Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του LG G2

daospi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο δω παρτο. αξιοπιστος και δεν πληρωσα κ τελωνειο. http://www.ebay.com/itm/NEW-LG-G2-D802-32GB-UNLOCKED-Smartphone-with-1-Year-Warranty-BLACK-/331044869378?pt=Cell_Phones&hash=item4d13cfd502

Proud to be Blackberry addict...

Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport

Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απο δω παρτο. αξιοπιστος και δεν πληρωσα κ τελωνειο. http://www.ebay.com/itm/NEW-LG-G2-D802-32GB-UNLOCKED-Smartphone-with-1-Year-Warranty-BLACK-/331044869378?pt=Cell_Phones&hash=item4d13cfd502

Με ποιον courier σου το έστειλε και δε πλήρωσες τελωνείο; Μήπως στο δήλωσε σαν δώρο (gift); Μου φαίνεται περίεργο.....:confused:

Μόλις γύρισα από το e-shop, ήταν Πολωνικό 402 σειρά και ορθάνοιχτο ..., να φανταστείτε δεν είχε κάτσει καλά το πάνω καπάκι της κούτας και ήταν στραβά κάπως! Μέχρι και ο υπάλληλος ήταν αμήχανος έτσι όπως το είδε και αυτός! Τον κοίταξα και του είπα να τους το επιστρέψει σε συσκευασία δώρου! Χρόνια ψωνίζω από το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά ήταν η πρώτη φορά που μου έστειλαν κάτι σε τόσο τραγική εικόνα!

Πρώτα απ' όλα , αν ρωτήσετε την ίδια την LG θα σας συμβουλέψει να ΜΗΝ πάρετε κάποιο προϊόν της που δεν έχει ταινία ασφαλείας!

Και γιατί κάποιος να δώσει 330 ευρώ στο eshop και να πάρει κάτι που μπορεί να βρει το ίδιο ακριβώς από το Skroutz και μάλιστα φτηνότερα! Μέχρι πριν 2 μέρες το πέτυχα 315 ευρώ, Ευρωπαϊκό! Τέλος πάντων, αυτά... :)

Edited by hasiotis_john

κατοχος και εγω lg g2 white...ελληνικο,παρτιδα 310!!!μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση μεχρι στιγμης!!!
I Want To Believe

Μόλις γύρισα από το e-shop, ήταν Πολωνικό 402 σειρά και ορθάνοιχτο ..., να φανταστείτε δεν είχε κάτσει καλά το πάνω καπάκι της κούτας και ήταν στραβά κάπως! Μέχρι και ο υπάλληλος ήταν αμήχανος έτσι όπως το είδε και αυτός! Τον κοίταξα και του είπα να τους το επιστρέψει σε συσκευασία δώρου! Χρόνια ψωνίζω από το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά ήταν η πρώτη φορά που μου έστειλαν κάτι σε τόσο τραγική εικόνα!

Πρώτα απ' όλα , αν ρωτήσετε την ίδια την LG θα σας συμβουλέψει να ΜΗΝ πάρετε κάποιο προϊόν της που δεν έχει ταινία ασφαλείας!

Και γιατί κάποιος να δώσει 330 ευρώ στο eshop και να πάρει κάτι που μπορεί να βρει το ίδιο ακριβώς από το Skroutz και μάλιστα φτηνότερα! Μέχρι πριν 2 μέρες το πέτυχα 315 ευρώ, Ευρωπαϊκό! Τέλος πάντων, αυτά... :)

Φιλε αυτο που εκαναν ειναι μεγαλη πατατα δεν το περιμενα αυτο απτο eshop ελπιζω να τους τα εψαλες σωστα ακους εκει να ηταν ανοιχτο ας το επαιρνες μεταχειρο καλυτερα... :p :p

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Δεν σε προβληματίζει που δεν καλύπτεσαι από καμία εγγύηση στην Ελλάδα...;

Θελουν να μας τρελανουν; αυτοι στο crazy sundays γραφουν κιολας πως ειναι GR. Και τελικα προκυπτει πολωνικο;!;!

Σκεφτομουν να το κανω δωρο στον εαυτο μου σημερα.

πηρα τηλεφωνο στο eshop επειδη θελω να τo αγορασω κι εγω το G2,σε ερωτηση που τους εκανα αν το GR που γραφουν σημαινει πως ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας,μου απαντησαν πως δεν σημαινει αυτο!απλα σημαινει πως εχει ελληνικο μενου!

μερικα μπορει να ειναι μου ειπε ενα κυριος μερικα οχι!εγω θελω το λευκο που ειναι σε ελλειψη δυστυχως,ουτε καν ξερουν ποτε θα το εχουν.τον ρωτησα τα μαυρα τι ειναι?μου απαντησε πως το τμημα που ξερει ειναι κλειστο και μου ζητησε το τηλ μου να με ενημερωσουν αυριο η δευτερα.αν ειναι ελληνικο σε αυτη την τιμη σκεφτομαι πως ισως το παρω.

πηρα τηλεφωνο στο eshop επειδη θελω να τo αγορασω κι εγω το G2,σε ερωτηση που τους εκανα αν το GR που γραφουν σημαινει πως ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας,μου απαντησαν πως δεν σημαινει αυτο!απλα σημαινει πως εχει ελληνικο μενου!

μερικα μπορει να ειναι μου ειπε ενα κυριος μερικα οχι!εγω θελω το λευκο που ειναι σε ελλειψη δυστυχως,ουτε καν ξερουν ποτε θα το εχουν.τον ρωτησα τα μαυρα τι ειναι?μου απαντησε πως το τμημα που ξερει ειναι κλειστο και μου ζητησε το τηλ μου να με ενημερωσουν αυριο η δευτερα.αν ειναι ελληνικο σε αυτη την τιμη σκεφτομαι πως ισως το παρω.

Δεν υπάρχει λόγος να κολλάς στο GR... Πολλοί έχουμε πάρει άλλα ευρωπαϊκά που είναι πανομοιότυπα. Το αν είναι ανοιγμένα ή όχι είναι άλλο θέμα :-)

Εγώ το παρήγγειλα σήμερα από το extreme-mobile, λευκό 16 gb, unbranded φυσικά. Το περιμένω με ανυπομονησία.

Εγώ το παρήγγειλα σήμερα από το extreme-mobile, λευκό 16 gb, unbranded φυσικά. Το περιμένω με ανυπομονησία.

Το λευκό είναι σκέτο κουκλί το έχει φίλος και έχω τρελαθεί.... Εγώ έχω το μαύρο.....

Eπισης ειδα οτι το εχει σε κοκκινο κ χρυσο... Πως κ περασε χωρις τελωνειο? κ σε ποσο καιρο παρελαβες? Ψηνομαι παντως!

Το λευκό είναι σκέτο κουκλί το έχει φίλος και έχω τρελαθεί.... Εγώ έχω το μαύρο.....

Κι εγώ για μαύρο πήγαινα και τελευταία στιγμή το γύρισα στο λευκό. Δεν μπορούσα να αποφασίσω.

Eπισης ειδα οτι το εχει σε κοκκινο κ χρυσο... Πως κ περασε χωρις τελωνειο? κ σε ποσο καιρο παρελαβες? Ψηνομαι παντως!

Απο κινα κλπ Μη το φοβαστε το τελωνειο.ποτε δεν εχω ακουσει καποιον να πληρωνει.απλα με την εγγυηση ειναι το θεμα μονο.και της περιορισμενης του ενος ετους αλλα και της διαδικασιας να το στελνεις πισω και να περιμενεις μηνες και ΑΝ στο φτιαξει.εγω πηρα ελληνικο 16αρι να εχω το κεφαλι μου ησυχο εχω και το otg και μια 32αρα micro sd και κανω τη δουλεια μου οταν θελω επιπλεον χωρο

Απο κινα κλπ Μη το φοβαστε το τελωνειο.ποτε δεν εχω ακουσει καποιον να πληρωνει.απλα με την εγγυηση ειναι το θεμα μονο.και της περιορισμενης του ενος ετους αλλα και της διαδικασιας να το στελνεις πισω και να περιμενεις μηνες και ΑΝ στο φτιαξει.εγω πηρα ελληνικο 16αρι να εχω το κεφαλι μου ησυχο εχω και το otg και μια 32αρα micro sd και κανω τη δουλεια μου οταν θελω επιπλεον χωρο

Στα 16 οπως G.Nexus2 που ειχα, το φουλαρα οταν αρχισα να παιζω Games του PSX. Ειναι κριμα σε τετοιο τηλ μονο τα 16, επρεπε να ακολουθησει την συνταγη του optimus G, η του G pro οσο αφορα την χωρητικοτητα ROM.

Σήμερα το παρέλαβα. Λευκό 16gb, πορτογαλικό, unbranded από το extreme-mobile. Σειρά 403.

Καλοδούλευτο φίλε! :) ... να σε ρωτήσω, ήταν σφραγισμένο?

Είχε κάποια ταινία ασφαλείας πάνω ή γενικά τα Ευρωπαϊκά έρχονται ανοιχτά?

Καλοδούλευτο φίλε! :) ... να σε ρωτήσω, ήταν σφραγισμένο?

Είχε κάποια ταινία ασφαλείας πάνω ή γενικά τα Ευρωπαϊκά έρχονται ανοιχτά?

Eυχαριστώ πολύ. Είχε την ταινία ασφαλείας της lg (τη γνωστή που λέει μη το πάρετε αν έχει παραβιαστεί).

Eυχαριστώ πολύ. Είχε την ταινία ασφαλείας της lg (τη γνωστή που λέει μη το πάρετε αν έχει παραβιαστεί).

καλοριζικο φιλε μου..το ασπρο παντως ειναι μαγεια

I Want To Believe

Στο E-Shop έφεραν Ελληνικά (αφού ξεπέταξαν τα Πολωνικά και τα Πορτογαλικά που είχαν) και τώρα το έκαναν LG G2 D802 BLACK GR , δείτε εδώ!!! Κακή εξήγα σε όσους το πήραν ήδη από την προσφορά και είναι Ευρωπαϊκό! (όχι ότι έχει διαφορά, αλλά έτσι για να έχουμε να λέμε!:lol: ) Φαντάζομαι αυτά θα έχουν και ταινία ασφαλείας !!

Στο E-Shop έφεραν Ελληνικά (αφού ξεπέταξαν τα Πολωνικά και τα Πορτογαλικά που είχαν) και τώρα το έκαναν LG G2 D802 BLACK GR , δείτε εδώ!!! Κακή εξήγα σε όσους το πήραν ήδη από την προσφορά και είναι Ευρωπαϊκό! (όχι ότι έχει διαφορά, αλλά έτσι για να έχουμε να λέμε!:lol: ) Φαντάζομαι αυτά θα έχουν και ταινία ασφαλείας !!

δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό που λες ..

ένα παιδί είπε τις προάλλες οτι το GR το έβαλαν επειδή έχει ελληνικό μενού !

"H συσκευή διατίθεται με Eλληνική και Αγγλική Γλώσσα μενού"

όχι οτι τα ευρωπαϊκα δεν είχαν ελληνικό μενού :lol::lol:

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό που λες ..

ένα παιδί είπε τις προάλλες οτι το GR το έβαλαν επειδή έχει ελληνικό μενού !

"H συσκευή διατίθεται με Eλληνική και Αγγλική Γλώσσα μενού"

όχι οτι τα ευρωπαϊκα δεν είχαν ελληνικό μενού :lol::lol:

Ακριβώς αυτό!

5 post παραπάνω 403 ,νεώτερη δε νομίζω να υπάρχει.

θενξ

υπαρχει καπου καποια λιστα με τις βελτιωσεις κτλ?

Vamos Aris

Βελτιώσεις πάνω σε τι; Η συσκευή είναι η ίδια σε όλες τις εκδόσεις

εννοω αν ειναι οπως με το N5 που ειχε διαφορετικα revision k τετοια

Vamos Aris