Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χωρίς να λέτε πόσο τις 100 ήταν η φωτεινότητα της οθόνης, αυτά τα screenshot είναι άχρηστα.

οπως βλεπεις ειναι σχεδον 2ημερη χρηση.οποτε απο 100% μεχρι 30-40% για μενα.

επισης 3g,gps ολα ανοιχτα συνεχεια

Vamos Aris

και μια ωρα κλησεις

με τη δικη μου χρηση,με οποιοδηποτε κινητο,δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα..ολα ηταν πολυ χαμηλοτερα.ειμαι εντυπωσιασμενος:D

Δεν βλεπω πουθενα το Cell Standby , σε εμενα με στοκ τρωει πολυ το cell standby.

Πολυ τουμπανο οι επιδοσεις που εχεις.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Δεν βλεπω πουθενα το Cell Standby , σε εμενα με στοκ τρωει πολυ το cell standby.

Πολυ τουμπανο οι επιδοσεις που εχεις.

ουτε εγω περιμενα τετοιο πραμα.σας λεω με οτι κινητο ειχα,Ν4,Ν5 κτλ,δεν ειχα πλησιασει τα μισα,ειδικα με το πρωτο.και το ξαναλεω με τη δικη μου χρηση.αλλος μπορει να εβγαζε 10ωρο στην τελευταια φορτιση που σας εδειξα..μπραβο στην lg,φοβερο κινητο και μπραβο στην mahdi για τη φοβερη ρομ

Vamos Aris

Blade συγνωμη ειπες οτι αυτοι οι χρονοι εγιναν με 3g? Καταλαβα σωστα?

οχι αγαπητε.οχι εξ ολοκληρου.ενα 20% ομως ειναι 3g,δηλαδη με data εξω απο χωρους με wifi.

εννοω οτι εχω παντα ανοιχτα data 3g,wifi k gps

Vamos Aris

οχι αγαπητε.οχι εξ ολοκληρου.ενα 20% ομως ειναι 3g,δηλαδη με data εξω απο χωρους με wifi.

εννοω οτι εχω παντα ανοιχτα data 3g,wifi k gps

Από φωτογραφίες πως τα πάει η Mahdi? Έχουν καλή ποιότητα οι φωτογραφίες; με ποιο πρόγραμμα τραβάει; έχεις επιλογή για wide 10mp?

καλες μου φαινονται.αν κ για την ωρα χρησιμοποιω την καινουρια καμερα της google,παρτε ενα screenshot με ρυθμισεις απο τη στοκ αοσπ

Screenshot_2014-04-26-13-10-46.png

Vamos Aris

καλες μου φαινονται.αν κ για την ωρα χρησιμοποιω την καινουρια καμερα της google,παρτε ενα screenshot με ρυθμισεις απο τη στοκ αοσπ

Screenshot_2014-04-26-13-10-46.png

Καπου εια διαβασει για να κανει σωστο focus θελει να αλλαξεις το continious ( ή οπως αλλιως γραφεται ) με Auto & μετα ξανα το continious, ισχυει ?

Επίσης η καμερα της Google τραβαει Wide ?

Καπου εια διαβασει για να κανει σωστο focus θελει να αλλαξεις το continious ( ή οπως αλλιως γραφεται ) με Auto & μετα ξανα το continious, ισχυει ?

Επίσης η καμερα της Google τραβαει Wide ?

θα δοκιμασω και θα αναφερω,δε το εχω ψαξει πολυ το κινητο

Vamos Aris

Cloudystock 2

Μέχρι το 65% είχα το 4G ενεργοποιημένο μετά το γύρισα σε 3G

Wi-fi σχεδόν πάντα ανοιχτό

Με μισή ώρα GPS (googlemap)

Καμιά ώρα παιχνιδάκια

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/835/r0i3.png

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/838/io30.png

Με ART είχα αρκετά χειρότερους χρόνους .

Edited by ALIEN_3_
Θοδωρης

Stock 4.4.2 με root και Greenify

84 ώρες συνεχούς αναμονής σε 3G

3 ώρες screen on (συνήθως για browsing)

30κάτι λεπτά ομιλίας σε 3G

υπόλοιπο μπαταρίας 39%

Καλούτσικο μου φαίνεται... :lol:

Σαν να ξεκόλλησε κάτι (Google Services ίσως; ) τις τελευταίες ημέρες γιατί μέχρι πρότινος με την ίδια χρήση, πάνω κάτω μου έβγαζε 2,5 μέρες κατά μέσο όρο.

Υ.Γ. Πολύ ενδιαφέρον ότι ακόμα κάνουμε πλάκα στις νέες ναυ@ρχίδες...

http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-s5-battery-test/

Y.Γ.2 Φίλε costsa41 τι μαγικό έκανες στη συσκευή μου;;; :lol:

Edited by renesis_87
http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/05/03/vu6ebeje.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/05/03/ure6y6ud.jpg

Με cloydyflex 2.2 και φωτεινότητα στο 35%

σε σχέση με την cloydyflex 2.0 η μπαταρία είναι καλύτερη?εχω την cloydyflex 2.0 με smple kernel και η μπαταρία είναι πολύ καλή

σε σχέση με την cloydyflex 2.0 η μπαταρία είναι καλύτερη?εχω την cloydyflex 2.0 με smple kernel και η μπαταρία είναι πολύ καλή

εμενα ειδες ποσο μου εβγαλε με wifi συνεχεια οχι 3g,αλλοι λενε οτι τρωει πολυ μπαταρια η 2.2,τι να σου πω εγω μια χαρα τη βρισκω...αλοστε απο τη 2.0 υπαρχουν και διορθωσεις σε διαφορα θεματα οποτε καλο θα ηταν να αναβαθμιζες

εμενα ειδες ποσο μου εβγαλε με wifi συνεχεια οχι 3g,αλλοι λενε οτι τρωει πολυ μπαταρια η 2.2,τι να σου πω εγω μια χαρα τη βρισκω...αλοστε απο τη 2.0 υπαρχουν και διορθωσεις σε διαφορα θεματα οποτε καλο θα ηταν να αναβαθμιζες

την κατεβάζω τώρα,αν δεν μου αρέσει κάτι περνάω το backup ξανά,8 ώρες οθόνη είναι εντυπωσιακό

την κατεβάζω τώρα,αν δεν μου αρέσει κάτι περνάω το backup ξανά,8 ώρες οθόνη είναι εντυπωσιακό

με cloudyflex 2.0 η 2.1 δεν θυμαμαι,και simple v1 ειχα 38 ωρες αναμονη και 7 περιπου οθονη,τα σημερινα αποτελεσματα στη 2.2 ειναι με το κερνελ το δικο της δεν εχω αλλαξει και δεν θα αλλαξω προς το παρον γιατι ειμαι ικανοποιημενος με αυτα τα αποτελεσματα

Γιατι πιστευεις οτι θα δεις κ συ 8ωρο?Παιζει τεραστιο ρολο η χρηση που κανεις καποιος στο κινητο.Ειναι τρομερα δυσκολο ν απιασεις τετοιους χρονους,οχι ομως ακατορθωτο.Εγω βλεπω συνηθως με οτι ρομ και να εχω απο 4,30 μεχρι 6 παρα.Αλλα μιλαμε γαι σκισιμο το κινητο.Αυτα τα 8ωρα θελει μερακι για να τα πιασεις :lol:

Δημήτρης

Γιατι πιστευεις οτι θα δεις κ συ 8ωρο?Παιζει τεραστιο ρολο η χρηση που κανεις καποιος στο κινητο.Ειναι τρομερα δυσκολο ν απιασεις τετοιους χρονους,οχι ομως ακατορθωτο.Εγω βλεπω συνηθως με οτι ρομ και να εχω απο 4,30 μεχρι 6 παρα.Αλλα μιλαμε γαι σκισιμο το κινητο.Αυτα τα 8ωρα θελει μερακι για να τα πιασεις :lol:

καλη ρομ θελει και greenify και να προσεχεις λιγο τη μπαταρια....ααα και ειναι 8ωρες και 40 λεπτα χαχαχα μη μου κοβεται τα 40 :lol:

δεν με ενδιαφέρει η οθόνη,τώρα βγάζω περίπου 3 ώρες με 3,5 - 4 μέρες αναμονή

Γεια σας παιδια εγω προσφατα πηρα το Lg G2 D802 απο Birdphone αλλα η μπαταρια του μου φαινεται αρκετα περιεργη! Στα παιχνιδια καταναλωνεται υπερβολικα ενω στην αναμονη μονο με τα κανονικα δικτυα ανοιχτα χωρις wifi 4g και αλλα μου τρωει για κανα 8ωρο 8-9% το κινητο δε το εχω ουτε 2 βδομαδες? Πως μπορω να διαπιστωσω αν η μπαταρια εχει κατι?? :(

Γεια σας παιδια εγω προσφατα πηρα το Lg G2 D802 απο Birdphone αλλα η μπαταρια του μου φαινεται αρκετα περιεργη! Στα παιχνιδια καταναλωνεται υπερβολικα ενω στην αναμονη μονο με τα κανονικα δικτυα ανοιχτα χωρις wifi 4g και αλλα μου τρωει για κανα 8ωρο 8-9% το κινητο δε το εχω ουτε 2 βδομαδες? Πως μπορω να διαπιστωσω αν η μπαταρια εχει κατι?? :(

Τίποτα δεν έχει. Απλά τα παιχνίδια την ρουφάνε για πλάκα επειδή η cpu και η gpu δουλεύουν στο full.

Κοίταξε το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο και μετά όταν ξυπνήσεις. Αν έχει χάσει 8-9% είναι πολύ και θα πρέπει να ψάξεις εάν το ξυπνάει κάτι. Κατά τα άλλα, δεν είναι παράλογο να σου τελειώνει ακόμα και σε 4 ώρες η μπαταρία με παιχνίδια.