Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους,αγορασα προσφατα το Tronsmart Draco AW80.

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Draco-AW80-Meta-Allwinner-A80-Octa-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-2G-16G-2-4G-5G-WIFI-802-11AC-H-265-Bluetooth-SATA-OTA-DLNA-336152.html

Οκ το μηχανακι ειναι super fast παντου.Εχει το xbmc kodi,εαν καποιος μπορει και εχει την ορεξη να με βοηθηση ωστε να το στησω,σε καναλια add on τι πρεπει να βαλω κτλ ας με βοηθηση,εαν υπαρχει καποιος οδηγος καπου με Ελληνικα για το τι και πως πρεπει να κανω,για παντελως ασχετους σαν εμενα ας δωσει link,δεχομεθα και pms.....:)

Ευχαριστω!!!!

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δε με λέτε το yatse Πως το συνδέουμε με το xbmc? Να το χειρίζομαι από το κινητό να μην σηκώνομαι από το καναπέ
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

εμείς οι υπόλοιποι δεν πρέπει να ξέρουμε?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ας είναι καλά ο Άλεξ

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Φίλε letom πολύτιμο το ποστ σου, σε ευχαριστώ πολύ αν και είχα της γοογλε αυτό είναι καλύτερο
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

να ρωτήσω κάτι που δεν βρήκα;

υπάρχει περίπτωση να μπεί σε samsung smart tv;

και πως γίνεται να το πάρω από adroid box που είναι σεταρισμένο... με τη βοήθεια όλων σας και να μπει έτοιμο σε laptop ή σταθερό;

ευχαριστώ

να ρωτήσω κάτι που δεν βρήκα;

υπάρχει περίπτωση να μπεί σε samsung smart tv;

και πως γίνεται να το πάρω από adroid box που είναι σεταρισμένο... με τη βοήθεια όλων σας και να μπει έτοιμο σε laptop ή σταθερό;

ευχαριστώ

Σε Samsung tv δεν γίνεται εγκατάσταση !!

για να μην γράφω τα ίδια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335891&page=211 #3160

αφού πάρεις αντίγραφο ...το αντιγραφεις στο pc ... ανοίγεις το kodi στο pc ...από τα addon κάνεις μόνο εγκατάσταση το backup (θα το βρεις εκεί που γράφω ποιο πάνω ..) το ανοίγεις και επαναφέρεις το backup....έτοιμος

(αναφέρεται σε xbmc ..Εγώ σε kodi ...ίδιο backup πρόγραμμα είναι ..)

άλλος τρόπος https://youtu.be/ksYu6ncLiW0

Edited by alex222800

• 3 weeks later...

Γεια σας.Θα θελα την βοηθεια σας αν καποιος ξερει,εχω σεταρει σε tv box (το ειχε εγκατεστημενο) το xbmc και το προβλημα ειναι οτι δεν ανοιγει η εικονα στις ταινιες και σε αγωνες σε ολοκληρη την οθονη της τηλεορασης, αλλα σε μικρογραφια.Δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις σε 16.9 - 4.3 -normal αλλα τιποτα.Εχει καποια αλλη ρυθμιση που δεν την βρισκω?

Ευχαριστω.

Letv Le1Pro X800_US

Γεια σας.Θα θελα την βοηθεια σας αν καποιος ξερει,εχω σεταρει σε tv box (το ειχε εγκατεστημενο) το xbmc και το προβλημα ειναι οτι δεν ανοιγει η εικονα στις ταινιες και σε αγωνες σε ολοκληρη την οθονη της τηλεορασης, αλλα σε μικρογραφια.Δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις σε 16.9 - 4.3 -normal αλλα τιποτα.Εχει καποια αλλη ρυθμιση που δεν την βρισκω?

Ευχαριστω.

Κάνε εγκατάσταση το kodi, θα κάνει αναβάθμιση στο xbmc και θα κρατήσει τις ρυθμίσεις που έχεις, με επίλυση του προβλήματος κατά 99% (εγώ τουλάχιστον που είχα παρόμοιο πρόβλημα λύθηκε με αυτόν τον τρόπο)

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Κάνε εγκατάσταση το kodi, θα κάνει αναβάθμιση στο xbmc και θα κρατήσει τις ρυθμίσεις που έχεις, με επίλυση του προβλήματος κατά 99% (εγώ τουλάχιστον που είχα παρόμοιο πρόβλημα λύθηκε με αυτόν τον τρόπο)
Φιλε μου ευχαριστω πολυ,το εκανα αναβαθμιση και λυθηκε.
Letv Le1Pro X800_US

Ξέρεις κανείς σε πιο κανάλι και αν γίνεται να δούμε eurolegue basket?

Sportsdevil αλλά googlare to πως θα το περάσεις

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Ξέρεις κανείς σε πιο κανάλι και αν γίνεται να δούμε eurolegue basket?

Ψάξε να βρεις πως να βαλεις το repo tou iwillfolo

Ευχαριστω.

Έχεις πατήσει καταλαθος το / ή \.

Δοκίμασε στο πληκτρολόγιο ποιο είναι που κάνει την λαδια.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχεις πατήσει καταλαθος το / ή \.

Δοκίμασε στο πληκτρολόγιο ποιο είναι που κάνει την λαδια.

Σε ευχαριστω,το ελυσα φιλε μου εκανα αναβαθμιση σε codi και ολα οκ.

Κατι αλλο,πως μπορω να βγαζω την μικρη μπαρα κατω δεξια (Searsh Error) γιατι μερικες φορες ειναι ενοχλητικη και μου κρυβει εικονα?

Letv Le1Pro X800_US

Να ρωτήσω κάτι που έχω παρατηρήσει και δεν έχω βρει κάποια λύση. Έχω το xbmc σε τρεις συσκευές. Σε laptop, iPad & Apple TV. Εννοείται με τις ίδιες ρυθμίσεις και οι τρεις. Υπάρχουν κάποιες σειρές που ενώ υπάρχουν υπότιτλοι και στις δυο πρώτες εμφανίζονται κανονικά μέσω του download στο Apple TV ΔΕΝ εμφανίζονται καν ότι υπάρχουν.

Έχει κανείς καμία ιδέα;;;;