alextrela Δημ. July 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αντικατάσταση με καινούργιο και καθάρισες. Μου εχει τύχει εξίσου σε tablet Asus και το γύρισα πίσω amazon και πίστωση χρημάτων. Συμβαίνουν αυτά δυστυχώς. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Εντάξει μη ξενερώνεις, θα στο αντικαταστησουν εντός doa θέλω να πιστεύω Εννοειται. Και εγω απο το you το ειχα παρει και εγινε αντικατασταση. Χωρις προβληματα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ούτε σβηστό ανάβει κάποιο φωτάκι. Χμμμ Το πήρα σήμερα με την προσφορά από το you.gr. ΤΑ ΣΠΆΕΙ !! Το φωτάκι ενεργοποιείται όταν χρησιμοποιείται η μπροστά κάμερα. Από όσα διάβασα είναι εκτος για Skype και κάτι σαν security feature για να γνωρίζεις ποτε είναι ενεργή η κάμερα. Πάντως όταν φορτίζει δεν έχει κανένα δείκτη για να δείχνει τη φορτιση. Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ταμπλετούχος λοιπόν και ο cookieman και με σοβαρό εργαλείο αυτή τη φορά!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Ταμπλετούχος λοιπόν και ο cookieman και με σοβαρό εργαλείο αυτή τη φορά!:D Και όλα αυτά χάρις στον tiniakos πανηγυρικά !! Και μεγάλος παίκτης και μεγάλο λαγωνικό !! Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Εννοειται. Και εγω απο το you το ειχα παρει και εγινε αντικατασταση. Χωρις προβληματα. Από το τηλεφωνικό κέντρο του you.gr μου είπαν ότι περιμένουν απάντηση από τον κατασκευαστή. Τους είπα ότι επιθυμώ αντικατάσταση doa, ή αν θεωρούν ότι δεν έχει πρόβλημα τότε θα ασκήσω το δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Από το τηλεφωνικό κέντρο του you.gr μου είπαν ότι περιμένουν απάντηση από τον κατασκευαστή. Τους είπα ότι επιθυμώ αντικατάσταση doa, ή αν θεωρούν ότι δεν έχει πρόβλημα τότε θα ασκήσω το δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών. Καλημέρα. Για δες και εδώ http://www.toshiba.eu/Contents/Toshiba_teg/EU/Others/SW/lw_cs_mb.pdf στη σελίδα 6. Αν και πιστεύω, ότι επειδή δεν θα ρισκάρουν τη φήμη τους κλπ, είναι μεγάλη η πιθανότητα να στο αλλάξουν. Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Καλημέρα. Για δες και εδώ http://www.toshiba.eu/Contents/Toshiba_teg/EU/Others/SW/lw_cs_mb.pdf στη σελίδα 6. Αν και πιστεύω, ότι επειδή δεν θα ρισκάρουν τη φήμη τους κλπ, είναι μεγάλη η πιθανότητα να στο αλλάξουν. Καλημέρα φίλε μου. Εμένα είναι στο fault tupe 1, αρα σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης θέλει 3 pixel. Εγώ δεν μπορώ να διακρίνω πόσα είναι, αν ηταν 1 δεν θα φαινόταν τόσο. Σε εμένα βγάζει μάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Καλημέρα φίλε μου. Εμένα είναι στο fault tupe 1, αρα σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης θέλει 3 pixel. Εγώ δεν μπορώ να διακρίνω πόσα είναι, αν ηταν 1 δεν θα φαινόταν τόσο. Σε εμένα βγάζει μάτι. Και εγώ, από ό,τι είδα, πρέπει να είναι περισσότερα. Παραείναι μεγάλο το dot... Γενικά έχω ακούσει καλά λόγια για το service τους. Πάντως, ακόμα και εάν σου πουν από το you, ότι δεν γίνεται κλπ, ας κάνεις έναν κόπο και μίλα απευθείας με toshiba. Πέταξε μάλιστα και ότι είσαι σε forum κλπ και έχω την εντύπωση, ότι θα στο αλλάξουν. Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Καλημέρα φίλε μου. Εμένα είναι στο fault tupe 1, αρα σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης θέλει 3 pixel. Εγώ δεν μπορώ να διακρίνω πόσα είναι, αν ηταν 1 δεν θα φαινόταν τόσο. Σε εμένα βγάζει μάτι. Αυτο ισχυει για την εγγυηση. Εσυ ζητας doa ή και υπαναχωρηση. Μη σε τουμπαρουν !! Και εγω ειχα μιλησει με το you, με παρεπεμψε καπου στην ιστοσελιδα τους για να υποβαλω γραπτως το αιτημα μου και ην επομενη μερα μου το αλλαξαν, αν θυμαμαι καλα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Όταν είμαστε στην εφαρμογή "Αλληλογραφία", στο modern ui, ξέρει κανείς, πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε λογαριασμό mail; Δηλ. ενώ έχω προσθέσει yahoo, gmail δεν μπορώ με τίποτα να τους αφαιρέσω. Edited July 3, 2014 by cookieman Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Όταν είμαστε στην εφαρμογή "Αλληλογραφία", στο modern ui, ξέρει κανείς, πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε λογαριασμό mail; Δηλ. ενώ έχω προσθέσει yahoo, gmail δεν μπορώ με τίποτα να τους αφαιρέσω. ρυθμίσεις-> λογαριασμοί-> επιλογή του λογαριασμού-> κάτω κάτω δεν έχει κατάργηση λογαριασμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 ρυθμίσεις-> λογαριασμοί-> επιλογή του λογαριασμού-> κάτω κάτω δεν έχει κατάργηση λογαριασμού; Έχεις δίκιο, απλά έψαχνα για κάτι αντίστοιχο μέσα στην εφαρμογή. Σε ευχαριστώ ! Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Έχεις δίκιο, απλά έψαχνα για κάτι αντίστοιχο μέσα στην εφαρμογή. Σε ευχαριστώ ! μέσα από την εφαρμογή είναι αυτό που λέω...(από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής "αλληλογραφίας" εννοώ) εκτός αν κατάλαβα λάθος και εννοείς κάτι άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 μέσα από την εφαρμογή είναι αυτό που λέω...(από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής "αλληλογραφίας" εννοώ) εκτός αν κατάλαβα λάθος και εννοείς κάτι άλλο.. Δίκιο !!! Χαμπάρι δεν πήρα.. Τώρα το είδα. Σε ευχαριστώ ! Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Καλημέρα, έχω ενα θέμα με τον ήχο. Όταν παιζει ήχος απο το ταμπλέτες κανει κάποια σκρατς σκρατς σαν να μην είναι καθαρός ο ήχος. Τι να είναι drivers η hardware? Κανεις κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Nεότερα από το θέμα με τα pixel. Aπό το you μου είπανε ότι τους απάντησε η toshiba ότι δεν το βάζει στην εγγύηση (?????) οπότε θα το επιστρέψω με το δικαίωμα επαναχώρησης. Όσο καλή τιμή και να ήταν για εμένα μετράνε άλλα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Nεότερα από το θέμα με τα pixel. Aπό το you μου είπανε ότι τους απάντησε η toshiba ότι δεν το βάζει στην εγγύηση (?????) οπότε θα το επιστρέψω με το δικαίωμα επαναχώρησης. Όσο καλή τιμή και να ήταν για εμένα μετράνε άλλα πράγματα. ετσι οπως τα λες φιλε μου!φυσικα μετρανε κ αλλα πραματα!φανταζεσαι να το ειχες παρει 320 ευρω οσο εκανε στην αρχη?κριμα ειναι δηλαδη... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 ετσι οπως τα λες φιλε μου!φυσικα μετρανε κ αλλα πραματα!φανταζεσαι να το ειχες παρει 320 ευρω οσο εκανε στην αρχη?κριμα ειναι δηλαδη... Εγώ θα ζητήσω τα χρήματα μου πίσω, δεν θέλω ούτε πιστωτικό ούτε να μου δώσουν κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 αυτο εννοειται.πιστευω να τα παρεις πισω κ μην εχεις κανενα θεμα.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 αυτο εννοειται.πιστευω να τα παρεις πισω κ μην εχεις κανενα θεμα.. Δεν πιστεύω να έχω θέμα, αλλά αν είναι τόσο @@@@ για 139 ευρώ, τι να πω. Μετά δεν θα ξαναγοράσω τίποτε από το you. Το ήθελα για δώρο και παρήγγειλα και screen protector o @@@@. Ευτυχώς δεν πήρα και θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Καλημέρα, έχω ενα θέμα με τον ήχο. Όταν παιζει ήχος απο το ταμπλέτες κανει κάποια σκρατς σκρατς σαν να μην είναι καθαρός ο ήχος. Τι να είναι drivers η hardware? Κανεις κάτι παρόμοιο; Εφόσον έχεις κατεβάσει τους τελευταίους drivers για την κάρτα ήχου η και έχεις κάνει ενα refresh και συνεχίζει το τριξιμο στον ήχο τότε καλύτερα να απευθυνθείς ειτε στην Toshiba η στο κατάστημα αγορας αν το πήρες πρόσφατα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Εγώ θα ζητήσω τα χρήματα μου πίσω, δεν θέλω ούτε πιστωτικό ούτε να μου δώσουν κάτι άλλο. Δεν δοκιμάζεις μια και εσύ ο ίδιος στο service της toshiba; Μπορεί και να πετύχεις κάτι. Άλλωστε για την υπαναχώρηση έχεις ακόμα 10 μέρες περίπου καιρό Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Δεν δοκιμάζεις μια και εσύ ο ίδιος στο service της toshiba; Μπορεί και να πετύχεις κάτι. Άλλωστε για την υπαναχώρηση έχεις ακόμα 10 μέρες περίπου καιρό Επειδή ξενέρωσα με την κατάσταση θα πάω να πάρω ένα asus memopad 8 ή galaxy tab και δεν ασχολούμαι άλλο με το you και την Toshiba. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Επειδή ξενέρωσα με την κατάσταση θα πάω να πάρω ένα asus memopad 8 ή galaxy tab και δεν ασχολούμαι άλλο με το you και την Toshiba. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί δεν παίρνεις ένα ίδιο ταμπλετ? Το ότι έτυχε να είναι προβληματικό αυτο που πήρες δε σημαίνει πως είναι όλα. Άλλωστε αυτα συμβαίνουν παντού. Το θέμα είναι η αντικατάσταση. Εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα να ξαναδοκιμάσεις με την ίδια συσκευή. Είναι πολύ καλή και θα ικανοποιηθείς. Εγώ το πήρα απο....καραμπόλα (μου έκαναν δώρο ένα android και αγανάκτησα) και έτσι βρεθηκα με αυτό στα χέρια και το απολαμβανωωωωωωω...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts