Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9506)

fits13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακόμα έχω την 4.3 και όμως ειχα ρουφηγμα της μπαταριας και για αυτό μου ζεματαγε το κινητο λόγω της διεργασιας mm-qcamera-daemon!http://img513.imageshack.us/img513/1918/76ww.png Edited by mpanos
mpanos

Καταργησα το skype και εκανα μια επανεκκίνηση και θα δω αν θα ξαναδημιουργηθει το θεμα. Πάντως αυτη η διεργασια υποτίθεται πως βγαίνει στην 4.4 και εγω με 4.3 την εχω. Αυτο ειναι το παράξενο.
mpanos

παιδιά σκοπεύω να το αγαράσω αποτο expansys. Θa έχω καποιο θέμα όσων αφορά εγγύηση, αναβαθμίσεις σε σχέση με το 9505 που έχω τώρα;

παιδιά σκοπεύω να το αγαράσω αποτο expansys. Θa έχω καποιο θέμα όσων αφορά εγγύηση, αναβαθμίσεις σε σχέση με το 9505 που έχω τώρα;

γιατι απο expansys κ οχι amazon η ebay?καλυτερα θα ειναι

I Want To Believe

Καλά θα ήταν να ρωτήσεις τους ίδιους για το αν υπάρχει ευρωπαϊκή εγγύηση. Αναβαθμίσεις παίρνει αλλα λίγο πιο αργα λόγω του οτι ειναι αλλο μοντέλο. Εγω αυτη την στιγμη εχω 4.3 και απο οτι ειδα δεν ξεκίνησε η 4.4.2 ακόμα...

mpanos

Καλά θα ήταν να ρωτήσεις τους ίδιους για το αν υπάρχει ευρωπαϊκή εγγύηση. Αναβαθμίσεις παίρνει αλλα λίγο πιο αργα λόγω του οτι ειναι αλλο μοντέλο. Εγω αυτη την στιγμη εχω 4.3 και απο οτι ειδα δεν ξεκίνησε η 4.4.2 ακόμα...

Καλημέρα παιδιά

Ρώτησα στην expansys και μου είπαν ότι το στέλνουν από αγγλία και ότι ισχύει κανονικά η εγγύηση γιατί είναι από ευρώπη.

Πρέπει να ρωτήσω και στη Samsung Hellas για σιγουριά? τί λέτε? Υπάρχει κάποια δυνατότητα τσεκαρίσματος πριν την αγορά ότι είναι το ευρωπαικό μοντέλο και όχι καμμιά παραεισαγωγή από Ασία?

Επίσης μου είπαν κάτι ότι αν το πάρω με επαγγελματικό ΑΦΜ γλιτώνω το ΦΠΑ ξέρετε κάτι για αυτό ισχύει?

Ελλάδα ξέρουμε αν θα έρθει ποτέ?

Φίλε mpanos τί εννοείς με αυτό "Αναβαθμίσεις παίρνει αλλα λίγο πιο αργα λόγω του οτι ειναι αλλο μοντέλο" Δε θα παίρνει κανονικά τις αναβαθμίσεις όταν παίρνουν και τα υπόλοιπα S4?

Edited by gramacar

Αν ειναι απο Αγγλία δεν έχεις πρόβλημα μην φοβάσαι και εγω ρωτησα στο σέρβις δες τι γραφω λιγα ποστ πισω. Οσο για τις αναβαθμίσεις δες εδω http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9506 άλλο το 9506 αλλο το 9500 αλλο το 9505 κτλ.
mpanos

Αν ειναι απο Αγγλία δεν έχεις πρόβλημα μην φοβάσαι και εγω ρωτησα στο σέρβις δες τι γραφω λιγα ποστ πισω. Οσο για τις αναβαθμίσεις δες εδω http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9506 άλλο το 9506 αλλο το 9500 αλλο το 9505 κτλ.

Από αγγλία θα το στείλουν αλλά από που είναι το τηλέφωνο δε ξέρω. Η expansys είναι γενικά αξιόπιστο κατάστημα ή θα πληρώσω με τη πιστωτική και μετά τρέχα γύρευε? Εχει ψωνίσει κάποιος τώρα κοντά?

Φοβερό κινητό αλλά με χαλάνε τα 16GB. Η 32άρα έκδοση υπάρχει πουθενά;

υπαρχει το lte-a E330s κορεατικη εκδοση.το περιμεμω κ εηω να ερθει..

I Want To Believe

Και τι διαφορά έχει απ' το i9506 στα τεχνικά χαρακτηριστικά; Επίσης, από που το πήρες; Ebay; Με τελωνείο τι κάνεις; Εγγύηση βέβαια δεν παίζει...

Ειναι το ίδιο κινητό ουσιαστικά. Απλα το κορεατικο παιρνει άμεσα τις αναβαθμίσεις ενω π.χ. για το 9506 ακομα δεν ξεκίνησε η 4.4.2. Α και το κορεάτικο εχει tv tuner DMB.
mpanos

Μεγάλη χαζομάρα που δε θα το φέρουνε. Με μια νορμάλ τιμουλα θα πούλαγε μια χαρά και θα άξιζε. Έτσι κι αλλιώς στο S5 θα πάρει κανένα 4-6μηνο να ερθει σε βάτα επίπεδα η τιμή του.

Το κακό είναι ότι δεν ασχολήθηκαν μαζί του τα καταστήματα ούτε για πάραεισαγωγή.

Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history:
Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

Έχει πάρει κανείς από εδώ:

http://www.expansys.com.gr/samsung-galaxy-s4-advance-black-258591/

Αν ναι, τι προέλευσης (CSC) είναι η συσκευή σας; Βρετανική; Γαλλική; Οι σφραγίδες/αυτοκόλλητα/συσκευασία ήταν όλα εντάξει; Ο φορτιστής είναι βρετανικός ή ευρωπαϊκός; Γενικά προέκυψε κάποιο θέμα/πρόβλημα με την αγορά και με τη συσκευή γενικότερα;

Ευχαριστώ.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Καλημέρα,

έχω εδώ και μια μέρα ένα i9505. Άν έχω το κινητό δίπλα μου για μεγάλο χρονικό διάστημα (χωρίς απαραίτητα να μιλάω ή να το χρησιμοποιώ) νιώθω ενοχλήσεις στο κεφάλι (όχι πόνους) και βουητό στα αυτιά. Έχει αναφερθεί τέτοια περίπτωση;

Παίζει να έχει κάποιο πρόβλημα η κεραία της συσκευής και να δημιουργεί τέτοια θέματα;

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ελέγξω; Κάποιο service menu που δείνχει ισχύ κεραίας κλπ;

Ευχαριστώ

Είναι αρκετα σοβαρό το περιστατικό που αναφέρεις. Στην θέση σου θα απευθυνόμουν στον Δημόκριτο: http://www.ipretea.demokritos.gr/

Institute of Nuclear & Radiological Sciences & Technology, Energy & Safety

Address:

15310, Ag. Paraskevi, Athens, Greece.

E-mail: makrigia@rrp.demokritos.gr

Telephone: +30 210 6503849, 6503851

Fax: +30 210 6543526

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Για να τους αναφέρω τι; Έχω δουλέψει και άλλες συσκευές s4 αλλά δεν είχα το ιδιο θέμα. Γιαυτό ρωτάω μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η συγκεκριμένη συσκευή

Δοκίμασε καμιά εφαρμογή που σου δείχνει τα db που εκπέμπει η κεραία του κινητού σου.Πχ το Network Signal Info.Εαν έχεις αδύναμο σήμα, δηλαδή είσαι αρκετά μακρυά από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας, τότε το τηλέφωνο "σηκώνει" αρκετά την ισχύ του (mW) στην προσπάθειά του να διατηρήσει τη σύνδεση με την κεραία και ίσως αυτό να σου προκαλεί τα συμπτώματα αυτά.Ενδεχομένως να έχεις και κάποια ευαισθησία σε αυτά τα επίπεδα ακτινοβολίας.

Επίσης βάλε το κινητό σε flight mode,δηλαδή απενεργοποίησε το mobile module του κινητού και άνοιξε το wi-fi του σπιτιού σου και δες εαν πάλι έχεις ενοχλήσεις μετά από κάποια ώρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Στο net strength λέει -80dBm*17 ASU

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι έχεις πολύ καλό σήμα. Η εφαρμογή αυτή μετράει την ισχύ σήματος από την κεραία του σταθμού βάσης και όχι την ισχύ εκπομπής του κινητού.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9506)