Jump to content

Toshiba Encore (Bay Trail) 8"

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, όταν πιέζεται το bezel προς τα κάτω, τρίζει??

Το δικό μου (και το πρώτο και το δεύτερο) έτριζαν πολύ....

Γιάννη επειδή βγήκε προσφορά στα 139 ευρώ παρακαλώ πριν λίγες ημέρες απο γνωςτο on line shop τα οποία τριξιματα δικαιολογούνται και με το παραπάνω θα έλεγα.:lol:

Μήπως ήσουν και λίγο πιο άτυχος στην δικιά σου περίπτωση,έστω και στο δεύτερο που τα πήρες day one περίοδο;

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν κρατήσεις παρατεταμένο το power?

ωχ...συγνωμη φιλε μου,εχεις δικιο:lol:

ηθελε 10 sec~ για να κλεισει ;)

σε ευχαριστω και να χαρουμε ολοι το ταμπλετακι :)

Γιάννη επειδή βγήκε προσφορά στα 139 ευρώ παρακαλώ πριν λίγες ημέρες απο γνωςτο on line shop τα οποία τριξιματα δικαιολογούνται και με το παραπάνω θα έλεγα.:lol:

Μήπως ήσουν και λίγο πιο άτυχος στην δικιά σου περίπτωση,έστω και στο δεύτερο που τα πήρες day one περίοδο;

139? 139????????????????

του επιτρέπω και να σβήνει τότε! :lol::lol:

Γι αυτό ρωτάω για τα τριξίματα, επειδή τα δικά μου ήταν από τα πρώτα.

Τώρα έχει βελτιωθει το πράγμα? Βασικά, δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση ότι η τοσίμπα προσπαθεί να γινει acer, αν με καταλαβαίνεις...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μια συμβουλή προς όλους θα έλεγα όταν δεν χρησιμοποιείτε το tablet για πανω απο 1-2 ώρες καλύτερα να το κλείνεται κανονικά όπως κάνουμε στα pc μας με shut down.

Και αυτο διότι το connected standbay δεν δουλεύει τόσο υποδειγματικά όπως σε android/iOS και να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα να ξυπνήσετε ενα πρωί και να μην μπουταρει καθολου.

Έτσι κι αλλιως το boot της συςκευης ειναι λιγότερο απο 10 δευτερόλεπτα.

Πέρα από το καμμένο pixel, το έχω να φορτίζει, δεν έκανα ακόμη εγκατάσταση γιατί περιμένω να δω τι θα μου πουν αλλά κάποιο φωτάκι δεν ανάβει που να δείχνει ότι φορτίζει. Δεν θα έπρεπε?

Πέρα από το καμμένο pixel, το έχω να φορτίζει, δεν έκανα ακόμη εγκατάσταση γιατί περιμένω να δω τι θα μου πουν αλλά κάποιο φωτάκι δεν ανάβει που να δείχνει ότι φορτίζει. Δεν θα έπρεπε?

Θυμάμαι ότι είχε ένα μπλε φωτάκι. Είναι power on η συσκευή?

139? 139????????????????

Τώρα έχει βελτιωθει το πράγμα? Βασικά, δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση ότι η τοσίμπα προσπαθεί να γινει acer, αν με καταλαβαίνεις...

Κοιτα σε σχεση με τα αντιστοιχα Asus/Dell υστερεί σε ποιότητα κατασκευής,αλλα απο την άλλη τα αλλα ειτε δεν κυκλοφόρησαν ποτε Ελλαδα(Dell) ειτε απο Μαρτη και έπειτα για το Asus και απο την άλλη σου προσφέρει την καλύτερη αυτονομία σε 8ιντσο συν πολυ καλή φωτεινή και ζωντανή οθόνη συν όλες οι διαθέσιμες θύρες επέκτασης.

Δεν νομίζω οτι θέλει να γίνει Acer,αλλα σε αυτο το ευρέως τιμών ακόμα και στα 330-350 όταν βγήκε δεν πρέπει να έχουμε τρομερές απαιτήσεις.

Αλουμίνιο-καλύτερη οθόνη κλπ σε στυλ iPad πας σε Thinkpad 8 που όμως και σήμερα 400 ευρώ στοιχίζει και αυτο εξωτερικό.

Εχει κατα κύριο λόγω θετικά το Toshiba σαν πρόταση.

Θυμάμαι ότι είχε ένα μπλε φωτάκι. Είναι power on η συσκευή?

Είναι στο αρχικό στάδιο ρύθμισης (περιοχή και γλώσσα). Το έκλεισα κ το ξανάνοιξα, αναβόσβησε κάτι μπλε αλλά τίποτε άλλο.

139? 139????????????????

Κοιτα Γιαννη , μπορει να τριζει αλλα εχει υποδειγματικη ποιοτητα κατασκευης εσωτερικα και με πολύ καλο σχεδιασμο ψυξης σε σχεση με αλλα ταμπλετ όπως venue 8 pro που εχουν πρόβλημα πολύ χρηστες ζεματάει , παρε μια ιδεα από τις εικονες που εχει λιγο πιο κατω . http://forum.tabletpcreview.com/toshiba/59801-recent-8-windows-slates-weight-battery-gps-hdmi-out-2.html - http://www.nhl.pl/index.php?showtopic=74035&st=20&start=20

Edited by aby

Κοιτα Γιαννη , μπορει να τριζει αλλα εχει υποδειγματικη ποιοτητα κατασκευης εσωτερικα και με πολύ καλο σχεδιασμο ψυξης σε σχεση με αλλα ταμπλετ όπως venue 8 pro που εχουν πρόβλημα πολύ χρηστες ζεματάει , παρε μια ιδεα από τις εικονες που εχει λιγο πιο κατω . http://forum.tabletpcreview.com/toshiba/59801-recent-8-windows-slates-weight-battery-gps-hdmi-out-2.html

Το θυμάμαι! Δεν ζεσταίνεται αυτό το μηχάνημα!! Είναι πολύ καλό.

Είναι στο αρχικό στάδιο ρύθμισης (περιοχή και γλώσσα). Το έκλεισα κ το ξανάνοιξα, αναβόσβησε κάτι μπλε αλλά τίποτε άλλο.

Μήπως το φωτάκι ανάβει μόνο όταν φορτίζει σβηστό? Δεν το θυμάμαι….

Κοιτα σε σχεση με τα αντιστοιχα Asus/Dell υστερεί σε ποιότητα κατασκευής,αλλα απο την άλλη τα αλλα ειτε δεν κυκλοφόρησαν ποτε Ελλαδα(Dell) ειτε απο Μαρτη και έπειτα για το Asus και απο την άλλη σου προσφέρει την καλύτερη αυτονομία σε 8ιντσο συν πολυ καλή φωτεινή και ζωντανή οθόνη συν όλες οι διαθέσιμες θύρες επέκτασης.

Δεν νομίζω οτι θέλει να γίνει Acer,αλλα σε αυτο το ευρέως τιμών ακόμα και στα 330-350 όταν βγήκε δεν πρέπει να έχουμε τρομερές απαιτήσεις.

Αλουμίνιο-καλύτερη οθόνη κλπ σε στυλ iPad πας σε Thinkpad 8 που όμως και σήμερα 400 ευρώ στοιχίζει και αυτο εξωτερικό.

Εχει κατα κύριο λόγω θετικά το Toshiba σαν πρόταση.

Πολύ καλή πρόταση, δεν αντιλέγω. Άλλωστε , το είχα προτιμήσει.

Αλλά περίμενα να βγάλει και κάποια πιο hi end επιλογή. Αντί αυτού παρουσίασε και ένα ακόμη φτηνότερο encore.

Ούτε σβηστό ανάβει κάποιο φωτάκι. Χμμμ

Δεν αναβει κανενα φωτακι φιλε μου ειτε σβηστο ειτε ανοιχτο όταν φορτιζει, μη κουράζεσαι τσαμπα

Το θυμάμαι! Δεν ζεσταίνεται αυτό το μηχάνημα!! Είναι πολύ καλό.

Πολύ καλή πρόταση, δεν αντιλέγω. Άλλωστε , το είχα προτιμήσει.

Αλλά περίμενα να βγάλει και κάποια πιο hi end επιλογή. Αντί αυτού παρουσίασε και ένα ακόμη φτηνότερο encore.

Καλύτερα αν ειναι να βγάλει να βγάλει σε ενα εξάμηνο με τον διάδοχο του Bay Trail που θα εχει καλύτερες επιδόσεις,θα τρέχει πολυ πιο ομαλά περισσότερα προγράμματα ταυτόχρονα και με την ίδια η ελαφρώς καλύτερη αυτονομία με ακόμα καλύτερη συμπεριφορά σε θερμοκρασία γενικότερα για windows tablet και όχι μόνο την Toshiba.

Έχει ένα μπλε φωτάκι.

Υ.Γ. Σβήνουμε και κανένα pm αλλιώς "φρακάρει" και δεν λαμβάνουμε αλλα......:)

Προς my phone: Αυξήστε λίγο τον αποθηκευτικό χώρο. Τι τσιγκουνιές σας έπιασαν.....χαχαχα

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έχει ένα μπλε φωτάκι.

Υ.Γ. Σβήνουμε και κανένα pm αλλιώς "φρακάρει" και δεν λαμβάνουμε αλλα......:)

Προς my phone: Αυξήστε λίγο τον αποθηκευτικό χώρο. Τι τσιγκουνιές σας έπιασαν.....χαχαχα

Έσβησα χα χα χα Όσο για το φωτάκι οι γνώμες διίστανται! :)

Έσβησα χα χα χα Όσο για το φωτάκι οι γνώμες διίστανται! :)
Θες σιγουρη απαντηση..?:p Σοβαρα τωρα το φωτακι δεν είναι για φορτιση :)

Θες σιγουρη απαντηση..?:p Σοβαρα τωρα το φωτακι δεν είναι για φορτιση :)

Μόλις έκανα την δοκιμή. Ε λοιπόν δεν άναψε φωτάκι......:) Έχεις δίκιο. Μήπως άλλαξε με κάποιο update? Ήμουν σίγουρος πως ανάβει....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μόλις έκανα την δοκιμή. Ε λοιπόν δεν άναψε φωτάκι......:) Έχεις δίκιο. Μήπως άλλαξε με κάποιο update? Ήμουν σίγουρος πως ανάβει....
Και εγω θα το ηθελα να αναβει αλλα δεν.. :p

Αχιλλέα εννοείται να απαιτήσεις αντικατασταση.. Να το χαρείς κιόλας όπως πρέπει..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

και εγώ παραπάνω νομίζω οτι είναι...

ίσως να δοκίμαζες μήπως είναι κολλημένο/α...

κάτι θα υπάρχει στο store για pixel fix...αλλιώς από windows...

καλυτερα αντικατάσταση πάντως..

Αχιλλέα εννοείται να απαιτήσεις αντικατασταση.. Να το χαρείς κιόλας όπως πρέπει..

Και το πήρα για δώρο. Ξενέρωμα.

Εντάξει μη ξενερώνεις, θα στο αντικαταστησουν εντός doa θέλω να πιστεύω

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• The title was changed to Toshiba Encore (Bay Trail) 8"