snapy13 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Από που αγόρασες το κινητό, πότε και με ποια ROM είσαι; Εχει χαλασει το ΙΜΕΙ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 καλησπέρα !! Τι παίζει εδώ ??? http://www.aliexpress.com/item/Original-5-0-inch-Inew-V3-MTK6582-Quad-Core-HD-Screen-1G-RAM-16G-ROM-Android/1790523739.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Παίζει προσπέρασε. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Στην πράξη, η μπαταρία κρατάει πιο πολύ από την μαμίσια και πόσο; ετσι νομιζω... και λέω, νομιζω, διοτι με αυτα τα περιεργα στα ποσοστα δεν μπορω να το εμπιστευτω χωρις να μην το φορτισω στο ενδιαμεσο... Δλδ, εαν δεν έχω ξεκαθαρη εικονα της φορtισης δεν μπορω να βγαλω ακρη.. Ακομη και το Gsam μου δείχνει αλλα ανταλλων.. π.χ. με φορτιση στο 87% μου δινει voltage 3.875!!!:blink: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Τελικά η μοντα με την μπαταρία ήταν πιο εύκολη από ότι φαινόταν. Τα πινακια ξεκολλησαν πανεύκολα και κούμπωσε μια χαρά. Την νιώθω ένα κλικ πιο βαριά. Από Τρίτη θα την ζυγίσω σε ζυγαριά ακρίβειας να δω διαφορά. Την έβαλα για την πρώτη φόρτιση να δω που θα φτάσει. Κλασσικά ήρθε με 60% φόρτιση. Θα ανάφερω αποτελέσματα. Πάντως σαν πατέντα είναι πανεύκολη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Παίζει προσπέρασε. Γιατί ?! Τα λεφτά μου δεν τα χάνω πάντως . Λες να μην το στείλει ποτέ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Γιατί ?! Τα λεφτά μου δεν τα χάνω πάντως . Λες να μην το στείλει ποτέ ? Ναι, δεν θα στείλει κάτι. Αν επιμένεις να ψωνίσεις απο αυτόν πάρε το zopo που είναι και πιο καλό και πιο φτηνό. :p Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 ετσι νομιζω... και λέω, νομιζω, διοτι με αυτα τα περιεργα στα ποσοστα δεν μπορω να το εμπιστευτω χωρις να μην το φορτισω στο ενδιαμεσο... Δλδ, εαν δεν έχω ξεκαθαρη εικονα της φορtισης δεν μπορω να βγαλω ακρη.. Ακομη και το Gsam μου δείχνει αλλα ανταλλων.. π.χ. με φορτιση στο 87% μου δινει voltage 3.875!!!:blink: Εσένα νομίζω ότι το τηλέφωνό σου έφτανε την φόρτιση στα 4,35v, σωστά; Εάν είναι έτσι κακώς έβαλες την μπαταρία από THL γιατί αυτή έχει όριο στα 4,2 που σημαίνει ότι μάλλον η μπαταρία σου είναι (ή θα είναι σε λίγο καιρό) dead. Η βελτίωση πάντως με αυτήν την μπαταρία είναι της τάξης περίπου του 20%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ναι, δεν θα στείλει κάτι. Αν επιμένεις να ψωνίσεις απο αυτόν πάρε το zopo που είναι και πιο καλό και πιο φτηνό. :p γίνεται να μην το στείλει ??? γιατί το βάζει τότε εφόσον θα πάρει τα λεφτά , μόνο μετά από εντολή ότι το πήρα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Αν δεν έχουν θετικά σχόλια είναι μικροαπαταιώνες που "ψαρεύουν" χρήματα. Θα περιμένεις , θα πάρεις μύνημα οτι το έστειλε και μετά απο μερικές μέρες θα τον μπλοκάρει το ALI και θα περιμένεις 10 μέρες για τα χρήματα σου να μπούν πίσω. Γενικά να πατάς το κουμπί TOP-RATED όταν ψάχνεις εκεί. Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skelos Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 αρκετεσ φορες συμβαινει νεοι χρηστεσ στο ali να βαζουν προσφορες για να ανεβασουν το ratio .... οχι ομως με τετοια διαφορα τιμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) Εσένα νομίζω ότι το τηλέφωνό σου έφτανε την φόρτιση στα 4,35v, σωστά; Εάν είναι κακώς έβαλες την μπαταρία από THL γιατί αυτή έχει όριο στα 4,2 που σημαίνει ότι μάλλον η μπαταρία σου είναι (ή θα είναι σε λίγο καιρό) dead. Η βελτίωση πάντως με αυτήν την μπαταρία είναι της τάξης περίπου του 20%. Ναι, εχει φτασει και 4,39.. Πιστευω με αυτην, του ΤΗΛ ω8, θα ειχα παραπανω αυτονομία.... Edited April 18, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Αν δεν έχουν θετικά σχόλια είναι μικροαπαταιώνες που "ψαρεύουν" χρήματα. Θα περιμένεις , θα πάρεις μύνημα οτι το έστειλε και μετά απο μερικές μέρες θα τον μπλοκάρει το ALI και θα περιμένεις 10 μέρες για τα χρήματα σου να μπούν πίσω. Γενικά να πατάς το κουμπί TOP-RATED όταν ψάχνεις εκεί. ευχαριστώ πολύ !! Τι άλλο παίζει σε τέτοια τιμή ~140€ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ναι, εχει φτασει και 4,39.. Πιστευω με αυτην, του ΤΗΛ ω8, θα ειχα παραπανω αυτονομία.... Ναι αλλά αν την φορτίζει μέχρι εκεί, τότε μάλλον δεν έχει πολλά ψωμιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Λοιπόν στην πρώτη φόρτιση της μπαταρίας του w8 έφτασε και εμένα 4,33v και παράλληλα έγραφε 87%... Και σταμάτησα την φόρτιση γιατί φοβήθηκα που μπορεί να φτάσει! Θα την αδειασω και θα ξαναδώ που θα την πάει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) καινουριο... σαλτανατι (πάλι) INEW V3][ROM] STOCK ROM V1.1.0 OlidanMod μόλις την εγκατεστησα... Διαβαζω πολυ καλες κριτικες σχετικα με καταναλωση, αποδοση ηχου και αποκριση.... εγκατασταθηκε μεσω cwm 6044 με aroma installer (εντυπωσιακος).!!!!!!!!!!!!!!!! λοιπον... 1η εκκίνηση internal: 248 used 13GB free ram: 258 used 708 free !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Προσοχή, θελει 2 επανεκκινησεις για να φορτωσει ολες τις υπηρεσίες.. Χρησιμοποιεί τον Lewa Launcher με πολλά θέματα!!! (Ντάξει, κλάιν, τον αλλάζουμε) προεγκατεστημε την λενοβο καμερα, ρουτ,awesome beats, aptoide, greenify, cleanmaster, gps test plus, θειος, root explorer,titanium backup pro, πολυ ομορφο file explorer. Ολα φαινεται να λειτουργουν σωστα.... Αα, επειδή έχει προεγκατεστημενο τιτανιουμ προ, εαν έχετε πάρει μπακαπ, μην το ανοίξετε αμεσως για επαναφορ, αλλα περαστε το ππρώτα ενα χεράκι με τον κύριο Λακη Πατσερ.... (οποιος κατάλαβε.... Κατάλαβε) http://img834.imageshack.us/img834/2184/n2pa.png Το τζιπιες είναι σεταρισμενο και βλέπει 16 δορυφόρους! Ο ήχος... Φανταστικός!! Edited April 19, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaroglanzo Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Καλησπέρα κύριοι, έπειτα από πολυήμερη απουσία επιστρέφω για μερικά reviews της συσκευής έπειτα από 2 μήνες κατοχής και καθημερινής χρήσης της. 1) Η μπαταρία έχει στρώσει σε σημείο που βγάζει άνετα ημέρα. Χρήση αρκετή κυρίως με whatsapp,viber,tapatalk και φωτογραφική. 2) Η wind κάνει κάτι θεματάκια όσο έχω ανοιχτό το 3G. Σε σημεία που δεν έχω καλό σήμα μερικές φορές πέφτει εντελώς μέχρι να ξαναβρει και να επανέλθει είτε σε 3G είτε σε 2G. Δεν έχω 2η sim μέσα για να ξέρω τι θα έκανε με άλλον πάροχο.Αυτό κρατάει ~15sec.. 3) Η φωτογραφική μηχανή με το φλας στο off είναι εξαιρετική, βιάστηκα να την κατηγορήσω . 4) Ζυγισμένο σε ζυγαριά ακριβείας 128 γραμμάρια με 85% μπαταρίας (τα σκαλοπατάκια εξακολουθούν να υπάρχουν) 5) Κανά δυό φορές έχει συμβεί το εξής: Κλείνω το τηλέφωνο οταν πάω για ύπνο και το παρατάω στον φορτιστή του. Το πρωί που το ανοίγω βλέπω τη στάθμη εκεί που ήταν πριν το βάλω στην πρίζα (π.χ. 50%). Αυτό όμως το 50% είναι πλασματικό διότι με φουλ χρήση δεν πέφτει στο 49-48κτλ παρά μόνο όταν έρθει η ώρα του (αργά το απόγευμα) όπου από εκεί και μετά συνεχίζει την καθοδική, αναμενόμενη, πορεία του. Δεν έχω κάνει calibration, δεν μου το κάνει συχνά, τις φορές που μου το έχει κάνει έτυχε να έχει ακόμα η μπαταρία...και να μην ήθελε απαραίτητα φόρτιση. Αναμένω με ανυπομονησία μια δοκιμασμένη αξιόπιστη rom να πετάξω την 1.03 παρότι μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Και που την βρίσκουμε? Στο needrom κοίταξα και στους xda αλλά τίποτα:( Edit: τον Λάκη τον γλυκούλη δεν ξέρουμε?? Κολλητός εδώ και χρόνια... Έχουμε... Κοινους φίλους..... :lol: Για κοίτα εδω γυρω... https://www.google.com/search?hl=en-US&ie=UTF-8&source=boatbrowser&q=INEW+V3%5D%5BROM%5D+STOCK+ROM+V1.1.0+OlidanMod Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Δηλαδη ακυρη η μοντα με την μπαταρία αφού στην πλειοψηφία οι συσκευές μας πάνε πάνω από 4,2v άρα ούτε φορτίζουμε σωστά την μπαταρία ούτε αξιόπιστους χρόνους έχουμε και το κυριότερο καταστρεφουμε την μπαταρια Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Δηλαδη ακυρη η μοντα με την μπαταρία αφού στην πλειοψηφία οι συσκευές μας πάνε πάνω από 4,2v άρα ούτε φορτίζουμε σωστά την μπαταρία ούτε αξιόπιστους χρόνους έχουμε και το κυριότερο καταστρεφουμε την μπαταρια Έτσι φαίνεται... Σχετικά με το τζιπιες... http://img835.imageshack.us/img835/3789/hqeb.png :p Πότε δεν εχω δει καλύτερη απόδοση..! Κλείδωσε σε 10 δευτερόλεπτα, για 1η φορά! Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 jpower73 τι εφαρμογη χρησιμοποιησες ?? επισης , μαλλον θα δοκιμασω να παραγγειλω απο εδω (εχει επιλογη και DHL και China Post): τι λετε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καμία... Κλείδωσε με την μία... :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Όχι , δεν έχει καθόλου σχόλια , και όσοι παραγείλαν θα περιμένουν πολύ...... και τελικά θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Πάρτο απο δω , μου το έχει στείλει και έχω track-number που δουλέβει ήδη. Με EMS. Ruby You Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Στην τελευταία έκδοση του Gravity box σας δουλεύει η επιλογή: Αλλαγή προσανατολισμού πλήκτρων έντασης ? Επανέρχομαι με τη 1η ερώτηση αλλά και αυτό: 2η ερώτηση αν φορμάρω την κάρτα sd (32gb) που έχω σε Ntfs, θα τη βλέπει το κινητό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 1.Υπήρχε κάποιο bug που φαίνεται ότι διορθώθηκε με την νέα έκδοση 3.04.Τώρα που το δοκιμάζω δουλεύει και πάλι κανονικά 2.Aπευθείας μάλλον δεν θα την αναγνωρίσει.Θα χρειαστεί να την κάνεις mount με κάποιο πρόγραμμα πχ paragon ntfs το οποίο όμως δε ξέρω αν λειτουργεί μόνο για το otg ή και για τις sd Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts