johnx2 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Παιδια μετα απο ενα ολικο FORMAT στο τηλεφωνο και μια καθαρη εγκατασταση της μαμας LG Rom (POLAND OPEN 16G V20H) παρατηρησα τεραστια διαφορα στην αναμονη της μπαταριας. Η χρηση του τηλεφωνου δεν αλλαξε, κατα μεσο ορο πριν ημουν 90 με 110 ωρες αναμονη. Και τωρα φτασαμε τις 140 ολοκληρες ωρες ! Η χρηση μου ειναι normal, χωρις υπερβολες. Δεν εχω μονιμα ανοιχτα WiFi και Data, αλλα μονο οταν τα χρειαζομαι. Μεσο ορο ομιλια 30-40 λεπτα την ημερα, φωτεινοτητα οθονης μονιμα στο 35%. Για δειτε χρονους αναμονης !!!!!!!! Respect απλα. http://i58.tinypic.com/9vb31d.png http://i60.tinypic.com/9vboed.png http://i58.tinypic.com/r7km4n.png Edited December 12, 2014 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παιδια μετα απο ενα ολικο FORMAT στο τηλεφωνο και μια καθαρη εγκατασταση της μαμας LG Rom (POLAND OPEN 16G V20H) παρατηρησα τεραστια διαφορα στην αναμονη της μπαταριας. Η χρηση του τηλεφωνου δεν αλλαξε, κατα μεσο ορο πριν ημουν 90 με 110 ωρες αναμονη. Και τωρα φτασαμε τις 140 ολοκληρες ωρες ! Η χρηση μου ειναι normal, χωρις υπερβολες. Δεν εχω μονιμα ανοιχτα WiFi και Data, αλλα μονο οταν τα χρειαζομαι. Μεσο ορο ομιλια 30-40 λεπτα την ημερα, φωτεινοτητα οθονης μονιμα στο 35%. Αν επιτρεπεται ποσο καιρο εχεις τη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Το κινητο αγοραστηκε καινουργιο 4/2014 απο σκρουτζομαγαζο της Αθηνας. Οι φορτισεις που του κανω εινια παντα απο το 9-10% στο FULL. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Το κινητο αγοραστηκε καινουργιο 4/2014 απο σκρουτζομαγαζο της Αθηνας. Οι φορτισεις που του κανω εινια παντα απο το 9-10% στο FULL. Αρα εγω που το εχω 3 εβδομαδες θελω δουλεια ακομα για να φτασω τους χρονους σου:lol::lol: Παντως κι εγω περιπου στο ιδιο επιπεδο με εσενα το βαζω να φορτιζει,απο 10-15% εως το 100% και κατι παραπανω,και στην προηγουμενη φορτιση που του εκανα κρατησε 4 μερες αλλα με λιγο σκαλισμα..βλεπεις ειναι λιγο νεουδι ακομα και θελει το χρονο του για εξερευνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Μη περιμενεις μεγαλες διαφορες φιλος. Ενα κινητο λιγων ημερων , με ενα κινητο 2-3 μηνων να εχει διαφορα στην αναμονη αντε 5-6-7 ωρες το πολυ... Εγω ειδα μεγαλη διαφορα μετα απο clean instal της ROM. Επισης καλο ειναι καθε 1-2 μηνες να κανεις και ενα calibration στην μπαταρια σου. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Α μαλιστα..παντως για το καλιμπραρισμα ναι το εχω υποψιν μου οτι το θελει μια φορα καθε τοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Πως κάνουμε calibration? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Πιστευω οτι δε χρειαζεται να κανουμε calibration εκτος κι αν η ενδειξη ειναι ο,τι να 'ναι! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Πως κάνουμε calibration? Απλά αφήνεις τη μπαταρία να τελειώσει εντελώς και το φορτίζεις. Εάν έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα, μπορείς να κάνεις κάτι πιο δραστικό, πχ να διαγράψεις τα ιστορικά δεδομένα της μπαταρίας, αλλά συνήθως δε χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arkas200 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλημέρα παιδιά . Πριν τρεις μέρες απεκτησα το G2 . Δεν γνωρίζω πολλά από android καθότι κάτοχος Iphone εως πριν λιγες μέρες . Θα ήθελα να μάθω αν είναι φυσιολογικό η κατανάλωση της οθόνης να είναι 46% ,με χρήση οθόνης 1h50m και την οθόνη ρυθμισμένη με αυτόματη φωτεινότητα 40% και λήξη χρονικού ορίου όθονης μετά από 30 δευτερόλεπτα.? Από το πρωί χρηση μπαταρίας 8 ωρες και 47 λεπτά ,τελευταιες 3 ωρες χρησης 17% και υπολογιζόμενος χρόνος χρησης 12 ώρες και 14 λεπτά Η μπαταρία μου ειναι στο 62% τώρα και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όσο περνάει η ώρα η καταναλωση της οθόνης όλο και αυξάνεται. Πώς το βλέπετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλημέρα παιδιά . Πριν τρεις μέρες απεκτησα το G2 . Δεν γνωρίζω πολλά από android καθότι κάτοχος Iphone εως πριν λιγες μέρες . Θα ήθελα να μάθω αν είναι φυσιολογικό η κατανάλωση της οθόνης να είναι 46% ,με χρήση οθόνης 1h50m και την οθόνη ρυθμισμένη με αυτόματη φωτεινότητα 40% και λήξη χρονικού ορίου όθονης μετά από 30 δευτερόλεπτα.? Από το πρωί χρηση μπαταρίας 8 ωρες και 47 λεπτά ,τελευταιες 3 ωρες χρησης 17% και υπολογιζόμενος χρόνος χρησης 12 ώρες και 14 λεπτά Η μπαταρία μου ειναι στο 62% τώρα και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όσο περνάει η ώρα η καταναλωση της οθόνης όλο και αυξάνεται. Πώς το βλέπετε? Λογικο ειναι. Η οθονη ολων μα ολων των κινητων ειναι ο νουμερο ενα υπευθυνος παραγοντας καταναλωσης της μπαταριας. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλημέρα παιδιά . Πριν τρεις μέρες απεκτησα το G2 . Δεν γνωρίζω πολλά από android καθότι κάτοχος Iphone εως πριν λιγες μέρες . Θα ήθελα να μάθω αν είναι φυσιολογικό η κατανάλωση της οθόνης να είναι 46% ,με χρήση οθόνης 1h50m και την οθόνη ρυθμισμένη με αυτόματη φωτεινότητα 40% και λήξη χρονικού ορίου όθονης μετά από 30 δευτερόλεπτα.? Από το πρωί χρηση μπαταρίας 8 ωρες και 47 λεπτά ,τελευταιες 3 ωρες χρησης 17% και υπολογιζόμενος χρόνος χρησης 12 ώρες και 14 λεπτά Η μπαταρία μου ειναι στο 62% τώρα και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όσο περνάει η ώρα η καταναλωση της οθόνης όλο και αυξάνεται. Πώς το βλέπετε? Μην σε πιανει πανικος απο τωρα..οπως εσυ εγραψες,το εχεις 3 μερες,οποτε δεν εχεις κανει πολλους κυκλους φορτισης-αποφορτισης στη μπαταρια για να δυναμωσει. υπομονη και σε καμια βδομαδουλα θα εχεις ηδη δει διαφορες στους χρονους.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arkas200 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Σε ευχαριστώ ! Οποτε ψιλοφυσιολογική και η πτώση της μπαταρίας 3% σε κατάσταση αναμονής την τελευταία 1μιση ώρα να υποθέσω! Είναι κινητάρα πάντως όπως φαίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Σε ευχαριστώ ! Οποτε ψιλοφυσιολογική και η πτώση της μπαταρίας 3% σε κατάσταση αναμονής την τελευταία 1μιση ώρα να υποθέσω! Είναι κινητάρα πάντως όπως φαίνεται! Άλλο η κατάσταση αναμονής άλλο η χρήση οθόνης! Αν εννοείς αναμονής με ανοιχτή την οθόνη ανοιχτή χωρίς να κάνεις τίποτα τότε ναι φυσιολογική 100%. Αν εννοείς όμως σε deep sleep φάση τότε ίσως να είναι πηγαίνει από το μέτριο προς το πολύ αναλόγως τις καταστάσεις. Wifi, sync, data, 2g ή 3g ή LTE, ποιότητα σήματος στο σημείο κλπ. Οπότε τίποτα δεν είναι απόλυτο. Ας πούμε με επιλογή LTE σε περιοχή με κακή κάλυψη μην σου πω ότι είναι και πολύ μικρή η κατανάλωση. Εγώ θα σου έλεγα κάτσε ευχαριστήσου το κινητό σου και αν κάτι δεν σε καλύπτει τότε ρώτα να δούμε αν φταίει κάτι. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arkas200 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλημέρα ! Εννοούσα με την οθόνη κλειστή! Εχεις δίκιο πάντως θα περιμένω μερικές μέρες να δω πως πάει! Ευχαριστώ και πάλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Μη περιμενεις μεγαλες διαφορες φιλος. Ενα κινητο λιγων ημερων , με ενα κινητο 2-3 μηνων να εχει διαφορα στην αναμονη αντε 5-6-7 ωρες το πολυ... Εγω ειδα μεγαλη διαφορα μετα απο clean instal της ROM. Επισης καλο ειναι καθε 1-2 μηνες να κανεις και ενα calibration στην μπαταρια σου. καλημέρα και καλή εβδομάδα. επειδή πρόσφατα έκανα format στο κινητό επιβεβαιώνω αυτό που λέει ο φίλος johnx2. αρχικά είχα εγκαταστήσει την ΚΚ χωρίς clean install, και οι χρόνοι μου ήταν σχετικά μέτριοι (όσο μέτριοι μπορούν να είναι στο συγκεκριμένο κινητό). μετά το factory reset η απόδοση του κινητού, και ειδικά στη αναμονή, εκτοξεύτηκε. η μέση χρήση μου είναι κάτι λιγότερο από 4 ημέρες (με φόρτιση στο 15% περίπου) ενώ ακόμη και με απαιτητική χρήση (για τα δικά μου δεδομένα σημαίνει 3 με 4 ώρες οθόνη και σίγουρα GPS) δεν το έχω καταφέρει κάτω από 1,5 μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Από την ημέρα που το πήρα, το έλιωνα κάθε μέρα στο ίντερνετ. Είπα να κάνω ένα πείραμα και να το χρησιμοποιήσω "κανονικά" όπως χρησιμοποιούσα και το παλιό μου, ίντερνετ μόνο όταν θέλω κάτι και είμαι έξω από το σπίτι και κατά τα λοιπά κλήσεις email κλπ κανονικά. Βγήκε από τη φόρτιση Δευτέρα πρωί. Έχει ως τώρα 2ω27λ κλήσεις και 49ω14λ χρόνο συνολικά, με GSM και το γυρνάω 3G όταν θέλω ίντερνετ (στο σπίτι δεν έχω καλο σήμα, οπότε το 3G δεν εξυπηρετεί). Η μπαταρία στο 65% ακόμα... Και ο μεγαλύτερος καταναλωτής μπαταρίας το σύστημα android με δεύτερο το Route66 trial που έχω βάλει, χωρίς να έχω ανοίξει gps όμως. Περίεργο. Θα ανεβάσω screen όταν "τελειώσει" η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Από την ημέρα που το πήρα, το έλιωνα κάθε μέρα στο ίντερνετ. Είπα να κάνω ένα πείραμα και να το χρησιμοποιήσω "κανονικά" όπως χρησιμοποιούσα και το παλιό μου, ίντερνετ μόνο όταν θέλω κάτι και είμαι έξω από το σπίτι και κατά τα λοιπά κλήσεις email κλπ κανονικά. Βγήκε από τη φόρτιση Δευτέρα πρωί. Έχει ως τώρα 2ω27λ κλήσεις και 49ω14λ χρόνο συνολικά, με GSM και το γυρνάω 3G όταν θέλω ίντερνετ (στο σπίτι δεν έχω καλο σήμα, οπότε το 3G δεν εξυπηρετεί). Η μπαταρία στο 65% ακόμα... Και ο μεγαλύτερος καταναλωτής μπαταρίας το σύστημα android με δεύτερο το Route66 trial που έχω βάλει, χωρίς να έχω ανοίξει gps όμως. Περίεργο. Θα ανεβάσω screen όταν "τελειώσει" η μπαταρία. Αν είσαι root κοιμησε το με το greenify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Αν είσαι root κοιμησε το με το greenify Δεν είμαι, για την ώρα. Αν αποφασίσω να κάνω κάτι για την κάμερα (βράδι είναι λίγο απαράδεκτη, υπερεπεξεργασία) τότε θα το κάνω ρουτ αν χρειάζεται να φλασάρω οτιδήποτε. Αλλιώς είμαι τόσο ευχαριστημένος που δεν θέλω να πειράξω το παραμικρό! Και μου φαίνεται ωραία περίεργο αυτό, όσο ωραία περίεργη μου φαίνεται και η διάρκεια της μπαταρίας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Εχω το κινητό από τέλος αυγούστου και απ' όσο θυμάμαι ποτέ δεν κατάφερα να ξεπεράσω το 24ωρο άντε μιάμιση μέρα και να αναγκαστώ να το ξαναφορτίσω. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα το φορτίζω ανά 12ωρο περίπου γιατί με μια μέση χρήση wi-fi και data (δεν είναι μόνιμα ανοιχτά απλα τα ανοιγοκλείνω) δεν αντέχει περισσότερο. Προφανώς φταίει κάποια εφαρμογή που έχω βάλει από την αρχή και δεν μπορώ να εντοπίσω. Τι μου προτείνετε? βλέπω για hard reset αλλά δεν ξέρω αν χάσω γενικότερα ότι έχει το τηλέφωνο (τηλ κατάλογος, σμσ, φωτογραφίες και ότι άλλο...) τι ισχύει? διαγράφονται όλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ακομα δεν εχω συνηθισει... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Εχω το κινητό από τέλος αυγούστου και απ' όσο θυμάμαι ποτέ δεν κατάφερα να ξεπεράσω το 24ωρο άντε μιάμιση μέρα και να αναγκαστώ να το ξαναφορτίσω. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα το φορτίζω ανά 12ωρο περίπου γιατί με μια μέση χρήση wi-fi και data (δεν είναι μόνιμα ανοιχτά απλα τα ανοιγοκλείνω) δεν αντέχει περισσότερο. Προφανώς φταίει κάποια εφαρμογή που έχω βάλει από την αρχή και δεν μπορώ να εντοπίσω. Τι μου προτείνετε? βλέπω για hard reset αλλά δεν ξέρω αν χάσω γενικότερα ότι έχει το τηλέφωνο (τηλ κατάλογος, σμσ, φωτογραφίες και ότι άλλο...) τι ισχύει? διαγράφονται όλα? Για αρχή κοίτα τα στατιστικά της μπαταρίας, όπως οι εικόνες που παρέθεσε ο φίλος παραπάνω. Εάν κάτι δεν είναι εμφανές και εκεί, μπορείς να εγκαταστήσεις και κάποια πιο εξειδικευμένη εφαρμογή παρακολούθησης κατανάλωσης. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα χρειαστεί, γιατί με τους χρόνους που μας λές, κάτι θα βγάζει μάτια (τα δικά μου λεφτά πάνε σε κανένα facebook, εάν το χρησιμοποιείς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Εχω το κινητό από τέλος αυγούστου και απ' όσο θυμάμαι ποτέ δεν κατάφερα να ξεπεράσω το 24ωρο άντε μιάμιση μέρα και να αναγκαστώ να το ξαναφορτίσω. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα το φορτίζω ανά 12ωρο περίπου γιατί με μια μέση χρήση wi-fi και data (δεν είναι μόνιμα ανοιχτά απλα τα ανοιγοκλείνω) δεν αντέχει περισσότερο. Προφανώς φταίει κάποια εφαρμογή που έχω βάλει από την αρχή και δεν μπορώ να εντοπίσω. Τι μου προτείνετε? βλέπω για hard reset αλλά δεν ξέρω αν χάσω γενικότερα ότι έχει το τηλέφωνο (τηλ κατάλογος, σμσ, φωτογραφίες και ότι άλλο...) τι ισχύει? διαγράφονται όλα? Βαλε το wakelock detector να δουμε τι ρουφαει μπαταρια στην καρτελα cpu wakelocks. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Μόλις πέρασα το wakelock detector και τρέχοντάς το μου βγάζει ένα περίεργο μήνυμα: Access permission was changed in kitkat, now advanced statistics need root access. μου ζητάει δηλαδή να το φέρω σε κατάσταση root? δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν έχω και διάθεση να ψάχνω τις σελίδες για να το κάνω.... Πάντως τέτοιοι χρόνοι όπως παραπάνω που είδα στις εικόνες ποτέ μου δεν είχα. Help!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Μόλις πέρασα το wakelock detector και τρέχοντάς το μου βγάζει ένα περίεργο μήνυμα: Access permission was changed in kitkat, now advanced statistics need root access. μου ζητάει δηλαδή να το φέρω σε κατάσταση root? δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν έχω και διάθεση να ψάχνω τις σελίδες για να το κάνω.... Πάντως τέτοιοι χρόνοι όπως παραπάνω που είδα στις εικόνες ποτέ μου δεν είχα. Help!! Ναι το wakelock detector θελει να εχεις δικαιωματα root.... Δεν ειναι δυσκολο να ρουταρεις, απλα να θελεις. Αν δε θες.... δε χρειαζεται να ασχοληθεις :) Edited December 22, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts