Jump to content

HexiuM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

HexiuM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έβαλα Registered Airmail και κάτω κάπου έχει ένα tick που λέει να μην γράφει απέξω geekbuying. Δεν ξέρω αν κάνει διαφορά. Κι εγώ φοβάμαι αλλά για το συγκεκριμένο δεν υπάρχει και άλλη επιλογή προς το παρόν. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν νομίζω πως υπάρχει απάντηση σε αυτό. Εγώ θα παίξω με ότι έχει και με το που βγει lineageOS ή παρόμοιο θα το αλλάξω (έκανα το ίδιο με Mi5).
  2. Καλημέρα, παρήγγειλα χθες βράδυ το SE από geekbuying 292 euro με κουπόνι KIMOVIL. Fingers crossed!
  3. Έχει δει κανείς αυτό: http://bbs.vernee.cc/forum.php?mod=viewthread&tid=1456&extra=page%3D1 Αναφέρεται ότι βγήκε ο source code του Apollo Lite εδω: https://mega.nz/#F!Zc0UHbRD!fXuLH7YhqFo6MDCWqFFkIQ Το original post δεν μπορώ να το βρω όμως (ίσως αποσύρθηκε). όπως και να έχει είναι μια πολύ καλή εξέλιξη και ελπίζω να δούμε καλύτερες και νεότερες ROMs στο κινητάκι μας.
  4. Ευχαριστώ φίλε. Μου θύμισες κάτι που λέω να κάνω χρόνια τώρα. Και μιλάω για την αλλαγή της SIM-αντίκας (10ετίας περίπου) η οποία όλως περιέργως συνέχιζε να δουλεύει ακόμη και μετά την χειρουργική επέμβαση για μετατροπή σε microSIM. Πήρα λοιπόν μια καινούργια και τώρα επιτέλους έχω 4G, (yeaaaaa). Βέβαια, νομίζω οτι πάλι πρέπει να έχω κάποια θεματάκια με αποσυνδέσεις αλλά σε πολύ μικρό βαθμό σε σχέση με το 1 φορά κάθε 30 δευτερόλεπτα που είχα πριν. Επίσης η αλλαγή της sim από μόνη της δεν δικαιολογεί το πρόβλημα στο 3G, το οποίο έπαιζε μια χαρά σε προηγούμενο (3G) κινητό. Απλά εφόσον στο "μενού" των επιλογών προστέθηκε τώρα και το 4G οι πιθανότητες να πέσει το ιντερντετ μειώθηκαν. Αυτα... ευχαριστώ και πάλι.
  5. Ευχαριστώ, κι εγω σε κάτι τέτοιο ελπίζω! Είδομεν!
  6. Με σκοτώνεις! :) Οπότε είναι θέμα συσκευής και δεν νομίζω να λυθεί με software (firmware) upgrade. Thanks για την απάντηση!
  7. Παιδιά καλησπέρα, Έχει κανείς πρόβλημα με το 3G/4G; Έχει δοκιμάσει κανείς με COSMOTE; Εγώ με COSMOTE όταν ανοίγω το 3G παίζει για 30 δευτ και μετά πέφτει εντελώς το connection (fully disconnected). Επίσης, 4G δεν εμφανίζει ποτέ αν και το έχω ενεργοποιήσει από COSMOTE. Ακόμη και στην διάρκεια που είναι συνδεδεμένο παίζει το rate απο UMTS σε HSPA/HSPAP σαν να μην κάνει σωστό link adaptation. Έχω δοκιμάσει τα πάντα (και ultrex) αλλά δεν γίνεται τίποτε: Bandmode από MTK engineering mode Radio band selection (AUTO/EURO) Flashing original rom + όλες τις OTA updates Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα, ή μπορεί να επιβεβαιώσει οτι δουλεύει οκ σε COSMOTE; Ευχαριστώ!
  8. Ορίστε το δικό μου ιστορικό. Παρέλαβα χθες! Εκτιμώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα παραλάβεις κι εσύ. 2016-08-18 15:37 The item has been delivered successfully 2016-08-17 03:54 The item has been processed in the country of destination 2016-08-16 12:35 The item has arrived in the country of destination 2016-08-06 09:54 The item is on transport to the country of destination 2016-08-05 14:17 The item is at the PostNL sorting center 2016-07-28 12:01 The item is pre-advised Καλώς να το δεχθείς :-)
  9. Φίλε το κινητάκι είναι σε pre-order οπότε δεν το έχεις κανείς αλλά το έχουμε παραγγείλει κάποιοι. Μέχρι τότε... φάτε μάτια ψάρια (unboxing + hands on video) ... :)
  10. Στη σελίδα του everbuing αναφέρει: Dispatch: Ships after 07-20-2016. Στο geekbuying: Delivery time: 2016-07-15 Στο tinideal: Presell, ships after 2016-07-15 Οπότε το περιμένω να φτάσει ακριβώς πριν τις διακοπές του Αυγούστου :lol: Όσο για software/bugs αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι κινητάκια με πολύ καλό λόγο ποιότητας-χαρακτηριστικών/τιμής γίνονται πολύ εμπορικά και πάντα βρίσκονται λύσεις για τυχόν προβλήματα (είτε επίσημα, είτε από χρήστες). Πόσο μάλλον αν βγάλει σε OS το λειτουργικό της η Vernee όπως υποσχέθηκε σε κάποιο ποστ.
  11. Καλησπέρα! Το έχω παραγγείλει κι εγώ με 200 USD από Everbuying με κάποιο κουπόνι που "έπαιζε" μέχρι 16 Ιουνίου. Άντε να δούμε πότε θα έρθει (οι αποστολές λέει θα ξεκινήσουν μετά τις 20 Ιουλίου) και πόσο καλό θα είναι. Πάντως το Thor είναι super για τα λεφτά του οπότε είμαι αισιόδοξος.
  12. Καλησπέρα! Το έχω παραγγείλει κι εγώ με 200 USD από Everbuying με κάποιο κουπόνι που "έπαιζε" μέχρι 16 Ιουνίου. Άντε να δούμε πότε θα έρθει (οι αποστολές λέει θα ξεκινήσουν μετά τις 20 Ιουλίου) και πόσο καλό θα είναι. Πάντως το Thor είναι super για τα λεφτά του οπότε είμαι αισιόδοξος.
  13. HexiuM

    Honor 3C

    Τα κατάφερα τελικά να rootαρω το κινητάκι μου (τρέχει 4.9.16)! Ορίστε ένας σύντομος οδηγός, ελπίζω να είναι κατανοητά: 1) Δημιουργία "Running Live Recovery" SD Card με τις οδηγίες από το πόστ #6 του παρακάτω: http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-huawei-honor-3c-h30-u10-t2837773 2) Βάζουμε την SD στο κινητάκι και κάνουμε reboot (δεν χρειάζεται να πατήσουμε τίποτε) 3) Το κινητό bootάρει σε TWRP, πάρτε ένα backup (to be safe) 4) Ακολουθείτε τον οδηγό "Root & Install SuperSU with TWRP" από το ίδιο πόστ (απλά κάνετε install ένα zipακι) 5) Πρέπει να βγάλει success, και μετά κάνετε shutdown 6) Ανοίγετε το κινητό και δοκιμάζετε με κάποιο root-check app αν δούλεψε!
  14. HexiuM

    Honor 3C

    Ευχαριστώ και πάλι για τις διευκρινήσεις. Η μέθοδος αυτή μου φαίνεται να έχει πολλά βήματα για να είναι ακίνδυνη :-) Ειδικά αν δεν έχουμε κάποιον να την έχει δοκιμάσει με 4.9.16 δεν θα ήθελα να ρισκάρω το τούβλιασμα :-) Φαντάζομαι σε κάποιο μελλοντικό update θα ενσωματωθεί ο τρόπος στο vRoot ή κάποιο παραπλήσιο. Ή μήπως υπάρχει κάποιος βασικός λόγος που αυτό είναι αδύνατο; Όσο για την αναγνώριση έχω κόσμο και όταν έσβησα το +30 δούλεψαν όλα (βλακία μεν γιατί από εξωτερικό θα έχω πρόβλημα αλλά το προτιμώ από την λύση του 3rd party dialer) Anyway, αυτά με τα δικά μου. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.
  15. HexiuM

    Honor 3C

    Ευχαριστώ για τη απάντηση! - Για root αναφέρεσαι στο ποστ #8 της σελίδας; Το έχεις δοκιμάσει με τηv 4.9.16 γιατί αναφέρεται σε παλιά κιτκατ αν κατάλαβα καλά. - Για την αναγνώριση, οι αριθμοί μου είναι ήδη με +30 αλλά πάλι δεν δουλέυει :-( - Για SMS αν δεν υπάρχει απλή λύση μπορώ να ζήσω και με το handcent που έχω ήδη :-) Thanks again.
×
×
  • Create New...