Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ξέρω ότι είσαι περίεργος το βλέπω και στο G+ :p

Και στο δεύτερο post εμένα οκ μου φαίνεσαι.Είναι λίγο ανεβασμένο το σύστημα android αλλά όχι τόσο ώστε να σου κάνει ζημιά.

Ωραια θα το κοιταζω να δω. Στο G+ ποιος εισαι και που φαιβεται η περιεργια μου? Χαχαχα

Θοδωρής

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα σε προσθέσω στους κύκλους μου μιας που το αναφέραμε.φαίνεσαι μωρέ, αφού ρωτάς τα ίδια εδώ και στο G2 owners χεχε!

Edit.Έτσι είμαι τώρα.stock 4.2.2 rooted.Την άφησα για λίγο την cm, δοκιμές από βδομάδα.

Θα σε προσθέσω στους κύκλους μου μιας που το αναφέραμε.φαίνεσαι μωρέ, αφού ρωτάς τα ίδια εδώ και στο G2 owners χεχε!

Edit.Έτσι είμαι τώρα.stock 4.2.2 rooted.Την άφησα για λίγο την cm, δοκιμές από βδομάδα.

Αχαχαχαχαχαχ. Οοοοκ. Πανε μερες ρε συ. Απλα μια ερωτη ειζα κάνει. Μην με μπερδευεις? Τεσπα.

Θοδωρής

μηπως σου κανει ζημια το uccw? ειδικα αν εχεις αρκετα widgetακια με συχνους ρυθμούς ανανεωσης ειναι λογικο..στην αναμονη προσωπικα δεν χανω κατα τη διαρκεια της νυχτας ουτε 1%

Φανταζομαι σε airplane mode εισαι ετσι?

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Όχι..Άλλες φορές θα μου χάσει 1% άλλες φορές καθόλου..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Όχι..Άλλες φορές θα μου χάσει 1% άλλες φορές καθόλου..

+1

...........

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wtf.... 3%-4% καθε βραδυ... :( :(

Ποσες ωρες κοιμασαι; 72;;!! :D

Σοβαρα τωρα, οντως κατι τρεχει. Νομιζω δεν υπαρχει κανενας αλλος που να χανει τετοιο ποσοστο οταν κοιμαται και η συσκευη ειναι σε κατασταση αναμονης. Αν δε βαριεσαι μπορεις να κανεις μονος σου ενα τεστ να δεις τί φταιει αφαιρώντας μια μια εφαρμογη.

Απ'ο,τι θυμαμαι ειπες οτι οταν κοιμασαι το βαζεις σε airplane mode;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τσου. Αν το εβαζα και σε airplane και εχανα τοσο θα φουνταρα!!! Χτες επεσα κατα τις 2 με 65% κοιμηθηκα μεχρι τις 10+ και σηκωθηκα με 61%...

Οσο σκεφτομαι οτι πρεπει αρχιζω να αφαιρω εφαρμογες τοσο με πιανει το κεφαλι μου. Αν ποσταρω τπτ απο wakelock παιζει να σου ερθει καμμια θεια επιφωτιση???

@Jordan@

Τσου. Αν το εβαζα και σε airplane και εχανα τοσο θα φουνταρα!!! Χτες επεσα κατα τις 2 με 65% κοιμηθηκα μεχρι τις 10+ και σηκωθηκα με 61%...

Οσο σκεφτομαι οτι πρεπει αρχιζω να αφαιρω εφαρμογες τοσο με πιανει το κεφαλι μου. Αν ποσταρω τπτ απο wakelock παιζει να σου ερθει καμμια θεια επιφωτιση???

Για βαλε και το GSam Battery Monitor και ψαξε τιποτα κι εκει μπας και εντοπισουμε κατι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σορρυ για το double post αλλα δεν μπορω να προσθεσω φωτο στο προηγουμενο.

Φιλε μου jpcupra, φορτισε το κινητο μεχρι καποιο σημειο εκτος του 100%, πχ 76%. Πριν το βγαλεις απο τη φορτιση κλισε ο,τι ασχετη εφαρμογη τρεχει, απενεργοποιησε την οθονη και σταματα τη φορτιση. Αστο απειραχτο για οχτω ωρες, μην το χρεισημοποιησεις καν. Οταν περασουν οι ωρες δες ποσο εχασε και ανοιξε το wacklock μονο και παρε ενα screenshot αυτο:

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτσε γιατί το έμπλεξες. Με airplane πέφτεις 4% ή σε κανονική λειτουργία ? Αν είναι σε airplane, τότε έχεις πρόβλημα. Αν είναι σε κανονική λειτουργία, τότε π.χ. αν έχεις πολλά accounts που συγχρονίζουν, 4% είναι πολύ μεν, πιθανό όμως δε....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Wtf.... 3%-4% καθε βραδυ... :( :(

Και εγω τα ιδια θεματα εχω. Η εφαρμογές ειναι οι ιδιες που 3ιχα και στο note. Δεν ξερω. Απο τη στιγμη βεβαια που βγάζω τετοια αυτονομία το παραταω. Θα ανησυχώ λιγότερο. Απλως αν δεν χανουμε στην αναμονή ισως να εμπαινε πριζα καθε δεύτερη μερα.

Θοδωρής

Κάτσε γιατί το έμπλεξες. Με airplane πέφτεις 4% ή σε κανονική λειτουργία ? Αν είναι σε airplane, τότε έχεις πρόβλημα. Αν είναι σε κανονική λειτουργία, τότε π.χ. αν έχεις πολλά accounts που συγχρονίζουν, 4% είναι πολύ μεν, πιθανό όμως δε....

Οχι ρε συ. Σε κανονικη κατασταση. Το θεμα ειναι οτι χτες ειχα κλειστα και τα sync. Γιαυτο μου κινησε την περιεργεια.

Tupac θα το τσεκαρω και θα επανελθω.

@Jordan@

Οχι ρε συ. Σε κανονικη κατασταση. Το θεμα ειναι οτι χτες ειχα κλειστα και τα sync. Γιαυτο μου κινησε την περιεργεια.

Tupac θα το τσεκαρω και θα επανελθω.

Σε νιωθω απόλυτα. Εδω δειτε παιδια. Πραγματικά δεν εχει αλλαξει κατι στο τηλέφωνο εκτος και αν το keep τρωει ή χαλαει τίποτα.

25 λεπτα οθονη.

Θοδωρής

Θα περιμενω σοκολατιτσα να σκασει, οπου κ θα κανω καθαρο install. Μια μια μετα θα τις προσθετω και θα βλεπω ποια με επηρεαζει. Το ιδιο προτεινω να κανεις και εσυ. Σε 7 ωρες κλεινω 48ωρο με 3 ωρες και 40' οθονη. Βλεπω να βγαζω και την αυριανη μερα χωρις φορτιση :D

Edit: ειμαι με 51%

@Jordan@

Θα περιμενω σοκολατιτσα να σκασει, οπου κ θα κανω καθαρο install. Μια μια μετα θα τις προσθετω και θα βλεπω ποια με επηρεαζει. Το ιδιο προτεινω να κανεις και εσυ. Σε 7 ωρες κλεινω 48ωρο με 3 ωρες και 40' οθονη. Βλεπω να βγαζω και την αυριανη μερα χωρις φορτιση :D

Edit: ειμαι με 51%

Διαβαζω απο χθες για τα "προβληματα" με την μπαταρια και νομιζω οτι ή εχετε συνεννοηθει να μας κανετε πλακα(σ ολους εμας με τις γηινες μπαταριες που μπαινουμε και διαβαζουμε το νημα) ή πραγματικα ψαχνεται ψυλλους στ αχυρα!Ευχαριστηθειτε την τηλεφωναρα και μην ασχοληστε με ανουσια πραγματα,ειδικα με τα στατιστικα που μολις παρεθεσες.Φιλικα τα λεω και με δοση χιουμορ( και λιγο ζηλια για την μπαταρια σας χιχι).

Ναι μωρε νταξ. Κανουμε την τριχα τριχια. Απλα οταν βλεπεις καποιες εστω κ μικρες διαφορες ξαφνικα, ενω δεν τις ειχες, ε οσο ναναι σου χτυπαει καπως!

@Jordan@

Διαβαζω απο χθες για τα "προβληματα" με την μπαταρια και νομιζω οτι ή εχετε συνεννοηθει να μας κανετε πλακα(σ ολους εμας με τις γηινες μπαταριες που μπαινουμε και διαβαζουμε το νημα) ή πραγματικα ψαχνεται ψυλλους στ αχυρα!Ευχαριστηθειτε την τηλεφωναρα και μην ασχοληστε με ανουσια πραγματα,ειδικα με τα στατιστικα που μολις παρεθεσες.Φιλικα τα λεω και με δοση χιουμορ( και λιγο ζηλια για την μπαταρια σας χιχι).

Εχεις απόλυτο δικιο.

Συμφωνώ αλλα οταν μπηκα ολοι ελεγαν δεν χανουμε σε αναμονη κλπ. Γιαυτο και ψάχνομαι.

Ελα στη παρεα σιγά σιγά.

Θοδωρής

Εχεις απόλυτο δικιο.

Συμφωνώ αλλα οταν μπηκα ολοι ελεγαν δεν χανουμε σε αναμονη κλπ. Γιαυτο και ψάχνομαι.

Ελα στη παρεα σιγά σιγά.

Ξεκινησα με το ετερο ημιση το g pad ,το οποιο το εχω καταευχαρηστηθει, και σιγα σιγα ερχεται και η ωρα του g2.Αλλα διαβαζω για τα "προβληματα" και κρατιεμαι ακομα!χιχιχι

Ξεκινησα με το ετερο ημιση το g pad ,το οποιο το εχω καταευχαρηστηθει, και σιγα σιγα ερχεται και η ωρα του g2.Αλλα διαβαζω για τα "προβληματα" και κρατιεμαι ακομα!χιχιχι

Ποια προβλήματα ρε συ? Εγω δεν εχω θεμα με.το gps βεβαια αλλα παιδια που ειχαν θεμα η lg τα δέχεται στο service. Τουμπανο είναι το τηλεφωνο και πανεμορφο. Καταραμενες θηκες.

Παμε στο επίσημο νήμα.

Θοδωρής

Ποια προβλήματα ρε συ? Εγω δεν εχω θεμα με.το gps βεβαια αλλα παιδια που ειχαν θεμα η lg τα δέχεται στο service. Τουμπανο είναι το τηλεφωνο και πανεμορφο. Καταραμενες θηκες.

Παμε στο επίσημο νήμα.

Πλακα εκανα γι αυτο που ειπες για την μπαταρια.Τηλεφωναρα ειναι και το ζαχαρωνω απλα προσπαθω να βρω 32 με εγγυση γιατι τα 16 του nexus αποδειχθηκαν λιγα.

Sorry για το off topic.

Εκανα αυτο που πρότεινε ο Στελιος(tupac) πιο πανω. Φωρτισα μέχρι το 88 κοιμηθηκα και σε 7 ωρες εχασε 1% με τα παντα ανοιχτα. Το wakelock δειχνει τα ιδια απλα εγκατέστησα το keep. Παιδια παιζει να με επηρεαζε λιγακι αυτο. Ισως ειναι και στο μυαλο μου.
Θοδωρής