tasoseat Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 και μενα το ιδιο..δεν μου βγαζει να κανω ενημερωση Μήπως έχετε απενεργοποιήσει το App Center; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μηπως αλλαξες την home καρτελα? αν κανεις pinch στην οθονη σου βγαζει επισκοπηση τις καρτελες, δες ποια εχει το "σπιτακι" Many thanks alfa! Αυτο ηταν τελικα, δεν το ειχα προσεξει καθολου, το 'σπιτακι' ηταν στην τελευταια καρτελα για καποιο λογο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS8 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Και σε μενα το ιδιο παιδια δεν μου βγαζει την ανβαθμιση σε 148 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexiuM Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Μου ήρθε χθες το κινητάκι και πέρασα την 4.9.16. Δεν μπορώ όμως με τίποτε να κάνω root με vroot (αποτυγχάνει μετα από 1 λεπτό προσπάθειας + reboot), και έχω και το πρόβλημα με την αναγνώριση (λύθηκε μερικώς αλλά με εναλλακτικό dialer). Επίσης υπάρχει μήπως λύση για 160 χαρακτήρες χωρίς εναλλακτικό messaging app? ΘΑ είμουν ευγνώμον αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει σε κάποιο από τα παραπάνω! Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Εγώ είμαι με την 143 αλλά δεν μου βγάζει update για 148. Γιατί; και μενα το ιδιο..δεν μου βγαζει να κανω ενημερωση Και σε μενα το ιδιο παιδια δεν μου βγαζει την ανβαθμιση σε 148 Εφοσον ειστε στην 143, σημαινει οτι δεν κανατε update στην 147. Οταν βγηκε η 147, για καποιο λογο μετα απο 1-2 μερες ηρθε αναβαθμιση σε 148. Ισως η 148 ηρθε μονο σε αυτους που εβαλαν πρωτα 147, με την οποια προφανως υπηρχε καποιο θεμα, αλλιως δεν βρισκω καποιο λογο να μην σας ερχεται η αναβαθμιση. Επισης, για οσους θελουν να πανε σε 148 υπαρχει παντα ο τροπος μεσω local update. Edited September 20, 2014 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 έχετε ένα λινκ που ανεβαίνουν επίσημα οι ρομ γιατί δεν το βρίσκω; και οι επίσημες και οι dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Μου ήρθε χθες το κινητάκι και πέρασα την 4.9.16. Δεν μπορώ όμως με τίποτε να κάνω root με vroot (αποτυγχάνει μετα από 1 λεπτό προσπάθειας + reboot), και έχω και το πρόβλημα με την αναγνώριση (λύθηκε μερικώς αλλά με εναλλακτικό dialer). Επίσης υπάρχει μήπως λύση για 160 χαρακτήρες χωρίς εναλλακτικό messaging app? ΘΑ είμουν ευγνώμον αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει σε κάποιο από τα παραπάνω! Thanks! Για root δες και εδω http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-huawei-honor-3c-h30-u10-t2837773 με twrp live recovery. Για την αναγνωριση θελει να περασεις σε ολες τις επαφες το +30, το κανεις ευκολα με το number fixer απο το market. Για 160 χαρακτηρες με Gosms, εκτος αν περασεις gravity box και το λυσεις απο εκει το ζητημα αυτο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 έχετε ένα λινκ που ανεβαίνουν επίσημα οι ρομ γιατί δεν το βρίσκω; και οι επίσημες και οι dev Huawei Honor 3C roms Ψηλα, εχει επιλογή 开发版 = Developers___稳定版 = Official Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 έχετε ένα λινκ που ανεβαίνουν επίσημα οι ρομ γιατί δεν το βρίσκω; και οι επίσημες και οι dev Κοίτα εδώ ... http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Κοίτα εδώ ... http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload Huawei Honor 3C roms Ψηλα, εχει επιλογή 开发版 = Developers___稳定版 = Official ευχαριστώ και τους δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexiuM Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Για root δες και εδω http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-huawei-honor-3c-h30-u10-t2837773 με twrp live recovery. Για την αναγνωριση θελει να περασεις σε ολες τις επαφες το +30, το κανεις ευκολα με το number fixer απο το market. Για 160 χαρακτηρες με Gosms, εκτος αν περασεις gravity box και το λυσεις απο εκει το ζητημα αυτο. Ευχαριστώ για τη απάντηση! - Για root αναφέρεσαι στο ποστ #8 της σελίδας; Το έχεις δοκιμάσει με τηv 4.9.16 γιατί αναφέρεται σε παλιά κιτκατ αν κατάλαβα καλά. - Για την αναγνώριση, οι αριθμοί μου είναι ήδη με +30 αλλά πάλι δεν δουλέυει :-( - Για SMS αν δεν υπάρχει απλή λύση μπορώ να ζήσω και με το handcent που έχω ήδη :-) Thanks again. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Ευχαριστώ για τη απάντηση! - Για root αναφέρεσαι στο ποστ #8 της σελίδας; Το έχεις δοκιμάσει με τηv 4.9.16 γιατί αναφέρεται σε παλιά κιτκατ αν κατάλαβα καλά. - Για την αναγνώριση, οι αριθμοί μου είναι ήδη με +30 αλλά πάλι δεν δουλέυει :-( - Για SMS αν δεν υπάρχει απλή λύση μπορώ να ζήσω και με το handcent που έχω ήδη :-) Thanks again. Αναφερομαι στο running live recovery στο ποστ #6. Τη συγκεκριμενη μεθοδο προσωπικα δεν την εχω δοκιμασει γιατι ειμαι με την 148, αλλα σε παλαιοτερο ποστ καποιος φιλος ανεφερε οτι τη δοκιμασε με επιτυχια λογικα για παλαιοτερο version της kitkat. Updates για την kitkat βγαινουν καθε 15 μερες περιπου, οποτε λογικα η μεθοδος που αναφερεται ισχυει για ολες τις version, αλλα διαβασε και τα προσφατα ποστς εκει να δεις τι αναφερουν. Επισης απ'οτι ειδα πανω αναφερουν την τελευταια kitkat αν δεν κανω λαθος. Για την αναγνωριση μηπως εχεις cosmote? Στην περιπτωση αυτη δεν χρειαζεται +30. Ας σου πει καποιος με kitkat πως εχει λυσει το θεμα. Edited September 21, 2014 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Αναφερομαι στο running live recovery στο ποστ #6. Τη συγκεκριμενη μεθοδο προσωπικα δεν την εχω δοκιμασει γιατι ειμαι με την 148, αλλα σε παλαιοτερο ποστ καποιος φιλος ανεφερε οτι τη δοκιμασε με επιτυχια λογικα για παλαιοτερο version της kitkat. Updates για την kitkat βγαινουν καθε 15 μερες περιπου, οποτε λογικα η μεθοδος που αναφερεται ισχυει για ολες τις version, αλλα διαβασε και τα προσφατα ποστς εκει να δεις τι αναφερουν. Επισης απ'οτι ειδα πανω αναφερουν την τελευταια kitkat αν δεν κανω λαθος. Για την αναγνωριση μηπως εχεις cosmote? Στην περιπτωση αυτη δεν χρειαζεται +30. Ας σου πει καποιος με kitkat πως εχει λυσει το θεμα.με κιτκατ δεν εχει λυθει το θεμα με το συν 30.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι αφου το διορθωσαν στην 148 δεν το διορθωσαν και στην αναβαθμιση της κιτκατ πριν 5 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 με κιτκατ δεν εχει λυθει το θεμα με το συν 30.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι αφου το διορθωσαν στην 148 δεν το διορθωσαν και στην αναβαθμιση της κιτκατ πριν 5 μερες. Οταν λες οτι δεν εχει διορθωθει τι εννοεις? Χρειαζεται το +30 ή δεν βγαζει καθολου αναγνωριση εστω και αν εχεις +30? Γιατι απο οτι καταλαβα το δευτερο εννοει ο φιλος πιο πανω. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Χαίρεται ...Υπάρχει τρόπος να έχουμε back light στα κουμπιά του κινητού ή δεν διαθέτει καθόλου φωτισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Οταν λες οτι δεν εχει διορθωθει τι εννοεις? Χρειαζεται το +30 ή δεν βγαζει καθολου αναγνωριση εστω και αν εχεις +30? Γιατι απο οτι καταλαβα το δευτερο εννοει ο φιλος πιο πανω. εξαρτάται την εταιρεία. κοσμοτε δεν θέλει. οι άλλες θέλουν. σε δικαρτο είναι μπερδεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Ρε παιδιά στη σελίδα http://cn.club.vmall.com/thread-1211529-1-1.html στην 2.4.(2) παρ/φο γράφει ότι: 2)步骤1升级完成后,再使用强制升级方法回退到B148版本: 将B148版本的SD卡升级包放入SD卡的dload文件夹,关机后直接使用音量+和音量-和power键同时按下的方法进入SD卡强制升级模式,直到升级开始后再松开按键。 强制升级会清除您的数据,升级前请备份好您的重要信息。 το οποίο μεταφραζόμενο με google βγάζει: (2) after an upgrade steps are completed, and then fall back to using the forced upgrade B148 version: The B148 version of the SD card into the SD card upgrade package dload folder, use direct after shutdown volume + and volume - and power button while pressing the way into the SD card mandatory upgrade mode until the upgrade is started and then release the button. Forced upgrade will erase your data, back up your important information before the upgrade. Αν κατάλαβα καλά είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνεις για να γυρίσεις πίσω σε Β148 από 4.9.16 ; Εσείς τι λέτε γιατί πολλοί είναι αυτοί που ρωτάνε πως να γυρίσουν σε stable από dev. :):):):) Edited September 22, 2014 by tasoseat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Εχω την εντυπωση οτι η 4.9.16 ειναι λιγο πιο ενεργοβορα απο την 148. Οχι τραγικα πραγματα αλλα νομιζω οτι η μπαταρια διαρκει λιγοτερο.... Καποιος αλλος με αυτην την εντυπωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παιδιά έχει κανένας την έκδοση 4g με τον Kirin να μας πει κάτι πέρι τούτου.Θέλει ένας γνωστός και λέγαμε για αυτό.Αλλά δεν έχω καμία εικόνα για τον Kirin.Aλλιώς θα πάμε στο Lenovo A8 ή Αsus Zenphone. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Χαίρεται ...Υπάρχει τρόπος να έχουμε back light στα κουμπιά του κινητού ή δεν διαθέτει καθόλου φωτισμό? Μεχρι τωρα δεν υπαρχει, δεν εχουν φωτισμό και ουτε πρόκειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Εχω την εντυπωση οτι η 4.9.16 ειναι λιγο πιο ενεργοβορα απο την 148. Οχι τραγικα πραγματα αλλα νομιζω οτι η μπαταρια διαρκει λιγοτερο.... Καποιος αλλος με αυτην την εντυπωση? Το παρατήρησα κι εγώ (σε σχέση με την 4.9.1) αλλά δεν το ανέφερα γιατί ήθελα να το κοιτάξω κι άλλο. Κάτι άλλο που είδα και δεν μου το είχε κάνει ξανά είναι η ΜΗ σύνδεση σε WIFI όταν μπεις σε εμβέλεια γνωστού και αποθηκευμένου δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexiuM Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Αναφερομαι στο running live recovery στο ποστ #6. Για την αναγνωριση μηπως εχεις cosmote? Στην περιπτωση αυτη δεν χρειαζεται +30. Ας σου πει καποιος με kitkat πως εχει λυσει το θεμα. Ευχαριστώ και πάλι για τις διευκρινήσεις. Η μέθοδος αυτή μου φαίνεται να έχει πολλά βήματα για να είναι ακίνδυνη :-) Ειδικά αν δεν έχουμε κάποιον να την έχει δοκιμάσει με 4.9.16 δεν θα ήθελα να ρισκάρω το τούβλιασμα :-) Φαντάζομαι σε κάποιο μελλοντικό update θα ενσωματωθεί ο τρόπος στο vRoot ή κάποιο παραπλήσιο. Ή μήπως υπάρχει κάποιος βασικός λόγος που αυτό είναι αδύνατο; Όσο για την αναγνώριση έχω κόσμο και όταν έσβησα το +30 δούλεψαν όλα (βλακία μεν γιατί από εξωτερικό θα έχω πρόβλημα αλλά το προτιμώ από την λύση του 3rd party dialer) Anyway, αυτά με τα δικά μου. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Κάτι άλλο που είδα και δεν μου το είχε κάνει ξανά είναι η ΜΗ σύνδεση σε WIFI όταν μπεις σε εμβέλεια γνωστού και αποθηκευμένου δικτύου. Αυτο εγω δεν το εχω παρατηρησει. Απλως μετα το περασμα της ROM επρεπε να ξαναδηλωσω τα WiFi δικτυα.Επομενο αφου ειχα κανει full wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 με την 4.9.1 και μετα δεν υπαρχει θεμα πλεον με τους κωδικους wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Σήμερα ανακοινώθηκε το Honor 4 Play Edition. Specs μπορείτε να δείτε εδώ http://www.vmall.com/product/1391.html δεν πιστεύω πως είναι το επόμενο μοντέλο από το Honor 3C καθώς λείπουν τα 2GB RAM και η μεγαλύτερη μπαταρία. Αργότερα λογικά θα βγάλουν το Honor 4© :cool: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts