Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χτες βράδυ αναβάθμιση σε ΚΚ το βγάζω από την τροφοδοσία και να τα αποτελέσματα σε iddle

[ATTACH]43199[/ATTACH]

εντάξει μεταξύ μας βγάλτε και μια ώρα από την αλλαγή ώρας 7+ αναμονή χωρίς κατανάλωση, μια χαρά θα ελεγα

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά ,

Μετά απο μια εβδομάδα ψάξιμο αλλά και επαναφορά που έχω κάνει στην συσκευή μου για να είμαι σίγουρος, παρατήρησα το εξής περίεργο να συμβαίνει με την κατανάλωση της μπαταρίας μου:

Λοιπόν τί είναι αυτό που παρατήρησα....και μην γελάσετε!!!!... . Όταν πηγαίνω στην εταιρία που εργάζομαι και συνδέομαι στο τοπικό wifi δίκτυο της εταιρίας τότε η κατανάλωση της μπαταρίας αρχίζει να αυξάνεται αρκετά και μέχρι να σχολάσω μετά απο 9 ώρες περίπου το κινητό έχει χάσει περίπου το 45% της μπαταρίας παρόλο που το έχω σε κατάσταση αναμονής , ενώ αυτό δεν συμβαίνει όταν συνδέομαι στου σπιτιού μου το δίκτυο , εκεί η μπαταρία μπορώ να πω έχει μια άριστη συμπεριφορά .

Στην φωτό που έχω ανεβάσει η φθίνουσα γραμμή είναι η περίοδος που είμαι συνδεδεμένος στο δίκτυο της εταιρίας και στο σημείο που δείχνω με το τόξο είναι η στιγμή που αποσυνδέομαι απο το δίκτυο της εταιρίας και σταματάει η κατηφόρα της μπαταρίας .( ΠΡΟΣΟΧΗ!!!...Αποσυνδέομαι απο το δίκτυο της εταιρίας αλλά το wifi της συσκευής το έχω σε κατάσταση ON) .

......Και ρωτάω ρε παιδιά , είναι λογικό αυτό που συμβαίνει ? Το έχετε ξανασυναντήσει αυτό?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

:)

Μηπως στο δικτυο της εταιριας το σημα ειναι αρκετα ασθενες και ενδεχομενως να κανεις και συχνες αποσυνδεσεις, ενω στο σπιτι σου το σημα ειναι καμπανα?

Σε σχετικες δοκιμες παιζοντας το ιδιο βιντεο σε λουπα στο youtube σε δικτυο με φουλ σημα και σε αλλο με αδυναμο παρατηρησα οτι η καταναλωση στο δικτυο με το ασθενες σημα ηταν αυξημενη σε σχεση με το καμπανατο!

Edited by Achil

Να σας πω και τη δική μου εμπειρία για να μου πείτε τη γνώμη σας:

WiFi ανοικτό μόνο όποτε μπαίνω ίντερνετ. Δεδομένα ελάχιστα. Ίντερνετ 30-40 λεπτά τη μέρα συνολικά μπες-βγες(κυρίως περιήγηση σε κάποιες σελίδες και Viber -ανταλλαγή μηνυμάτων, όχι κλήσεις-, όχι Facebook-Twitter, σχεδόν καθόλου Youtube), όχι παιχνίδια, κλήσεις κάνα 20λεπτο τη μέρα το πολύ (εισερχόμενες κι εξερχόμενες), 5-6 ανταλλαγή sms, 5-6 email και κάνα 10λεπτο περιήγηση στο μενού.

Με όλα τα παραπάνω μου κρατάει 1,5 μέρα γεμάτη, ίσως και λίγο παραπάνω. Είναι νορμάλ ή είναι λίγο για τη χρήση που κάνω ως τώρα; Επειδή ακούω για τρελούς χρόνους Γιατί η χρήση αυτή θα αυξηθεί.

Το κινητό το έχω περίπου δυο εβδομάδες και το έχω φορτίσει γύρω στις 6-7 φορές (το φορτίζω στο 15-20% και το κρατάω κάνα μισάωρο μετά το 100%).

Περιμένω τις παρατηρήσεις σας.

Edited by mplamplakas

Μηπως στο δικτυο της εταιριας το σημα ειναι αρκετα ασθενες και ενδεχομενως να κανεις και συχνες αποσυνδεσεις, ενω στο σπιτι σου το σημα ειναι καμπανα?

Σε σχετικες δοκιμες παιζοντας το ιδιο βιντεο σε λουπα στο youtube σε δικτυο με φουλ σημα και σε αλλο με αδυναμο παρατηρησα οτι η καταναλωση στο δικτυο με το ασθενες σημα ηταν αυξημενη σε σχεση με το καμπανατο!

Ναι , για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πώ οτι το σήμα είναι ισχυρό , αλλά αποσυνδέσεις δέν έχω εντωπήσει να κάνει. Πάντως η συσκευή μου δεν νομίζω να φταίει εεεεε....??? τι λέτε...??....Αν ήταν θα το έκαμνε το πρόβλημα και στο δίκτυο ου σπιτιού μου ......

Σ ευεχαριστώ πολύ

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ισως έχεις kernel wakelocks φταίει το ρουτερ ίσως κάτι τέτοιο μου είχαν πει κάποτε

Αααα!!!!....μάλιστα μπορεί να φταίει το router της εταιρείας ???...οκ , ας μην είναι το πρόβλημα απο την συσκευή μου και οτι άλλο ας είναι .....χα!χα!χα!....

Σε ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα

mplamplaka μια ζαρα φαινεσαι αλλα για να το πουμε με πιο σιγουρια πρεπει να μας πεις το συμαντικοτερο ολων. Πoσες ωρες ηταν η οθονη σου ενεργη; Πηγαινε στην μπαταρια και πατα εκει που λεει για την οθονη.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

]

Αααα!!!!....μάλιστα μπορεί να φταίει το router της εταιρείας ???...οκ , ας μην είναι το πρόβλημα απο την συσκευή μου και οτι άλλο ας είναι .....χα!χα!χα!....

Σε ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα

Παίζει φιλε να είναι αυτό. Μπορεί να είναι και ασθενές το σήμα. Λογικά δεν φταίει η συσκευή μιας και στο σπίτι ή σε αλλα δίκτυα δεν έχεις πρόβλημα.

Οσο για εμενα. Είμαι με cloudystock 1.3 πλέον.

Θα σας γράψω χρόνους που μέτρησα εγω γιατί έγινε ενα reboot και σβήστηκαν χωρίς να το θέλω. Αν θέλετε το πιστεύετε.

Απο 1/4 στη 1 το πρωί μέχρι το πρωί στις 12 το πρωί ειχα 2 ώρες οθόνη στο 80% εκει έγινε η επανεκκίνηση και τα έχασα. Μετά μέτρησα μόνος μου και έφτασα τις 6μιση ώρες οθόνη και 36 εκτός φόρτισης. Πολυ wifi και λίγο data. 40 λεπτά κλήσεις.

Δυστυχώς δεν εχω στατιστικά. Δεν ξέρω αν θα με πιστέψετε. Η αλήθεια είναι ότι το greenify δουλεύει οπότε...... Χαχα

Θοδωρής

mplamplaka μια ζαρα φαινεσαι αλλα για να το πουμε με πιο σιγουρια πρεπει να μας πεις το συμαντικοτερο ολων. Πoσες ωρες ηταν η οθονη σου ενεργη; Πηγαινε στην μπαταρια και πατα εκει που λεει για την οθονη.

Δεν το πρόσεξα αυτό. Θα το κοιτάξω πάλι όταν φτάσει γύρω στο 20% που το βάζω στην πρίζα. Πάντως τη φωτεινότητα την έχω συνήθως κάτω από 45%. Γύρω στο 35-40%.

Καλησπέρα παιδιά ,

Μετά απο μια εβδομάδα ψάξιμο αλλά και επαναφορά που έχω κάνει στην συσκευή μου για να είμαι σίγουρος, παρατήρησα το εξής περίεργο να συμβαίνει με την κατανάλωση της μπαταρίας μου:

Λοιπόν τί είναι αυτό που παρατήρησα....και μην γελάσετε!!!!... . Όταν πηγαίνω στην εταιρία που εργάζομαι και συνδέομαι στο τοπικό wifi δίκτυο της εταιρίας τότε η κατανάλωση της μπαταρίας αρχίζει να αυξάνεται αρκετά και μέχρι να σχολάσω μετά απο 9 ώρες περίπου το κινητό έχει χάσει περίπου το 45% της μπαταρίας παρόλο που το έχω σε κατάσταση αναμονής , ενώ αυτό δεν συμβαίνει όταν συνδέομαι στου σπιτιού μου το δίκτυο , εκεί η μπαταρία μπορώ να πω έχει μια άριστη συμπεριφορά .

Στην φωτό που έχω ανεβάσει η φθίνουσα γραμμή είναι η περίοδος που είμαι συνδεδεμένος στο δίκτυο της εταιρίας και στο σημείο που δείχνω με το τόξο είναι η στιγμή που αποσυνδέομαι απο το δίκτυο της εταιρίας και σταματάει η κατηφόρα της μπαταρίας .( ΠΡΟΣΟΧΗ!!!...Αποσυνδέομαι απο το δίκτυο της εταιρίας αλλά το wifi της συσκευής το έχω σε κατάσταση ON) .

......Και ρωτάω ρε παιδιά , είναι λογικό αυτό που συμβαίνει ? Το έχετε ξανασυναντήσει αυτό?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

:)

Μπορει να μην εχει να κανει με το wifi. Κι εμενα το ιδιο μου συνεβαινε και παρατηρησα οτι τελικα δεν εφταιγε αυτο αλλα οτι στη δουλεια μου ειχε ασθενες σημα η vodafone και εψαχνε το κιν συνεχεια να βρει σημα και ετσι ετρωγε την μπαταρια, προσπαθωντας δηλ. να βρει δικτυο.

Υ.γ. Η συσκευη σου δε φταιει σιγουρα.

Proud to be Blackberry addict...

Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport

Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900

Μπορει να μην εχει να κανει με το wifi. Κι εμενα το ιδιο μου συνεβαινε και παρατηρησα οτι τελικα δεν εφταιγε αυτο αλλα οτι στη δουλεια μου ειχε ασθενες σημα η vodafone και εψαχνε το κιν συνεχεια να βρει σημα και ετσι ετρωγε την μπαταρια, προσπαθωντας δηλ. να βρει δικτυο.

Υ.γ. Η συσκευη σου δε φταιει σιγουρα.

Οκ Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά

Και με την ευκαιρία ήθελα να ρωτήσω το εξής : Οι διάφορες εφαρμογές που βλέπω όταν ανοίγω τον task manager καλό είναι να τις κλείνω ή δεν παίζει κανένα ρόλο ?

Ευχαριστώ πολύ

Edited by OAL

Λογικά έπιανα εύκολα 8 ώρο αλλά έπρεπε να το φορτίσω.... Πάω σε KK και εγώ πλέον... Θέλω το 4Κ βίντεο!!

Λογικά έπιανα εύκολα 8 ώρο αλλά έπρεπε να το φορτίσω.... Πάω σε KK και εγώ πλέον... Θέλω το 4Κ βίντεο!!

Τι σχέση έχει το 4Κ με την Κιτκατ; Ούτε η kit Kat ούτε η jelly bean έχει 4κ, με mod όμως μπορείς να βάλεις και στις δύο.

Τι σχέση έχει το 4Κ με την Κιτκατ; Ούτε η kit Kat ούτε η jelly bean έχει 4κ, με mod όμως μπορείς να βάλεις και στις δύο.

Στην JB δεν μπαίνει 4Κ ούτε με το mod, δεν υπάρχουν τα κατάλληλα libs... Στην KK από την άλλη, σε όλες τις rom που βγαίνουν πλέον είναι ενσωματωμένο το 4Κ...

Έφτιαξε αρκετά με τον simple kernel όντως... Πιστεύω πως αν το άφηνα και 10 ώρο μπορούσε να πάει με 100% σίγουρα!

Το Eco που εχεις πανω αριστερα ειναι ΠΑΝΤΑ ενεργοποιημενο ? Ποια ROM εχεις ?

Ναι το έχω ανοιχτό και ενεργοποιείται στο 20%. Όσο για Rom & kernel που να στα λεω......

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Stock 4.4.2 root έχω, ούτε greenify τις μαμά εφαρμογές ούτε άλλα κόλπα... μήπως τελικά με το πολύ ψάξιμο απλά χάνεις χρόνο;

Εγω εχω 22 ωρες αναμονη με 37% ακομα.

Οθονη 3ωρες και 15 λεπτα, ομιλια 2 ωρες και 10 λεπτα, λιγο gps, wifi,bluetooth,email,facebook ολα ανοικτα και συγχρονιζουν. Οθονη 48% οχι αυτοματη.

Ειναι καλα?

Αν το πιασουν τα πιτσιρικια το σκιζουν...

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντελως μαμα 4.4.2 t-mobile

Για πείτε γνώμες οι πιο έμπειροι...

Το κινητό το έχω ενάμισι μήνα περίπου και ο γνήσιος φορτιστής μου κάνει ένα έντονο βούισμα και όταν είναι στην πρίζα και καμιά 15αριά δευτερόλεπτα αφότου τον βγάλω. Μετά από προτροπή του DjTony το έβαλα αυτή τη φορά που βλέπετε τα συγκεκριμένα screenshots να φορτίσει με τον γνήσιο φορτιστή του παλιού μου L7. Τα νούμερα που βλέπετε είναι καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά. Με 5μισι ώρες οθόνη μου κρατούσε max 24 ώρες. Τα πρώτο από τα δύο βράδια που μεσολάβησαν το είχα σε δίκτυο LTE με ΚΛΕΙΣΤΑ δεδομένα, wi-fi και όλα τα σχετικά και μου έχασε σε 8μισι ώρες 4%. Το δεύτερο βράδυ το ρύθμισα 2G πάλι με όλα κλειστά και για 8μισι ώρες δεν είχα καμία απώλεια. Λειτουργώ Titanium Backup με 75 στοιχεία παγωμένα και Greenify όλα sleep εκτός από SwiftKey και SuperUser. Καθ' όλη τη διάρκεια της αποφόρτισης (100-0) είχα 30% φωτεινότητα οθόνης και λήξη χρονικού ορίου οθόνης 30 δευτερόλεπτα. Δηλαδή από την αρχή το λειτουργώ σα να βρίσκεται σε εξοικονόμηση ενέργειας. Επίσης 1 ώρα και ένα τέταρτο κλήσεις.

1η ερώτηση: Θεωρείτε πως είναι φυσιολογικά τα νούμερά μου;

2η ερώτηση: Επειδή είχα και παλιότερα μία εμπειρία με ένα φορτιστή από SE που βούιζε και μου είχε καταστραφεί η μπαταρία του κινητού σε λιγότερο από 6 μήνες υπάρχει περίπτωση να έχω δημιουργήσει μη αναστρέψιμο πρόβλημα στην μπαταρία του G2;

3η ερώτηση: Δικαιούμαι αλλαγή φορτιστή κυρίως; Δικαιούμαι και αλλαγή μπαταρίας;

Τα φώτα σας! :)

Το κινητό το έχω ενάμισι μήνα περίπου και ο γνήσιος φορτιστής μου κάνει ένα έντονο βούισμα και όταν είναι στην πρίζα και καμιά 15αριά δευτερόλεπτα αφότου τον βγάλω. Μετά από προτροπή του DjTony το έβαλα αυτή τη φορά που βλέπετε τα συγκεκριμένα screenshots να φορτίσει με τον γνήσιο φορτιστή του παλιού μου L7. Τα νούμερα που βλέπετε είναι καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά. Με 5μισι ώρες οθόνη μου κρατούσε max 24 ώρες. Τα πρώτο από τα δύο βράδια που μεσολάβησαν το είχα σε δίκτυο LTE με ΚΛΕΙΣΤΑ δεδομένα, wi-fi και όλα τα σχετικά και μου έχασε σε 8μισι ώρες 4%. Το δεύτερο βράδυ το ρύθμισα 2G πάλι με όλα κλειστά και για 8μισι ώρες δεν είχα καμία απώλεια. Λειτουργώ Titanium Backup με 75 στοιχεία παγωμένα και Greenify όλα sleep εκτός από SwiftKey και SuperUser. Καθ' όλη τη διάρκεια της αποφόρτισης (100-0) είχα 30% φωτεινότητα οθόνης και λήξη χρονικού ορίου οθόνης 30 δευτερόλεπτα. Δηλαδή από την αρχή το λειτουργώ σα να βρίσκεται σε εξοικονόμηση ενέργειας. Επίσης 1 ώρα και ένα τέταρτο κλήσεις.

2η ερώτηση: Επειδή είχα και παλιότερα μία εμπειρία με ένα φορτιστή από SE που βούιζε και μου είχε καταστραφεί η μπαταρία του κινητού σε λιγότερο από 6 μήνες υπάρχει περίπτωση να έχω δημιουργήσει μη αναστρέψιμο πρόβλημα στην μπαταρία του G2;

Το βουητο που λες στον φορτιστη παντως ακουγεται και σε μενα... Το κινητο το εχω ενα μηνα τωρα.... Ποτε προλαβε και χαλασε???

Εκτος και αν ηταν faulty απο την αρχη... Τι να πω 402 παρτιδα ειναι και εχουν ακομα προβληματα??? :@

Edited by razorkop
Never give up

Ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα νουμερα σου πιστεψε με.. αλλα συνεχιζω να μη καταλαβαινω γιατι χανεις τα βραδια... και εγω σε LTE το εχω καθε βραδυ με ανοιχτο Wifi... και χανω 0% σε 15 ωρες... αφου το δουλεψω και μετα χανει 1%

ο φορτιστης και εμενα κανει το βουητο αλλα το φορτιζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ το κινητο... αν οντως ειναι προβληματικος & το γνωριζει καποιο παιδι απο εδω οτι οσοι φορτιστες βουιζουν θελουν αλλαγμα να παω να το κανω...