Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η μπαταρια τα σπαει. Οπως θα δειτε παρακατω το ελιωσα το κινητο. Τις τελευταιες 3 ωρες καταναλωσα το 41% της μπαταριας. Ειχα παντα το wifi ανοιχτο με πολυ youtube, browsing, poker και tapatalk. Τρια τεταρτα κλησεις και παντα σε 2G mode. Φωτεινοτητα στο 60%. Επισης δεν εχω συγχρωνισμους. Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα είδα το αδιανόητο...μόλις 25 ώρες διάρκεια......

.....αλλά με 3,5 ώρες RR3, DH4 και Dark Avenger (με αυτό έχω κολλήσει τελευταία) :p

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Χαλασμενο.... http://i44.tinypic.com/2n7po39.png

Το παθαίνω κι εγώ μ αυτή τη παλιόLG :p

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Χαλασμενο.... http://i44.tinypic.com/2n7po39.png

Δεν παίζει χαχαχα. Πες λιγο. Τι χρηση κανεις κυριως εκείνη την ώρα.

Και χάρηκα εγω με το 30λεπτο χθες

Θοδωρής

Παιδιά έχει ανέβει screenshot με τηλέφωνο στην αναμονή 13 ώρες και η μπαταρία μουλαρωμενη στο 100%

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Θοδωρη ολα τα λεπτα βγηκαν με 25% φωτεινοτητα (βλ.βραδυ) κ μπροουζαρισμα ταπατοκ. Τα 44' που σου ανεβασα χτες ηταν με 40' φωτεινοτητα και φουμπου!

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Το tapatalk και λιγο και γιαυτο βγαζει τοσο. Θυμάμαι και στο note με tapatalk εβγαζα περισσότερο. Βασικά εχει γίνει τρομερή δουλεια στο τηλέφωνο.
Θοδωρής

Μέχρι τώρα άκουγα μεγάλα λόγια για διάρκεια μπαταρίας και στο τέλος απογοητευόμουν με τα κινητά που είχα, ακόμα και με το galaxy note που είχα πριν πάρω το G2. Τι έχουν κάνει οι άνθρωποι με την μπαταρία, έχω πάθει πλάκα..:shock:

Ετσι απο περιεργεια θα δοκιμασω στην επομενη φορτιση με 0 φωτεινοτητα να δω. Θα βγαλω τα ματια μου βεβαια, αλλα σε δουλεια να βρισκομαστε

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Ξέρετε τι είναι αυτο? Και γιατί είναι τόσο πολυ?

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Ξέρετε τι είναι αυτο? Και γιατί είναι τόσο πολυ?

Εσυ μια χαρα εισαι.Εμενα φτανει 2-3 μερες τωρα και 40% και μου τρωει την μπαταρια.

Τωρα για το τι ειναι αυτο φταιει η google.Διαβασε εδω.

εγω ρε παιδια ειμαι στην 4φορτιση απο την ημερα που το πηρα κ καθε μερα το φορτιζω.. το βραδυ εννοειται η συσκευη ειναι ανοιχτη στο αθορυβο κ με χρηση ολη την ημερα ομως..ειμαι οκ???

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

εγω ρε παιδια ειμαι στην 4φορτιση απο την ημερα που το πηρα κ καθε μερα το φορτιζω.. το βραδυ εννοειται η συσκευη ειναι ανοιχτη στο αθορυβο κ με χρηση ολη την ημερα ομως..ειμαι οκ???

Ήσουν σαφέστατος :p!!

Αν δεν μας πεις ακριβώς την χρήση που κάνεις (φωτεινότητα, χρήση Wifi ή/και data, συγχρονισμοι, χρόνο ομιλίας, κτλ κτλ) δεν θα σου πει κανείς αν είσαι Οκ ;)

Edited by efthimis31

εγώ έχω φάει τρελό κόλλημα με angry birds go, injustice (αυτό και αν ρουφάει μπαταρία) και μου βγάζει μία μέρα η μπαταρία. αλλά το φχαριστιέμαι. επίσης τρέχω facebook messenger, skype, viber, whatsapp και καιρό στο background και κάποια elixir widgets... Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

εγώ έχω φάει τρελό κόλλημα με angry birds go, injustice (αυτό και ρουφάει μπαταρία) και μου βγάζει μία μέρα η μπαταρία. αλλά το φχαριστιέμαι. επίσης τρέχω facebook messenger, skype, viber, whatsapp και καιρό στο background και κάποια elixir widgets...

Αυτό είναι έπος και όχι χρήση που κάνεις. Μα δεν μπορείς να υπολογίσεις χρόνους όταν παίζεις παιχνίδια και σαφέστατα η μπαταρία παίρνει την κατιούσα γρηγορότερα.

Νομίζω ότι με αυτά που αναφέρεις, είσαι πάρα πολύ καλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Και στα 100 θα'μαι πάλι εδώ να σε κυνηγώ!

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Ο χριστος κ η παναγια... να φανταστω οθονη κοντα στην μια ωρα μαξ?

Πες μας λίγο χρηση

Και όλα κλειστά..