Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία σκιν έχει, Ποια είναι;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η τελευταία έκδοση 15.2rc δουλεύει πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες, το ίδιο και το νέο genesis.βέβαια είδα και έπαθα να το κάνω να δουλέψει το kodi.επειδή φόρτιζα το χειριστήριο του PS3 με πετούσε έξω

Μετά το τελευταίο update του Genesis χτες, έχω τα χειρότερα κολλήματα που είχα ποτέ.

Κανένα stream δεν τρέχει πια.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ εχω χάσει την μπάλα πάντως.

Εχω μία sony w828 50άρα και θέλω ενα box πού απλά να παίζει τα πάντα και σε οποιαδήποτε ανάλυσή και τύπους αρχείων.

Αλλά αν μπορώ να κατεβάζω μέσο wifi και να παίζω αμέσως ακόμα καλύτερα.

Ομως δυσκολεύομαι.

Από την μία τα android tv box,αλλού λένε οτι είναι σε πρώιμο στάδιό,από την άλλη,δεν ξέρω αν με καλύπτει ενας Med και πιο μοντέλο.

Σκεφτόμουν και για mini pc,αν και βγαίνει κάπως ακριβά αν επιλέξω ενα πολύ καλό.

Πραγματικά εχω μπερδευτεί.

Επίσης δεν θα ήθελα πληκτρολόγια,ποντίκια και τα συναφή,μία σύνδεσή μέσο usb στην τηλεόραση,η μέσο wifi,κι απλά να βλέπω όμορφα κι απροβλημάτιστα οτι επιθυμώ.

Επίσης,με αυτό το pop corn πού λένε πολλοί είμαι παντελώς ανίδεος.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Λεπον mini pc ξέχνα το, ακριβό.έχω καταλήξει σε box με Windows για να μπορώ να ανεβάζω αθόρυβα.περιμένω να μπορέσω να βάλω λεφτά στο PayPal

Εχω μία sony w828 50άρα και θέλω ενα box πού απλά να παίζει τα πάντα και σε οποιαδήποτε ανάλυσή και τύπους αρχείων.

Ομως δυσκολεύομαι.

Από την μία τα android tv box,αλλού λένε οτι είναι σε πρώιμο στάδιό,από την άλλη,δεν ξέρω αν με καλύπτει ενας Med και πιο μοντέλο.

Σκεφτόμουν και για mini pc,αν και βγαίνει κάπως ακριβά αν επιλέξω ενα πολύ καλό.

Επίσης δεν θα ήθελα πληκτρολόγια,ποντίκια και τα συναφή,μία σύνδεσή μέσο usb στην τηλεόραση,η μέσο wifi,κι απλά να βλέπω όμορφα κι απροβλημάτιστα οτι επιθυμώ.

φιλε quest nano pc,το εχω ψαξτο παιζει τα παντα εως και αντου βαλεις εξωτερικο drive bluray και εχει και windows 10.Και απο android κοιτα το minix x8

Λεπον mini pc ξέχνα το, ακριβό.έχω καταλήξει σε box με Windows για να μπορώ να ανεβάζω αθόρυβα.περιμένω να μπορέσω να βάλω λεφτά στο PayPal

Τι εννοείς να ανεβάζεις;

Για private tracker με ratio counter?

Και τι παραπάνω θα χρειαστείς να κάνεις με Windows, αντί με android.

Amazon Fire stick 4k max

Ομως δυσκολεύομαι.

εαν θέλεις κάτι οικονομικό και να παίζει μέχρι 4κ απλά πας σε Android...(Η κορυφαία λύση για Android ..ακριβή ..http://shield.nvidia.com/store/android-tv ...Απλά παίζει τα πάντα !!! )

για Windows οι οικονομικές λύσεις απλά είναι για κλάματα (Max μέχρι 1080p ) απλά το gpu είναι ανεπαρκές (δεν θα βρεις να παιξει 4κ video στα 60fps... x265 )...για media και απαιτητικά πράγματα ...έχουν προβλήματα υπερθέρμανσης (ποιο πολύ από Android....) εάν πας για Windows ή λύση είναι τα nuc ( τα καλά είναι πολύ ακριβά.....) ανάλογα με το τι ανάγκες έχεις πράττεις...

Ναι για ενα αξοιπρεπες μηχανακι με windows θελεις περιπου ενα 170αρι σε ευρο.

Εχω στησει ενα BJ19 Mini PC,με ssd και 8gb ram και 10ρια windows,αλλα απλα πεταει το μηχανακι στα παντα.....

Καμια σχεση με android box,και εχουν περασει απο τα χερια παρα πολλα μηχανακια του ειδους.

Το Mini PC δεν εχει αντιπαλο με το σωστο σεταρισμα.Ουτε χαζοκολληματα,σωστο σερφαρισμα,αψογο στο youtube,κτλ.

Eγω εδωσα περιπου 135 ευρο περιπου,αλλα ειχα τον σκληρο.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Εχω στησει ενα BJ19 Mini PC,με ssd και 8gb ram και 10ρια windows,αλλα απλα πεταει το μηχανακι στα παντα.....

Καμια σχεση με android box,και εχουν περασει απο τα χερια παρα πολλα μηχανακια του ειδους.

Το Mini PC δεν εχει αντιπαλο με το σωστο σεταρισμα.Ουτε χαζοκολληματα,σωστο σερφαρισμα,αψογο στο youtube,κτλ.

Για βάλε να παίζει ένα video x265 στα 4κ .....(έχει ελαφρώς καλύτερο gpu....) θα δεις ότι ζορίζεται...

Μπορείς με pm σε παρακαλώ να μου δώσεις 2 παραπάνω πληροφορίες για το mini pc σου γιατί ψαχνομαι για κάτι τέτοιο;

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Για βάλε να παίζει ένα video x265 στα 4κ .....(έχει ελαφρώς καλύτερο gpu....) θα δεις ότι ζορίζεται...

Δεν εχω 4κ tv φιλε μου..........αχρηστη μου ειναι αυτη η αναλυση.......οποτε και ειμαι απολυτα καλλημενος με τα λεφτα που εδωσα.

@puzzle21

Τι ακριβως θες να μαθεις φιλε μου??

Δεν εχω 4κ tv φιλε μου..........αχρηστη μου ειναι αυτη η αναλυση.......οποτε και ειμαι απολυτα καλλημενος με τα λεφτα που εδωσα.

@puzzle21

από περιέργεια 1080p x265 και όχι x264 σου παίζει χωρίς πρόβλημα;

από περιέργεια 1080p x265 και όχι x264 σου παίζει χωρίς πρόβλημα;

Μολις το δοκιμασα στο youtube,παιζει οκ φιλε μου.:)Απο διαφορες δοκιμες που εκανα παιζει τα παντα σε 1080p,και ειδικα

το 3d που με ενδιαφερει κατα κυριο λογο για ταινιες αψογα.Το 4κ δεν εχει ακομα σοβαρη υποστιριξη,και αυτος ειναι ενας λογος που δεν πηρα(καθως προσφατα αλλαξα tv)νεα συσκευη.Σε 2-3 χρονια επλιζω να αξιζει να επενδυσης καποιος στην αναλυση αυτη,αλλα ακομα το θεωρω ασκοπο.Ακομα καλα καλα δεν εχουμε hd προγραμματα της προκοπης εδω που τα λεμε.

Και μια ερωτηση επι του θεματος......:)

Εαν ξερει καποιος για να μην ψαχνω τωρα,πως μπορω την στιγμη που βλεπω μια ταινια στο kodi,να την αποθηκευω ταυτοχρονα και στον σκληρο μου??Γινεται??

@puzzle21

Θελω να μάθω για το μηχάνημα που εστησες; Ποσά λεφτά από που τι έχει μέσα και τέτοια;

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Πιστεύω ότι αυτό είναι καλύτερο, απλά δεν ξέρω εάν μπορείς να αλλάξεις την ραμ

Tronsmart TV Box Ara X5 in August with Cherry Trail Z8300 Windows 10 - FreakTab.com

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/intel-based-tv-players/515420-tronsmart-tv-box-ara-x5-in-august-with-cherry-trail-z8300-windows-10

Ομως δυσκολεύομαι.

Προσωπικά θεωρώ ότι η καλύτερη (οικονομική) κλιμάκωση για kodi είναι:

Raspberry Pi 2 -> καλό android box -> chromebox -> NUC

Εάν σε ενδιαφέρουν μόνο τρέχουσες ταινίες, αρκεί το Pi. Τα Κινέζικα android boxes έχουν θέματα συμβατότητας και πρέπει να διαλέξεις προσεκτικά. Είναι ελαφρώς χειρότερα για ταινίες, αλλά έχουν το πλεονέκτημα ότι τρέχουν όλες τις εφαρμογές android που έχουν μεγάλη προστιθέμενη αξία.

Εάν αποφασίσεις να ξοδέψεις αρκετά λεφτά, ένα chromebox ή NUC κάνει τα πάντα καλά...

Προσωπικά θεωρώ ότι η καλύτερη (οικονομική) κλιμάκωση για kodi είναι:

Raspberry Pi 2 -> καλό android box -> chromebox -> NUC

Εάν σε ενδιαφέρουν μόνο τρέχουσες ταινίες, αρκεί το Pi. Τα Κινέζικα android boxes έχουν θέματα συμβατότητας και πρέπει να διαλέξεις προσεκτικά. Είναι ελαφρώς χειρότερα για ταινίες, αλλά έχουν το πλεονέκτημα ότι τρέχουν όλες τις εφαρμογές android που έχουν μεγάλη προστιθέμενη αξία.

Εάν αποφασίσεις να ξοδέψεις αρκετά λεφτά, ένα chromebox ή NUC κάνει τα πάντα καλά...

Το πρόβλημα συμβατότητας έχουν δηλαδή;

Έχω κινέζικο tv box έχω και 2 χρόνια και ποτέ δεν είχα θέμα με καμιά ταινία ή σειρά μέχρι 1080.

Amazon Fire stick 4k max

Πιστεύω ότι αυτό είναι καλύτερο, απλά δεν ξέρω εάν μπορείς να αλλάξεις την ραμ

Tronsmart TV Box Ara X5 in August with Cherry Trail Z8300 Windows 10 - FreakTab.com

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/intel-based-tv-players/515420-tronsmart-tv-box-ara-x5-in-august-with-cherry-trail-z8300-windows-10

Ναι είναι ο ποιο καινούργιος atom επεξεργαστής....με gpu Intel Gen8 (για box με win τουλάχιστον με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή...). Σε box δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα ..όλα κολλημένα....Μόνο σε nuc μπορείς (επιλέγεις σκληρό,μνήμη και καμιά φορά module για WiFi... )

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μολις το δοκιμασα στο youtube,παιζει οκ φιλε μου.:)Απο διαφορες δοκιμες που εκανα παιζει τα παντα σε 1080p,και ειδικα

το 3d που με ενδιαφερει κατα κυριο λογο για ταινιες αψογα.Το 4κ δεν εχει ακομα σοβαρη υποστιριξη,και αυτος ειναι ενας λογος που δεν πηρα(καθως προσφατα αλλαξα tv)νεα συσκευη.Σε 2-3 χρονια επλιζω να αξιζει να επενδυσης καποιος στην αναλυση αυτη,αλλα ακομα το θεωρω ασκοπο.Ακομα καλα καλα δεν εχουμε hd προγραμματα της προκοπης εδω που τα λεμε.

Και μια ερωτηση επι του θεματος......:)

Εαν ξερει καποιος για να μην ψαχνω τωρα,πως μπορω την στιγμη που βλεπω μια ταινια στο kodi,να την αποθηκευω ταυτοχρονα και στον σκληρο μου??Γινεται??

Ευχαριστώ ..αλλά όχι από YouTube....(στείλε link του video...)

Edited by alex222800

Ναι είναι ο ποιο καινούργιος atom επεξεργαστής....με gpu Intel Gen8 (για box με win τουλάχιστον με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή...). Σε box δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα ..όλα κολλημένα....Μόνο σε nuc μπορείς (επιλέγεις σκληρό,μνήμη και καμιά φορά module για WiFi... )

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ ..αλλά όχι από YouTube....(στείλε link του video...)

Aυτο ειδα φιλε μου---->

Ποιο θες να δοκιμασω να σου πω.

Τις ....... για ποιον λογο τις βαζεις.......?

Aυτο ειδα φιλε μου---->

Ποιο θες να δοκιμασω να σου πω.

Τις ....... για ποιον λογο τις βαζεις.......?

συνήθως θέλω να γράψω πολλά και βαριέμαι, και ότι στο ενδιάμεσο υπολείπονται και άλλες λέξεις ,φράσεις κτλ