Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες αξιζει να το παρω το κινητο τι λετε ροοτ κ ρομ μετα ειναι ευκολο να κουμπωσω διαβασα λιγακι τα αρχεια στην 1η σελιδα αλλα χαθηκα λιγο ...ειδα το εχουν κ σε μαυρο πλεον κ χρυσο ....

Ψηλέ, αναμφισβήτητα! Πανεύκολο το root. Εδώ είμαστε, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο από την 1η σελίδα.

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω το κινητό 20 μέρες. Στις πρώτες 2-3 ημέρες έπαιζα μαζί του και φυσικά κρατούσε περίπου 1 μέρα και κάτι. Μετά απενεργοποίησα την δεύτερη sim (την έχω μόνο για 3G και την χρησιμοποιώ μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις που βρίσκομαι εκτός), απενεργοποίησα wifi, bluetooth, gps και το χρησιμοποίησα μόνο σαν τηλέφωνο με λιγες εξαιρέσεις wifi για τα email. Με αυτόν τον τρόπο μου κράτησε 4 μέρες και κάτι. Οστόσο μου ήρθε η μπαταρία του THL W8 και έβαλα αυτήν πάνω, με τις ίδιες καταναλώσεις πάντα, και από το M. Σαββάτο το πρωί μέχρι σήμερα Τετάρτη, η μπαταρία βρίσκεται στο 74% (δηλαδή 4 μέρες γεμάτες). Την μπαταρία του THL την έχω φορτώσει συνολικά 2 φορές. Φορτίζω την μπαταρία πάντα μέ άλλο φορτιστή 2.1A και ποτέ με τον δικό του (τον 700αρη) και η χρήση του κινητού είναι κατά μέσο όρο 15' την ημέρα τηλέφωνο, 5' wifi για τα email και λίγα χιλιόμετρα gps, ίσα-ίσα για να το τεστάρω. Το iNew είναι με την stock 1.0.5

τεσσερις μερες τοτε μια χαρα ειναι με τετοια χρηση!δηλαδη οσοι λενε οτι βγαζει μια μερα με το ζορι πρεπει να ειναι με το κινητο ανα χειρας ολη τη μερα..

Έχω το κινητό 20 μέρες. Στις πρώτες 2-3 ημέρες έπαιζα μαζί του και φυσικά κρατούσε περίπου 1 μέρα και κάτι. Μετά απενεργοποίησα την δεύτερη sim (την έχω μόνο για 3G και την χρησιμοποιώ μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις που βρίσκομαι εκτός), απενεργοποίησα wifi, bluetooth, gps και το χρησιμοποίησα μόνο σαν τηλέφωνο με λιγες εξαιρέσεις wifi για τα email. Με αυτόν τον τρόπο μου κράτησε 4 μέρες και κάτι. Οστόσο μου ήρθε η μπαταρία του THL W8 και έβαλα αυτήν πάνω, με τις ίδιες καταναλώσεις πάντα, και από το M. Σαββάτο το πρωί μέχρι σήμερα Τετάρτη, η μπαταρία βρίσκεται στο 74% (δηλαδή 4 μέρες γεμάτες). Την μπαταρία του THL την έχω φορτώσει συνολικά 2 φορές. Φορτίζω την μπαταρία πάντα μέ άλλο φορτιστή 2.1A και ποτέ με τον δικό του (τον 700αρη) και η χρήση του κινητού είναι κατά μέσο όρο 15' την ημέρα τηλέφωνο, 5' wifi για τα email και λίγα χιλιόμετρα gps, ίσα-ίσα για να το τεστάρω. Το iNew είναι με την stock 1.0.5

με 20 λεπτά οθόνη και απενεργοποιημένη sim και λίγο κρατάει :)

μην σου πω αν το κρατήσεις κλειστό κραταει και...χρόνο

Σορυ για την ειρωνεία αλλά δεν είναι αυτή η μέση χρήση

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

τεσσερις μερες τοτε μια χαρα ειναι με τετοια χρηση!δηλαδη οσοι λενε οτι βγαζει μια μερα με το ζορι πρεπει να ειναι με το κινητο ανα χειρας ολη τη μερα..

Τώρα βρίσκομαι στην 8η μέρα και είμαι στο 48%. Νομίζω ότι έχω βάλει μέσα μπαταρία από φορτηγό. Τι γίνεται δεν θα αδειάσει ποτέ; Πιστεύω ότι η υπερβολική κατανάλωση οφείλεται (όπως είπε και ο jpower73) στην οθόνη. όσο πιο πολύ μένει ανοικτή τόσο πιο γρήγορα καταπίνει την μπαταρία.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι είναι αυτό που έβγαλε πάλι η μαμά εταιρία INew v3 GPS model to enhance update software; (16/04/14 800MB)

Στο δικό μου ο ήχος ακούγεται παντού παραμορφωμένος. Σαν να τρίζει το μεγαφωνάκι του!

Το ίδιο συμβαίνει στον ήχο εισαγωγής κατά την εκκίνηση, στις εισερχόμενες κλήσεις, στα βίντεο κλπ..

Ακόμα και όταν χαμηλώνω την ένταση από τα πλαϊνά Vol (+) (-), το εφέ της έντασης, βγαίνει παραμορφωμένο με το ίδιο "τρίξιμο".

Αντιμετωπίζει άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Άραγε διορθώνεται αν πειράξω ρυθμίσεις στο MTK Engineering Mode;

Τι είναι αυτό που έβγαλε πάλι η μαμά εταιρία INew v3 GPS model to enhance update software; (16/04/14 800MB)

Έχει μέσα 4-5 προγράμματα για Developers και από ότι κατάλαβα (όλα μέσα είναι στα κινέζικα) έχει 2-3 αρχεία που διορθώνουν το δίκτυο ανάλογα την περιοχή που ζείς (Κίνα , Ευρώπη , Κόσμος) και συγκεκρίμενα το 3G. Δέν περιέχει μέσα Rom.

Batsilos (Bilias aka Fazer-1000)

HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa

http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom

Τώρα βρίσκομαι στην 8η μέρα και είμαι στο 48%. Νομίζω ότι έχω βάλει μέσα μπαταρία από φορτηγό. Τι γίνεται δεν θα αδειάσει ποτέ; Πιστεύω ότι η υπερβολική κατανάλωση οφείλεται (όπως είπε και ο jpower73) στην οθόνη. όσο πιο πολύ μένει ανοικτή τόσο πιο γρήγορα καταπίνει την μπαταρία.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν υπάρχει περίπτωση να κρατάει τόσο πολύ. Ανέβασε screenshot από την κατανάλωση.

Έβαλα την τελευταίο έκδοση από gravity Και δουλεύει μια χαρά το smart radio.

Γεια σας, περιμένω και γω το κιν να έρθει, το παρήγγειλα 16/4. Θέλω να ρωτήσω αν έχει σημασία ποια κάρτα θα βάλω στην μικροσιμ. Έχω βασική vodafone και 2η what's up.

Ευχαριστώ

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

104,.....

Η πιο σταθερή σε ολα.....

Ποτε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με wifi, gps, otg, nfc κτλ... Μοναδικό πρόβλημα, η μπαταρία... Αλλα, μαλλον αυτό δεν λύνεται με σοφτγουερ.....

104 λοιπόν, οποιαδήποτε εκδοση (εκτος lewa διότι δεν την δοκιμασα).

Προτιμότερη αυτη.... iNew V3 Ultimate v1.0.4 rooted/full touch CWM

Υ. Γ. Να σου πω, αδερφέ, δε με χαλάει να αλλάζω συνεχεια ρομ, αρκεί να βελτιωνει κατι.. Αυτό ομως που μου την σπάει ειναι οταν κοτσαρουν 2-3 σπασμένες εφαρμογες, αλλαζουν κανα ανιμεισον, στηνουν καναν launchet και φυσικα, πειράζοντας το build. Prop, πλασάρουν νεα ρομ..

Μπορώ να το παραγγείλω να έρθει με την 1.0.4 rooted/full touch CWM και να μην χρειαστεί να ασχοληθώ με πειράγματα?

καλησπέρα κύριοι,

τι βλέπω εδώ; 1.0.8;

http://www.inewphone.com/EN/download.aspx?q=6&id=200000271

Ναι. Έχει καιρό αυτή. Δες και εδώ.

Παλικαρια γεια χαρα.χρειαζομαι βοηθεια.το κινητο μετα απο εναν μηνα χρηση τα πηγε καλα εκτος απο 2επανεκηνησεις που εκανε.χθες που λετε Εκανε ξανα επανεκηνηση και κολλησε εκει που βγαζει το κυκλακι συνεχεια εκανε το ιδιο.βγαζω μπαταρια.το ξαναανοιγω και ξανα το ιδιο.100φορες το εκαναε την μπαταρια κια παλι τα ιδια εκανε.λοιπον μπαινω factory mode και μου εβγαζε κινεζικα.αρχισα και εγω να παταω μια μια τις επιλογες χωρις να ξερω τιποτα,και σε καποια στιγμη εκανε κατι σαν installτους drivers απο οτι καταλαβα και συνηλθε στο τελος μου εγραψε και ενα ξεκαρφωτο οτι και καλα εκανε update.ενοητε φυσικα οτι μου διεγραψε τα παντα.οταν ειδα την kernel μου ειχε βαλει την 1.0.4 .οταν μου ειχε ερθει δεν ειχα δει πια φορουσε.επισης κατι ακομα ενω τους ειχα ζητησει να μου το κανουν ροοτ δεν το εκαναν.υπαρχει καμια εκδοση καινουργια?γιατι αυτη απο οτι βλεπω δεν ειναι σταθερη.αν ναι πια ειναι και πως μπορω να την βαλω?

Εχω το v3 εδω κ κανα μηνα. Μου εχει ερθει με την καινουρια 1.0.1, το ρουταρα, εχω βαλει το θειο, gravitybox, και με titanium backup. Το θεμα μου: Καθε φορα που απενεργοποιω τη συσκευη, διαγραφεται το ygps και μου αλλαζει ο ηχος κλησης στο default. Ευτυχως το επαναφερω απο titanium, αλλα ειναι σπαστικο. Να πω επισης πως το ygps το εχω σε shortcut απο nova launcher. Το εβγαλα, αλλα δεν παιζει ρολο... Καποια ιδεα; Ισως εχω διαγραψει καποιο αρχειο του, αλλα λειτουργει μια χαρα μετα την επαναφορα απο titanium
:ninja:

Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι πολύ για την αγορά του κινητού, αλλά είμαι πολύ προβληματισμένος με ότι ακούω και διαβάζω για το τελωνείο. Αν και έχω ξανά αγοράσει προϊόντα αξίας μέχρι 30 ευρώ και δεν έχω πληρώσει , διάβασα σε κάποιο φόρουμ ότι πλέον ανοίγουν τα περισσότερα δέματα ανεξαρτήτως ποσού και το επιπλέον κόστος είναι περίπου άλλα 150 ευρώ για να εκτελωνιστεί. Έχει αγοράσει κανένας το κινητό από το Φεβρουάριο και μετά? Να δούμε τι αντιμετώπισαν. Ευχαριστώ .

Εγω φιλαρακι που το εφερε πριν ενα μηνα δεν πληρωσα τιποτα.επισης εχω φερει αλλα τρεια μετα τον ιανουαριο παλυ τιποτα δεν πληρωσα.

Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι πολύ για την αγορά του κινητού, αλλά είμαι πολύ προβληματισμένος με ότι ακούω και διαβάζω για το τελωνείο. Αν και έχω ξανά αγοράσει προϊόντα αξίας μέχρι 30 ευρώ και δεν έχω πληρώσει , διάβασα σε κάποιο φόρουμ ότι πλέον ανοίγουν τα περισσότερα δέματα ανεξαρτήτως ποσού και το επιπλέον κόστος είναι περίπου άλλα 150 ευρώ για να εκτελωνιστεί. Έχει αγοράσει κανένας το κινητό από το Φεβρουάριο και μετά? Να δούμε τι αντιμετώπισαν. Ευχαριστώ .

Αν παραγγείλεις με singapore post, οι πιθανότητες να έχεις πρόβλημα, είναι απειροελάχιστες.

Αν παραγγείλεις με EMS ή DHL πιθανόν και να έχεις.

Αν παραγγείλεις με singapore post, οι πιθανότητες να έχεις πρόβλημα, είναι απειροελάχιστες.

Αν παραγγείλεις με EMS ή DHL πιθανόν και να έχεις.

όντως .. τα courier συνήθως περνάνε απο τελωνίο.. οπότε αν δεν το βιάζεσαι μην το ρισκάρεις .

Αυτο γινετε με e-mail μετα την αγορα? Γιατι κοιταζω τη σελιδα της αγορας στο to2c και δεν εχει κατι τετοιο.

συνήθως μου έβγαζε ένα πλαίσιο κατα την ολοκλήρωση της πληρωμής μέσω paypal που σου έλεγε "message to seller"

αλλά τώρα δεν το είχε για κάποιο λόγο, οπότε ολοκλήρωσα την πληρωμή και πήγα κάτω-κάτω στη σελίδα τους εκει που λέει 'contact us' τους έδωσα αριθμό παραγγελίας και τους ειπα να το στείλουν μόνο αν ειναι μαύρο, αλλιώς να ακυρώσουν την παραγγελία.

ελπίζω να μην μου κάνουν λαμογιά...

επίσης ... τώρα πρόσεξα οτι σε παρένθεση στο to2c λέει (Basic) υπάρχει και άλλη έκδοση δλδ?

συνήθως μου έβγαζε ένα πλαίσιο κατα την ολοκλήρωση της πληρωμής μέσω paypal που σου έλεγε "message to seller"

αλλά τώρα δεν το είχε για κάποιο λόγο, οπότε ολοκλήρωσα την πληρωμή και πήγα κάτω-κάτω στη σελίδα τους εκει που λέει 'contact us' τους έδωσα αριθμό παραγγελίας και τους ειπα να το στείλουν μόνο αν ειναι μαύρο, αλλιώς να ακυρώσουν την παραγγελία.

ελπίζω να μην μου κάνουν λαμογιά...

Σε ευχαριστω φιλε μου. Το παραγγέλνω και εγω. Καλή μας τυχή !! χαχα

Πριν ολοκληρώσεις την αγορά σου έχει επιλογή τί shipping θες να επιλέξεις.

Εκεί διαλέγεις free shipping sing post.

Όσο για το χρώμα, μπορείς να περιμένεις και μέχρι αύριο και να μιλήσεις μαζί τους live για το εαν έχουν μαυρο stock.

Εχω το v3 εδω κ κανα μηνα. Μου εχει ερθει με την καινουρια 1.0.1, το ρουταρα,.....

Τί εννοείς με την καινούρια 1.0.1; Μήπως έχεις κάποια άλλη;

επίσης ... τώρα πρόσεξα οτι σε παρένθεση στο to2c λέει (Basic) υπάρχει και άλλη έκδοση δλδ?

Ναι, υπάρχει το ίδιο κινητό αλλά με κάποια ευρώ παραπάνω σου δίνουν leather case ή tf card δώρο.