minast Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Η αλήθεια είναι ότι πολλές από τις συζητήσεις που κάνουμε τώρα τις χρωστάμε στις παλαιότερου τύπου μπαταρίες που ήταν κάπως "καπριτσιόζες" :). Τρεις είναι οι βασικές καταστάσεις που προκαλούν πρόβλημα σε μια σύγχρονη μπαταρία, όπως του G2: Να παραμένει εντελώς εκφορτισμένη Να παραμένει εντελώς φορτισμένη Ακραίες θερμοκρασίες Αποφύγετε τα παραπάνω και φορτίστε όσο και όποτε θέλετε. Η τεχνολογία είναι πιο χρήσιμη όταν τη χρησιμοποιείς χωρίς να την σκέφτεσαι :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Καλημέρα σας Έπεσα πάνω σε αυτό το forum στο xda αλλά λόγω νεογέννητου δεν Έχω βρει χρόνο να το δοκιμάσω ακομα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=57507862 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Καλημέρα σας Έπεσα πάνω σε αυτό το forum στο xda αλλά λόγω νεογέννητου δεν Έχω βρει χρόνο να το δοκιμάσω ακομα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=57507862 Εγώ, που τα δικά μου παιδιά ειναι πεντέμιση, άρχισα να βρίσκω λιγο χρόνο και το δοκίμασα :):D Αν εννοείς το Amplify, το έχω εδώ και 2-3 μήνες (τη free όμως έκδοση) και σε συνδυασμό με το Disable services δεν εχω καθόλου "ξυπνηματα". Το Wakelock detector δε μου δείχνει ημερησίως πανω απο 2-3%!! Έχω δει το πολυ 4%, και πολλές μέρες είναι μόνο 1%. Επίσης εδω και 4 σχεδόν μήνες δεν έχω ουτε καν Greenify (αν και έχω αγορασμενο και το donate). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Η αλήθεια είναι ότι πολλές από τις συζητήσεις που κάνουμε τώρα τις χρωστάμε στις παλαιότερου τύπου μπαταρίες που ήταν κάπως "καπριτσιόζες" :). Τρεις είναι οι βασικές καταστάσεις που προκαλούν πρόβλημα σε μια σύγχρονη μπαταρία, όπως του G2: Να παραμένει εντελώς εκφορτισμένη Να παραμένει εντελώς φορτισμένη Ακραίες θερμοκρασίες Αποφύγετε τα παραπάνω και φορτίστε όσο και όποτε θέλετε. Η τεχνολογία είναι πιο χρήσιμη όταν τη χρησιμοποιείς χωρίς να την σκέφτεσαι :). Δηλαδή; εννοείς να την αφήνουμε πολλές ώρες στο φορτιστή; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Δηλαδή; εννοείς να την αφήνουμε πολλές ώρες στο φορτιστή; Είτε την έχεις πολλές ώρες στον φορτιστή, είτε την αποθηκεύεις εκτός συσκευής εντελώς φορτισμένη. Γενικά στις μπαταρίες δεν αρέσει να βρίσκονται σε ακραίες καταστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Εγώ, που τα δικά μου παιδιά ειναι πεντέμιση, άρχισα να βρίσκω λιγο χρόνο και το δοκίμασα :):D Αν εννοείς το Amplify, το έχω εδώ και 2-3 μήνες (τη free όμως έκδοση) και σε συνδυασμό με το Disable services δεν εχω καθόλου "ξυπνηματα". Το Wakelock detector δε μου δείχνει ημερησίως πανω απο 2-3%!! Έχω δει το πολυ 4%, και πολλές μέρες είναι μόνο 1%. Επίσης εδω και 4 σχεδόν μήνες δεν έχω ουτε καν Greenify (αν και έχω αγορασμενο και το donate). Χαχα..αδύνατο να περιμένω 5 χρόνια για να το πειράξω..έχω αγορασμένο την πλήρη έκδοση του amplify και greenify...έχεις δει διάφορα τώρα που δεν έχεις το greenify??? Επίσης έχω και το disable services Και έχω απενεργοποιήσει όλα τα wearable &fitness...έχεις τίποτα άλλο για disable? ?? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Χαχα..αδύνατο να περιμένω 5 χρόνια για να το πειράξω..έχω αγορασμένο την πλήρη έκδοση του amplify και greenify...έχεις δει διάφορα τώρα που δεν έχεις το greenify??? Επίσης έχω και το disable services Και έχω απενεργοποιήσει όλα τα wearable &fitness...έχεις τίποτα άλλο για disable? ?? Μια χαρά είσαι ;) Με το Disable services, εκτός απ' αυτά που είπες, έχω π.χ. και το picasa uploader, κάποια στο Gmail και κάποια στις Υπηρεσίες Google. Να σου πω την αλήθεια, το διάστημα αυτό που δεν εχω το Greenify, δεν κατάλαβα καμμια διαφορά!! Όλη η υπόθεση βέβαια είναι να μην έχεις wakes! Αν δεν "κολλήσει" κατι για σου ξυπνάει το κινητό, δεν το πολυχρειάζεσαι το Greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Σε ευχαριστώ φίλε μου, όποτε μπορέσω θα "καώ" λίγο με αυτά! Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Παιδιά εσείς πως το φροντίζετε το τηλ; πόσες ώρες κ τέτοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 2ωρο φόρτισμα κλειστό πάντα ,εκεί γύρω στο 15%. και το βράδυ καμιά φορά λειτουργία πτήσης Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εγώ πάντα ανοιχτό με φορτιστή με μικρότερο output ,μου παίρνει περίπου 2:30 ώρες από το 15 % μέχρι τέρμα, το αφήνω και κάνα τέταρτο ακομη, εξαιρετική μπαταρία Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μολις πλησιαζει στο 20% το βαζω για φορτιση. Απλα τις 30 πρωτες φορτισεις τις εκανα με κλειστο το κινητο. Επιβεβαιωνω για το εξαιρετικο της μπαταριας μας!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Και εγώ με ανοιχτό κινητό, πάντα ανάμεσα στο 10% και το 20%. συνήθως δεν το αφήνω για πολλή ώρα μετά το 100%. μόνο όταν είναι βράδυ, οπότε το βγάζω από τη φόρτιση μόλις ξυπνήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Εγώ κανονικά το φορτίζουν όλο το βράδυ ανοιχτό και λίγες φορές μεσημέρι..με πάει μια μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Εγώ κανονικά το φορτίζουν όλο το βράδυ ανοιχτό και λίγες φορές μεσημέρι..με πάει μια μερα πρέπει να το λιώνεις για να σου βγάζει μόνο τη μέρα ... εγώ με 1 ώρα και βάλε κλήσεις ,καμιά 20αριά μηνύματα,διάφορα "χαζά" με υπολογισμούς μερικες φωτό κλπ άλλα και ίντερνετ με wifi αθροιστικά κοντά στην ώρα ημερησίως και φωτεινότητα στο 40% βγάζω 4 μέρες γεμάτες Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 πρέπει να το λιώνεις για να σου βγάζει μόνο τη μέρα ... εγώ με 1 ώρα και βάλε κλήσεις ,καμιά 20αριά μηνύματα,διάφορα "χαζά" με υπολογισμούς μερικες φωτό κλπ άλλα και ίντερνετ με wifi αθροιστικά κοντά στην ώρα ημερησίως και φωτεινότητα στο 40% βγάζω 4 μέρες γεμάτες Σημασία έχει ανά έχεις ανοιχτά data 3g και 4g ακόμα χειρότερα! Και για να δούμε την διάρκεια κοιτάμε την προβολή οθόνης! Εγώ πχ τα κάνω όλα "λάθος" χαχαχαχ και δεν έχει πάθει τίποτα η αυτονομία! Το έχω 6 μήνες και πολλές φορές μου κλείνει στο χέρι ή το βάζω να φορτίσει στο 3%! Το μόνο που κάνω κάθε φορά είναι να το βγάζω από τον φορτιστή μόλις πάει 100% ή πολλές φορές άμα δω ότι έφτασε πάνω από 85%... Δεν κάνω καμιά άλλη προστασία! Και για να το μάθουν όλοι, η μπαταρία μετά από 1,5 χρόνο θα αρχίσει να χάνει ότι και να κάνεις... γιαυτό μην είστε τόσο επιμελείς!!! Μια συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι ότι η ολονυχτια φορτίση είναι το χειρότερο μαζί με την υπερθέρμανση παίζοντας κάποιο πολύ απαιτητικό παιχνίδι για πολλές ώρες! Όσο δεν το παρακάνεται τόσο καλύτερα θα πάει η αυτονομία! Υστερόγραφο τα games τρώνε την μπαταρία για πλάκα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Μετα απο 40κατι ωρες χρησης απο 84% μπαταρια(καινουργιο τηλεφωνο)με 5 ωρες 22 λεπτα συνολο ανοιχτη οθονη εκλεισε το κινητο.Πραγματικα το ελιωσα στα τεστ antutu gps wifi κλησεις μηνυματα viber email ρυθμισεις (δεν ανοιξα καθολου δεδομενα βεβαια).Το κινητο ειναι φοβερο εργαλειο.Επειδη το εχω μονο για δουλεια και οχι για παιχνδια δεν μπορω να πω πως τα παει σε αυτον τον τομεα.Τρομερη αυτονομια,τερας θα το χαρακτηριζα και εχουν περασει αρκετα τηλεφωνα απο τα χερια μου τον τελευταιο καιρο. Σημερα με το που φτασει 100% θα ανοιξω και δεδομενα και θα τα αφησω ολη μερα ανοιχτα να δω ποσες ωρες θα παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Πως το βρίσκετε; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Πως το βρίσκετε; Ωραίος....δώσε καμία πληροφορία... Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 τι πληροφορία; δεν έχω πειράξει τίποτα πιο μαμά πεθαίνεις.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 τι πληροφορία; δεν έχω πειράξει τίποτα πιο μαμά πεθαίνεις.. Μα την πιο σημαντικη πληροφορια δεν εχεις δωσει. Ποσες ωρες ενεργη οθονη εχεις; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μισή ώρα την ημέρα μπορεί και παραπάνω αλλά ας πούμε μισή ώρα. πάει σετ με το wifi και το σερφάρισμα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μισή ώρα την ημέρα μπορεί και παραπάνω αλλά ας πούμε μισή ώρα. πάει σετ με το wifi και το σερφάρισμα :) Φιλε μου πατα σε παρακαλω πανω εκει που λεει "οθονη" και δες τι λεει. Μπακαλιστικα δε γινεται δουλεια. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Πολυ καλη οθονη για 78 ωρες ενεργης συσκευης και 25% υπολοιπομενο. Τι κινηταρα εχουμε ρε παιδια;;!! Edited February 18, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts