ernesto1983 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 παιδια σκεφτομουν να αγορασω απο merimobiles το κορεατικο το οποιο εχει και sd card και αποσπομενη μπαταρια,το θεμα μας ειναι θα λειτουργησει κανονικα εδω στην ελλαδα λειτουργει κανονικα ελλαδα.2100 3 G 1800 4 G ελεγα και εγω να το παρω Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 παιδια σκεφτομουν να αγορασω απο merimobiles το κορεατικο το οποιο εχει και sd card και αποσπομενη μπαταρια,το θεμα μας ειναι θα λειτουργησει κανονικα εδω στην ελλαδα μακαρι να υπηρχε αυτο το μοντελο εδω.η lg hellas δεν το καλυπτει αλλα ειναι σαφως καλυτερο απο τα δικα μας μιας και εχει αποσπομενη μπαταρια και sd card. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 battery 2600 mhl!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 battery 2600 mhl!!! mAh* :-) Πάντως για κάποιους τα πλεονεκτήματα είναι περισσότερα. Στο G3 δε χρειάζεται να επιλέξεις ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 μολις παρελαβα απο kaizerstore,λευκο S/N 403KPPB 6TA.TO εχω βαλει για φορτιση και περιμενω!ποσες ωρες να το αφησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Οι νεες μπαταριες δε χρειαζονται φορτιση αμεσως μολις το παρεις.λιωστω και οταν φτασει κατω απο 20% βαλτο μεχρι να φτασει 100%.και παραπανω ωρα να το αφησεις μετα το 100% δεν εχει θεμα.καλοριζικο και σου ευχομαι να το λιωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Η πιο τελευταία παρτίδα είναι η 403? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Η πιο τελευταία παρτίδα είναι η 403? Η 405 είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Έχεις κανείς εικόνα για το πότε θα πέσουν οι τιμές των "ελληνικών" μοντέλων του g2? περιμένω την πτώση εδώ και καιρό μια και βγήκε πλέον το g3 αλλά δεν έρχεται!! και δεν θέλω να πάρω σήμερα ένα παραεισαγωγής και αύριο να βγάλουν στην ίδια τιμή το ελληνικής αντιπροσωπίας μοντέλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Έχεις κανείς εικόνα για το πότε θα πέσουν οι τιμές των "ελληνικών" μοντέλων του g2? περιμένω την πτώση εδώ και καιρό μια και βγήκε πλέον το g3 αλλά δεν έρχεται!! και δεν θέλω να πάρω σήμερα ένα παραεισαγωγής και αύριο να βγάλουν στην ίδια τιμή το ελληνικής αντιπροσωπίας μοντέλο... Όταν έρθει Ελλάδα το g3 και πολύ λίγο. Γιατί δεν κοιτάς σκρουτζ? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Έχεις κανείς εικόνα για το πότε θα πέσουν οι τιμές των "ελληνικών" μοντέλων του g2? περιμένω την πτώση εδώ και καιρό μια και βγήκε πλέον το g3 αλλά δεν έρχεται!! και δεν θέλω να πάρω σήμερα ένα παραεισαγωγής και αύριο να βγάλουν στην ίδια τιμή το ελληνικής αντιπροσωπίας μοντέλο... Γιατι υπαρχει καποια διαφορα που δεν ξερουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Έχεις κανείς εικόνα για το πότε θα πέσουν οι τιμές των "ελληνικών" μοντέλων του g2? περιμένω την πτώση εδώ και καιρό μια και βγήκε πλέον το g3 αλλά δεν έρχεται!! και δεν θέλω να πάρω σήμερα ένα παραεισαγωγής και αύριο να βγάλουν στην ίδια τιμή το ελληνικής αντιπροσωπίας μοντέλο... Φιλε μου δικαιωμα σου να θες κατι απο τα μαγαζια τα ελληνικα αλλα εγω το θεωρω κοροιδια μεχρι εκει που δεν παει.Μια χαρα εγγυηση εχεις και απο τα παραεισαγωγης και ολα καλα.Ισως καποια στιγμη να βγαλουν προσφορα αλλα ποιος περιμενεις τωρα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Απλά βρίσκομαι θεσσ και για ότι πάρω από σκρουτζ θα είναι από αθήνα, που σημαίνει πως ότι χρειαστώ θα πρέπει να το στέλνω εκεί παρά να το παραδίδω εδώ και να το αναλαμβάνουν αυτοί. + βέβαια κάποιες δόσεις που ελπίζω σε κάρτα αντί για μετρητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) Η 405 είναι. Έχουν εμφανιστεί προβλήματά με 404-405 σειρές? Κίτρινο στην οθόνη?γραμμές? κάτι άλλο?πού περνούσε σκόνη? Γιατί αν είναι να αντιμετωπίσω πρόβλημα καλύτερα να πάω στο s4 black edition πού δεν έχουν ακουστεί τόσα. Edited June 20, 2014 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 δεν νομιζω αν και στα g2 και στις καινουριες παρτιδες εμφανιζουν καθετες γραμμες,οτι κατσει δηλαδη!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 λεω να το παρω απο ebay. αυτος εδω http://www.ebay.com/itm/Brand-new-LG-G2-D802-Latest-Model-16GB-White-Unlocked-Smartphone-/171346393990?pt=Cell_Phones&hash=item27e50a7b86 απο hong kong το χει λιγοτερο απο 300 ευρω.ξερει κανεις τι παιζει με το τελωνειο? Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 δεν νομιζω αν και στα g2 και στις καινουριες παρτιδες εμφανιζουν καθετες γραμμες,οτι κατσει δηλαδη!!! Ωραία,δεν θα ρισκάρω,ευχαριστώ. Καινούριες παρτίδες με γραμμές???αδικαιολόγητο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ωραία,δεν θα ρισκάρω,ευχαριστώ. Καινούριες παρτίδες με γραμμές???αδικαιολόγητο. Πήγαινε και δες το σε ένα πολυκατάστημα. Δεν υπάρχει G2 χωρίς κάθετες γραμμές. Βέβαια χωρίς τον ήλιο στο πολυκατάστημα πρέπει να έχεις πολύ καλό μάτι και να το πλαγιάσεις, να πιάσεις πολύ γωνία να τις διακρίνεις. 4 ντέμο έχω ελέγξει και το δικό μου φυσικά. Και πιστεύω ότι δεν είναι εξαίρεση 5 στα 5 κινητά... Στην καθημερινότητα, εγώ τις έχω διακρίνει παίζοντας με το κινητό, λίγες φορές όταν το έχω υπό το φως του ήλιου, αλλά αυτό γιατί μου αρέσει να το έχω με μικρή φωτεινότητα. Άμα την βάλεις 80% κ πάνω, δεν τις βλέπεις με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Εμενα πάντως δεν κάνει γραμμές. Και ειναι απο τις πρώτες. Έπεσα στην περίπτωση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Εμενα πάντως δεν κάνει γραμμές. Και ειναι απο τις πρώτες. Έπεσα στην περίπτωση Άμα το βάλεις έξω στον ήλιο με πολύ μικρή φωτεινότητα και το πλαγιασεις, δεν μπορείς να δεις τις γραμμές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 εμενα το δικο μου παρτιδα 403 που το αγορασα πριν μια εβδομαδα ιταλικο,φαινονται οι καθετες γραμμες εντονα,στο φως του ηλιου και σε πλαγια θεση οταν το κοιταζεις.τουλαχιστον δεν φαινονται οταν το τηλ ειναι σε λειτουργια(εννοω οταν το δουλευεις).αυτο το κανει μονο οταν η οθονη ειναι σε αναμονη η το τηλ σβηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Όταν είμαι στον ήλιο "ντάλα" μεσημέρι με φωτεινότητα 30%, δεν το έχω δοκιμασει, δεν βλέπω τι δείχνει η οθόνη. Αν πρέπει να το πλησιάσω για να δω και τις γραμμές μόνο για να πω ότι έχει πρόβλημα τότε τι να πω..... Αν έβλεπα γραμμές ενώ έχω την οθόνη σε φωτεινότητα και γωνία που το έχω πάντα τότε ναι είναι πρόβλημα. Αν πρέπει να δημιουργήσω τις συνθήκες για να εμφανιστεί το πρόβλημα ενώ ποτέ δεν θα είχα αυτές τις συνθήκες για να χρησιμοποιήσω το τηλεφωνο τότε το πρόβλημα δεν είναι στο τηλέφωνο αλλά καπου αλλού. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Όταν είμαι στον ήλιο "ντάλα" μεσημέρι με φωτεινότητα 30%, δεν το έχω δοκιμασει, δεν βλέπω τι δείχνει η οθόνη. Αν πρέπει να το πλησιάσω για να δω και τις γραμμές μόνο για να πω ότι έχει πρόβλημα τότε τι να πω..... Αν έβλεπα γραμμές ενώ έχω την οθόνη σε φωτεινότητα και γωνία που το έχω πάντα τότε ναι είναι πρόβλημα. Αν πρέπει να δημιουργήσω τις συνθήκες για να εμφανιστεί το πρόβλημα ενώ ποτέ δεν θα είχα αυτές τις συνθήκες για να χρησιμοποιήσω το τηλεφωνο τότε το πρόβλημα δεν είναι στο τηλέφωνο αλλά καπου αλλού. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.... Αυτό λέω και εγώ φίλε μου. Ότι οι γραμμές υπάρχουν εάν τις ψάξεις. Αλλά όταν δουλεύεις το κινητό δεν θα τις δεις εάν δεν το ψάξεις επί τούτου. Δηλαδή δεν δημιουργούν κανένα μα κανένα πρόβλημα στη χρήση του κινητού και ούτε θα τις δεις όταν το χειρίζεσαι. Και το λέω γιατί βλέπω πολλά άτομα γράφουν για τις γραμμές... Εκτός κι αν κάποιος έχει όντως πρόβλημα και είναι ελαττωματικό το κινητό και βλέπει τις γραμμές ακόμα κι όταν χρησιμοποιει το κινητό. Έχω διαβάσει να ρωτάνε, ''πιάνει μόνο 7-8 δορυφόρους in use το κινητό μου(και στίγμα έχει), να το πάω για σέρβις??'' Αυτή την υπερβολή θέλω να καταδείξω εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Και εγω ρε παιδιά δεν το έχω δει κάτω απο ηλιο απλα ηθελα να πω οτι κάποια φαίνονται με σβηστή οθόνη πάντα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Μην τραγικοποιειτε τα πράγματα. Και να υπάρχουν γραμμές δεν γίνονται αντιληπτές Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts