guideman Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Εικάζω για μεγάλη έκπληξη με το άνοιγμα του κινητού...:p Κι εγω για μεγαλη εκπληξη το βλεπω, ελπιζω ευχαριστη.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Ήθελα να παραγγείλω και 2ο, αλλά με όλα αυτά διστάζω.... Πάντως είναι πανέμορφο το άτιμο. Καλώς να μας έρθει...τέλος Γενάρη...:D Καλές γιορτές σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 καλυτερα που παρηγγειλες ενα, αυτους δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι.. Εγω θα περιμενω να ερθουν τα δικα σας, ισως να δοκιμασω σε goophone, ειναι single sim βεβαια, αλλα δεν με νοιαζει.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Δε ξερω με τι το στελνει απλα ειδα αναφερει 2 μπαταριες. Το εχει ενας ισπανος οποιος το θελει αμεσα στα 152.99 + 25 μεταφορικα με ολα τα αξεσουαρ. Και ο Ισπανός μια μπαταρία δίνει.. http://www.ebay.co.uk/itm/Movil-iNew-V3-Quad-Core-5-0-pulgadas-HD-1280x720-Ultra-Fino-Dual-SIM-Android-4-2-/310824500191?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item485e957bdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 http://www.pandawill.com/inew-v3-ultrathin-smartphone-50-inch-gorilla-glass-ogs-screen-mtk6582-quad-core-1gb-16gb-3g-nfc-otg-air-gesture-p84564.html Με κουπόνι GREATVALUE κατεβαίνει στα 166$ Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick19811 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 καλως σας βρηκα παιδια!!καιρο τωρα διαβαζω τα θεματα σας κ με εχετε βοηθησει πολυ!!! παρηγγειλα κ εγω το V3 απο to2c με το κουπονι, κ στο paypal επελεξα να μου κανει την ισοτιμια η τραπεζα. ετσι μου βγηκε 130,64 ευρω με 1.3395 ισοτιμια σε αντιθεση με το paypal poy θα εβγαινε 132,54 με 1,32 κ κατι ισοτιμια!! ελπιζω να μην εχουμε προβληματα με το κινητο αλλιως αμεσως refund!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) καλως σας βρηκα παιδια!!καιρο τωρα διαβαζω τα θεματα σας κ με εχετε βοηθησει πολυ!!! παρηγγειλα κ εγω το V3 απο to2c με το κουπονι, κ στο paypal επελεξα να μου κανει την ισοτιμια η τραπεζα. ετσι μου βγηκε 130,64 ευρω με 1.3395 ισοτιμια σε αντιθεση με το paypal poy θα εβγαινε 132,54 με 1,32 κ κατι ισοτιμια!! ελπιζω να μην εχουμε προβληματα με το κινητο αλλιως αμεσως refund!! Βλέπω είμαστε πολλοί που το πήραμε απο to2c. Καλο αυτο, αν παει κατι στραβα θα κάνουμε ενα μεγάλο δέμα όλοι μαζί προς ανατολάς. :) Edited December 19, 2013 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick19811 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 ΤΟ PANDAWILL επειδη εψαχνα για tablet den to synistoysan giati kanei treloys xronoys paradoshs,den apantoysan sta μαιλσ k sto telos ελεγαν οτι δεν το εχουν stock. ta καταστηματα που προσωπικα εχω αγορασει πραγματα κ πηγαν ολα καλα ειναι το geekbying, chinavasion, dealextreme, minideal. an παντως δεν εχει καλο ακουστικο, τελειωνει γρηγορα η μπαταρια κ δεν πιανει το gps, αμεσως θα ζητησω τα χρηματα στο paypal!! kalew paralabew paidiaaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Αυτό το μπλεδάκι στο κάτω μέρος, είναι notification led? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick19811 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 εγω οταν παιρνω απο κινα αν ειναι προβληματικο το προιον ζηταω τα χρηματα μου γιατι αφενος θα κανει απειρο χρονο γυρνωντας ολη τη γη για να μου ξαναρθει, κ αφετρου ακομα κ το απλο ταχυδρομειο χρεωνει απιστευτα!! για μια μπαταρια laptop που την πηρα 25 ευρω μου ζητησαν 40 ευρω στα ελτα με απλο!!δευστυχως ειχψαν περασει οι 45 ημερες κ εχασα τα λεφτα μου. υποψην 3 μπαταριες εχω παρει απο κινα κ χαλασαν σε 3 μηνες!! εδω ειναι πανακριβες δυστυχως. sorry αν ειμαι off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Στα μαγαζια η φωτο δειχνουν πολυ ωραιες και απο ομορφια σφαζει το ατιμο. Στο youtube δε μου γεμισε και πολυ το ματι. Για ριξτε μια ματια και καταθεστε την αποψη σας. Εχω επισης την εντυπωση οτι η inew βγαζει αντιγραφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 http://www.pandawill.com/inew-v3-ultrathin-smartphone-50-inch-gorilla-glass-ogs-screen-mtk6582-quad-core-1gb-16gb-3g-nfc-otg-air-gesture-p84564.html Με κουπόνι GREATVALUE κατεβαίνει στα 166$ Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι πάντως ανέβηκε 15 € η αγορά του στο συγκεκριμένο κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Χαλαρωστε λιγο και περιμενετε γιατι http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html και δεν συγκρινονται οι δυο εταιρειες και εχει και αυτο καλη sony camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Χαλαρωστε λιγο και περιμενετε γιατι http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html και δεν συγκρινονται οι δυο εταιρειες και εχει και αυτο καλη sony camera το παλιό μου κινητό ήταν το huawei 8800 pro. Σούπερ ευχαριστημένος, κορυφαία εταιρεία. Συμφωνώ μαζί σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Χαλαρωστε λιγο και περιμενετε γιατι http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html και δεν συγκρινονται οι δυο εταιρειες και εχει και αυτο καλη sony camera Σε ομορφιά όμως δεν συγκρίνονται και είναι και πολύ πιο λεπτό το INEW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Σε ομορφιά όμως δεν συγκρίνονται και είναι και πολύ πιο λεπτό το INEW Συμφωνω,αν ειναι να συγκρινουμε και το xiaomi m3 ειναι καλυτερο ολων,αλλα απο εμφανιση το Inew δεν παιζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Η εμφανιση του V3 ειναι το δυνατο του χαρτι και η μπαταρια το..αδυναμο. Σιγουρα το Huawei ειναι κορυφαια εταιρεια και το συγκεκριμενο εχει αρκετα μεγαλυτερη μπαταρια. Ομως εγω για παραδειγμα θα αλλαζα αυτο που εχω (zp820) για το V3 (λογω ομορφιας και εφ οσον λειτουργουν ολα σωστα), οχι ομως για το Huawei και ας ειναι και καλυτερο.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Το HUAWEI Honor 3C με τα 2GB ραμ ανακοινωθηκε οτι θα εχει 160$ αν λεω αν περασει κανα 2μηνο 3μηνο και εχει κοντα στα 200$ τελικα για ποιο inew αι πιο xiaomi μου λετε τωρα,best value for money κινητο με διαφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Το HUAWEI Honor 3C με τα 2GB ραμ ανακοινωθηκε οτι θα εχει 160$ αν λεω αν περασει κανα 2μηνο 3μηνο και εχει κοντα στα 200$ τελικα για ποιο inew αι πιο xiaomi μου λετε τωρα,best value for money κινητο με διαφορα! γουστα ειναι αυτα,εσυ παρε αυτο που σ αρεσει,εμας μας αρεσει το inew,επισης οταν ανακοινωθει τιμη 160 δολλαριων στην Κινα τοτε στην Ευρωπη θα ερθει πανω απο 300 η καπου εκει. Edited December 19, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Το HUAWEI Honor 3C με τα 2GB ραμ ανακοινωθηκε οτι θα εχει 160$ αν λεω αν περασει κανα 2μηνο 3μηνο και εχει κοντα στα 200$ τελικα για ποιο inew αι πιο xiaomi μου λετε τωρα,best value for money κινητο με διαφορα! Με την λογική αυτή δεν θα πάρεις ποτέ κινητό. Το κινητό είναι πανέμορφο και η μπαταρία μια χαρά θα κρατάει. Είναι πολύ καλός ο 6582. Είναι 720p η οθόνη. Τι να πούνε και τα κινητά με 2γίγα, FHD και τον 6589T ;!! Καμία ρομ να βρούμε να περάσουμε αλλά ας έρθει πρώτα και επειδή βλέπω ότι μαζευόμαστε όλο και κάτι θα κάνουμε! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) όλα αυτά αντιγράφουν το huawei σαφώς . Επίσης και το jiake P6 είναι ίδιο , το είχα αναφέρει και πιο πριν ... Αν περιμένεις να το ρίξει ο Κινέζος , ειδικά αν γίνει επιτυχία , θα περιμένεις πολύ . Οι κινέζοι το εμπόριο το εξασκούν με διαφορετικό τρόπο από ότι οι "δυτικοί" . Την ώρα που θα το βρεις , να το πάρεις , γιατί αλλιώς θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο για μήνες . θυμηθείτε και το haipai P6S , είναι και πιο καλοί "κλώνοι" του inew και έχουν και μεταλλική πλάτη , τουλάχιστον το haipai . Edited December 19, 2013 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Τώρα που διάβασα μερικά reviews στα ξένα μέσα, λένε ότι δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα η 1830 μπαταρία μιας και είναι 720p και δεν είναι FHD άρα θα κρατήσει φυσιολογικά μια μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Τώρα που διάβασα μερικά reviews στα ξένα μέσα, λένε ότι δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα η 1830 μπαταρία μιας και είναι 720p και δεν είναι FHD άρα θα κρατήσει φυσιολογικά μια μέρα. εδω πουληθηκαν δεκαδες κινητα της THL & Zopo 5 ιντσων με 6589 επεξεργαστη και fhd και ειχαν μπαταρια μεχρι 2000 mah. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Antutu 15600 http://www.geekbuying.com/item/Inew-V3-5-0inch-IPS-HD-Screen-MTK6582-Quad-core-1-3GHz-Android-4-2-1GB-16GB-13-0MP-Rear-Camera-NFC-OTG-with-3G-GPS---White-322990.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 όλα αυτά αντιγράφουν το huawei σαφώς . Επίσης και το jiake P6 είναι ίδιο , το είχα αναφέρει και πιο πριν ... Αν περιμένεις να το ρίξει ο Κινέζος , ειδικά αν γίνει επιτυχία , θα περιμένεις πολύ . Οι κινέζοι το εμπόριο το εξασκούν με διαφορετικό τρόπο από ότι οι "δυτικοί" . Την ώρα που θα το βρεις , να το πάρεις , γιατί αλλιώς θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο για μήνες . θυμηθείτε και το haipai P6S , είναι και πιο καλοί "κλώνοι" του inew και έχουν και μεταλλική πλάτη , τουλάχιστον το haipai . Γιώργο όσο πιο κλώνος είναι το κινητό,τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να το έχεις απλά για να το κοιτάς .... κλειστό :lol: λόγω των πολλών bug που θα έχει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts