mariodj Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Φιλε μαριε και ενας φιλος μου εχει το kingston και του τρεχει μια χαρα δεν εχει να λεει... Ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο και γιατι ??? :rolleyes: Δεν μπορώ να γράψω για κάτι που δεν έχω.......γράφω για αυτό που έχω....!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εγω εχω το kingston usb 3.0 και ειναι πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 http://www.ebay.com/itm/SLIM-ARMOR-SPIGEN-hard-case-cover-for-LG-Optimus-G2-G3-NEXUS-5-/131370039695?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item1e9643b98f Παιδια εχει παρει κανεις απο αυτον το πωλητη? Λετε να ειναι μουφα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 http://www.ebay.com/itm/SLIM-ARMOR-SPIGEN-hard-case-cover-for-LG-Optimus-G2-G3-NEXUS-5-/131370039695?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item1e9643b98f Παιδια εχει παρει κανεις απο αυτον το πωλητη? Λετε να ειναι μουφα ? τι μουφα να ειναι,αφου πλερωνεις με πειπαλ ,εφοσον δεν ειναι αυτο που παρειγγειλες ανοιγεις dispute Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εγω εχω το kingston usb 3.0 και ειναι πολυ καλο Σε pc το χρησιμοποιείς σε usb 3 ή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλησπερα και καλη χρονια, ψαχνω για μια θηκη μαυρη πολυ λεπτη και σκληρη, ισα-ισα για να μην γλυστραει το κινητο. Εχετε δει κατι σε Ελληνικο καταστημα που να ειναι ετσι? Την θελω αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Σε pc το χρησιμοποιείς σε usb 3 ή 2 Και σε 2 και σε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Για καλυτερες επιδοσεις σε OTG δεστε αυτα που εχει το mymemory.co.uk, π.χ. εχει βαλει τωρα ενα Lexar OTG 32GB στα €18 τελικη (με μεταφορικα) με ταχυτητες κατα πολυ ανωτερες των Kingston/Sandisk. Επισης θα συνιστουσα το 64αρι γιατι συνηθως η διαφορα δεν ειναι μεγαλη, ενω η χωρητικοτητα διπλασια. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Το usb3 της Kingston έχω και εγώ και λειτουργεί εξαιρετικότατα... Γενικά είμαι της άποψης να προτιμήσεις usb3 από 2, γιατί ακόμα και να μην έχει ο τωρινός υπολογιστής σου, πιθανότατα να έχει ο επόμενος, οπότε αφού δε θα σου στοιχίσει παραπάνω, γιατί όχι...; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Για φορτιστή αυτοκινήτου ποιον έχετε να προτείνετε απο aliexpress ή ebay ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Έχω ένα από πλαίσιο με καλώδιο από το ZTE blade βάλε Ότι θες δεν έχει θέμα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Έχω ένα από πλαίσιο με καλώδιο από το ZTE blade βάλε Ότι θες δεν έχει θέμα Tελικά παράγγειλα αυτό είναι και 2πλό και επωνυμο και σε καλή τιμή :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Κάποιος κάτοχος meenova μπορεί να μου πει αν σε ρουταρισμένη συσκευή υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς εφαρμογών στην κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 καλησπέρα παιδιά, επειδή έχω χάσει λίγο τη μπάλα, μπορείτε να μου πείτε κάποιο δοκιμασμένα καλό tempered glass; έχω ακούσει και δει διάφορες μάρκες (nilkin, iloome κλπ) αλλά θέλω να μου πει κάποιος που έχει tempered glass ότι το τάδε είναι καλό και εφαρμόζει σωστά. ευχαριστώ πολύ! :) Edit: για να μην γεμίζουμε το θέμα με Posts μπορείτε να μου στείλετε και pm. αν έχετε και φωτογραφία από το κινητό σας με το tempered glass πάνω, ακόμη καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Εγω φίλε μου έχω βάλει x one xtreme shock absorbsion.. Μπορεί να μην ειναι στα τοπ σαν ονόμα κλπ κλπ. Αλλα ειναι οικονομικοτατο ειχε πανεύκολη τοποθέτηση, άφηνε μικρότερα κενά περιμετρικά απο διαφορα αλλα που εχει πάρει το μάτι μου και σίγουρα ηταν πολυ στβαρο. Αξιοπρεπέστατο για τα χρηματα που ζητά. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά!! Επειδή έχω καταλήξει στην αγορά του εν λόγω κινητού και θέλω όταν το παραλάβω,να είμαι έτοιμη τι θήκες μου προτείνετε;Είτε σαν πορτοφόλια είτε όχι.. Επίσης τι προστασία οθόνης;; Δεν θέλω να είναι όμως πολύ τσιμπημένες οι τιμές.. Να είναι καλά όμως και τα δύο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Πιστεύω με tampered glass x one και Mia quickwindow θήκη της lg θα ειςαι μια χαρά απο κάθε άποψη.. Έχεις και τις λειτουργίες στο παραθυράκι. Και προστασία οθόνης καλή.. Συν έξτρα προστασία απο το εμπρός καπάκι και το βασικότερο δεν δίνει όγκο στο κινητό. Τουλάχιστον απο όσες δοκίμασα ηταν αισθητά αυτή που έδινε λιγότερο έξτρα όγκο.. Συνολικό κόστος 35 ευρο και ειςαι κομπλέ για πολυ καιρό Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Tελικά παράγγειλα αυτό είναι και 2πλό και επωνυμο και σε καλή τιμή :cool: Παρε και ενα τετοιο http://plus3.gr/product_info.php?products_id=9145 πολυ χρησιμο για το αμαξι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλημέρα http://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?keyphrase=lg+g2+tempered+glass Εγώ προσωπικά πήρα το Protector LCD X-ONE - LG G2 tempered glass 9H και είμαι ευχαριστημένος Παιδιά έβαλα tempered glass και γύρω γύρω δεν κολλάει καλά.έχουμε καμπυλότητα στην άκρη της οθόνης?? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αντί του Meenova λέω να πάρω ένα τέτοιο http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Flash-Drive-Memory-Stick-Micro-USB-Card-Reader-For-OTG-Phone-Tablet-PC-/181483116963 Με 0,7€ you can't go wrong. H microSD μπαίνει μέσα στο USB 2.0 Μία χαρά είναι παιδιά τέλειο το έχω βάλει και στα κλειδιά μου και είναι μία χαρά.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 παιδια μια καλη θήκη για λγ γ2 για καλη προστασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 παιδια μια καλη θήκη για λγ γ2 για καλη προστασία Spigen Slim Armor και ένα tempered glass μπροστά και είσαι special!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδιά έβαλα tempered glass και γύρω γύρω δεν κολλάει καλά.έχουμε καμπυλότητα στην άκρη της οθόνης?? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μία χαρά είναι παιδιά τέλειο το έχω βάλει και στα κλειδιά μου και είναι μία χαρά.!! Ναι φίλε μου υπάρχει καμπυλότητα στα άκρα της οθόνης.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Παιδιά έβαλα tempered glass και γύρω γύρω δεν κολλάει καλά.έχουμε καμπυλότητα στην άκρη της οθόνης?? Οχι, η οθονη δεν εχει καμπυλοτητες. Οι άκρες της συσκευής εχουν αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο στο glass σου. Μάλλον σου βγήκε ελαττωματικό το glass. Έπρεπε να σου κολλάει καλά. Το ότι δεν σου κολλάει καλά πάει ότι έχει θέματα το glass. Είχα πάρει ένα χρόνο πριν ένα φοβερό glassaki, 25€ (στιμπιμενη. Η τιμη) Κ εφάρμοζε τέλεια σε σημείο που δεν Φαινόταν καν ότι φορούσε glass!! Αλλά μια μέρα την.έβγαλα...... Κ το μετάνιωσα πικρά!!!! Βασικά νόμιζα ότι ήταν πλαστικια Κ την έβγαλα αλλά όταν κατάλαβα ότι ήταν τζαμι.... Ακόμα την.κλαιω Edited January 14, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα την βοηθεια σας... Αγορασα απο της 6/12/14 ( ελεος) σε 1 παραγγελεια 3 tempered glass για το g2 απο το ebay το γνωστο σε ολους http://www.ebay.com/itm/370986145706?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ... Εχω ξαναπαρει απο αυτον τον πωλητη αλλες 2 φορες και ολα καλα !! Τελευταια μερα στο estimated delivery μου εδειχνε 13/01/15 αλλα πουθενα τα γυαλακια... Του εστειλα μηνυμα χτες βραδυ και μου ειπε πολυ ευγενικα να περιμενω αλλη μια εβδομαδα και αν δεν εχει ερθει θα μου τα ξαναστειλει η θα μου δωσει τα λεφτα μου πισω.. Εμπλεξα να παρει...!!! Το θεμα ειναι ποσο χρονικο οριο εχω απο το ebay για να ζητησω τα χρηματα μου πισω ξερει κανεις να μου πει ?? Το γραφει καπου ?? Το ρωταω αυτο γιατι θυμαμαι παλια σςε μια αλλη αγορα ειχε περασει το χρονικο οριο και δεν μπορουσα να ζητησω τιποτα... Τι μου προτεινετε να κανω?? Να περιμενω η οχι ? Να παρω τα χρηματα πισω η να στηλει αλλα ??? :wacko::(:wacko: Edited January 14, 2015 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Περίμενε φίλε μη βιάζεσαι, εγώ εχτές παρέλαβα ένα προϊόν που το έστειλε αρχές Νοεμβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts