Nirvana1979 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Και εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με το κινητο. Για τα λευτα του ειναι κινηταρα. Εγω το θεωρω καλυτερο και απο το xiaomi red rice που εχει γινει τοσο ντορο. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Μόλις έμαθα για τις εκδόσεις. Η 1.0.5 προσφέρει κάτι παραπάνω από 1.0.4; και το κυριότερο λειτουργεί κανονικά; Δεν ξέρουμε ακόμα τις διαφορές. Ναι λειτουργεί κανονικά αλλά περίμενε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis4 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Κι εγω εχω την 1,0,4 και το κινητο ειναι super.Το πηρα για την κορη μου(16 χρονων) και παρολο που πριν ειχε samsung galaxy και ηταν αρνητικη σ ενα κινεζικο,ξετρελαθηκε.Και το πιο σημαντικο,γι αυτες τις ηλικιες,σ ολη την παρεα αρεσε.Ειναι πανεμορφο,παμφηνο και το προβλημα διαρκειας της μπαταριας ειναι λογικο για ενα τοσο λεπτο και με πολυ καλη αναλυση οθονης κινητο.Μην τρομοκρατειται τον κοσμο.Αντ αυτου δωστε του επιλογες με 130 ευρω απο ελλαδα που να αγγιζουν εστω στο νυχακι του.Πολυ πιθανον,η εταιρεια να ειναι μικρη και να μην μπορει ν ανταπεξελθει στη ζητηση.Αυτο ειναι ενα ζητουμενο αλλα συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες. Γενικα οι τιμες για ‘ανωνυμο‘ κινητο απο κινα μ αυτα τα χαρακτηριστικα κυμαινονται σ αυτο το ευρος τιμων.Το συγκεκριμενο υπερτερει σε σχεδιαση και καμερα(κατ εμε).Προτιμω να δωσω 130 και να παρω αυτο παρα να δωσω 130 και να παρω ενα απο ελλαδα.Κι ας εχει και καποιο ‘κουσουρι‘. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reklas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Δεν ξέρουμε ακόμα τις διαφορές. Ναι λειτουργεί κανονικά αλλά περίμενε λίγο. - camera aperture is now F2.0! - NFC + Wifi + OTG + Bluetooth = All 100% functional - this rom has much better power management - model number has been changed to iNew V3 (no E or C anymore Smiling ) - Battery percentage is more ACCURATE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Μου ήρθε σήμερα αυτό.... πολύ καλή εφαρμογή και φαίνεται τελείως εργοστασιακό! Για το shipping έχω να πώ έβαλα NL και έκανε 15 μέρες! :D Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 - camera aperture is now F2.0! - NFC + Wifi + OTG + Bluetooth = All 100% functional - this rom has much better power management - model number has been changed to iNew V3 (no E or C anymore Smiling ) - Battery percentage is more ACCURATE 1.0.5 ετσι? και προφανώς με ενοποιημένο χώρο? Την εχει δοκιμάσει κανεις απο εδώ? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskone Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 καλησπερα.εαν εχω cwm recovery εγκατεστημενη στο κινητο μπορω να κανω αναβαθμιση μεσω flash tools?εχω θεμα.ακολουθω την διαδικασια και τιποτα.εω 8.1 προ και εγκατεστημενους τους οδηγους.δεν μπορει να αναβαθμιστει.την 1.0.5 για φλασαρισμα απο recovery εχουμε? εχω το v3-c.ευχαριστω για την οποια βοηθεια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 καλησπερα.εαν εχω cwm recovery εγκατεστημενη στο κινητο μπορω να κανω αναβαθμιση μεσω flash tools?εχω θεμα.ακολουθω την διαδικασια και τιποτα.εω 8.1 προ και εγκατεστημενους τους οδηγους.δεν μπορει να αναβαθμιστει.την 1.0.5 για φλασαρισμα απο recovery εχουμε? εχω το v3-c.ευχαριστω για την οποια βοηθεια.:) Είσαι τολμηρός. Νομίζω περνιέται μόνο με spflash η 1.0.5. Για να δει το κινητό σου αν έχεις βάλει τους οδηγούς σωστά, βάλε βγάλε μπαταρία και τα γνωστά. Δες τους οδηγούς στην 1η σελίδα. Εγώ πάντως θα σε συμβούλευα να περιμένεις λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 καλησπερα.εαν εχω cwm recovery εγκατεστημενη στο κινητο μπορω να κανω αναβαθμιση μεσω flash tools?εχω θεμα.ακολουθω την διαδικασια και τιποτα.εω 8.1 προ και εγκατεστημενους τους οδηγους.δεν μπορει να αναβαθμιστει.την 1.0.5 για φλασαρισμα απο recovery εχουμε? εχω το v3-c.ευχαριστω για την οποια βοηθεια.:) Πριν κάνεις οτιδήποτε βγάλε τη μπαταρία και γράψε μας το μοντέλο που αναφέρεται στο στικερακι του κινητού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskone Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 οριστε παιδια.παντως v3-c το διαβαζει το pc+το antutu.εχει lewa 1.0.3 και εχει και ενα προγραμμα για οτα που το λενε updater. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimPap12 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 γεια σας ειμαι -ημουν χρηστης του inew v3 για μια μερα.ημουν ενθουσιασμενος για την αγορα και συνεχως παρακολουθουσα τις συζητησεις εδω για να μαθω νεα για το κινητο.μολισ ηρθε προσπαθησα να κανω update τo rom apo 1.01(με το οποιο ηρθε) σε 1.03 με SP Flash Tool.Τελικα καταφερα μετα απο πολυ ψαξιμο να το περασω αλλα μολις το περασα νεκρωσε το κινητο και μου ελεγε κατι για PMT to Sp flash tool..τωρα δεν μπορω ουτε να το ανοιξω το κινητο ουτε αναγνωρισεται απο τον υπολογιστη..αυτο σημαινει οτι εχασα το κινητο-τα λεφτα μου;η υπαρχει καποια λυση;οποιος μπορει να βοηθησει εστω κ λιγο παρακαλω ας απαντησει..ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 γεια σας ειμαι -ημουν χρηστης του inew v3 για μια μερα.ημουν ενθουσιασμενος για την αγορα και συνεχως παρακολουθουσα τις συζητησεις εδω για να μαθω νεα για το κινητο.μολισ ηρθε προσπαθησα να κανω update τo rom apo 1.01(με το οποιο ηρθε) σε 1.03 με SP Flash Tool.Τελικα καταφερα μετα απο πολυ ψαξιμο να το περασω αλλα μολις το περασα νεκρωσε το κινητο και μου ελεγε κατι για PMT to Sp flash tool..τωρα δεν μπορω ουτε να το ανοιξω το κινητο ουτε αναγνωρισεται απο τον υπολογιστη..αυτο σημαινει οτι εχασα το κινητο-τα λεφτα μου;η υπαρχει καποια λυση;οποιος μπορει να βοηθησει εστω κ λιγο παρακαλω ας απαντησει..ευχαριστω.. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ψάξεις πριν κάνεις κάτι, πολύ καλά και να είσαι σίγουρος για το τι πας να κάνεις. Διάβασε στο chinaphonearena για ανάλογες περιπτώσεις. Το δικό σου είναι διαφορετικό μοντέλο (όπως και όλη η τελευταία φουρνιά) και θα πρέπει να κάνεις κάποιες "αλχημείες" για να το επαναφέρεις. Η version 1 που αναφέρεται στο τηλέφωνό σου είναι ή πρώτη version του συγκεκριμένου μοντέλου. Δεν έχει να κάνει με την 1.0.1 που είχε κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Πριν μερικές μέρες είχε γίνει εδώ εκτενή αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα (διαφορετικά μοντέλα) Εδώ θα βρεις την λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimPap12 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 εχεισ δικιο αλλα νομιζα οτι θα καταφερω αυτο με την καινουργια παρτιδα με 1.01 δεν το ειχα δει αν κ εχς διαβασει σχεδον ολες τισ σελιδες..το κινητο δεν αναγνωριζεται καν απο τον υπολογιστη,κανει μια επαφη αλλα μετα την χανει!δεν μπορω ουτε καν mtk65 drivers να χρησιμοποιησω.μαλλον παει για τα καλα :( και το μονο προβλημα με το κινητο ηταν οτι κολλουσε λιγο η εφαρμογη του youtube..τι ηθελα και πλεχτηκα με τα rom...υπεροχο κινητο..με καλυπτει η εγγυηση του to2c. η οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Aν διαβάσεις τόπικ στο λινκ που σου έστειλα και ακολουθήσεις τις οδηγίες που αναφέρονται θα το επαναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Και εγώ που περιμένω από το to2c και λογικά θα έρθει με την νέα 1.0.1. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα όταν το κάνω root η εαν του περάσω recovery ώστε να πάρω backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Και εγώ που περιμένω από το to2c και λογικά θα έρθει με την νέα 1.0.1. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα όταν το κάνω root η εαν του περάσω recovery ώστε να πάρω backup? Από εκεί το πήρα και εγώ....με την 1.0.1 την καινουργια....έκανα ροοτ με φραμαροοτ και ολα κομπλε.... Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 σε μαυρο εχει κυκλοφορησει τελικα η ειναι μυθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 σε μαυρο εχει κυκλοφορησει τελικα η ειναι μυθος Το περιμένω 2,5 μήνες..τί μου λες τώρα.. ήταν να κυκλοφορήσει 1/3,τελικά όμως διάβασα πως θα γίνει 1/4..από αναμονή σε αναμονή..άντε να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Η αναμονή αυτή μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει.Πλέον υπάρχει πιο επώνυμο τηλέφωνο το huawei honor 3c με 2gb ram και τιμή κάτω από 200$. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick30 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Που αν μπορεις πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Παιδιά, να ρωτήσω κάτι, Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε ολες οι εφαρμογές από το πλειστορ να εγκαθίστανται στην εσωτερική (ενοποιημένη) μνήμη, εξ ολοκλήρου, χωρίς να εγκαθίσταται μερος αυτων στην εσντι? Η μονη λύση που βρήκα ειναι πριν από την εγκατάσταση να κάνω unmount sd, οποτε αναγκαστικά τις εγκαθιστά στην phone storage (στα 13 γιγα) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Που αν μπορεις πες μας http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-basic.html Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Παιδιά, να ρωτήσω κάτι, Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε ολες οι εφαρμογές από το πλειστορ να εγκαθίστανται στην εσωτερική (ενοποιημένη) μνήμη, εξ ολοκλήρου, χωρίς να εγκαθίσταται μερος αυτων στην εσντι? Η μονη λύση που βρήκα ειναι πριν από την εγκατάσταση να κάνω unmount sd, οποτε αναγκαστικά τις εγκαθιστά στην phone storage (στα 13 γιγα) Αυτο το πρόβλημα έχω και εγώ και είναι κρίμα να μένει άχρηστος ο εσωτερικος χώρος. Αλλά προς το παρόν μόνη λύση αυτό που είπες. Εκνευριστικό, εγώ κατάργησα την εξωτερική 8αρα που ειχα Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το περιμενω κι εγω το τηλεφωνακι αυτο το προβλημα το εχουν κι αλλοι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Αυτο το πρόβλημα έχω και εγώ και είναι κρίμα να μένει άχρηστος ο εσωτερικος χώρος. Αλλά προς το παρόν μόνη λύση αυτό που είπες. Εκνευριστικό, εγώ κατάργησα την εξωτερική 8αρα που ειχα Και γω 8αρα εσντι εχω... Και δεν θελω να δώσω άλλα λεφτά, εστω και15ευρω, για καρτα απο τη στιγμή που υπάρχει τόση μεγάλη χωρητικότητα αν εκμετάλλευτη... Και το γμτο της υπόθεσης είναι ότι δεν την εμπιστεύομαι την ιντερναλ για φωτογραφίες. Οσο περίεργο κι αν φαίνεται.. Κατά καιρούς έχουν αναφερθεί προβλήματα με την εσωτερική που απαιτουσαν φορματ... Μου εχει συμβεί μια φορά... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts