Arxontas71 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλημερες, φίλε andrewk με την γνησια θηκη της lg εχει εξαφανιστεί το τρίξιμο στο πισω μερος της συσκευής και δενει πολυ όμορφα. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 παρήγγειλα αυτή τη θήκη από το amazon. είχα παλιά την ίδια για το galaxy s2. απόλυτα ευχαριστημένος, αξίζει και το τελευταίο ευρώ που έδωσα. http://www.amazon.co.uk/dp/B00G36HV5M/ref=pe_385721_37038051_TE_dp_1 αλλά τελικά έκαναν λάθος και μου ήρθε book type και όχι jacka. δεν πειράζει θα την κρατήσω, και όπως μου είπε και το άμαζον θα μου στείλουν και την jacka free. απίστευτο! ορίστε μερικές φωτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 παρέλαβα το meenova και μόλις το χρησιμοποίησα - δεν θα πώ πολλά, απλά τέλειο και ακόμη πιο τέλειος ο αντάπτορας για να μπαίνει κατευθείαν στο pc!!! Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Άντε να δούμε. Κι εγώ το περιμένω από τις 26/1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλημερα παιδια, ψαχνω τις OEM θηκες αλλα τις χρωματιστές , σε οτι μαγαζια εδω περα εχω ψαξει, internetika και οχι δεν εχω βρει εκτος απο την μαυρη & άσπρη, εχει κανεις ιδεα που μπορω να τις βρω? (εκτος απο ebay klp) http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/91200-image/LG-G2-QuickWindow-case.jpg Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Στο πλαίσιο έχει την μπλε. Εάν δεν ψάχνεις την αυθεντική αλλά κάποια παρόμοια ρίξε και μια ματιά εδώ http://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=lg+g2+&order_dir=asc&page=1 για να δεις τι υπαρχει διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 εγώ θα πάρω την κινεζουλα :p:lol: Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1_j Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Τελικά ποια screen protector καλύπτουν όλοι την οθόνη; Έχω πάρει από amazon αλλά αφήνει κενό πολύ, στο s3 που είχα ποτέ δεν μου άφηνε ακάλυπτη την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Μόλις μου ήρθαν αυτές απο Αμερική http://www.ebay.com/itm/6X-Supershieldz-HD-Clear-LCD-Screen-Protector-Shield-Guard-Cover-Film-For-LG-G2-/171123508307?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item27d7c18453 Πολύ καλές ποιότικές και καλή τιμή για 6 screen protector αυτής της ποιότητας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1_j Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Μόλις μου ήρθαν αυτές απο Αμερική http://www.ebay.com/itm/6X-Supershieldz-HD-Clear-LCD-Screen-Protector-Shield-Guard-Cover-Film-For-LG-G2-/171123508307?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item27d7c18453 Πολύ καλές ποιότικές και καλή τιμή για 6 screen protector αυτής της ποιότητας.. Μόλις τις δοκιμάσεις μπορείς να μας πείς αν καλύπτει την οθόνη όλη; Ότι έχω πάρει αφήνει κενό είτε δεξιά είτε αριστερά κάπου στο 1mm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Μόλις μου ήρθαν αυτές απο Αμερική http://www.ebay.com/itm/6X-Supershieldz-HD-Clear-LCD-Screen-Protector-Shield-Guard-Cover-Film-For-LG-G2-/171123508307?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item27d7c18453 Πολύ καλές ποιότικές και καλή τιμή για 6 screen protector αυτής της ποιότητας.. Πόσο καιρό έκαναν να σου έρθουν; Ρωτάω γιατί αν αργούν σκέφτομαι να τις πάρω από εδώ http://www.amazon.com/SUPERSHIELDZ-Definition-Protector-Lifetime-Replacements/dp/B00EJ61FGO που είναι στην μισή τιμή,αλλά θα κάνουν σίγουρα κοντά στον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Εγω πηρα απο πλαισιο με 3.90 2 προστασιες οθονης αλλα και σε μενα δεν καλυπτουν ολη την οθονη αφηνουν λιγο κενο αλλα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο,επισης πηρα και μια θηκη με αλλα 3.90 διαφανη σιλικονη μεχρι να μου ερθει αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/151195108449?var=450240950729&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 (edited) Ίδια τιμή έχουν αν υπολογισεις τα μεταφορικά, σχεδόν... Edited February 18, 2014 by vanas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Πόσο καιρό έκαναν να σου έρθουν; Ρωτάω γιατί αν αργούν σκέφτομαι να τις πάρω από εδώ http://www.amazon.com/SUPERSHIELDZ-Definition-Protector-Lifetime-Replacements/dp/B00EJ61FGO που είναι στην μισή τιμή,αλλά θα κάνουν σίγουρα κοντά στον μήνα. Σε μιαμιση βδομαδα μου ηρθαν και μου δωσε και tracking number ο seller. Ενημερωτικά δεν καλυπτουν όλη την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Τελικά εγω έμεινα με την θήκη από πλαίσιο και τους μεμβράνες. Τα συνήθισα πλεον και στο σπίτι ειμαι χωρίς θήκη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Παιδιά έχει να προτείνει κανείς hands free σε λογική τιμή για το κινητό; Κυρίως για μουσική αλλά και για ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Παιδιά έχει να προτείνει κανείς hands free σε λογική τιμή για το κινητό; Κυρίως για μουσική αλλά και για ομιλία. Noisehush Nx80 ή tdk explosive.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Παιδιά έχει να προτείνει κανείς hands free σε λογική τιμή για το κινητό; Κυρίως για μουσική αλλά και για ομιλία. Βρες του S3 δουλευουν αψογα και αν θυμαμαι καλα τα ειχα παρει απο ebay 5 ευρω και τα εχω ακομα μαχιμα.:up::up: Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Μήπως πουλάει κανένας την γνήσια quickwindow?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Buy & Sell φίλε μου!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakos2006 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 μια ερώτηση βρε παιδιά Εχω βάλει μια flip case , χωρίς παράθυρο. Στο S4, με΄παρόμοια θήκη μόλις ανοίξεις το καπάκι ανοίγει το τηλέφωνο, στο δικό μας δεν το κάνει αυτό ???? :cry::cry::cry::cry: ή πρέπει να αλλάξω κάτι ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 μια ερώτηση βρε παιδιά Εχω βάλει μια flip case , χωρίς παράθυρο. Στο S4, με΄παρόμοια θήκη μόλις ανοίξεις το καπάκι ανοίγει το τηλέφωνο, στο δικό μας δεν το κάνει αυτό ???? :cry::cry::cry::cry: ή πρέπει να αλλάξω κάτι ?? Η γνησια παντως το κανει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 μια ερώτηση βρε παιδιά Εχω βάλει μια flip case , χωρίς παράθυρο. Στο S4, με΄παρόμοια θήκη μόλις ανοίξεις το καπάκι ανοίγει το τηλέφωνο, στο δικό μας δεν το κάνει αυτό ???? :cry::cry::cry::cry: ή πρέπει να αλλάξω κάτι ?? Στο g pad που εχω εχει ρυθμιση που πρεπει να την ενεργοποιησεις.Μηπως εχει και το g2 και την εχεις στο off; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 μια ερώτηση βρε παιδιά Εχω βάλει μια flip case , χωρίς παράθυρο. Στο S4, με΄παρόμοια θήκη μόλις ανοίξεις το καπάκι ανοίγει το τηλέφωνο, στο δικό μας δεν το κάνει αυτό ???? :cry::cry::cry::cry: ή πρέπει να αλλάξω κάτι ?? Υπάρχει ρύθμιση. Ρυθμίσεις-γενικά-αξεσουάρ-QuickWindow περίπτωση Απλώς συνήθως είναι στον ΟΝ,για τσέκαρε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts