwm και το περάσα χυμα στην κάρτα μνημης και μετά το flashαρα μέσω mobileuncle και δε μπαίνει καν.Τι φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Αξίζει. Το θέμα με το wifi είναι σχετικό και τι εννοώ: Αν σε ενδιαφέρει να βλέπεις φουλ γραμμούλες τότε θα σε ξενερώσει, στην πράξη όμως πιάνει εκεί που πιάνει και το iphone 4s μου, και το iphone 4 μου και ένα omnia που εκτίει χρέη 5ου αριθμού :blink: Το ότι δεν δείχνει να έχει φουλ γραμμές δεν σημαίνει ότι δεν φορτώνει κιόλας. Σε εμένα τουλάχιστον και βιντεάκια παίζει κανονικότατα και απ' όλα! Σ´ευχαριστω φίλε μου. Η μπαταρία πως τα παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
counterfeiter Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 το εχω στειλει στη κινα στις 17/3 πηρα και tracking number και γιαυτο μου στοιχισε 6€ χωρις tracking number ειναι λιγοτερα κατα 1,5€ αλλα δε θα το συνιστουσα ασε που μου το ζητησανε απο το minideal απο κει που το πηρα δηλαδη το περιμενω απο βδομαδα συμφωνα με το 17track το κινητο το εστειλα μονο του συσκευασμενο χωρις τα υπολοιπα υγ καποιος φιλος μουστειλε μηνυμα το ανοιξα με το κινητο και πριν προλαβω να απαντησω δε ξερω τι εγινε και χαθηκε δεν υπαρχει τωρα αν θελει ας ξαναστειλει Μόνο 6€? Με τι το έστειλες? Επειδή σκεύτομαι να το πάρω από TO2C που το έχει καλύτερη τιμή αυτή τη στιγμή, έχουμε καμία γνώμη? Επίσης με την μπαταρία τελικά του thl w8 έχει κέρδος? Πείτε μου γνώμες παιδιά, γιατί τα κοιτάω 3 μήνες τώρα και πάλι βλέπω να μην παίρνω την τελική απόφαση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IliasPe_1 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) Αξίζει. Το θέμα με το wifi είναι σχετικό και τι εννοώ: Αν σε ενδιαφέρει να βλέπεις φουλ γραμμούλες τότε θα σε ξενερώσει, στην πράξη όμως πιάνει εκεί που πιάνει και το iphone 4s μου, και το iphone 4 μου και ένα omnia που εκτίει χρέη 5ου αριθμού :blink: Το ότι δεν δείχνει να έχει φουλ γραμμές δεν σημαίνει ότι δεν φορτώνει κιόλας. Σε εμένα τουλάχιστον και βιντεάκια παίζει κανονικότατα και απ' όλα! Κάνεις λάθος φίλε μου. Το θέμα δεν είναι καθόλου σχετικό όπως λες. Το δικό μου δεν συνδεόταν σε απόσταση πάνω από 5-6 μέτρα από τον ρούτερ ακόμα και με τον ρούτερ ρυθμισμένο στο high . Βρήκα ένα μοντάκι στο διαδίκτυο που έκανε ένας βάζοντας αλουμινόχαρτο στην κεραία και κάπως έστρωσε αλλά και πάλι σε καμιά περίπτωση όπως τα άλλα κινητά που υπάρχουν στο σπίτι. HTC,LG και Motorola συνδέονται από την αυλή του σπιτιού άνετα (20+ μέτρα) με τον ρούτερ στο high και το inew ούτε καν στο μπαλκόνι (10 μέτρα). Εγώ το αγόρασα από http://www.to2c.com/ Edited April 30, 2014 by IliasPe_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts