dimtz Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 ψιχολογικα προβληματα θ αποκτησετε παιδια με την μπαταρια ,οπως ανεφερε και ο marios δειτε τι χρονους εχουν αλλες συσκευες , ειχα iphone-blackberry-samsung και δε μου βγαζανε την μερα, τωρα το g2 πανω κατω ολους μας το ιδιο κραταει , αναλογα την χρηση που το κανεις, μη κανετε συγκρισεις μεταξυ σας ,ιδια κινητα,ιδια μπαταρια, τωρα αν καποιος εχει μεγαλες αποκλισεις θα φταιει ή η ρομ που φοραει ή καποια εφαρμογη του κανει ζημια edit ουπς τ ανεφερε και ο φιλος titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 ψιχολογικα προβληματα θ αποκτησετε παιδια με την μπαταρια ,οπως ανεφερε και ο marios δειτε τι χρονους εχουν αλλες συσκευες , ειχα iphone-blackberry-samsung και δε μου βγαζανε την μερα, τωρα το g2 πανω κατω ολους μας το ιδιο κραταει , αναλογα την χρηση που το κανεις, μη κανετε συγκρισεις μεταξυ σας ,ιδια κινητα,ιδια μπαταρια, τωρα αν καποιος εχει μεγαλες αποκλισεις θα φταιει ή η ρομ που φοραει ή καποια εφαρμογη του κανει ζημια edit ουπς τ ανεφερε και ο φιλος titarasaudi Σωστά..............όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια για να αγαπιόμαστε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Local876 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) Καλησπέρα.Δεν το άφησα καθόλου από χθες από τα χέρια μου.Καλά είναι τα στατιστικά μου; http://s1.postimg.org/9r8ynip7j/2015_04_11_16_10_05.png http://s17.postimg.org/xgwkoahq7/2015_04_11_16_09_28.png http://s9.postimg.org/kba4rw41b/2015_04_11_16_10_22.png Edited April 12, 2015 by Local876 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλησπέρα.Δεν το άφησα καθόλου από χθες από τα χέρια μου.Καλά είναι τα στατιστικά μου; http://s1.postimg.org/9r8ynip7j/2015_04_11_16_10_05.png http://s17.postimg.org/xgwkoahq7/2015_04_11_16_09_28.png http://s9.postimg.org/kba4rw41b/2015_04_11_16_10_22.png εμένα πάντως μου φαίνονται υπέροχα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpanahs Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Γεια σας παιδια Σε 2 μερες παιρνω το lg g2 mini LTE και θελω να μαθω ποση ωρα να το φορτισω για 1η φορα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nistisimos Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Γεια σας παιδια Σε 2 μερες παιρνω το lg g2 mini LTE και θελω να μαθω ποση ωρα να το φορτισω για 1η φορα??? Αν και δεν είσαι στο σωστό θέμα, να το φορτίσεις μέχρι να φτάσει στο 100%. Οι νέες μπαταρίες δεν χρειάζονται πολύωρες φορτίσεις. Παράθεση Nokia 3210 -> Sony Ericsson T68i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W610i -> Nokia 5800 XpressMusic -> iPhone 3GS -> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Λαθος. Πρωτα δουλεψε το μεχρι να σου σβησει και μετα φορτισε το για 3 ωρες. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Μπορείς να το δουλέψεις αμέσως χωρίς να το βάλεις για φόρτιση αλλά καλύτερα μην το αφήσεις να σου σβήσει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Πλέον δεν υπάρχει "σωστός " και "λάθος " τρόπος στην Πρώτη φόρτιση. Η μπαταρία θα στρώσει μετά από 3-4 φορτίσεις - εκφορτισεις. Πάντως αν θυμάμαι καλά στο manual του G2 έλεγε να πάει 100% την πρώτη φορά . Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 ΠΟΤΕ δεν ξεφορτιζουμε πληρως τετοιου τυπου μπαταριες. Το πολυ μεχρι 15-20%. Το ιδανικο ειναι να δουλευουν αναμεσα απο 25-80. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά σήμερα παρατήρησα ότι η μπαταρία μου έπεσε πολύ γρήγορα κατα την διάρκεια της νύχτας από τις 3.30 ως τις 11 που ξύπνησα. από 71% εφτάσε 62 %. Το μόνο που άλλαξα εείναι ένα θέμα που κατέβασα από το lg smart world είχε κανείς παρόμοιο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Admax Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ για να ρωτήσω για την μπαταρία του G2. Γενικά έχω ακούσει διθυραμβικά σχόλια για το κινητό και πολλοί λένε ότι στην τιμή του δεν υπάρχει κινητό που να το συναγωνίζεται ακόμα και 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Προσωπικά το ερωτεύτηκα μέσα από τα χαρακτηριστικά και τις κριτικές. Επειδή όμως δεν αλλάζω κινητά συχνά (έχω το SAMSUNG Galaxy Ace από τον Ιούλιο του '11 και κρατάω τα κινητά μου συνήθως μια 3ετία), προβληματίζομαι πολύ για την ισχυρή αλλά μη-αποσπώμενη μπαταρία του και τι θα κάνω άμα αρχίσει τα νερά μετά από 1-2 χρόνια. Δυστυχώς δεν έχω να διαθέσω τα επιπλέον λεφτά για να πάρω το G3 και να λυθούν όλα μου τα προβλήματα :worry: Οπότε ρωτώ: 1) Όσοι έχετε το κινητό από τότε που κυκλοφόρησε, πόσο ευχαριστημένοι είστε σε βάθος χρόνου από την διάρκεια ζωής της μπαταρίας; 2) Γίνεται σε αντιπροσωπεία της LG ή κάποιος άλλος τεχνικός να αλλάξει την μη αποσπώμενη μπαταρία αν τύχει και χαλάσει; Αν ναι, με τι κόστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ για να ρωτήσω για την μπαταρία του G2. Γενικά έχω ακούσει διθυραμβικά σχόλια για το κινητό και πολλοί λένε ότι στην τιμή του δεν υπάρχει κινητό που να το συναγωνίζεται ακόμα και 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Προσωπικά το ερωτεύτηκα μέσα από τα χαρακτηριστικά και τις κριτικές. Επειδή όμως δεν αλλάζω κινητά συχνά (έχω το SAMSUNG Galaxy Ace από τον Ιούλιο του '11 και κρατάω τα κινητά μου συνήθως μια 3ετία), προβληματίζομαι πολύ για την ισχυρή αλλά μη-αποσπώμενη μπαταρία του και τι θα κάνω άμα αρχίσει τα νερά μετά από 1-2 χρόνια. Δυστυχώς δεν έχω να διαθέσω τα επιπλέον λεφτά για να πάρω το G3 και να λυθούν όλα μου τα προβλήματα :worry: Οπότε ρωτώ: 1) Όσοι έχετε το κινητό από τότε που κυκλοφόρησε, πόσο ευχαριστημένοι είστε σε βάθος χρόνου από την διάρκεια ζωής της μπαταρίας; 2) Γίνεται σε αντιπροσωπεία της LG ή κάποιος άλλος τεχνικός να αλλάξει την μη αποσπώμενη μπαταρία αν τύχει και χαλάσει; Αν ναι, με τι κόστος; Τα διθυραμβικά σχόλια που διαβασες ειναι σωστα. 1) Εχω το κινητο απο Σεπτεμβριο του 2013 δηλαδη 309 παρτιδα. Δεν εχω κανενα παραπονο απο την μπαταρια. Δεν εχω νοιωσει τη φθορα της. Βεβαια αλλαζω ROM κατα περιοδους οπου η καθεμια διαχειριζεται διαφορετικα τη μπαταρια. Αλλα μιας και ειμαι λιγο ψηρας με τη διαρκεια της μπαταριας θα ειχα καταλαβει καποια διαφορα αξια αναφορας. 2) Γινεται να αλλαξεις μπαταρια ακομα και μονος σου. Αλλα πρεπει να παραγγειλεις και να δεις βιντεακια για τη συναρμολογηση. Δεν ξερω αν στο service δεχονται να σου την αλλαξουν. Νομιζω γινεται αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ για να ρωτήσω για την μπαταρία του G2. Γενικά έχω ακούσει διθυραμβικά σχόλια για το κινητό και πολλοί λένε ότι στην τιμή του δεν υπάρχει κινητό που να το συναγωνίζεται ακόμα και 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Προσωπικά το ερωτεύτηκα μέσα από τα χαρακτηριστικά και τις κριτικές. Επειδή όμως δεν αλλάζω κινητά συχνά (έχω το SAMSUNG Galaxy Ace από τον Ιούλιο του '11 και κρατάω τα κινητά μου συνήθως μια 3ετία), προβληματίζομαι πολύ για την ισχυρή αλλά μη-αποσπώμενη μπαταρία του και τι θα κάνω άμα αρχίσει τα νερά μετά από 1-2 χρόνια. Δυστυχώς δεν έχω να διαθέσω τα επιπλέον λεφτά για να πάρω το G3 και να λυθούν όλα μου τα προβλήματα :worry: Οπότε ρωτώ: 1) Όσοι έχετε το κινητό από τότε που κυκλοφόρησε, πόσο ευχαριστημένοι είστε σε βάθος χρόνου από την διάρκεια ζωής της μπαταρίας; 2) Γίνεται σε αντιπροσωπεία της LG ή κάποιος άλλος τεχνικός να αλλάξει την μη αποσπώμενη μπαταρία αν τύχει και χαλάσει; Αν ναι, με τι κόστος; 1) Θα σου πω και 'γω τα ιδια ακριβως με το φιλο TUPAC_RIP!! Kαι το δικο μου ειναι παρτιδα 309, το εχω δηλαδη 1.5 χρονο και η μπαταρια ειναι θηριο ακομη! 2) Ειχε αναφερθει καποια στιγμη παλαιοτερα οτι στο service της LG (που το εχει η procordia) σου αλλαζουν μπαταρια αν χρειαστει με κοστος 27 ευρω, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι τωρα! Γενικώς πιστευω οτι ακομη και σε βαθος τριετιας δε θα εχεις προβλημα. Η μπαταρια του G2 στεκει πολυ καλα απεναντι στον ανταγωνισμο. Και να εχει π.χ. μια φυσιολογικη πτωση μετα τη διετια, θα αντεχει ακομη αρκετα καλα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ακριβως τα ιδια που λενε τα παιδια ισχυει και για μενα με παρτιδα 311. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Όντως η μπαταρία σκύλος.παρτίδα 311.Δεν έχω καταλάβει καμία φθορά της ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Με lollipop evomagix και με φόρτιση από 91% Μια χαρά μου φαίνεται Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 θυμιστε μου κατι, το 3g τρωει περισσοτερη μπαταρια απ το 2g ειπαμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 θυμιστε μου κατι, το 3g τρωει περισσοτερη μπαταρια απ το 2g ειπαμε; Εννοείται πως ναι.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Εννοείται πως ναι.....;) Δεν είναι τόσο προφανές :) Στην πράξη, για τον περισσότερο κόσμο ναι. Αλλά εάν συγκρίνεις 2G και 3G ίδιας ισχύος, για φωνή και για ίδιο όγκο δεδομένων, το 3G είναι λιγότερο ενεργοβόρο. Επίσης λειτουργεί και με πιο ασθενές σήμα. Εύκολη επιβεβαίωση: οι χρόνοι ομιλίας και αναμονής όλων των τηλεφώνων (2G είναι πάντα λιγότερο από 3G). Το 2G είναι πιο διεισδυτικό και επίσης έχει μεγαλύτερη εμβέλεια, άρα για ισαπέχουσες αποστάσεις από κεραία έχει συνήθως καλύτερο σήμα. Επιπλέον, η εναλλαγή από 2G σε 3G καταναλώνει επιπλέον μπαταρία από το σκέτο 2G (ή το σκέτο 3G). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Δεν είναι τόσο προφανές :) Στην πράξη, για τον περισσότερο κόσμο ναι. Αλλά εάν συγκρίνεις 2G και 3G ίδιας ισχύος, για φωνή και για ίδιο όγκο δεδομένων, το 3G είναι λιγότερο ενεργοβόρο. Επίσης λειτουργεί και με πιο ασθενές σήμα. Εύκολη επιβεβαίωση: οι χρόνοι ομιλίας και αναμονής όλων των τηλεφώνων (2G είναι πάντα λιγότερο από 3G). συμφωνώ. όπως έχω ξαναγράψει, είδα διαφορά προς το καλύτερο στην κατανάλωση της μπαταρίας όταν γύρισα το κινητό σε μόνιμο 3G σε σχέση με το μόνιμο 2G ή το αυτόματο 2G/3G. βεβαίως ζω και εργάζομαι στο κέντρο της Αθήνας και στο 99% του χρόνου το σήμα μου είναι 5 στα 5. δεν ξέρω αν σε συνθήκες μειωμένου σήματος θα ίσχυε το ανάποδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 θα συμφωνησω, παιζει ρολο κ το σημα, εγω στην δουλεια μου χθες το απογευμα το γυρισα σε 3g επειδη δεν ειχα την υπομονη εκεινη την ωρα να περιμενω να φορτωσουν οι σελιδες με 2g κ ειδα να πεφτει πιο γρηγορα, συνηθως το εχω στο 2g για να παιρνω emails κλπ, στο 2g το σημα ειναι φουλ, στο 3g στα μισα περιπου, μαλλον παιζει ρολο κι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ειλικρινά δε ξέρω πως πιάνετε 5 ωρες οθόνης.. Εγώ με lollipop στη 1.5 μερα αναμονή έχω μάξιμουμ 3.5 ώρες οθόνη μέχρι σχεδόν να σβήσει. Συνεχόμενη χρήση πιάνω το πολύ 5 ώρες οθονη. Τα ίδια και με κιτ κατ Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 εξαρταται τι εχεις ανοικτο κ απο την φωτεινοτητα, 7 ωρες οθονη πιανω εγω, αλλα φωτεινοτητα 20% αυτοματο και στην δουλεια 2g, σπιτι ολα κλειστα κ λειτουργια πτησης (εχω κι αλλο κιν με twin sim cosmote και για ιντερνετ λαπτοπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ειλικρινά δε ξέρω πως πιάνετε 5 ωρες οθόνης.. Εγώ με lollipop στη 1.5 μερα αναμονή έχω μάξιμουμ 3.5 ώρες οθόνη μέχρι σχεδόν να σβήσει. Συνεχόμενη χρήση πιάνω το πολύ 5 ώρες οθονη. Τα ίδια και με κιτ κατ Οι χρόνοι που παρέθεσα είναι με πολύ browsing με WiFi (καθόλου data) το οποίο το οποίο κλείνω όταν δε σερφαρω. Οθόνη από 20-50%, και λειτουργία δικτύου στο 2G. 3.30 ώρες οθόνη όμως είναι λίγο από 100% φόρτιση. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts