Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από τα specs που βλέπω στο Merimobiles, το 'καινούριο' 3c φαίνεται μια χαρά από 3g (υποστηρίζει και 900MHz).

Θυμάται κανείς ποια LTE μπάντα υποστηρίζουν οι εταιρίες εδώ...;

Ποιες εταιρίες στην Ελλάδα παίζουν 3g στους 900Mhz ??

Mηπως όλοι εκτός wind?

Edited by drdedus

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω όλοι παίζουν στα 2100.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

εάν έχει κανένας την εφαρμογή ηχογράφησης κλήσεων ACR όταν μπαίνει στις ρυθμίσεις της και μετά κάνει back για να βγει εντελώς εμένα με πάει στην εφαρμογή μηνυμάτων λήγει μετά στην εφαρμογή κλήσεων! το είπα στο δημιουργό αλλά δεν ξέρει.

Ποιες εταιρίες στην Ελλάδα παίζουν 3g στους 900Mhz ??

Mηπως όλοι εκτός wind?

Ολοι παιζουν στα 2100. Η vodafone παιζει στα 2100 και στα 900.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ολοι παιζουν στα 2100. Η vodafone παιζει στα 2100 και στα 900.

Θανάση παίζει παντού και στις δύο συχνότητες ή υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάπου 3g και να μην πιάνεις;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Θανάση παίζει παντού και στις δύο συχνότητες ή υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάπου 3g και να μην πιάνεις;

Στα περισσότερα μέρη παίζει 2100, γι' αυτό και με τα κινέζικα (που τα περισσότερα έχουν μόνο 2100 - και έχουν και 850 που δε μας... κάνει) δεν έχουμε μέχρι στιγμής πρόβλημα.

Η voda φαίνεται να σπρώχνει σιγά σιγά και το 900 (προφανώς έχει αγοράσει σχετικό φάσμα και θέλει να το αξιοποιήσει) και λογικά όποια περιοχή καλύψει με 900MHz δε θα έχει 2100.

Εχω πέσει -μία φορά, μέχρι στιγμής- σε μέρος όπου τηλέφωνα φίλων (μη..... κινέζικα) έβλεπαν κανονικά 3G κι εγώ δεν είχα καν σήμα, μέχρι που το γύρισα σε 2G (μη με ρωτήσεις όμως πού ήταν - πάνε αρκετοί μήνες και δε θυμάμαι πλέον...)

Σχετικό θέμα για τις συχνότητες υπάρχει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382256

Πάντως να πω μιας και είχα μερικά τηλέφωνα με 2100 μόνο , βλέπω ότι στο δωμάτιο μου το 3c πιάνει πολύ ποιο εύκολα 3g σε σχέση με τα άλλα. Είμαι με Vodafone.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

για να κάνω εγκατάσταση το google play Και google maps αν μπορεί καποιος να μου επιβεβαιώσει πως τα βήματα που κάνω είναι σωστά?

1) κάνω κλικ στο κινέζικο μαρκετ.

2) κάνω αναζητηση τη λέξη google

3) κάνω κλικ στην πάνω πάνω εικόνα που εχει ολα εικονιδια του google

4) πατάω στα βελάκια και κάνω εγκατάση το google play και maps

Πρέπει να βαλεις και το Google Services (Framework) κάπως έτσι λέγεται...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Αγόρασα ένα για φίλο από vickmall

Είναι το καινούργιο με 2100/900 3g

Δεν το είχε και όταν ρώτησα γιατί μου είπε οτι δεν ξέρουν αν ειναι stale.

Μου πρότεινε να στείλει ενα αν θέλω και ειπα οκ.

Το αγόρασα στα 182,99$ και μου δέσμευσε στην χρεωστική με μετατροπή της τράπεζας μου 141,40ε

Στο online conversion βγάζει οτι 183.00 USD = 137.104 EUR

Να δω τι θα κρατήσει στο τέλος

Πιο online conversion?

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Αγόρασα ένα για φίλο από vickmall, Είναι το καινούργιο με 2100/900 3g

Δεν το είχε και όταν ρώτησα γιατί μου είπε οτι δεν ξέρουν αν ειναι stale.

Μου πρότεινε να στείλει ενα αν θέλω και ειπα οκ.

Το αγόρασα στα 182,99$ και μου δέσμευσε στην χρεωστική με μετατροπή της τράπεζας μου 141,40ε

Ανάποδα:

Οτι σου κράτησε, τέλος.-

το "stale", τι είναι?

Δεν διάβασα για κάποιο "καινουργιο", έχεις κάποια πληροφορία παραπάνω?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ανάποδα:

Μάλλον θα εννοεί το 4G, υποθέτω...

Μάλλον θα εννοεί το 4G, υποθέτω...

Αν πράγματι αυτό εννοεί (H30-L02), τότε ναι μεν παίρνει καλύτερο επεξεργαστή (Hisilicon Kirin 910 Quad-Core 1.6GHz) αλλα η 4G κάλυψη ΔΕΝ δουλευει στην Ελλάδα...

Band: 2G: GSM 900/1800/1900MHz

3G: WCDMA 900/2100MHz

4G: TD-LTE: B41(2555-2655MHz)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Αν πράγματι αυτό εννοεί (H30-L02), τότε ναι μεν παίρνει καλύτερο επεξεργαστή (Hisilicon Kirin 910 Quad-Core 1.6GHz) αλλα η 4G κάλυψη ΔΕΝ δουλευει στην Ελλάδα...

Band: 2G: GSM 900/1800/1900MHz

3G: WCDMA 900/2100MHz

4G: TD-LTE: B41(2555-2655MHz)

Ίσως πήρε αυτό με το SnapDragon 400... :worry:

Ίσως πήρε αυτό με το SnapDragon 400... :worry:

Δεν έχω δει κάτι τέτοιο (επίσημα) πουθενά...!:confused:

Τώρα που το ξαναβλέπω ούτε και γω αλλά κάπου το είχα πετύχει θυμάμαι, ίσως να έκανα και λάθος...

τελικα εκανα την αλλαγη απο 143 σε 4.81. Εβαλα και το number fixer να φτιαξω το +30. Δοκιμασα και το 3G στις 2 καρτες. Αναρωτιεμαι ομως εαν ταυτοχρονα μπορουν να εχουν 3 G χωρις να κανουμε ολη την διαδικασια. Οπως δηλαδη εχει η σιμ1 να εχει ληψη και η σιμ2. \

Γνωριζει κανεις κατι??

""Nos Power""

Ανάποδα:

Οτι σου κράτησε, τέλος.-

το "stale", τι είναι?

και εγω ετσι πιστευω αλλα παλιοτερα επεστρεψε καποια χρηματα στο τελος.

stable = δεν γνωριζουν αν βγαζει προβληματα γιατι ειναι καινουργιο hardware

Η μονη διαφορα δειχνει να εναι το 3g στους 900mhz (αν λενε αληθεια και υπαρχει τελικα καινουργιο 3c)

Γειά σας,

παράγγειλα το τηλεφωνο από minideal και ενω είχε διαθεσιμότητα την Πέμπτη που το παράγγειλα μέχρι Δευτέρα δεν είχαν στείλει tracking number. Σε mail που έστειλα μου απάντησαν διαθεσιμότητα σε μια βδομάδα. Σήμερα το βράδυ πηρα μύνημα να μου στείλουν δωρεάν το JIAYU G4S Smart Phone MTK6592 Octa Core Android 4.2 With 4.7inch IPS Screen Ram 2GB Rom 16GB. ΔΕν την ξέρω την εταιρία, να τους πιέσω για το Huwei 3c. Γαμώτο πρώτη φορά παράγγειλα από Κίνα και είχα σχεδόν διαβάσει όλο τα σχόλια για το τηλάφωνο και είχα ενθουσιαστεί.

Γειά σας,

παράγγειλα το τηλεφωνο από minideal και ενω είχε διαθεσιμότητα την Πέμπτη που το παράγγειλα μέχρι Δευτέρα δεν είχαν στείλει tracking number. Σε mail που έστειλα μου απάντησαν διαθεσιμότητα σε μια βδομάδα. Σήμερα το βράδυ πηρα μύνημα να μου στείλουν δωρεάν το JIAYU G4S Smart Phone MTK6592 Octa Core Android 4.2 With 4.7inch IPS Screen Ram 2GB Rom 16GB. ΔΕν την ξέρω την εταιρία, να τους πιέσω για το Huwei 3c. Γαμώτο πρώτη φορά παράγγειλα από Κίνα και είχα σχεδόν διαβάσει όλο τα σχόλια για το τηλάφωνο και είχα ενθουσιαστεί.

Ζήτα τα λεφτά πίσω, το minideal σχεδόν άμεσα και χωρίς πρεμούρα τα επιστρέφει χωρίς dispute και αλλά παράλογα. Μετά είτε περιμένεις να ξαναγίνει stock στο minideal ή κοιτάς κάποιο άλλο κατάστημα. Ο λόγος της επιστροφής χρημάτων είναι για να γίνει εκ νέου παραγγελία και να μετρήσουν εκ νέου οι μέρες μέχρι το dispute.

...Σήμερα το βράδυ πηρα μύνημα να μου στείλουν δωρεάν το JIAYU G4S...ΔΕν την ξέρω την εταιρία, να τους πιέσω για το Huwei 3c. ...

Σε καταλαβαίνω... οχι οτι το Jiayu G4S ειναι κακό τηλέφωνο, αλλα το Huawei ειναι εγγύηση.-

ΑΝ το τρώς (το G4S), παρτο, αλλιώς, κάνε οτι λεει ο Romanos - πάντως γενικά παρατηρείται μια έλλειψη (στο 3C) τις τελευταίες μέρες, δεν θα το βρεις εύκολα!

ΥΓ. Είχα πριν λίγο κουβέντα με την Selina (vickmall) η οποία ισχυρίζεται οτι το 3C (Η30-U10) σταμάτησε και αντικαταστάθηκε από το H30-L02 (4G/TD-LTE)... δεν ξέρω αν έχει πλήρη εικόνα, θα φανεί σύντομα...

Edited by asot

Γεια σας και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Σε chat μου απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν ημερομηνία να γίνει διαθέσιμο γιατι θα γίνει new batch το οποίο παίρνει μέρες. Το τηλέφωνο είναι για τον γιο μου και ήθελα αξιόπιστη εταιρία οπότε μάλλον θα ζητήσω τα χρήματα πίσω το δέχονται. Δεν ξέρω τι εταιρία είναι η JIAYU.

Ενα πρόβλημα σημαντικό για εμένα είναι ότι με απλό gprs δεν έχω καταφέρει ποτέ να ανοίξω σελίδα (ΜΕ Opera mini και quality low)

και γενικότερα με gprs νομίζω ουτε chat ( δεν το έχω τσεκάρει καλά θα δοκιμάσω ξανά στο μέλλον )

Ενώ με nokia/sony ericson/aser/samsung (note) κλπ στο ίδιο σημείο με την ίδια κάρτα oi σελίδες ανοίγουν κανονικά και ταχύτατα.

Ενώ όταν βρει Edge δουλεύει κανονικά.

Περιμένω κάθε φορά αρκετή ωρα μήπως γινετε κάποιος συγχρονισμός και τρώει ολο το bandwith αλλα τίποτα.

Αυτό συμβαίνει απο τότε που αγόρασα το κινητό και εχω περάσει τα ιδια και λιγότερα από ότι στα προηγούμενα

Τι πρόβλημα είναι αυτό?

Μήπως με το που ανοίξει η οθόνη κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ συγχρονισμό και με το gprs δεν του φτάνει ούτε ένας μήνας..?