johnickz1 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Για την τιμη που το βρηκαμε στο ali παιδια κ για την εκδοση την μινι κ την κανονικη, απο οτι εχω δει δεν υπαρχει κινητο αλλο με τα ιδια specs πιο χαμηλα! Το μεγαλο ειδα οτι ειναι ιδιο του xiaomi (με λιγο χαμηλοτερο σκορ στο antutu) κ η τιμη του ειναι περι τα 100ε χαμηλοτερη (διορθωστε με αν κανω λαθος, 269ε στο ali το 16αρι ZTE, 340-370e το MI3 16αρι απο τους wholesalers κ λογικα out of stock)!! Απλα δεν εχει φυσικα το MIUI με οτι αυτο συνεπαγεται γιαυτο ρωτησα για το μαμα android να δουμε πως παει κ αν το εχουν κανει καλο optimisation. Δεν εχω βεβαια χρησιμοποιησει MIUΙ ποτε αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) παιδια πολυ ομορφο και ποιοτικο τηλεφωνο!αυτη την στιγμη κανει ενα update..το θεμα ειναι οτι δε βρισκω που ειναι το εικονιδιο του μενου. Επισης μηπως μπορει καποιος να βοηθησει με το playstore? Το κανω εγκατασταση και ανοιγει και λεει retry. Edited January 23, 2014 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 παιδια πολυ ομορφο και ποιοτικο τηλεφωνο!αυτη την στιγμη κανει ενα update..το θεμα ειναι οτι δε βρισκω που ειναι το εικονιδιο του μενου. ελπιζω να πεις και τα υπολοιπα...,μην τα βγαζουμε με το τσιγκελι:):)! καλοδουλευτο φιλε,νομιζω εκανες εξαιρετικη αγορα! (το μινι πηρες 'η τη ναυαρχιδα?καπου το εχασα:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 φιλε μου προσπαθω ακομα να βαλω playstore ακρη δεν βρηκα.Τι να σας πω αν τελειωσω με το ρημαδι το play store θα σας πω.Το gps κλειδωνει αμεσως. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 παιδια πολυ ομορφο και ποιοτικο τηλεφωνο!αυτη την στιγμη κανει ενα update..το θεμα ειναι οτι δε βρισκω που ειναι το εικονιδιο του μενου. Επισης μηπως μπορει καποιος να βοηθησει με το playstore? Το κανω εγκατασταση και ανοιγει και λεει retry. Καλοριζικο! Δεν ξέρω με ποιον τρόπο βαζεις το playstore. Στο Red Rice το ειχα βαλει μέσα απο το κινέζικο μαρκετ. Μου κόλλησε στην αρχή αλλά το απεγκατέστησα και το εγκατεστησα ξανα και δουλεψε κανονικά απο εκει και περα. Με τον ίδιο τρόπο προσπαθείς και εσύ ή εγκαθιστας κάποιο apk? Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 εχω δοκιμασει παρα πολλα apk αλλα τιποτα.ενω το gmail δουλευει το playstore δεν μου κανει την χαρη~ Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 εχω δοκιμασει παρα πολλα apk αλλα τιποτα.ενω το gmail δουλευει το playstore δεν μου κανει την χαρη~ Δοκίμασες τον τρόπο που σου λέω μεσω κινέζικου μαρκετ? Εαν δεν τον έχεις υποψη σου να ψαξω να βρω τα σχετικα λινκς για να το δοκιμασεις Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 εχω δοκιμασει αλλα αν μπορεις πες μου ποιο market λες?mobogenie? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 εχω δοκιμασει αλλα αν μπορεις πες μου ποιο market λες?mobogenie? Να πω πρωτα οτι δεν εχω μγάλη εμπειρία, αλλά όπως σου ειπα στο Xiaomi Redrice ο τρόπος που λενε εδω για το miui δούλεψε χωρίς να χρειαζεται ρουτ κλπ. Δεν ξέρω τι μαρκετ έχει το Nubia σου Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 στην ουσια λεει να το φλασαρω..θελω clockwork dld ιστοριες Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) στην ουσια λεει να το φλασαρω..θελω clockwork dld ιστοριες Οχι καθολου. Απλα στο μαρκετ βρισκεις την εφαρμογή και την εγκαθιστας. Απο εκει μπορείς να εγκαταστησεις και όλες τις υπολοιπες εφαρμογές της google. Εγω ποτε δεν πείραξα την δική μου συσκευή καθώς έχει και αυτόματα ΟΤΑ updates. Εσυ σιγουρα ξερεις καλυτερα. Κριμα που δεν σε διευκολύνει/ Εγω το ειχα βρει εξαιρετικα βολικό παντως. Edited January 23, 2014 by clicker007 Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) στην ουσια λεει να το φλασαρω..θελω clockwork dld ιστοριες Google play services εβαλες? Επισης δοκιμασε να κανεις clear την cache και data του playstore και του play services/framework. Αυτο το κανεις πηγαινοντας στις ρυθμισεις>εφαρμογες>ολα>και τις βρισκεις μια μια. Αν και παλι δεν δουλεψει θα χρειαστει να το rootαρεις ωστε να μπορει να δουλεψει πχ ο root browser(root explorer κλπ.) και να βαλεις τις εφαρμογες στο φακελο του συστηματος. Edited January 23, 2014 by kss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 να ναι καλα ο kss επιτελους ολα κομπλε!!!!με τον χειροκινητο τροπο.Αυριο που θα φτιαξω και την μικρη μου καρτα θα σας πω αναλυτικα για το τηλεφωνακι! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 ωραια που το ελυσες το θεμα και σου εφυγε αυτη η σκοτουρα!θα ηταν κριμα να δημιουργηθει προβλημα τετοιου ειδους. τελικα το μινι εχεις παρει, αν καταλαβα καλα::)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 ναι το μινι Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Εγώ είμαι ανάμεσα σε ZTE V975 και ZTE Nubia Z5S mini. Στα συν του 975 ότι είναι κανένα 50άρικο πιο φθηνό, με πιο μεγάλη οθόνη. Στα πλην ότι δεν το κόβω να έχει ποτέ καλή υποστήριξη λόγω επεξεργαστή. Δε θα μου άρεσε να κάνω ένα ΟΤΑ και να χάσω root/play store (αν όχι για πάντα τουλάχιστον να θέλει πολύ μανούρα να τα ξαναβάλω). Στα συν του Nubia mini ότι φοράει Snapdragon και πρέπει να είναι γενικά λίγο πιο ισχυρό από το 975. Επίσης πιο καλή υποστήριξη (έχει και κάνα δύό custom στο needrom). Είναι πιο μαζεμένο σε διαστάσεις από το 975. Καλύτερη κάμερα και 16GB αντί για 8GB. Στα πλην το 50άρικο πάνω και η μικρότερη οθόνη (που δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζει γενικά από τις 4.7 στις 5 την εμπειρία χρήσης). Οπότε με budget το 200άρι δεν ξέρω ποιο να πάρω αυτή την στιγμή... (Credit στο 4pda για τις φώτο) http://i.imgur.com/7rvqhmR.jpg http://i.imgur.com/2Isrnsz.jpg http://i.imgur.com/kTYa6V6.jpg http://i.imgur.com/Prrygjd.jpg http://i.imgur.com/2Vrvg4S.jpg http://i.imgur.com/9pC6StR.jpg Edited January 24, 2014 by mindtrapper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Καλημέρα mindtrapper η φωτογραφιες που εχεις που συγκρινει το v975 το συγκρινει με z5 mini oxi z5s mini. Για εμενα παντως που ειχα 6 ιντσο-5 ιντσο και 4.5ιντσο πιστευω οτι ειναι το ιδανικο.τωρα βεβαια αναλογα το χερι του καθενος! Σημερα θα το χρησιμοποιησω κανονικα αλλα απο οτι βλεπω ηχειο και ακουστικο λειτουργουν αψογα. Edited January 24, 2014 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Τελος καλα ολα καλα, venividivici!! Πες μας κ αλλες εντυπωσεις! Βγηκε το 32αρι Z5S 273ε στο αλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) οτι θελεται να σας πω ρωτηστε με. Αntutu 25690 Edited January 24, 2014 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 οτι θελεται να σας πω ρωτηστε με. Αntutu 25690 Γράψε για οθόνη ,φωτογραφική ,ποιότητα κινητου και ανέβασε καμια φωτο ιδίως νυχτερινή αν μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_apostolo Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Καλησπέρα venividivici, καλώς το δέχτηκες! Το παρήγγειλα & εγώ την Τρίτη & περιμένω... Πως είναι η κάμερα; (την ημερα, αλλά και με λιγοστό ή χωρίς φώς αλλά με φλας). Η μπαταρία του πως σου φαίνεται; τι λέει η μανίσια ROM; μήπως να πάμε για miui; Το τηλ. υποστηρίζεται από το official miui english site και για OTA updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ανέβασε και καμιά φωτογραφία του κινητού να το δούμε.Καλορίζικο!!! ;-) Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) μια προχειρη φωτο http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/194/eyn0.jpg Tην miui αν εχει ελληνικα θα εκανα μια δοκιμη.επισης δεν βρισκω αγγλικες οδηγιες για να βαλω cwm Edited January 24, 2014 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_apostolo Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Στο Ελληνικό fun club της miui υπάρχει η τελευταία σημερινή 4.1.21multi rom με Ελληνικά https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/3981-4-1-24-Nubia-Z5s-mini-ROM-miuiandroid-com/ .Υπάρχουν και οδηγίες εγκατάστασης μεταφρασμένες στα Αγγλικά μέσω Google από το επίσημο Κινέζικο site καθώς & το z5s mini tools αρχείο με drivers & cmw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 αν προλαβω θα την δοκιμασω σημερα την miui.Εχει γραψει κανεις εντυπωσεις?τα ελληνικα του ειναι κομπλε? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts