Jump to content

Achil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Achil

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Achil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όσον αφορά το 2ο που ρώτησες πολυ καλη εφαρμογή ειναι το YouTube Downloader by dentex αλλα πλέον τέτοιες εφαρμογές δεν υπάρχουν στο play store. Μπορείς να κατεβάσεις το apk απο το site του δημιουργού, ή απο το opera mobile store ή appstore (amazon) που ειναι free. Κατεβάζεις το βίντεο που θέλεις σε διάφορες ποιότητες και ήχο μέσα απο το youtube.
  2. Μια αναφορα μεταξυ των 2 να παραθεσω!. Η 4.4.2, προσφερει ενα 15% επιπλεον στο web browsing σε σχεση με την 4.2. Ενω η 4.2 προσφερει ενα 20% στην προβολη video ειτε ειναι αναπαραγωγη ειτε απο youtube.
  3. Achil

    Sony Xperia T

    Καλησπερα στην παρεα! Το προβλημα με το wifi τελικα εχει διορθωθει; Διαβαζα σε προηγουμενες σελιδες οτι σε καποιους ναι μεν διορθωθηκε με την ελευση της 4.3 αλλα κολλαει στην προβολη σε HD. Επισης το προβλημα η αντιπροσωπεια το αναγνωριζει ωστε να προχωρησει σε αντικατασταση η επισκευη;
  4. Φίλε μου όπως διαβάζω για το θέμα σου με τον ήχο στο video, πρέπει να έχουμε το ίδιο πρόβλημα.. Στην δικιά μου περίπτωση η procordia αναγνώρισε το πρόβλημα αλλα με αντικατάσταση πλακέτας, καλωδιοταινίας, αναβάθμιση σε KitKat το πρόβλημα παρεμένει και η ίδια μου είπε οτι δεν μπορεί προς το παρόν να κάνει κατι, γιαυτό και έστειλε αίτημα στην LG εξωτερικού για βρεί αυτη λύση.
  5. Οπως εγραψα εχω γερμανικο (t-mobile) και ειχε την 4.3. Στην ελλαδα δεν ηρθε η 4.3
  6. Καλημερα! Εχω γερμανικο LG G2. Λογω του γνωστου προβληματος με το gps το εστειλα στην procordia και προχωρησαν σε αντικατασταση πλακετας που προοριζεται για την ελληνικη αγορα. Επισης αναβαθμισαν το λειτουργικο απο 4.3 JB σε 4.4 ΚΚ. Τους ρωτω αν μπορω να επιστρεψω στην προηγουμενη εκδοση 4.3 και μου απαντανε οτι για την Ελλαδα προοριζεται μονο η 4.2 και οτι η 4.3 υπηρχε επειδη ηταν παραεισαγωγης. Μπορω με καποιον τροπο να επιστρεψω στην 4.3;; ΥΓ 1. Ζητω υποβαθμιση λειτουργικου διοτι ειναι εμφανης η διαφορα στην καταναλωση της μπαταριας! ΥΓ 2. Το gps δεν το εχω δοκιμασει αρκετα για να βγαλω ασφαλη συμπερασματα για το αν διορθωθηκε.
  7. Μηπως στο δικτυο της εταιριας το σημα ειναι αρκετα ασθενες και ενδεχομενως να κανεις και συχνες αποσυνδεσεις, ενω στο σπιτι σου το σημα ειναι καμπανα? Σε σχετικες δοκιμες παιζοντας το ιδιο βιντεο σε λουπα στο youtube σε δικτυο με φουλ σημα και σε αλλο με αδυναμο παρατηρησα οτι η καταναλωση στο δικτυο με το ασθενες σημα ηταν αυξημενη σε σχεση με το καμπανατο!
  8. Καποιος αλλος εχει δοκιμασει;
  9. καλημερα! Μπορει καποιος να μου πει ποσο μπαταρια καταναλωνει σε browsing συνδεδεμενο με wifi,(οχι 3g η 4g!!) μεσα σε ενα διωρο κ με φωτεινοτητα στο 50%; Δεδομενου του battery test απο το gsmarena που η μπαταρια του κρατα 11,5 ωρες σε browsing με wifi θα πρεπει σε ενα διωρο να καταναλωνει κατι λιγοτερο απο 20%. Ισχυει κατι τετοιο;;
  10. Οτι να ναι, αυτο που φανταζόμουν και θεωρούσα πιο "λογικο" είναι οτι δεν σε καλύπτει η εγγύηση εφόσον δεν το εισάγει, οχι να την πληρώνεις και να σου λέει δεν στο επισκευάζω... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω την αίσθηση οτι κάποια παιδιά είχαν πρόβλημα με το gps και κατα την διάρκεια της πλοήγησης με συνεχείς αποσυνδέσεις και αυτο τους παρουσιάστηκε αργότερα μετά απο σειρά πλοηγήσεων. Αν μπορείτε και έχετε το χρόνο Luciferia και sakisdani κάντε μερικές πλοηγήσεις να το λήξουμε το θέμα..
  11. Ούτε και αν πλερώσεις?
  12. Το γνωρίζω για την εγγύηση. Είστε αρκετοί που αγοράσατε απο Κίνα αλλα εξίσου πολλοί που αγόρασαν απο digivire, expansys ή και τα skroytzoμαγαζα. 2-3 παιδιά που έχουν ελληνικη συσκευή είδα οτι απευθύνθηκαν στην LG για επισκευή/αντικατάσταση του gps. Οι υπόλοιποι που έχουν αγορασμένο παραεισαγωγής έχουν κινηθεί για την αντικατάσταση της συσκευής ή το κατάστημα δεν αναγνωρίζει??
  13. Φίλε μου αν έχεις την διάθεση και τον χρόνο και μπεις στην διαδικασία να τεστάρεις το gps με μερικές πλοήγησεις ανέφερε μας τα αποτελέσματα για τυχόν απώλεια σήματος κα!
  14. Καλησπέρα φίλε μου!

    Προσπαθώντας να βγάλω μια άκρη για την αξιοπιστία του gps του G2 επικοινωνω με διάφορα μελη του forum, μεσω pm, που δεν έχουν διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα με το gps.

    Για να μην γεμίζει το νημα του G2 με ίσως περιττες ερωτήσεις απλα θα ήθελα μια διευκρίνηση όσον αφορά την λειτουργία του. Εχω διαβάσει πως δεν σου έχει παρουσιάσει καποιο πρόβλημα με το gps, αυτο που θα ήθελα να σε ρωτήσω, επειδή το πρόβλημα διαβάζω οτι δεν εμφανίζεται άμεσα, αν έσυ έχεις δουλέψει αρκετά το gps (και κυρίως μεσα στην πόλη ώστε να έχεις ενα αξιόπιστο συμπέρασμα) χωρίς να σου έχει παρουσιάσει αποσυνδέσεις.

  15. tpal

    Καλησπερα.Μια φορα το εχω δουλεψει και ηταν κομπλε αρα και δεν μπορω να σου πω στα σιγουρα
×
×
  • Create New...