enwsiths Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 απο δω παρτο. αξιοπιστος και δεν πληρωσα κ τελωνειο. http://www.ebay.com/itm/NEW-LG-G2-D802-32GB-UNLOCKED-Smartphone-with-1-Year-Warranty-BLACK-/331044869378?pt=Cell_Phones&hash=item4d13cfd502 Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris39 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 απο δω παρτο. αξιοπιστος και δεν πληρωσα κ τελωνειο. http://www.ebay.com/itm/NEW-LG-G2-D802-32GB-UNLOCKED-Smartphone-with-1-Year-Warranty-BLACK-/331044869378?pt=Cell_Phones&hash=item4d13cfd502 Με ποιον courier σου το έστειλε και δε πλήρωσες τελωνείο; Μήπως στο δήλωσε σαν δώρο (gift); Μου φαίνεται περίεργο.....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Μόλις γύρισα από το e-shop, ήταν Πολωνικό 402 σειρά και ορθάνοιχτο ..., να φανταστείτε δεν είχε κάτσει καλά το πάνω καπάκι της κούτας και ήταν στραβά κάπως! Μέχρι και ο υπάλληλος ήταν αμήχανος έτσι όπως το είδε και αυτός! Τον κοίταξα και του είπα να τους το επιστρέψει σε συσκευασία δώρου! Χρόνια ψωνίζω από το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά ήταν η πρώτη φορά που μου έστειλαν κάτι σε τόσο τραγική εικόνα! Πρώτα απ' όλα , αν ρωτήσετε την ίδια την LG θα σας συμβουλέψει να ΜΗΝ πάρετε κάποιο προϊόν της που δεν έχει ταινία ασφαλείας! Και γιατί κάποιος να δώσει 330 ευρώ στο eshop και να πάρει κάτι που μπορεί να βρει το ίδιο ακριβώς από το Skroutz και μάλιστα φτηνότερα! Μέχρι πριν 2 μέρες το πέτυχα 315 ευρώ, Ευρωπαϊκό! Τέλος πάντων, αυτά... :) Edited April 10, 2014 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 κατοχος και εγω lg g2 white...ελληνικο,παρτιδα 310!!!μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση μεχρι στιγμης!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Μόλις γύρισα από το e-shop, ήταν Πολωνικό 402 σειρά και ορθάνοιχτο ..., να φανταστείτε δεν είχε κάτσει καλά το πάνω καπάκι της κούτας και ήταν στραβά κάπως! Μέχρι και ο υπάλληλος ήταν αμήχανος έτσι όπως το είδε και αυτός! Τον κοίταξα και του είπα να τους το επιστρέψει σε συσκευασία δώρου! Χρόνια ψωνίζω από το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά ήταν η πρώτη φορά που μου έστειλαν κάτι σε τόσο τραγική εικόνα! Πρώτα απ' όλα , αν ρωτήσετε την ίδια την LG θα σας συμβουλέψει να ΜΗΝ πάρετε κάποιο προϊόν της που δεν έχει ταινία ασφαλείας! Και γιατί κάποιος να δώσει 330 ευρώ στο eshop και να πάρει κάτι που μπορεί να βρει το ίδιο ακριβώς από το Skroutz και μάλιστα φτηνότερα! Μέχρι πριν 2 μέρες το πέτυχα 315 ευρώ, Ευρωπαϊκό! Τέλος πάντων, αυτά... :) Φιλε αυτο που εκαναν ειναι μεγαλη πατατα δεν το περιμενα αυτο απτο eshop ελπιζω να τους τα εψαλες σωστα ακους εκει να ηταν ανοιχτο ας το επαιρνες μεταχειρο καλυτερα... :p :p Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Δεν σε προβληματίζει που δεν καλύπτεσαι από καμία εγγύηση στην Ελλάδα...; απο δω παρτο. αξιοπιστος και δεν πληρωσα κ τελωνειο. http://www.ebay.com/itm/NEW-LG-G2-D802-32GB-UNLOCKED-Smartphone-with-1-Year-Warranty-BLACK-/331044869378?pt=Cell_Phones&hash=item4d13cfd502 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μόλις γύρισα από το e-shop, ήταν Πολωνικό 402 σειρά και ορθάνοιχτο ..., να φανταστείτε δεν είχε κάτσει καλά το πάνω καπάκι της κούτας και ήταν στραβά κάπως! Μέχρι και ο υπάλληλος ήταν αμήχανος έτσι όπως το είδε και αυτός! Τον κοίταξα και του είπα να τους το επιστρέψει σε συσκευασία δώρου! Χρόνια ψωνίζω από το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά ήταν η πρώτη φορά που μου έστειλαν κάτι σε τόσο τραγική εικόνα! Πρώτα απ' όλα , αν ρωτήσετε την ίδια την LG θα σας συμβουλέψει να ΜΗΝ πάρετε κάποιο προϊόν της που δεν έχει ταινία ασφαλείας! Και γιατί κάποιος να δώσει 330 ευρώ στο eshop και να πάρει κάτι που μπορεί να βρει το ίδιο ακριβώς από το Skroutz και μάλιστα φτηνότερα! Μέχρι πριν 2 μέρες το πέτυχα 315 ευρώ, Ευρωπαϊκό! Τέλος πάντων, αυτά... :) Θελουν να μας τρελανουν; αυτοι στο crazy sundays γραφουν κιολας πως ειναι GR. Και τελικα προκυπτει πολωνικο;!;! Σκεφτομουν να το κανω δωρο στον εαυτο μου σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 πηρα τηλεφωνο στο eshop επειδη θελω να τo αγορασω κι εγω το G2,σε ερωτηση που τους εκανα αν το GR που γραφουν σημαινει πως ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας,μου απαντησαν πως δεν σημαινει αυτο!απλα σημαινει πως εχει ελληνικο μενου! μερικα μπορει να ειναι μου ειπε ενα κυριος μερικα οχι!εγω θελω το λευκο που ειναι σε ελλειψη δυστυχως,ουτε καν ξερουν ποτε θα το εχουν.τον ρωτησα τα μαυρα τι ειναι?μου απαντησε πως το τμημα που ξερει ειναι κλειστο και μου ζητησε το τηλ μου να με ενημερωσουν αυριο η δευτερα.αν ειναι ελληνικο σε αυτη την τιμη σκεφτομαι πως ισως το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 πηρα τηλεφωνο στο eshop επειδη θελω να τo αγορασω κι εγω το G2,σε ερωτηση που τους εκανα αν το GR που γραφουν σημαινει πως ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας,μου απαντησαν πως δεν σημαινει αυτο!απλα σημαινει πως εχει ελληνικο μενου! μερικα μπορει να ειναι μου ειπε ενα κυριος μερικα οχι!εγω θελω το λευκο που ειναι σε ελλειψη δυστυχως,ουτε καν ξερουν ποτε θα το εχουν.τον ρωτησα τα μαυρα τι ειναι?μου απαντησε πως το τμημα που ξερει ειναι κλειστο και μου ζητησε το τηλ μου να με ενημερωσουν αυριο η δευτερα.αν ειναι ελληνικο σε αυτη την τιμη σκεφτομαι πως ισως το παρω. Δεν υπάρχει λόγος να κολλάς στο GR... Πολλοί έχουμε πάρει άλλα ευρωπαϊκά που είναι πανομοιότυπα. Το αν είναι ανοιγμένα ή όχι είναι άλλο θέμα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εγώ το παρήγγειλα σήμερα από το extreme-mobile, λευκό 16 gb, unbranded φυσικά. Το περιμένω με ανυπομονησία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εγώ το παρήγγειλα σήμερα από το extreme-mobile, λευκό 16 gb, unbranded φυσικά. Το περιμένω με ανυπομονησία. Το λευκό είναι σκέτο κουκλί το έχει φίλος και έχω τρελαθεί.... Εγώ έχω το μαύρο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 απο δω παρτο. αξιοπιστος και δεν πληρωσα κ τελωνειο. http://www.ebay.com/itm/NEW-LG-G2-D802-32GB-UNLOCKED-Smartphone-with-1-Year-Warranty-BLACK-/331044869378?pt=Cell_Phones&hash=item4d13cfd502 Eπισης ειδα οτι το εχει σε κοκκινο κ χρυσο... Πως κ περασε χωρις τελωνειο? κ σε ποσο καιρο παρελαβες? Ψηνομαι παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Το λευκό είναι σκέτο κουκλί το έχει φίλος και έχω τρελαθεί.... Εγώ έχω το μαύρο..... Κι εγώ για μαύρο πήγαινα και τελευταία στιγμή το γύρισα στο λευκό. Δεν μπορούσα να αποφασίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Eπισης ειδα οτι το εχει σε κοκκινο κ χρυσο... Πως κ περασε χωρις τελωνειο? κ σε ποσο καιρο παρελαβες? Ψηνομαι παντως! Απο κινα κλπ Μη το φοβαστε το τελωνειο.ποτε δεν εχω ακουσει καποιον να πληρωνει.απλα με την εγγυηση ειναι το θεμα μονο.και της περιορισμενης του ενος ετους αλλα και της διαδικασιας να το στελνεις πισω και να περιμενεις μηνες και ΑΝ στο φτιαξει.εγω πηρα ελληνικο 16αρι να εχω το κεφαλι μου ησυχο εχω και το otg και μια 32αρα micro sd και κανω τη δουλεια μου οταν θελω επιπλεον χωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Απο κινα κλπ Μη το φοβαστε το τελωνειο.ποτε δεν εχω ακουσει καποιον να πληρωνει.απλα με την εγγυηση ειναι το θεμα μονο.και της περιορισμενης του ενος ετους αλλα και της διαδικασιας να το στελνεις πισω και να περιμενεις μηνες και ΑΝ στο φτιαξει.εγω πηρα ελληνικο 16αρι να εχω το κεφαλι μου ησυχο εχω και το otg και μια 32αρα micro sd και κανω τη δουλεια μου οταν θελω επιπλεον χωρο Στα 16 οπως G.Nexus2 που ειχα, το φουλαρα οταν αρχισα να παιζω Games του PSX. Ειναι κριμα σε τετοιο τηλ μονο τα 16, επρεπε να ακολουθησει την συνταγη του optimus G, η του G pro οσο αφορα την χωρητικοτητα ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Σήμερα το παρέλαβα. Λευκό 16gb, πορτογαλικό, unbranded από το extreme-mobile. Σειρά 403. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Σήμερα το παρέλαβα. Λευκό 16gb, πορτογαλικό, unbranded από το extreme-mobile. Σειρά 403. Καλοδούλευτο φίλε! :) ... να σε ρωτήσω, ήταν σφραγισμένο? Είχε κάποια ταινία ασφαλείας πάνω ή γενικά τα Ευρωπαϊκά έρχονται ανοιχτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλοδούλευτο φίλε! :) ... να σε ρωτήσω, ήταν σφραγισμένο? Είχε κάποια ταινία ασφαλείας πάνω ή γενικά τα Ευρωπαϊκά έρχονται ανοιχτά? Eυχαριστώ πολύ. Είχε την ταινία ασφαλείας της lg (τη γνωστή που λέει μη το πάρετε αν έχει παραβιαστεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Eυχαριστώ πολύ. Είχε την ταινία ασφαλείας της lg (τη γνωστή που λέει μη το πάρετε αν έχει παραβιαστεί). καλοριζικο φιλε μου..το ασπρο παντως ειναι μαγεια Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Στο E-Shop έφεραν Ελληνικά (αφού ξεπέταξαν τα Πολωνικά και τα Πορτογαλικά που είχαν) και τώρα το έκαναν LG G2 D802 BLACK GR , δείτε εδώ!!! Κακή εξήγα σε όσους το πήραν ήδη από την προσφορά και είναι Ευρωπαϊκό! (όχι ότι έχει διαφορά, αλλά έτσι για να έχουμε να λέμε!:lol: ) Φαντάζομαι αυτά θα έχουν και ταινία ασφαλείας !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Στο E-Shop έφεραν Ελληνικά (αφού ξεπέταξαν τα Πολωνικά και τα Πορτογαλικά που είχαν) και τώρα το έκαναν LG G2 D802 BLACK GR , δείτε εδώ!!! Κακή εξήγα σε όσους το πήραν ήδη από την προσφορά και είναι Ευρωπαϊκό! (όχι ότι έχει διαφορά, αλλά έτσι για να έχουμε να λέμε!:lol: ) Φαντάζομαι αυτά θα έχουν και ταινία ασφαλείας !! δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό που λες .. ένα παιδί είπε τις προάλλες οτι το GR το έβαλαν επειδή έχει ελληνικό μενού ! "H συσκευή διατίθεται με Eλληνική και Αγγλική Γλώσσα μενού" όχι οτι τα ευρωπαϊκα δεν είχαν ελληνικό μενού :lol::lol: Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό που λες .. ένα παιδί είπε τις προάλλες οτι το GR το έβαλαν επειδή έχει ελληνικό μενού ! "H συσκευή διατίθεται με Eλληνική και Αγγλική Γλώσσα μενού" όχι οτι τα ευρωπαϊκα δεν είχαν ελληνικό μενού :lol::lol: Ακριβώς αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 ποια ειναι η τελευταια σειρα παιδες? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 5 post παραπάνω 403 ,νεώτερη δε νομίζω να υπάρχει. θενξ υπαρχει καπου καποια λιστα με τις βελτιωσεις κτλ? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Βελτιώσεις πάνω σε τι; Η συσκευή είναι η ίδια σε όλες τις εκδόσεις εννοω αν ειναι οπως με το N5 που ειχε διαφορετικα revision k τετοια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts