nemosgr Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 φίλε μου αγοράσετο , είναι πολύ καλό !!! όταν του κάνεις έντονη χρήση ζεσταίνεται αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο , δεν κολλάει πουθενά και ποτέ !!!! ότι και να του κάνεις...η μπαταριά όπως σε όλα τα hi end μοντέλα από το πρωί έως το βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Λογικά 4 με 4,5 ώρες οθόνη θα τις βγάζει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 φίλε μου αγοράσετο , είναι πολύ καλό !!! όταν του κάνεις έντονη χρήση ζεσταίνεται αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο , δεν κολλάει πουθενά και ποτέ !!!! ότι και να του κάνεις...η μπαταριά όπως σε όλα τα hi end μοντέλα από το πρωί έως το βράδυ Σε ευχαριστώ, εγώ έχω το σ4 και το σ4 ζεσταίνεται άμα είναι έτσι οκ.. το θέλω για την γυναίκα μου και αντί να πάρει το σ4 η το σ5 λογο οικονομικων.. Απλα ελπίζω να μην μας ξεχάσουν στην 4,3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknano Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Σε ευχαριστώ, εγώ έχω το σ4 και το σ4 ζεσταίνεται άμα είναι έτσι οκ.. το θέλω για την γυναίκα μου και αντί να πάρει το σ4 η το σ5 λογο οικονομικων.. Απλα ελπίζω να μην μας ξεχάσουν στην 4,3.. Το μονο προβλημα ειναι να μην μας ξαχασουν γιατι τα περισοτερα ειναι braded αν και δεν εχει προβληματα με την 4.3. Οτι ζεσταινεται καιει μερικες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KSENTOUKAS Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλησπερα σε ολους.Απεκτησα και εγω το ι9506 απο Σκρουτζομαγαζο.Απο την πρωτη φορτιση ενω εχει φορτισει 100% και το βγαλω απο τη φορτιση μετα απο μιση ωρα μου δειχνει 97% ειναι φυσιολογικο ?? ΦΟΡΑΕΙ 4.3 tmobile.Πριν ειχα s2, s4 (i9505)και μετα τη φορτιση εδειχναν κανονικα 100%ακομα και αν εβγαζα τη φορτιση το πρωι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλησπερα σε ολους.Απεκτησα και εγω το ι9506 απο Σκρουτζομαγαζο.Απο την πρωτη φορτιση ενω εχει φορτισει 100% και το βγαλω απο τη φορτιση μετα απο μιση ωρα μου δειχνει 97% ειναι φυσιολογικο ?? ΦΟΡΑΕΙ 4.3 tmobile.Πριν ειχα s2, s4 (i9505)και μετα τη φορτιση εδειχναν κανονικα 100%ακομα και αν εβγαζα τη φορτιση το πρωι!! Καλησπέρα, έτσι κάνει και σε εμένα. Είναι T Mobile από σκρουτζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλησπέρα, έτσι κάνει και σε εμένα. Είναι T Mobile από σκρουτζ Κι εμενα το κανει αυτο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδες η μπαταρια θελει μερικες πληρεις φορτισεις για να στρωσει και να πιασει αποδοση, μην αγχωνεστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Καλημέρα, είδα οτι βγήκε καινούργια 4.3 για το δικο μου (NEE) αλλα δεν την κατεβασα ακόμα να σας πω διαφορές. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Καλημέρα, είδα οτι βγήκε καινούργια 4.3 για το δικο μου (NEE) αλλα δεν την κατεβασα ακόμα να σας πω διαφορές. Απο που το είδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9506 Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ota δεν μου έχει έρθει κάτι. Ωστόσο το κινητό τα σπάει,καλύτερό από το απλό.σφαίρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ota δεν μου έχει έρθει κάτι. Ωστόσο το κινητό τα σπάει,καλύτερό από το απλό.σφαίρα. Την πέρασες? Εγώ την έχω κατεβάσει αλλά το σκέφτομαι!! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Σε μερικές ωρες θα μπω κι εγω στο club των κατόχων του κινητού και ανυπομονώ:pΠως θα βρω τί χώρας είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IOA Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9506 Σε αυτο το link στην εκδοση γραφει 4.3. Τι εκδοση φοραει απο τη μαμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Εγω το ΝΕΕ που εχω το πηρα με 4.2.2 και μετα πηγα στο 4.3. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecigar Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδια εδω και 10 μερες δεν μπορω να αποφασισω. Το κινητο αυτο πριν 1 μηνα εκανε 320 απο σκρουτσ και τωρα 360. Εγω το βρηκα απο εbay απο κινα και κορεα στα 32gb με 2 μπαταριες και εξωτερικο φορτιστη στην ιδια τιμη. και ερωτω!!! να το παρω απο κει? πηρε καποιος απο ασια? γιατι ακουσα και για εκτελωνισμους φπα κτλ. πως πληρωνεις πολλα 40%... 2.επισης βρηκα με τα ιδια λεφτα ενα s5 16gb apo agglia μεταχειρισμενο ελαφρως σε αψογη κατασταση και μου ζηταει στα 400 περιπου.. αξιζει ??? αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 1.οχι 2.οχι Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecigar Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 βαρεθηκα να διαβαζω την επιχειρηματολογια σου Optostyle!!! που τα στηριζεις τα δυο οχι... δεν προτεινα μνημονια... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 το s4 i9506 εχει πεσει παρα πολυ..τα ποιο πολλα βγαινουν branded αν τα παρεις απο skroutz..αν εχεις βρει και το s5 σε καλη τιμη αλλα ρωτησε τον...το ευρωπαικο μοντελο s5 G900F και το αλλο ειναι η εκδοση s5 G900H octacore χωρις 4 g ομως!!!αλλα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 βαρεθηκα να διαβαζω την επιχειρηματολογια σου Optostyle!!! που τα στηριζεις τα δυο οχι... δεν προτεινα μνημονια... :) Αδερφε μου με το ηλεκτρονικο τσιγαρο...ΠΑΝΤΑ εχω επιχειρηματα αμα με παρακολουθεις....εσυ ζητησες γνωμη..σου την ειπα... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecigar Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 εχει το s5 g900F λεει. του πα 360 ευρω για να ειναι ιδια τιμη με το e330s 32gb. το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι ειναι λιγα του τα 16 gb. απο κορεα γτ δεν προτεινεται? με τοσα εξτρα που εχει (2χ μπαταριες , εξωετρικο φορτιστη,κτλ) +32gb , που το πας?? Εν τελει εχουμε στα 360 ευρω το s5 , to e330s, και το i9506... και ετσι γινεται τριλημμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) ρε παιδιά μια βοηθεια εδώ.γιατι δεν μου βγάζει τα ελληνικά σαν γλώσσα γραφης παρόλο που τα κατέβασα και τα επέλεξα?πατάω το space αλλα δεν αλλάζει η γλώσσα edit.ακυρο βρεθηκε Edited June 3, 2014 by margianniss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 εχει το s5 g900F λεει. του πα 360 ευρω για να ειναι ιδια τιμη με το e330s 32gb. το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι ειναι λιγα του τα 16 gb. απο κορεα γτ δεν προτεινεται? με τοσα εξτρα που εχει (2χ μπαταριες , εξωετρικο φορτιστη,κτλ) +32gb , που το πας?? Εν τελει εχουμε στα 360 ευρω το s5 , to e330s, και το i9506... και ετσι γινεται τριλημμα! Το e330s αν σου χαλάσει τι θα κάνεις;θα το στείλεις πίσω Κορέα; γι'αυτό σου λένε όχι τα παιδιά στο forum. Γνώμη μου πάρε το i9506 καινούργιο, να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο...το S5 το έχεις δει από κοντά; το πίσω καπάκι είναι άθλιο και γενικά το S4 είναι πιο όμορφο. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) ρε παιδιά μια βοηθεια εδώ.γιατι δεν μου βγάζει τα ελληνικά σαν γλώσσα γραφης παρόλο που τα κατέβασα και τα επέλεξα?πατάω το space αλλα δεν αλλάζει η γλώσσα edit.ακυρο βρεθηκε Φιλε πως το βρήκες τι έκανες; γιατί το κάνει και σενος φίλου μου που το πήραμε μαζί και δεν μπόρεσε να βρει τι έφταιγε. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια εδω και 10 μερες δεν μπορω να αποφασισω. Το κινητο αυτο πριν 1 μηνα εκανε 320 απο σκρουτσ και τωρα 360. Εγω το βρηκα απο εbay απο κινα και κορεα στα 32gb με 2 μπαταριες και εξωτερικο φορτιστη στην ιδια τιμη. και ερωτω!!! να το παρω απο κει? πηρε καποιος απο ασια? γιατι ακουσα και για εκτελωνισμους φπα κτλ. πως πληρωνεις πολλα 40%... 2.επισης βρηκα με τα ιδια λεφτα ενα s5 16gb apo agglia μεταχειρισμενο ελαφρως σε αψογη κατασταση και μου ζηταει στα 400 περιπου.. αξιζει ??? αυτα! Η λύση από Κορέα είναι καλή αλλά είναι μεγάλο το ρίσκο και παίζει να πληρώσεις 100+ € τελωνείο οπότε εσύ αποφασίζεις (προσωπικά τόσα μου ρθε να πληρώσω στο παρελθόν), τώρα για το μεταχειρισμενο s5 ότι και να το κάνεις είναι μεταχειρισμενο και είναι ακόμα μεγαλύτερο το ρίσκο να σε βγει μάπα το καρπούζι, σε σχέση πάντως με το 9506 είναι απλά λίγο μονο καλύτερο σε όλους σχεδόν τους τομείς τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Παλικαρια ενω μεχρι προσφατα μεβγαζε στις ενημερωσεις οτι δεν υπαρχει αλλη ενημέρωση πλέον εμφανίζεται ότι ''έγινε υπέρβαση του μέγιστου αριθμού ανάπτυξης ενημερωσεων'' και δεν κάνει αναβάθμιση με ΟΤΑ αλλά μόνο μέσω υπολογιστή και το Kiss, ξέρει κανείς πως γίνεται να γίνει ξανά διαθέσιμη η υπηρεσία ενημέρωσης λογισμικού; Edited June 3, 2014 by stealth1379 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts