Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Αξίζει να το πάρουμε; Σε αυτή την τιμή της προσφοράς του geekbuying; Εννοείται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ευχαριστώ πολύ και τους δύο σας! Μάλλον θα προσπαθήσω να το πάρω αν και το μόνο που με κολλάει πλέον είναι το μέγεθος :O Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 θα ισχυει για ολους η προσφορα? γιατι σημερα εκανα εγγραφη στο site. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ευχαριστώ πολύ και τους δύο σας! Μάλλον θα προσπαθήσω να το πάρω αν και το μόνο που με κολλάει πλέον είναι το μέγεθος :O θα ισχυει για ολους η προσφορα? γιατι σημερα εκανα εγγραφη στο site. :worry: Για τον 1ο που θα προλάβει είναι αυτή η τιμή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiasfosotos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 αν εχετε παρακολουθησει τα promotions του geekbuying και εχετε παρει απο εκει θα εχετε καταλαβει οτι βαζουνε οτι συσκευες τους δημιουργουν προβλημα.και τις βαζουν συνεχεια.ξανα και ξανα τις ιδιες.εχω κανει 2 αγορες απο promotion και οι συο συσκευες ειναι προβληματικες.οχι μονο τα κομματια που πηρα εγω αλλα που πηραν ολοι.για παραδειγμα το w450.κολληματα οθονης συνεχεια που επανερχονται μονο με αφαιρεση μπαταριας,gps ουτε για πλακα κτλ.και βαζω στοιχημα οτι και παλι αυριο θα το εχουν στο promotion τους.το εχουν βαλει στα τελευταια 5 promotions.ξανα κ ξανα.βλεπεται εκει που γραφει quad core only89.99$??ε,αυτο θα ειναι.το ιδιο παει να γινει και με το tronsmart ts7 (3o serie).για αυτο και φοβαμαι να παω για το JIAKE V8 χωρις να εχω reviews.θα μου πειτε 100 ευρω ειναι λιγα.θα σας πω προτιμω να τα κρατησω,να τσονταρω λιγα ακομα και σε 1-2 μηνες να παω σε κατι σιγουρα full λειτουργικο και ισως πιο επωνυμο που σημαινει καλυτερη υποστηριξη.γτ οσοι πιο πολλοι παρουν μια συσκευη τοσο καλυτερο feedback θα υπαρξει.τα οκταπυρηνα ειναι ακομα σε πολυ πρωιμο σταδιο και γι αυτο τα δινουν πιο φθηνα.πρεπει να σας πονηρεψει λιγο αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εν μερει μπορώ να πω οτι έχεις δίκιο. Η πλάκα όμως ξέρεις ποια είναι; Όσοι πήραμε την προηγούμενη προσφορά το blackview jk809 σε όλους μας ήρθε ok. Πριν λίγες μέρες ενα παλικάρι το πήρε στην κανονική τιμή και του ήρθε με χαλασμένη οθόνη. Το σίγουρο πάντως είναι οτι αν το jiake έχει κάποιο μεγαλο sw πρόβλημα που εμποδίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του το κατάστημα θα παίζει τον κινέζο.... Ακόμη περιμένουμε αναβαθμισμένη ρομ για το jk809 κι αν δεν κάναμε κάτι μόνοι μας εμείς οι χρήστες ακόμη θα περιμέναμε... Αν τώρα όλα είναι ok τότε όποιος το προλάβει θα έχει κάνει μια πολύ αξιόλογη αγορά. Αλλά θα πρέπει να υπάρχει στην άκρη του μυαλού του καθένα ότι υπάρχει περίπτωση απλά να πετάξει ένα 100αρικο ή στη καλύτερη να μπλέξει για κανένα δίμηνο με PayPal dispute για επιστροφή κτλ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Eγώ πάντως που αγόρασα το Tronsmart που είχε βγάλει στα 139.99$ είμαι πολύ ευχαριστημένος και αύριο θα παραγγείλω άλλο ένα.Δεν νομίζω να στέλνουν τα προβληματικά σε τέτοιες προσφορές γτ πιο μεγάλη ζημιά έχουν στο τέλος.Ο μόνος λόγος που δεν θα έπαιρνα το Jiake είναι το μέγεθος.Όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ καλά πάνω του. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Eγώ πάντως που αγόρασα το Tronsmart που είχε βγάλει στα 139.99$ είμαι πολύ ευχαριστημένος και αύριο θα παραγγείλω άλλο ένα. Το έχεις παραλάβει και το έχεις δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 τελικά δεν έχω καταλάβει. έγινε sold out ή θα ξαναβγει, και αν ναι πότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 τελικά δεν έχω καταλάβει. έγινε sold out ή θα ξαναβγει, και αν ναι πότε? In stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 για το -50% λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 για το -50% λέω. Σε λιγότερο απο από μία ώρα θα ανοίξει το σύστημα... http://promotion.geekbuying.com/promotion/super_savings_2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ξεκίνησαν και το σίτε σέρνεται! Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Τίφος!!!!Το ρολόι μηδένισε και μετά.... Sorry, This page may have moved or is no longer available. Please try one of the following: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 και μενα που δεν χάθηκε η σελίδα δεν έγινε τίποτα... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Γραψτε στο search το ονομα του κινητου.Μονο ετσι αν προλαβετε. Χτυπησα ενα Tronsmart!!!!!:D:D:D:D Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) Εμένα δεν φορτώνει καθόλου μου βγάζει συνέχεια μηνυμα "505 GATEWAY FAILURE"! Update: Τώρα μου φόρτωσε το JIAKE τέλος :( Edited January 17, 2014 by gkanos Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 ...κλάιν εξαντλήθηκε σε dt, ενώ κολλούσε από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δε βάζουν κανένα σέρβερ της προκοπής, θέλουν και προσφορές! Και μου αρέσει που ξαναβγάζουν δήθεν με 50% το ίδιο κινητό (και άλλα) αλλά πλέον κοντά στις αρχικές τιμές που έτσι και αλλιώς θα διατεθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Τελικά το πρόλαβε κανείς; Έπρεπε να κάνουμε το κόλπο με το wish list, πώς το ξέχασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Riafron Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 τι κόλπο εννοείς φίλε; μπορείς να ενημερώσεις μπας και για την επόμενη φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 ...ναι την επόμενη φορά να στείλουμε και wish list στον Άι Βασίλη μήπως και μας κάτσει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Στην προηγουμενη τετοιου στυλ προσφορα αν και το προιον εδειχε εξαντλημενο,αν το βαζες στην wish list μπορουσες να το αγορασεις κανονικα εκεινη τη στιγμη.Ετσι ειχα διαβασει.Εγω εκανα το αλλο και το γραψα εδω αμεσως μολις ξεμπερδεψα.Επειδη η σελιδα πεφτει αμεσως,γραφεις το κινητο στο search και στα αποτελεσματα βγαζει και την τιμη της προσφορας.Ετσι τσιμπησα ενα Tronsmart (πρωτη φορα επιτελους σε τετοιες προσφορες!!!!!:yahoo:) Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Το είχε κάνει ένα μέλος στισ προσφορές με το Blackview και μάλλον είχε δουλέψει. Εάν κατάλαβα καλά το βάζει στο wish list και το πληρώνει κατά τη διάρκεια της προσφοράς. Εγώ δεν το έκανα (σήμερα βλακωδώς το ξέχασα). Καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο (δε θυμάμαι το όνομά του, αλλά μπορείτε να το δείτε στο thread του Blackview). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Τελικά δεν το πρόλαβε κανείς; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Τίποτα σήμερα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts