bbbb Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ναι έχει ένα αυτοκόλλητο.Προσωπικά δεν την έβαλα,για τον λόγο ότι σκοπεύω να αλλάζω μπαταρία στο κινητό και με τη θήκη θα δυσκολέψει το άνοιγμα-κλείσιμο του καπακιού. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaougeo Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ναι έχει ένα αυτοκόλλητο.Προσωπικά δεν την έβαλα,για τον λόγο ότι σκοπεύω να αλλάζω μπαταρία στο κινητό και με τη θήκη θα δυσκολέψει το άνοιγμα-κλείσιμο του καπακιού. Σε ευχαριστώ. Επειδή μόλις το παρέλαβα και δεν ξέρω και πολλά να βάλω το νέο update από την κάρτα (1.0.4) ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Το v1.04 καλύτερα να μην το βάλεις απο την κάρτα,λόγω της αλλαγής που κάνανε στον τρόπο διαχείρισης της εσωτερικής μνήμης. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjGrivas Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Γεια σας παιδια, νεος και εγω στην παρεα, διαβασε αρκετες σελιδες απο το ποστ και ειναι 95% πεπεισμενος να αγορασω το iNew V3. Ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω απο Κινα και θα ηθελα καποιες συμβουλες γενικα με το ολο θεμα, επισης ποιο site μου προτεινεται να το αγορασω. Εχω υποψην μου το http://www.minideal.net/inew-v3-ultrathin-smartphone-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-quad-core-1gb-16gb-3g-nfc-otg.html ,το http://www.inewmobile.com/inew-v3-octa-core-mtk-mt6592-android-smart-phone-dual-camera-wifi-gps.html και το http://www.to2c.com/inew-v3-mtk6582-quad-core-nfc-5-0-fhd-screen-1-3ghz-android-4-2-1gb-16gb-1280-720.html Αν εχετε καποια αλλο να μου προτεινετε ειμαι ανοιχτος...Ευχαριστω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaougeo Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Το v1.04 καλύτερα να μην το βάλεις απο την κάρτα,λόγω της αλλαγής που κάνανε στον τρόπο διαχείρισης της εσωτερικής μνήμης. Μα εγώ δεν έκανα τίποτα μέχρι τώρα. Πως μου προτείνεις να αρχίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Προσωπικά θα περιμένω να δοκιμάσω την πρώτη custom rom http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-smartdigi/ Απο όσο γνωρίζω ο smartdigi είναι έλληνας και γράφει και στο myphone.Απο ότι γράφει στο http://www.smartdigi.gr/new-rom-inew-v3-version-1-beta/ η επόμενη έκδοση θα έχει android 4.3 και διόρθωση bugs Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Προσωπικά θα περιμένω να δοκιμάσω την πρώτη custom rom http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-smartdigi/ Απο όσο γνωρίζω ο smartdigi είναι έλληνας και γράφει και στο myphone.Απο ότι γράφει στο http://www.smartdigi.gr/new-rom-inew-v3-version-1-beta/ η επόμενη έκδοση θα έχει android 4.3 και διόρθωση bugs Όλοι τις καστομ περιμένουμε!!! 4.3?!!! Θα έχουμε και trim?!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Δηλαδη οπως και περασουμε την 1.0.4 δεν θα μπορουμε να δουμε τα 16g στο pc σαν φλασακι? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ναι ισχύει αυτό.Για να το δεις ως χώρο αποθήκευσης και να μπορέσεις να αντιγράψεις εκει αρχεία,θα πρέπει να επιλέξεις mtp απο τις επιλογές usb.Πρακτικά πρόβλημα θα δημιουργηθεί μόνο αν έχεις pc με windows xp όπου το mtp δεν αναγνωρίζεται Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 να σε ρωτησω φιλε μου , ποιον εξωτερικο φορτιστη έχεις? Ειναι universal ? Ρωταω επειδη χτες εκανα μια παραγγελια το V3 , αλλα ηδη έχω φέρει 2 Trosnmart TS7 (τα οποια εχουν 2 x 2200Μah μπαταριες το καθενα) αλλα αστα να πανε , αμα κλεισει το κινητο , πολλες φορες δεν φορτιζει και δεν ανοιγει καν ! Αν παλι φορτισει ανοιχτο , φτανει μεχρι το 75% και μετα σταματαει να ανεβαινει και ας δειχνει οτι φορτιζει ! :blink: Εχω δοκιμασει , αλλους φορτιστες , αλλες ROM , calibration τα παντα , αλλα τπτ ... Τελικα βρηκα καλωριο που δειχνει να ταιριαζει (καποιοι αλλοι , χανανε την συνδεση που και που) και με Rom απο Cubot One δειχνει να φτανει το 100% ... Περα απο την ερωτηση για εξωτερικο φορτιστη , σας εχει συμβει εσας αμα κλεισει απο μπαταρια το V3 να μην ανοιγει , και ας ειναι 10+ λεπτα στην πριζα? Φιλε μου αυτος ειναι ο εξωτερικος φορτιστης http://www.ebay.com/itm/221282465551?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 . Οπως βλεπεις τιμη κατω απο 4ευρω (δωρεαν μεταφορικα) και μαλιστα μπορει να φορτιζεις και αλλο κινητο με καλωδιο. Για μενα τουλαχιστον ειναι σουπερ ,αφου φτανει την μπαταρια πραγματικα στα 100%. Και οπως ειπα πολυ μεγαλη διαφορα σε διαρκεια η μπαταρια οταν φορτιζει απο τον εξωτερικο. Το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να βγαζει καπακι και στα κινεζικα δεν ειναι για πολλα....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Διάβαζα πολλά για το "άθλιο" καπάκι του inew v3 αλλά τελικά το βλέπω ποιοτικά καλύτερο απο αρκετά κινέζικα και samsung..Αυτον τον φορτιστή που δείχνεις έχω και εγώ και την μπαταρία του inew,μου την φόρτισε μέχρι 4199mv σε 6 ώρες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Παίδες δυο ερωτήσεις: 1. Αν και διάβασα αρκετά posts του thread δεν είδα αν το κινητό έχει notification led. Αν έχει, δουλεύει από μόνο του για αναπάντητες και μηνύματα ή είναι μόνο για τη φόρτιση και ενεργοποιείται μέσω root και επέμβασης στις παραμέτρους? 2. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι το minideal αναγράφει : install google play. To play δεν είναι προεγκατεστημένο? Μου φαίνεται περίεργο να μην είναι. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Παίδες δυο ερωτήσεις: 1. Αν και διάβασα αρκετά posts του thread δεν είδα αν το κινητό έχει notification led. Αν έχει, δουλεύει από μόνο του για αναπάντητες και μηνύματα ή είναι μόνο για τη φόρτιση και ενεργοποιείται μέσω root και επέμβασης στις παραμέτρους? 2. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι το minideal αναγράφει : install google play. To play δεν είναι προεγκατεστημένο? Μου φαίνεται περίεργο να μην είναι. Thanks Εχει Notification led και αναβει σε ολα αυτα που προανεφερες κανονικα. Εγω ομως το απενεργοποιησα για τις αναπντητες, τα email και τα sms, με την χρηση του Light Flow για να μην τρωει μπαταρια το βραδυ οταν κοιμαμαι και το χω διπλα μου για να ακουω podcasts. bbbb: το gps σου δουλευει με την 1.04; Εγω μεχρι στιγμης απεγκατεστησα και ξαναεγκατεστησα το sygic, ξαναετρεξα fastergps και ρυθμισεις μεσω engineer mode, αλλα τιποτα, δεν βρισκει κανεναν. Με την 1.0.3 κλειδωνε απευθειας. Edited January 22, 2014 by Tomygr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ναι δοκίμασα πριν λίγο με το gps test και κλειδώνει κανονικά όπως και με την 1.03 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Γεια σας παιδια, νεος και εγω στην παρεα, διαβασε αρκετες σελιδες απο το ποστ και ειναι 95% πεπεισμενος να αγορασω το iNew V3. Ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω απο Κινα και θα ηθελα καποιες συμβουλες γενικα με το ολο θεμα, επισης ποιο site μου προτεινεται να το αγορασω. Εχω υποψην μου το http://www.minideal.net/inew-v3-ultrathin-smartphone-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-quad-core-1gb-16gb-3g-nfc-otg.html ,το http://www.inewmobile.com/inew-v3-octa-core-mtk-mt6592-android-smart-phone-dual-camera-wifi-gps.html και το http://www.to2c.com/inew-v3-mtk6582-quad-core-nfc-5-0-fhd-screen-1-3ghz-android-4-2-1gb-16gb-1280-720.html Αν εχετε καποια αλλο να μου προτεινετε ειμαι ανοιχτος...Ευχαριστω ;) Απλα να σημειωσω οτι το inewmobile.com δεν ειναι απο οτι φαινεται το "επισημο" sait της iNew. Επί της ουσίας, πολλοί έχουν παραγγείλει απο ολα τα καταστηματα. Θα ελεγα να επιλέξεις καποιο απο τα καταστηματα που έχουν και παρουσια στο σαιτ και μπορεις να επικοινωνείς μαζι τους. Edit: Εαν καταλήξεις να το παρεις απο το TO2C δοκιμασε και το κουπονι iNEWV3 για εκπτωση 15 δολ. Edited January 22, 2014 by clicker007 Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλησπέρα..Χθες παρήγγειλα από minideal 2 συσκευές V3 και μέχρι το μεσημέρι το status έλεγε processing. Τώρα λέει complete. Αυτό σημαίνει ότι έφυγαν τα κινητά?? Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Φιλε μου αυτος ειναι ο εξωτερικος φορτιστης http://www.ebay.com/itm/221282465551?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 . Οπως βλεπεις τιμη κατω απο 4ευρω (δωρεαν μεταφορικα) και μαλιστα μπορει να φορτιζεις και αλλο κινητο με καλωδιο. Για μενα τουλαχιστον ειναι σουπερ ,αφου φτανει την μπαταρια πραγματικα στα 100%. Και οπως ειπα πολυ μεγαλη διαφορα σε διαρκεια η μπαταρια οταν φορτιζει απο τον εξωτερικο. Το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να βγαζει καπακι και στα κινεζικα δεν ειναι για πολλα....:p να σε ρωτησω φιλε, πρεπει να βγαζεις την μπαταρια απο το κινητο και να το φορτιζεις σε αυτον τον φορτιστη ?η απλα συνδεεις το καλωδιο usb με τον συγκεκριμενο φορτιστη? αποσο ειδα εχει εξοδο 650Ma,συγκριτικα με τα 1000Ma που δινει ο δικος του φορτιστης,μηπως γιαυτο τελικα φοριστιζει καλυτερα την μπαταρια? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Πρέπει να βγάζεις την μπαταρία απο το κινητό.Γιαυτό και ειναι απαραίτητη η 2η μπαταρία αν δε θες να μένεις χωρίς κινητό για τις ώρες που χρειάζεται για να φορτίσει η μπαταρία Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 αν το κανεις αυτο ομως δεν θα σου μεινει καπακι σε κανα μηνα.. ειναι απαραιτητο να γινεται συνεχεια αυτο η συντηρητικά 1 φορα τον μηνα πχ..? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolisrec Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Γεια σας και απο μενα! για να ανοιξουμε και ενα επικαιρο θεμα για το inew v3 που δεν εχει σχολιασει κανενας μεχρι τωρα.. Υπαρχουν 2 inew v3!!! τι εννοω; εγω εχω ενα που το κουτι του ανοιγει απο το πλαι συρταρωτα,το κινητο γραφει πισω στο καπακι logo inew και κανει boot παλι με το logo inew... και ενα το οποιο το κουτι γραφει απο εξω v3 στο κινητο πισω στο καπακι δεν γραφει τιποτα και το boot logo λεει απλα android!!!! Για να ακουσω τωρα ποσοι εχετε απο το σκετο και ποσοι απο το κανονικο! Παντως τα ιδια ειναι εσωτερικα και τα 2. Ευχαριστω! Τελικα δεν απαντησε κανενας αν εχει παραλαβει INEW V3 Η V3 σκετο. οπως ειπα το ενα δεν γραφει στο καπακι πισω INEW και οταν κανει boot δειχνει το ανθρωπακι android και οχι το σημα INEW,επισης το κουτι λεει σκετο απεξω V3 και ειναι ασπρο με εγχρωμη φωτο του κινητου και ανοιγει απο πανω οχι συρταρωτα. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Τελικα δεν απαντησε κανενας αν εχει παραλαβει INEW V3 Η V3 σκετο. οπως ειπα το ενα δεν γραφει στο καπακι πισω INEW και οταν κανει boot δειχνει το ανθρωπακι android και οχι το σημα INEW,επισης το κουτι λεει σκετο απεξω V3 και ειναι ασπρο με εγχρωμη φωτο του κινητου και ανοιγει απο πανω οχι συρταρωτα. ευχαριστω! Προφανώς δεν θα έχει πάρει άλλος τέτοιο κινητό. Το κουτί στο δικό μας έιναι τελείως λευκό με κάτι γράμματα και ανοίγει συρταρωτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) αν το κανεις αυτο ομως δεν θα σου μεινει καπακι σε κανα μηνα.. ειναι απαραιτητο να γινεται συνεχεια αυτο η συντηρητικά 1 φορα τον μηνα πχ..? εχεις μόνο μια μπαταρια να φορτιζεις (μέσα στο τηλέφωνο), οταν κλατάρει τι κάνεις? το βαζεις για φορτισμα και περιμενεις 4 ωρες ή έχεις μια δευτερη ήδη να φορτίζει απο το πρωι μεχρι το μεσημερι (φορτίζει στον εξωτερικο φορτιστή) που πχ γυρνας απο δουλειά έτοιμη φορτισμένη(ανοιγεις καπακι) την κουμπώνεις και είσαι 100% ετοιμος φορτισμένος σε μηδέν χρόνο παράλληλα βάζεις στο εξωτερικο φορτιστή την (μισο)τελειωμένη μπαταρία που χρησιμοποιούσες απο το πρωι να φορτίζει κ.ο.κ απλή διαδικασία :) Edited January 22, 2014 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μμμ ευχαριστα τα νεα αν το πηρε ο τυπος. Ειναι πολυ καλος developer, οποτε περιμενουμε τα καλυτερα! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Προφανώς δεν θα έχει πάρει άλλος τέτοιο κινητό. Το κουτί στο δικό μας έιναι τελείως λευκό με κάτι γράμματα και ανοίγει συρταρωτά. Ετσι ακριβώς.Από ότι φαινεται εδώ μέσα τουλάχιστον,μόνο στον apostolisrec έτυχε αυτό μέχρι στιγμής Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Τελικα δεν απαντησε κανενας αν εχει παραλαβει INEW V3 Η V3 σκετο. οπως ειπα το ενα δεν γραφει στο καπακι πισω INEW και οταν κανει boot δειχνει το ανθρωπακι android και οχι το σημα INEW,επισης το κουτι λεει σκετο απεξω V3 και ειναι ασπρο με εγχρωμη φωτο του κινητου και ανοιγει απο πανω οχι συρταρωτα. ευχαριστω! 1 δεν γραφει inew 2 έχει διαφορετικο κουτι απο ολονών μας 3 διαφορετικο boot animation Μάλλον είναι μουφα το antutu τι στοιχεία σου δίνει se cpu/resolution/ram/rom ? Δώσε αν μπορείς και ένα link απο που το πήρες Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts