Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή να το φορτίσω τέρμα,να το βγάλω απο το φορτιστή και να τρέξω το πρόγραμμα?
Xiaomi Mi Mix 3

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ανοίγοντας το πρόγραμμα γράφει οδηγίες για το πως πρέπει να γίνει

Πάντως η άποψή μου είναι ότι η official rom είναι port από άλλο τηλέφωνο

Η δική μου γνώμη ειναι ότι γενικά το development των κινέζων ειναι μηδενικό.Τους φτιάχνει μια βασική ρομ η mediatek και αυτοί απλά βάζουν μικρές διορθώσεις.Διαβάζω αρκετό καιρό τώρα πολλά απο τα θέματα των mtk κινητών εδώ μέσα και όχι μόνο και στην πλειοψηφία των mtk υπάρχουν κάποια κοινά bugs πχ ποσοστό μπαταρίας

Edited by bbbb

Ανοίγοντας το πρόγραμμα γράφει οδηγίες για το πως πρέπει να γίνει

Η δική μου γνώμη ειναι ότι γενικά το development των κινέζων ειναι μηδενικό.Τους φτιάχνει μια βασική ρομ η mediatek και αυτοί απλά βάζουν μικρές διορθώσεις.Διαβάζω αρκετό καιρό τώρα πολλά απο τα θέματα των mtk κινητών εδώ μέσα και όχι μόνο και στην πλειοψηφία των mtk υπάρχουν κάποια κοινά bugs πχ ποσοστό μπαταρίας

Ο τρόπος μέτρησης του ποσοστού είναι στον κέρνελ.

Υπάρχει μέσα στο framework ένας πίνακας κατανάλωσης, σύμφωνα με τα υποσυστήματα της συσκευής.

π.χ. η οθόνη καταναλώνει τόσο ανά ώρα κ.λ.π. και σύμφωνα με τη μπαταρία που έχουμε, μετριέται το ποσοστό.

Αν αυτά είναι λάθος (π.χ. βάζουμε εμείς τάδε οθόνη αλλά δεν αλλάζουμε τον πίνακα, ή δε ξέρουμε να τον αλλάξουμε, ή βάζουμε άλλη μπαταρία...), τότε τα ποσοστά χάνουν την μπάλα.

Η mediatek δε νομίζω ότι φτιάχνει ρομ.

Drivers θα τους δίνει μόνο.

Οταν λες "εμεις" εννοείς τον κινέζο κατασκευαστή; Για τον πίνακα που λες μέσα στο framework εννοείς αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5068903#post5068903 ; Σε όσα mtk έχω κάνει decompile το framework τους σε όλα υπάρχουν οι ίδιες τιμές που δείχνει το ποστ του sakis_ts.Επισης και στον κερνελ σιγά μη κάτσει ο κινέζος να ρυθμίσει σωστά τα ρεύματα.πχ Θυμάμαι στο hd2 πόσες προσπάθειες είχαν κάνει οι devs με τεστ κερνελς ώστε να αναγνωρίζονται σωστά οι μπαταρίες του.Ο κινέζος το μόνο που τον ενδιαφέρει ειναι να πουλήσει μιας και η πλειοψηφία των "εταιριών" αυτών σήμερα υπάρχουν με το χ όνομα και αύριο με το ψ και τέλος .Ανοιξε το κινητό; Λειτουργούν τα βασικά εξαρτήματα; Ετοιμο να βγει στην αγορά και να τα κονομήσουμε.. Edited by bbbb

Οταν λες "εμεις" εννοείς τον κινέζο κατασκευαστή; Για τον πίνακα που λες μέσα στο framework εννοείς αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5068903#post5068903 ; Σε όσα mtk έχω κάνει decompile το framework τους σε όλα υπάρχουν οι ίδιες τιμές που δείχνει το ποστ του sakis_ts.Επισης και στον κερνελ σιγά μη κάτσει ο κινέζος να ρυθμίσει σωστά τα ρεύματα.πχ Θυμάμαι στο hd2 πόσες προσπάθειες είχαν κάνει οι devs με τεστ κερνελς ώστε να αναγνωρίζονται σωστά οι μπαταρίες του.Ο κινέζος το μόνο που τον ενδιαφέρει ειναι να πουλήσει μιας και η πλειοψηφία των "εταιριών" αυτών σήμερα υπάρχουν με το χ όνομα και αύριο με το ψ και τέλος .Ανοιξε το κινητό; Λειτουργούν τα βασικά εξαρτήματα; Ετοιμο να βγει στην αγορά και να τα κονομήσουμε..

E ναι.Την κάθε INEW.

Γι αυτό έχω την εντύπωση ότι έχουν πάρει ρομ από παρόμοια συσκευή, αλλά λίγο διαφορετικά specs και μπαταρία.

Μια χαρά τα έγραψε το Sakis!

Αυτός είναι ο πίνακας και όπως βλέπεις είναι ότι νά 'ναι...

Edited by StratosGR

Ειδικά αυτό το 65% kitkat 35% jb ειναι όλα τα λεφτά. Με ποιο τρόπο το μέτρησαν άραγε; :p

Eίναι απλό:

Όταν ξεκίνησαν να φτιάχνουν την ρομ, άνοιξαν ένα kitkat και μέχρι να τελειώσουν είχαν φάει το 65%, άρα αυτή η ρομ έχει 65% Kitkat!

So simple!

Ειδικά αυτό το 65% kitkat 35% jb ειναι όλα τα λεφτά. Με ποιο τρόπο το μέτρησαν άραγε; :p

Αν και δε μ' αρέσει που το κάνω αυτό, θα πρέπει να αποτραπεί κάποιος να στηρίξει τέτοιο project, και μόνο από κάτι τέτοιες τραγικές τοποθετήσεις.

Δείχνει έλλειψη λογικής και διάθεση υπερβολής.

Συμφωνώ απόλυτα.Και ειδικά με το γεγονός ότι χρειάζεται να τους κάνεις donate για να σου δώσουν το λινκ για να κατεβάσεις την ρομ δειχνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αν και δε μ' αρέσει που το κάνω αυτό, θα πρέπει να αποτραπεί κάποιος να στηρίξει τέτοιο project, και μόνο από κάτι τέτοιες τραγικές τοποθετήσεις.

Δείχνει έλλειψη λογικής και διάθεση υπερβολής.

είσαι ευγενής :D

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Επειδή ένας γνωστός μου θέλει να του το παραγγείλω απο ποιό μαγαζί θεωρείται καλύτερη τιμή ?

Το κινητό έχει θέμα με τη μπαταρία του ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

To θέμα είναι ότι αυτοί το συνεχίζουν. Αυτή η ρομ που έβγαλαν τώρα είναι πάνω στο λινκ της προηγούμενης και τα σχόλια από κάτω (τα πιο πολλά ) αναφέρονται για την προηγούμενη.

Τώρα λένε ότι θα φτιάξουν το πρόβλημα στο σαιτ τους και θα μπορεί κάποιος από εκεί να την κατεβάσει (με donate φυσικά).

Εγώ πάντως (που βιαζόμουν και την είχα κατεβάσει την προηγούμενη) τους ρώτησα τι γίνεται τώρα μιας είχαν υποσχεθεί μελλοντικές αναβαθμίσεις κλπ.

Περιμένω να δω τι και αν θα απαντήσουν!

προς το παρον δηλαδη εχει προβλημα με την μπαταρια το κινητο?

σβηνει μονο του ενω δεν πρεπει?

πανω που ετοιμαζομουν να το παρω τωρα εχω σκαλωσει εδω και 2 βδομαδες με αυτα που διαβαζω..

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Εντάξει και ότι είπα ήταν χωρίς να έχω ιδέα του ότι ήθελαν πρώτα λεφτά.....

To donate είναι προαιρετικό και όχι προϋπόθεση.

Αυτό λέγεται αγορά.

Αν φτάσει κάποιος και αγοράζει ρομ για κινέζικο κινητό κάτι πάει στραβά....

προς το παρον δηλαδη εχει προβλημα με την μπαταρια το κινητο?

σβηνει μονο του ενω δεν πρεπει?

πανω που ετοιμαζομουν να το παρω τωρα εχω σκαλωσει εδω και 2 βδομαδες με αυτα που διαβαζω..

Tέτοιο πρόβλημα δεν έχει.

Αυτό που έχει παρατηρηθεί από μερικούς είναι ότι κάτω από το 15% πέφτει γρήγορα και δεν κρατάει όσο αναλογικά θα έπρεπε. Αυτό λύνεται με κάποιο calibration και με την τελευταία ρομ.

Το μόνο θέμα που υπάρχει μέχρι τώρα (και ίσως λυθεί με κάποια custom rom ή αν οι κινέζοι αποφασίσουν να ασχοληθουν με το πρόβλημα) είνα το lag σε οτι και να κάνεις όταν αναπαράγει βίντεο HD(?) στο παρασκήνιο. Αν βέβαια χρησιμοποιείς κάποιον player και τον σετάρεις σε SW Decoder στην αναπαραγωγή, τότε όλα καλά.

Εγώ προσωπικά στην χρήση που του κάνω, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα για τον απλό λόγο ότι αν αναπαράγω κάποιο video, το βλέπω. Δεν το βάζω στο παρασκήνιο.

Το καλό είναι ότι είναι αρκετά διαδομένο και προφανώς θα υπάρξουν πολλές custom roms.

Το πρόβλημα με την αναπαραγωγή βίντεο υπάρχει παντού.Η επίσημη εφαρμογή youtube ειναι πρακτικά μη χρησιμοποιήσιμη.Βάζοντας το βίντεο σε απλή ανάλυση ειναι σαφώς καλύτερα ή βλέποντας το απο τον browser που επίσης δεν παίζει hd αλλά τα pixel ειναι ορατά απο τα 10 μέτρα :p Αυτό λύνεται με την εφαρμογή viral youtube.Σε ότι αφορά την αναπαραγωγή βίντεο στο παρασκήνιο και το γενικότερο ζόρισμα της συσκευής,βρήκα έμμεση λύση.Βγαίνουμε στην κεντρική οθόνη,βάζουμε τη συσκευή στην αναμονή,περιμένουμε 2" την ξανανοίγουμε και ως δια μαγείας η συσκευή παιζει το βίντεο στο παρασκήνιο χωρίς lag στην υπόλοιπη λειτουργία του κινητού. Edited by bbbb

Το πρόβλημα με την αναπαραγωγή βίντεο υπάρχει παντού.Η επίσημη εφαρμογή youtube ειναι πρακτικά μη χρησιμοποιήσιμη.Βάζοντας το βίντεο σε απλή ανάλυση ειναι σαφώς καλύτερα αλλά τα pixel ειναι ορατά απο τα 10 μέτρα :p Αυτό λύνεται με την εφαρμογή viral youtube.Σε ότι αφορά την αναπαραγωγή βίντεο στο παρασκήνιο και το γενικότερο ζόρισμα της συσκευής,βρήκα έμμεση λύση.Βγαίνουμε στην κεντρική οθόνη,βάζουμε τη συσκευή στην αναμονή,περιμένουμε 2" την ξανανοίγουμε και ως δια μαγείας η συσκευή παιζει το βίντεο στο παρασκήνιο χωρίς lag

Οπότε λύθηκε αυτό το πρόβλημα:):)

Κάτι άλλο να ρωτήσω. Το notification led του ιnew μόνο κόκκινο είναι;;

Γιατί κάποια στιγμή στις αρχές το είχα δει πράσινο!

Είμαι 100% σίγουρος για αυτό και δεν έχω άλλη συσκευή με led ώστε να το μπερδέψω!

Χωρίς έξτρα εφαρμογή προσωπικά μόνο κόκκινο το είδα.Με την εφαρμογή light flow μπορεις να το ρυθμίσεις να ανάβει και πράσινο

Οπότε λύθηκε αυτό το πρόβλημα:):)

Κάτι άλλο να ρωτήσω. Το notification led του ιnew μόνο κόκκινο είναι;;

Γιατί κάποια στιγμή στις αρχές το είχα δει πράσινο!

Είμαι 100% σίγουρος για αυτό και δεν έχω άλλη συσκευή με led ώστε να το μπερδέψω!

Πράσινο είναι όταν ολοκληρώνει με αναβαθμίσεις

Ναι αλλά εγώ το είχα δει και πράσινο, το θέμα είναι πως.

Μήπως σε low battery και αναπάντητη;

Κάποιος συνδιασμός θα ήταν τότε ποτ το είδα πράσινο.

EDIT: Με πρόλαβες. Όταν λες αναβαθμίσεις τι εννοείς. Αλλαγή ρομ;

Edited by nikstar

Tέτοιο πρόβλημα δεν έχει.

Αυτό που έχει παρατηρηθεί από μερικούς είναι ότι κάτω από το 15% πέφτει γρήγορα και δεν κρατάει όσο αναλογικά θα έπρεπε. Αυτό λύνεται με κάποιο calibration και με την τελευταία ρομ.

Το μόνο θέμα που υπάρχει μέχρι τώρα (και ίσως λυθεί με κάποια custom rom ή αν οι κινέζοι αποφασίσουν να ασχοληθουν με το πρόβλημα) είνα το lag σε οτι και να κάνεις όταν αναπαράγει βίντεο HD(?) στο παρασκήνιο. Αν βέβαια χρησιμοποιείς κάποιον player και τον σετάρεις σε SW Decoder στην αναπαραγωγή, τότε όλα καλά.

Εγώ προσωπικά στην χρήση που του κάνω, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα για τον απλό λόγο ότι αν αναπαράγω κάποιο video, το βλέπω. Δεν το βάζω στο παρασκήνιο.

Το καλό είναι ότι είναι αρκετά διαδομένο και προφανώς θα υπάρξουν πολλές custom roms.

για τα χρηματα του ειναι παρα πολυ καλο.

απλα το θεμα ειναι ,μην αρχισεις και τρεχεις με αλλαγες ρομ με το καλημερα..

αντε με την μπαταρια του , μπορει να το παλεψεις( αν και ειναι μεγα προβλημα..)

βασικα ειμαι σε διλημμα τωρα.. inew v3, H ,lenovo p780...

και μιας και εχουν διακοπες εκει κατω.. :p η σκεψη θα παει συννεφο.. :lol: .. μεχρι την παραγγελεια

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Το πρόβλημα με την αναπαραγωγή βίντεο υπάρχει παντού.Η επίσημη εφαρμογή youtube ειναι πρακτικά μη χρησιμοποιήσιμη.Βάζοντας το βίντεο σε απλή ανάλυση ειναι σαφώς καλύτερα ή βλέποντας το απο τον browser που επίσης δεν παίζει hd αλλά τα pixel ειναι ορατά απο τα 10 μέτρα :p Αυτό λύνεται με την εφαρμογή viral youtube.Σε ότι αφορά την αναπαραγωγή βίντεο στο παρασκήνιο και το γενικότερο ζόρισμα της συσκευής,βρήκα έμμεση λύση.Βγαίνουμε στην κεντρική οθόνη,βάζουμε τη συσκευή στην αναμονή,περιμένουμε 2" την ξανανοίγουμε και ως δια μαγείας η συσκευή παιζει το βίντεο στο παρασκήνιο χωρίς lag στην υπόλοιπη λειτουργία του κινητού.

Σαν το PV star δεν υπάρχει άλλο. Και παίζει και στο παρασκήνιο κανονικά, και φορτώνει και πιο γρήγορα απ την εφαρμογή youtube, σε HD

Το τηλ είναι καινούριο και λογικό είναι.να υπάρχουν αναβαθμίσεις για διορθώσεις τυχών προβλημάτων. Αλίμονο.αν δεν υπήρχαν αναβαθμίσεις. Δεν.υπάρχει νομίζω τηλ που να μην έχει.

Πάντως όταν και αν το πάρεις θα είναι ήδη up to date,όχι πως δεν θα βγουν και άλλες αργότερα!

Δεν ξέρω τι θα κάνετε αλλά φροντίστε να βρείτε λύση σε όλα τα προβλήματά του γιατί σε κανα 2 εβδομάδες θα μου έχει έρθει:p και θα αρχίσω να βομβαρδίζω το φόρουμ με ερωτήσεις. :lol: Πάντως ένα μπράβο πρέπει να το πω στο to2c. Παραγγελία έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης και την Παρασκευή το είχαν δώσει στην singpost για αποστολή (σκόραρα δλδ στο 90)